- Konu Sahibi Blackbluee1
- #42.081
Süt miktarınız ne kadarAynisi bende de oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt miktarınız ne kadarAynisi bende de oluyo
Valla umrunda bile olmasın kendini düşünKızlar kardeşim yanıma gelcek arabayla giderken sizide götüreyim dedi 3 hafta kadar acaba ailemin yanına gitsem mi vicdan yapıyorum çocuk babasını 3 hafta görmüycek diye ama babası da hafta içi 3 gün spora gider gitme dediğim halde annemlerde en azından çocuğu tutarlar diyorum çok kararsız kaldım ya
Kızlar bişey sorcam süt sağma makinasını kullandıktan sonra her kullanımda kaynatıyormusunuz valla zor oluyor sadece yıkayıp kullanan varmı
Kızlar bende dün doğumdan sonra ilk defa decavit içtim ve bugün sütüm düne göre daha çok gibi bence vitaminin etkisi var
Bende girmek istedim ama eşim YOk dedi sanki çok ilgileniyor gibi ben burdayım ben seyahate çıkınca gidersin dedi bazen sinir ediyorlarValla umrunda bile olmasın kendini düşün
Ya çok iyi yapmışsın aynen kaynatmak zor oluyor sürekliben her kullanımdan sonra yıkayıp makine ile sterilize ediyorum. kaynatmak gece çok zor oluyor diye makine aldım. aldığıma en çok memnun olduğum şey de o oldu zaten.
küçük bebeğinle yatılı misafir mi ağırlıyorsun yoksa?
Canım esin gidip çekebilir mi yoksa benim gidip almam mi gerek misafir yüzünden çıkamıyorum ne kadar anlayissizlar
Şifrem yokcanım e devlet şifren varsa girip banka bilgilerini verirsen pttye değil doğrudan banka hesabına yatar.
30 cc anca cikiyo birisinden. Dediginiz gibi kiyafetim islaniyo hatta gogsum cok agriyo sertlesiyor ama sonuc husran. Mama arti anne sutu beraber idare ediyiruz isteSüt miktarınız ne kadar
30 cc anca cikiyo birisinden. Dediginiz gibi kiyafetim islaniyo hatta gogsum cok agriyo sertlesiyor ama sonuc husran. Mama arti anne sutu beraber idare ediyiruz iste
Benimki mama yüzünden yapıyor. Ön sütü fazla içince yada üşüyüncede olurmuşYa kizim az once yine yesil kaka yapti, benzetmek gibi olmasin ama yaş kina renginde. Neden olur ki?
Bir cinnet herşeyi çözer diyesim geldi. Peygamber sabrı var masallah hiç bana göre değilüç aydır bıktım yıldım inanki
Önsüt sonsüt bilemicem emmek istemedigi icin sagip veriyorum. Usutmemeye de dikkat ediyorum. Mama agirlikli besleniyor, mamadan midir acaba:/Benimki mama yüzünden yapıyor. Ön sütü fazla içince yada üşüyüncede olurmuş
O similac mamaya tüküreyim demek istiyorum müsadenle, ekşi sözlükte amerikada bir numara gaz yapmayan mama diye okumuştum aldım haliyle kapalı duruyodu. Conformil maması bitmiş babası yaptı dün mamalarını bittiğini farketmedim. Bugün isten gelirken alacaktı 2 kez similac verdim 120 şer cc şu an çocukla benim aramda sıcak su torbası tutuyorum kısa aralarla, rezene kimyon verdim. Çocuk gazdan çığlık çığlığa ağlıyor. Zeytinyağı ısıtıp gaz masajı yaptım hala aynıKızlar bebeğine similac mama veren var mı? Tavsiye ediyor musunuz,?