• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kehribarı bende araştırıyorum.. Genelde diş için iyi demişler ama sitelere güvenemedim..
@Zeneze canım sen hangi siteden almıştın?

Aynen canım, bilseydik keşke.. Bizimde en büyük derdimiz gaz sonra açlık.. Herkes gazı böyle çıkıyor diyor, tamam bizim de çıkıyor ama geçmiyor.. Sakinlemiyor.. Sırtıma alıyorum, diz üstüme alıyorum, yüz üstü yatırıyorum, yastığa yüz üstü yatırıyorum, dizlerime sırt üstü yatırıp karnını sıkıştırıyorum, kucağımda zıplatıyorum, titretiyorum, otomatik sallanmaya bırakıyorum, gaz masajı yapıyorum.. Neler yapıyorum neler.. Çıkarsa da tamamen rahatlamıyor asla.. İnşallah üç ayı bike beklemez valla canım

Benimki iki günde bir yapardı, artık bir haftaya çıktı yaa.. Onu da yaparken ne acılar çekiyor.. Geçen resmen o sıvı kakayı çıkarırken morardı.. Doğumdaki ıkınmalarım geldi aklıma.. Keşke ben çekse idim bu acıyı dedim..

Canım benim doktor günde bir kez dedi Biogaia için.. Sana doktorun mu söyledi kullanımını? Birde kılavuz da günde beş damla yazıyor..

Denedik canım onu da kullanıyorum..
İki ay için 1200 g iyi bence. Günde ortalama 30 g almalılarmış.. Maşallah aşmış seninki.. Mama için de üzülme.. Ne kadar kafaya takılırsa o kadar sıkıntı oluyor.. Allah benzetmesin, kimseye yaşatmasın ama annesi hiç olmayan bebekler mama ile besleniyorlar ve bir sıkıntı olmuyor..
Evet canım doktor kullanabilirsin dedi. Gazın yoğunluğuna göre doz ayarı. Artık 5 damlaya düşürmeyi düşünüyorum ben zaten. Yavaş yavaş bırakırız inşallah böyle

Ben kullanıyorum canım gayet memnunum. Solomombaby markası yeni doğan aparatı almadım onun yerine penye battaniyesini katlayıp poposunun altına yerleştiriyorum. Bebeğim çokta güzel uyuyor içinde gezerken. Hatta evde takıp yemek bile yapıyorum bazen. Kesinlikle tavsiye ederim

Ciddimisin ya:) cok iyi.evde bi is yapamiyorum surekli agliyo ve kucakta olmak istio bebegim.peki yenidogan aparati sartmi?b3begin kac aylik bu arada?

Tabiki olmalı 3 ya da 4 aylık olana kadar ergonomik kangurudaki yenidoğan aparatı ile. Sonrasında lazım kanguru aslında ben 1 yaşına kadar kanguru kullandım yürümeyi öğrenince pek istemedi. Baston aldık onu da istemedi sadece yorulunca geçti. Kanguru çok güzel birşey

Zararli degil dimi kanguru bebege

Yatarken emziren birlikte uyuyan varmı ? Bizimkiler istemiyo ama ben arada yapıyorum oda bende uyuyoruz bugün karın ağrısı çekti tüm gece onuda yapamadık uykusuzluktan ölüyorum. NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim golden goat'a başladığımdan beri hergün müdahalesiz kakasını yapıyor. Doktoruna keçi sütü mama 6 aydan önce verilmez olayını soracağım

Yatarken emziren birlikte uyuyan varmı ? Bizimkiler istemiyo ama ben arada yapıyorum oda bende uyuyoruz bugün karın ağrısı çekti tüm gece onuda yapamadık uykusuzluktan ölüyorum. NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim golden goat'a başladığımdan beri hergün müdahalesiz kakasını yapıyor. Doktoruna keçi sütü mama 6 aydan önce verilmez olayını soracağım
Maşallah canım o zaman ondan ver. Verilmez diye duymadım ben ya sonuçta içine tüm vitaminleri koyuyorlar ekstradan. Seninkine iyi geldiyse bence verilir. Biz de 2 gündür conformil kullanıyoruz şuanda iyi gibi gazi sanki azaldı hatta. Kendi kendine de kaka yapti

2. Ay aşısı maalesef ağrı ve ateş yaptı. Gece mecburen ateş düşürücü verdim rahatladı ama uyumadı tabii 4 buçuğa kadar konuştu durdu

Ben uyuyakalırım bir yerine birşey olur korkusuyla yatarak emziremiyorum kucağımda emziriyorum aslında yatarak emzirince daha rahat olduğunu söylüyorlar ama geçenlerde denedim hiç rahat olmadı

Hala uyumadımı bebiş keçi sütü iyi geliyorsa devam et canım her bebeğe her mama iyi gelmiyor bende 1. Ay golden goat keçi sütünü kullanmıştım kızımda kabızlık yaptı birde tadını beğenmemişti şimdi bebelac gold kullanıyorum onu seviyo

Hala uyumadımı bebiş keçi sütü iyi geliyorsa devam et canım her bebeğe her mama iyi gelmiyor bende 1. Ay golden goat keçi sütünü kullanmıştım kızımda kabızlık yaptı birde tadını beğenmemişti şimdi bebelac gold kullanıyorum onu seviyo
Yok canım uyumadı iki eliyle yakamı tuttu emiyor. Ne gece uyuyabildim ne de kahvaltı edebildim. Similac ve golden goat'ı dönüşümlü kullanacağım

Back
X