• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
@aeengineer Canım eşler sorun çıkarmak için varlar bir destekleri yok köstek olmasalarda şaşarım. Tam gaz gaz sancılarına devam ediyor bizim kız hiçbir düzelme yok. Annemde çarşamba memlekete gidiyor arada yardımı oluyordu iyice kimsesiz kalıyorum. Çarşamba birde verem aşısı var aşı olayını sevmiyorum
Merhaba gaz sancisi icin dr bize maflor damla verdi cok rahat ettik icerisinde propiyotikler var ilac gibi degil doktorunuza sorabilirsiniz onerirse kullanin derim ben tavsiye ederim

40 dk kadar sonra kızımın verem aşısı var :'( öğleden sonrada benim dopplerim bugün annemlerde gidiyor hiç sevmedim bugünü. Sizin bebeklerinizde bir anda fazla yenidoğana bağlıyormu ? Benim kız hep memede kalırdi tamam ama arada nefes alırdım. Dün öğleden sonra öyle bir krize girdiki zaptedebilmek için emrine amade oldum gündüz gece sonuç 1 günde yara olmuş memeler
Evet haftada bir iki gün başa sarıyor

Merhabalar süt alerjisi yaşayan var mı? Ben benim bebeğimde süt alerjisi olduğundan şpheleniyorum. Cumartesi dr a gideceğiz. Kakası yeşile dönük ve mukuslu. Yani uzayan bi kaka. Süt alejisi çıkarsa yandım ben. Süt içeren hiç bi şeyi yiyemem. Yoğurt benim temel besin öğem. 3 gün yemeyip gözlemleyeceğim. Çok riskli bi şey midir? Biliyor musunuz?
Benim küçük kızında öyleydi uzun süre Dr ilaç verdi ama süt alerjisi falan demedi , kız nilü sen nrdsn alla sen bir doğurdun bizi unuttun arada ses ver :KK200: öperim oğluşunla ikinizi

Eklentiler

• 477B4FFA-9108-46FD-8B4F-16934F5A0183.webp
    477B4FFA-9108-46FD-8B4F-16934F5A0183.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar play store da babydaybook programı var. Ben çok beğendim takip için muhteşem. Bebek kaç hafta kac günlük, en son kaç cc mamayı saat kaçta verdiniz kaydediyorsunuz. Zaman işlemeye başlıyor ben bu çocuğu ne zaman yedirdim derdi yok. Bezi değiştiğiniz saati kaydediyorsunuz ıslakmı kakalımı şeklinde gün gün rapor ediyor. Emzirmeye başlarken sayaç çalıştırıp programı simgeye küçültebiliyorsunuz. Mesela sağ memeyle başladınız kaç dk emzirdiyseniz not ediyor. bir bakin bence

Verem aşısı dün bizi mahvetti ya sabaha kadar uyumadım sürekli ateş kontrol ettim en fazla 38 derece oldu bu Arada eşime de güven olmaz saat 4 5 te sen uyan bak ateşine dedim uyuyordu 4 te de ben kalktım ztn uyumuyor sürekli ağlıyordu ya çok zor geçti bizim kızlar inşlah sizde ateş olmaz fitil ve şurup alın kesin

Canım belki hatırlarsın bende gebelik şekeri vardı. Bebeğin şekeri ani düşmesin diye ben odaya getirilmeden mama vermişlerdi kızıma. Artık ondan mı bilmiyorum memeyi tutmakta 10 gün falan direndi, haliyle sütüm de gelmedi. Sonrasında sağma makinesi ile günde 10cc falan gelmeye başladı. Ha bi de bi göğsümün ucu çıkmıyordu. O yüzden mama verdik 2 ay kadar. 45 günlükken kontole gittiğimde kilo alımı fazla demekki sütün yetiyor dedi doktor, hemen kesmemi istedi. Ben 15 gün falan daha verdim. 1 aydır da sadece emiyor. Ve mamayı da 2 kez vermeye çalıştım almadı.
Resmi yükleyebildim sonunda :) budur canım biberon

Saol cnm yuklemissin.bizimde bugun belli olucak iste.doktora gdicez ogleden sora.bi haftadir sadece emziriyorum.eger almasi gerekeni aldiysa kilo olarak mama vermicez.almadiysa vericez dedi doktoru..bizimki valla hem beni emiyor surekli hemde yarim saati bazen geciyor.ardindan mama veriyorum aliyor.denemek icin bide tekrar agzina meme verdigimde onuda aliyor.sastiiim vala:) ona ragmen kilosu en son 5180gramdi.2960la digdu 35+3te oglum.hic mama vermek icimden gelmio ama bakalim bugun ver derse vericez mama

Verem aşısı dün bizi mahvetti ya sabaha kadar uyumadım sürekli ateş kontrol ettim en fazla 38 derece oldu bu Arada eşime de güven olmaz saat 4 5 te sen uyan bak ateşine dedim uyuyordu 4 te de ben kalktım ztn uyumuyor sürekli ağlıyordu ya çok zor geçti bizim kızlar inşlah sizde ateş olmaz fitil ve şurup alın kesin
Aynen cok huysuz gece zaten kötüydü bugünde aynı olacak 3 te doktorda olmam lazım kara kara düşünüyorum ben yokken ne yapıcaklar diye

kizlar özellikle erkek bebek anneleri suan uykudan uyandim walla kafam cok bulandi. oglumun pipisiyle alakali sorcam komsum geldi onun 3 oglu war. bebegimin bezini degistirirken gördü. bezini degistirirken uyanyomu pipisi kontrol ediyo musun dedi hic ole bisi farketmedim ben. tabi elimle oynadim biraz biraz sertlesti ama kalkik durmadi gercekten kusura bakmayin hani boyle seyleride solemek ayiba kacarmi bilemedim ama kimsem olmayinca ilk aklima siz geldiniz. kalkmasi mi lazim bebegin pipisinin sorunmu war yoksa doktora gotreyimmi
Yok öyle birşey canım sakın yapma ne tuhaf insanlar var ya 2 oğlum hiç öyle şeyler yapmadim daha minicik onlar bana dese kesin kadına sen sapik misin derdim boşver lütfen benim iki oğlumda aynı gün sünnet oldu dediğin gibi birşey demedi Dr bir sorun olsa söylerdi korkma sen
Kızlar bebeğiniz başını tutuyor mu 12 haziran doğumlu oglum

Yok öyle birşey canım sakın yapma ne tuhaf insanlar var ya 2 oğlum hiç öyle şeyler yapmadim daha minicik onlar bana dese kesin kadına sen sapik misin derdim boşver lütfen benim iki oğlumda aynı gün sünnet oldu dediğin gibi birşey demedi Dr bir sorun olsa söylerdi korkma sen
Kızlar bebeğiniz başını tutuyor mu 12 haziran doğumlu oglum
yok canim bende saskin bide korku oldu icimde acaba bi problem warmi diye ama o gunluktu kimsenin lafina uyupta yawruma zarar ettiremem dedigin gibi sünnet icime dert simdi ne zaman yaptirsam nasil olcak o halini gormek istemiyorum.
bu arada benim oglum da 9 haziranli yuz ustu yatiryorum tutuyo biraz sonra yoruluyo dusuyo basi kucaktaykende arkaya dogru dusyo kafasi bende basinin arkasindan azcik tutuyorum yardim ediyorum ole bakiniyo daha yeni yeni

yok canim bende saskin bide korku oldu icimde acaba bi problem warmi diye ama o gunluktu kimsenin lafina uyupta yawruma zarar ettiremem dedigin gibi sünnet icime dert simdi ne zaman yaptirsam nasil olcak o halini gormek istemiyorum.
bu arada benim oglum da 9 haziranli yuz ustu yatiryorum tutuyo biraz sonra yoruluyo dusuyo basi kucaktaykende arkaya dogru dusyo kafasi bende basinin arkasindan azcik tutuyorum yardim ediyorum ole bakiniyo daha yeni yeni
Teşekkür ederim kuzum sünnete gelirsek biz 22 günlük iken yaptırdık şükür bir sıkıntı çıkmadi sadece pipi uyuşturuldu gerisi ilk gün çok ağladı sonra bin kere şükür sıkıntı çıkmadı karşı komşum beni dinlemedi evde yaptırdı üstüne bir sürü para verdiler sunnetciye bebeğin pipisi içine gömülü siz sakın ehli olmayan insanlara yaptirmayin bizim oğlanı devlet hastanesi üroloji hekimi yaptı darısı size sağ selamet

Back
X