• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar kardeşim yanıma gelcek arabayla giderken sizide götüreyim dedi 3 hafta kadar acaba ailemin yanına gitsem mi vicdan yapıyorum çocuk babasını 3 hafta görmüycek diye ama babası da hafta içi 3 gün spora gider gitme dediğim halde annemlerde en azından çocuğu tutarlar diyorum çok kararsız kaldım ya

Kızlar kardeşim yanıma gelcek arabayla giderken sizide götüreyim dedi 3 hafta kadar acaba ailemin yanına gitsem mi vicdan yapıyorum çocuk babasını 3 hafta görmüycek diye ama babası da hafta içi 3 gün spora gider gitme dediğim halde annemlerde en azından çocuğu tutarlar diyorum çok kararsız kaldım ya
Valla umrunda bile olmasın kendini düşün

Kızlar bişey sorcam süt sağma makinasını kullandıktan sonra her kullanımda kaynatıyormusunuz valla zor oluyor sadece yıkayıp kullanan varmı

ben her kullanımdan sonra yıkayıp makine ile sterilize ediyorum. kaynatmak gece çok zor oluyor diye makine aldım. aldığıma en çok memnun olduğum şey de o oldu zaten.

Kızlar bende dün doğumdan sonra ilk defa decavit içtim ve bugün sütüm düne göre daha çok gibi bence vitaminin etkisi var

bana doktor doğumdan sonra 6. ay sonuna kadar elevit ve demir hapını kullan demişti. süt miktarına etkisini bilemiyorum ama süt kalitesine etkisi varmış.

kızlar medela'nın hastane tipi pompalarından kiraladım ilk 3 ay. sonra ebebekten kendi markaları olan baby plus marka çiftli sağma makinesi aldım. fiyatına göre çok çok iyi bir ürün. hastane tipi ile arasında hiç de fark görmedim. almayı düşünen varsa tavsiye ederim.

Kızlar bebeğine similac mama veren var mı? Tavsiye ediyor musunuz,?
O similac mamaya tüküreyim demek istiyorum müsadenle, ekşi sözlükte amerikada bir numara gaz yapmayan mama diye okumuştum aldım haliyle kapalı duruyodu. Conformil maması bitmiş babası yaptı dün mamalarını bittiğini farketmedim. Bugün isten gelirken alacaktı 2 kez similac verdim 120 şer cc şu an çocukla benim aramda sıcak su torbası tutuyorum kısa aralarla, rezene kimyon verdim. Çocuk gazdan çığlık çığlığa ağlıyor. Zeytinyağı ısıtıp gaz masajı yaptım hala aynı

Back
X