• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gaz için yapmadığım şey kalmadı. Çocuğun huzursuzluğu geçmiyor. Muhtemelen gazdan ağlayıp gaz çıkarıyor

Denk geldinizmi hic bilmiyorum ama instgramda kehribar kolye kullanan cok var gaz icin dis cikarma donemi icin uykusuz bebekler icin cok rahatlatiyor diyor kullananlar. Benim de var etrafimda. Dis cikarma doneminde bende almayi dusunuyorum. Siz de bi denesenizmi acaba.

Biraz memede sakinlestirip bacaginiza oturtup karnina gaz masaj yapsanız yada denedinizmi cikmiyormu oyle. Ben hep o sekilde cikariyorum. Bazen 15 20 dk ovdugum oluyor saat yonune sabir lazim valla.
Günde 6 kez 3 set gaz masajı yapıyorum. Sab simplex, colinox ve mommy's bliss gripe water damla veriyorum. Kaleidon damla veriyorum arada çok zorda kalınca rezene kimyon veriyorum çözemedim yinede

Denk geldinizmi hic bilmiyorum ama instgramda kehribar kolye kullanan cok var gaz icin dis cikarma donemi icin uykusuz bebekler icin cok rahatlatiyor diyor kullananlar. Benim de var etrafimda. Dis cikarma doneminde bende almayi dusunuyorum. Siz de bi denesenizmi acaba.
3. Gün takmaya başladı canım tots and more dan almıştım

Merhaba arkadaslar, problem bu sefer bende, anal füssür oluştu sanırım wc de çok cıdı ve cok kanadı moralim bozuk genel cerraha da girmeye korkuyorum acaba fitil işe yarar mı, kullanabilir miyim, bu gibi sorunu yaşayan aramızda var mı
Bana anestol pomad vermişti iyi geldi acısına, kabız olmamaya çalış bol su iç ben arada 1 tatlı kaşığı zeytinyağı yutuyorum

Aynen bende izin alırım dedim ekstra krediler çıktı.. Üstelik eşim başka şehirde.. Güya iki yaşına kadar yanına taşınacaktım.. Şimdi ne yaparım bilemiyorum, zaman daraldı iyice gerildim..
Kızlar süt izinlerinizi toplu kullanma şansınız yok mu? İş yeriyle konuşup 1 ay bu şekilde alabiliyoruz sanırım.

Bak senin de 22 haziranmış. .Cuma günü doğdu diye sevinmiştim :) ama mahvediyor beni.. Benimde bu gece uyumadı hiç.. Üstelik dünden beri kusuyor.. Bir doktora gideyim demiştim evde baya kusmuş, nefes alamamış, morarmış, annem aradı eve döndüm doktora götürdüm.. Valla bitirdi beni yaa.. Gazdan ıkındıkça ağızdan kusuyor.. Uykuda sürekli ıkınıyor.. Ayakları kolları en fazla bir dk duruyor.. Hep oynuyor, sancıdan.. Böyle olunca o uykuya dalsa bile ben uyuyamıyorum.. Birde yarın sünnet var.. Bu sancı ile nasıl olacak merak ediyorum.. Allah yardımcımız olsun valla
Bilsem 2-3 gün daha beklerdim sezeryan sonuçta :)
Çok zor oldu bu çocuklar böyle. İnşallah 3. Aydan sonra düzelirler artık. Yarın da yanına mama al bence. Zorda kalırsan verirsin sakinler. Yani benimkinin en büyük derdi açlık ve gaz. Onları halledersem uyuyabiliyor. Umarım yarını rahat geçirirsin canım.

Ben de alicam öyle bişey hamak var ondan uyutuyorum sallıyorum sürekli ama uynikkn de sallanmak istiyor . Seninki ne aı ne tam olarak?
Hamakta kendin sallıyorsun ama değil mi? Bu dediğim salıncak otomatik sallanıyor pille çalışıyor. Kendi işine bakarsın o sallanırken. İnternete fisher price üçü bir arada salıncak yaz. Hemen çıkıyor. Ana kucağı olarak da kullanabiliyorsun.

Hayırlı cumalar kızlar, benim sorum günde kaç kere bez degistiriyorsunuz Eğer bebisler kaka yapmazsa ? Ne kadar sıklıkta ? Ve kaç kez kıyafet değişimi yapıyorsunuz ? Kızım her emdiginde akıyor kıyafetin yakası ıslanıyor, ufak onlukler aldım ama yine de ıslanıyor yakası.

lolita555 lolita555 merhaba ben ilkay baby nin yenidogan aparatli kangurusunu aldim urun cok guzel aparat icine gomulmemesini ve popo ve bas destegi sagliyor bizimkisi cok agladigi icin daha kullanamadim evde bir kac kez deneme yaptim 2 kere uyudu bir kere sıkıldi disarda hic kullanmadim

Hayırlı cumalar kızlar, benim sorum günde kaç kere bez degistiriyorsunuz Eğer bebisler kaka yapmazsa ? Ne kadar sıklıkta ? Ve kaç kez kıyafet değişimi yapıyorsunuz ? Kızım her emdiginde akıyor kıyafetin yakası ıslanıyor, ufak onlukler aldım ama yine de ıslanıyor yakası.
Altını 3 saatte bir değiştiriyorum sanırım .gece ekstra birşey olmassa değiştirmiyorum artık ama ilk zamanlar uykusu açılsın diye degistiriyordum.gece kaka yaparsa değiştiriyorum.gunduzde kakasını bazen tek seferde yapamıyor birkere yapıyor ama parça parça ozaman bittiğini anlayamıyorum alıyorum altını devami geliyor.
Üstünü de sabah kalkınca ve gece yatmadan değiştiriyorum .gün içinde kusarsa dışarı çıkarsak ekstra değiştiriyorum.

Kizlar gunaydinlar.. kanguru kullananan hic yokmu yahuu??yorum yapan olmamis
Ben kullanıyorum canım gayet memnunum. Solomombaby markası yeni doğan aparatı almadım onun yerine penye battaniyesini katlayıp poposunun altına yerleştiriyorum. Bebeğim çokta güzel uyuyor içinde gezerken. Hatta evde takıp yemek bile yapıyorum bazen. Kesinlikle tavsiye ederim

Kızlar bebeginiz ne kadar sürede kakasını yapıyor. Birde yaparken her seferinde ıkınıp zorlanarakmı yapıyor. Hiç aa altına kaka yapmış modunda temizlemedim ben öncesi huysuzluk yaparken ağlama merasimi kabız gibide değil ama zorlanıyor normalmi acaba

Altını 3 saatte bir değiştiriyorum sanırım .gece ekstra birşey olmassa değiştirmiyorum artık ama ilk zamanlar uykusu açılsın diye degistiriyordum.gece kaka yaparsa değiştiriyorum.gunduzde kakasını bazen tek seferde yapamıyor birkere yapıyor ama parça parça ozaman bittiğini anlayamıyorum alıyorum altını devami geliyor.
Üstünü de sabah kalkınca ve gece yatmadan değiştiriyorum .gün içinde kusarsa dışarı çıkarsak ekstra değiştiriyorum.
Gece ben de degistirmiyorum artık eğer kaka yapmadıysa, gün içinde de çok çok dolu hissedersem bezi değiştiriyorum yani aşağı yukarı 3-4 saat buluyor benim degistirmemde. Acaba ddedim az mı bez değiştiriyorum :) oğlumda her saat başı değiştirirdim :)

Kızlar bebeginiz ne kadar sürede kakasını yapıyor. Birde yaparken her seferinde ıkınıp zorlanarakmı yapıyor. Hiç aa altına kaka yapmış modunda temizlemedim ben öncesi huysuzluk yaparken ağlama merasimi kabız gibide değil ama zorlanıyor normalmi acaba
Benim kızımda 4-5 günde bir yapıyor öncesi çok huysuz oluyor ama sonuç cıvık kaka

Günde 6 kez 3 set gaz masajı yapıyorum. Sab simplex, colinox ve mommy's bliss gripe water damla veriyorum. Kaleidon damla veriyorum arada çok zorda kalınca rezene kimyon veriyorum çözemedim yinede
Colinox tavsiye etmem. Eltimin ve. Benim bebegime. Pek işe yaramadı hatta daha kötü yapıyor. İlk oglumda biogaia kullandim şimdi bebegimede kullanıyorum çok iyi geliyor. 12saatte bir 7damla veriyorum. İstersen bir dene kimi duyduysam memnun.

Colinox kullanırken 24saatte zorla yapmaya başlamıştı ama yumuşak. Onu bırakıp biogaia ya geçtim işte şimdi günde 2_3 kez yapıyor şükür

Merhaba arkadaslar, problem bu sefer bende, anal füssür oluştu sanırım wc de çok cıdı ve cok kanadı moralim bozuk genel cerraha da girmeye korkuyorum acaba fitil işe yarar mı, kullanabilir miyim, bu gibi sorunu yaşayan aramızda var mı
Ben varım acile gitmiştim mastitten dolayı dahiliye doktoruna söylemiştim baya kanamam oluyordu muayene etmedi krem verdi onu kullandım birde ıkınma dedi geçti şimdi tekrar okuyor arada krem sürüyorum istersen aile hekimince git krem verir muayene etmez bence

A aeengineer
Bak senin de 22 haziranmış. .Cuma günü doğdu diye sevinmiştim :) ama mahvediyor beni.. Benimde bu gece uyumadı hiç.. Üstelik dünden beri kusuyor.. Bir doktora gideyim demiştim evde baya kusmuş, nefes alamamış, morarmış, annem aradı eve döndüm doktora götürdüm.. Valla bitirdi beni yaa.. Gazdan ıkındıkça ağızdan kusuyor.. Uykuda sürekli ıkınıyor.. Ayakları kolları en fazla bir dk duruyor.. Hep oynuyor, sancıdan.. Böyle olunca o uykuya dalsa bile ben uyuyamıyorum.. Birde yarın sünnet var.. Bu sancı ile nasıl olacak merak ediyorum.. Allah yardımcımız olsun valla
Acı elma yağını dene canim. Topuklara karnina. Bebek yagiyla da masaj yap. Gaza iyi geliyor. En azindan biraz rahatliyor. Bir de ben karnini dizime yüzüstü koyup dizimle zIplatiyorum. O da pit pit yaptiriyor. Benim kiz da 2700e düştü dogdugunda kilosu sonra da 3800 oldu. 2 aylik iste. Emzirdim 20 gün boyunca 200 gr almis sadece. Sutum yaramıyor diye bir sey var mi acaba. Yaramıyor mu? Kız zayif olacak herhalde. Üzülüyorum. Gelişimini engellemez inşallahhh. Söylemiştim mamaya başlattık

Back
X