- Konu Sahibi Blackbluee1
- #41.401
Yok sanmıyorum zamanla belirginleşiyor diyolarBizde de yok iz tutmamış olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sanmıyorum zamanla belirginleşiyor diyolarBizde de yok iz tutmamış olabilir mi
Sanirim o haftadayiz canim .Her yolu denedim ne sakinlesti ne uyudu 6 gun .Cok sukur bugun daha iyiydik .Biraz normale dönebildik. Gece hic uyumasa da gunduz biraz uyudu .Arabayla gezdirip uyuttuk bir kac kez .Ama nereye kadar .Araba kirmizida dursa uyaniyor ,inince eve cikmadan uyaniyor .Insallah bayramda tamamen normale doner .Degilse memlekette odaya kapancaz .Bebeklerin atak haftaları oluyor ozamandan olabilir. Kucağına alıp minik yaylanarak onunla konuşarak sakinleştirebilirsin böylelikle az da olsa uyur bi dene istersen. Bebeği ne kadar sallayıp sersemletirsen uyumaz ve hırçın olur
Yaprak yeşilçay alın ben suan 4 kılo verdim 1 ayda çayla
Kolikti dimi bebeğiniz, benimki de kolik. Çok zor oluyor gerçekten. Kanguru denediniz mi? Kanguruya koyup yürüyerek emzirince sakinleşiyor benimki. 3 ay olsun da geçsin biran önce diye bekliyorum. Ağlamasından sevemiyoruz, hep sıkıntılı geçiyor sevilme zamanlarıDün gece 2 den bu yana ayaktayız çocukta perişan bende, ıkınmaktan biberon bile almaz oldu. Sakinleştirmek için canim çıkıyor. Yorgun huysuz ama uykuya dalamıyor iyice heder olduk
Sağol canım, inşallah. Çok ağladı yavrum, birde gaz, malum.. Ayaklarını oynatıp topuğu ile yarasına vuruyor.. Şişti, morardı.. Pişman oldum valla.. Acı çektiği öyle belli kiA aeengineer hayırlı olsun sıkıntısız atlatırsınız inşallah
Önüne yemeğinin hazır gelmeside iyi :) aç kalmamak çok önemli 3.ay geçince düzelecek inşallah o zaman sende buraya ''kızım 2 saattir uyuyor bende sıkıntıdan telefonla oynuyorum'' diye yazacaksın ben inanıyorum :)Annemlere geldim basedemedigim için ama çok birşey farketmiyor. Benden başkasında sakinlesmiyor sadece yemekle falan uğraşmıyorum o artısı var :)
Ben de bu durumu yaşamayı çok isteyenlerdenim, büyüsün artık dediğimde inanan bu zamanlarını daha çok ararsın di, büyüdüğünde peşinden koşturmak zorunda kalacaksın diyorlar :)Önüne yemeğinin hazır gelmeside iyi :) aç kalmamak çok önemli 3.ay geçince düzelecek inşallah o zaman sende buraya ''kızım 2 saattir uyuyor bende sıkıntıdan telefonla oynuyorum'' diye yazacaksın ben inanıyorum :)
Amazing_Queen canım biz sünnet olduk.. Ama doktor gazlı bez ile sarmamış.. Davul gibi şişmiş.. Temizlik için de birşey vermedi.. Sadece fitil ve krem verdi sürmek için..
Sizi sarmışlar mıydı gazlı bez ile ya da temizlik için birşey vermişler miydi ?
Beze degmemeli 1 hafta bize dedigim gibi kopuk bardak koydular. Kaka bulasmasi da engelleniyor o sayede. Su degmicegi icin temizleyemezsin bulassa. Bi sorun eger gidecekseniz yarin dr.a yoksa siz gidin alin koyun bardak. Benimki eve gelince az agladi yarim fitil verdik daha da aglamadi hic. Sizin ki degdigi agliyor cani aciyor olabilir canim.Altını ne ile temizlediniz canım? Benim oğlum baya ağlıyorhem morardı hem şişti.. Aparatı da onlar mı verdiler? Bizde sargı da yom aparatta.. Direk beze değiyor
Evet canım haklısın 20 günde 200 g az.. Normalde 5 kg Vs olup olmamasına bakmam da herkesin doğum kilosu farklı diye.. Birde günlük 25-30 gr alınmalı imiş.. Bazı bebekler bu limitten de çok alabiliyor, limit kadar da alabiliyor.. Mama için de üzülme canım.. Gelişimi iyi olsun da..Ama canim şu an herkes 5 kilo falan diyor çocuklar icin. Bizimki o kiloya ulasamadi ki. Yani sonradan alamamis. 20 günde 200 gr cok az çünkü. Ben israrla beni emsin demiştim . Cidden biliyor musunuz sütüm yaramıyor diye bir sey var mi? Benimki oyle mi acaba. Şimdi de mama vermeye basladim. Beni guzel istekli emmiyor. Eee kilo alsin diye veriyorum mamayi da. Napiyim bilmiyorum. Normalde kiloyu seven biri degilim de. Yani illa tombul falan olsun demiyorum da. Gelisimi icin almasını istiyorum. Bir de herkes 5 kilo 6 kilo deyince canim sıkıldı
Kehribari da siteden almadık. Cami var büyük burda onun icinde sertifikali mi neymis gercek taşmış ordan aldık öyle deyince
Ama instagramda baktim. Kehribarkolyem diye bir sayfa var. Orda kolyeye 90 diyorlardi. Bir bakabilirsiniz
Hayirli olsun canimm :)
Bizimki sariliydi üzerine bardak koymuslardi. Ertesi gun sargiyi cikarmak icin cagirmislardi. Bizimkide sislik vardi ilk gun. Sargi ciktiktan sonra sabah aksam batikonla silip teramisin surduk 1 haftaboyunca. Ogune kadar banyoda yaptrmadik. 1hafta sonra kontrole gittik baktı dr.u banyo yaptirabilirsiniz iyilesmis dedi.sizin kontrol ne zaman.
Sağolasın canım.. Bak bizde ne sargı var, ne batikon var, ne değmemesi için birşey yaptılar.. Dikiş sonrası direk beze bağlayıp verdiler.. Kontrole gelin de demediler.. Ben sordum son anda.. Bayram sonu banyodan sonra gelin dedi doktor.. Dalga geçer gibi.. Bardak küçük kahve bardağı mıydı canım?Beze degmemeli 1 hafta bize dedigim gibi kopuk bardak koydular. Kaka bulasmasi da engelleniyor o sayede. Su degmicegi icin temizleyemezsin bulassa. Bi sorun eger gidecekseniz yarin dr.a yoksa siz gidin alin koyun bardak. Benimki eve gelince az agladi yarim fitil verdik daha da aglamadi hic. Sizin ki degdigi agliyor cani aciyor olabilir canim.
Evet canım haklısın 20 günde 200 g az.. Normalde 5 kg Vs olup olmamasına bakmam da herkesin doğum kilosu farklı diye.. Birde günlük 25-30 gr alınmalı imiş.. Bazı bebekler bu limitten de çok alabiliyor, limit kadar da alabiliyor.. Mama için de üzülme canım.. Gelişimi iyi olsun da..
Kehribar kolye için de o siteyi takipteyim.. Sağolasın canım.. Galiba bizimkilerin huysuzluklarını o da kesmeyecek :)
Sağolasın canım.. Bak bizde ne sargı var, ne batikon var, ne değmemesi için birşey yaptılar.. Dikiş sonrası direk beze bağlayıp verdiler.. Kontrole gelin de demediler.. Ben sordum son anda.. Bayram sonu banyodan sonra gelin dedi doktor.. Dalga geçer gibi.. Bardak küçük kahve bardağı mıydı canım?
Sünnet dikişli değildi değildi aparat takıldı dikiş yoktu bardak koyduk biz şişlik morarma olmuştu normal demişti doktor krem vermişti pipiye sürdük temizlik iyileşen e kadar dokunmadan yaptıkAltını ne ile temizlediniz canım? Benim oğlum baya ağlıyorhem morardı hem şişti.. Aparatı da onlar mı verdiler? Bizde sargı da yom aparatta.. Direk beze değiyor
Biz varız ıkınuyor kıvranıyordu kuzum bibac d3dvitaminine başladık probiyotik li İnş daha iyi olur daviti bıraktımGünaydın kizlar bizim gibi inleyen nağmelerle uyanan var mı
Saat kaçtan beri inliyor yavrum üstelik port pırt atıyor ne gazmis
Bardağı medicalcilerden alabilirsinAltını ne ile temizlediniz canım? Benim oğlum baya ağlıyorhem morardı hem şişti.. Aparatı da onlar mı verdiler? Bizde sargı da yom aparatta.. Direk beze değiyor
O d vitamine bir bakayim canımBiz varız ıkınuyor kıvranıyordu kuzum bibac d3dvitaminine başladık probiyotik li İnş daha iyi olur daviti bıraktım
Sizinle durumumuz hep ayniydi galiba mamadan kaynakli bebeklerimizin huzursuzlugu. Ben ilk aptamil kullandim bebegim iyiydi sonra sma ya gectik mahvetti bizi. Simdi golden goat kullaniyiruz gunde toplam en fazla 240 ml iciyo ve cok rahat gazini çıkarıyor her bebege ayni mama iyi gelmiyor galibaDün gece 2 den bu yana ayaktayız çocukta perişan bende, ıkınmaktan biberon bile almaz oldu. Sakinleştirmek için canim çıkıyor. Yorgun huysuz ama uykuya dalamıyor iyice heder olduk