Bizde de ayni sey olacakti.. Kaynanam once geldi, neymis bi kac haftaya da kayinpeder gelecekmis.. bu mevzular olunca soyledim esime, evimiz ufak nerde yatacaklar misafir agirlayamam dedim.ayrica dogumdan sonra yanimda kendi annem kalip ilgilenecekti bizimle. Cunku kaynanam cidden tahammul edilecek turden degil!! Dogumdan 1 gun once geldi gecenin bir vakti, 70-80 yaslarinda ahbaplari var erkek. Onu da takmis pesine geldiler eve... ben şok! Neymis gidecegi insana ulasamamista, dukkan kapaliymis bu saatte nereye gitsinmiş.. adamin eve geleceginden haberimiz yok, kapida kalakaldim. Sinirden gece uyuyamadim, ertesi sabah doguma gittim... Dogumdan sonra olanlar cabası.. kadin oturdugu yerden bi tek sigara icmek icin yerinden kalkti.. ust uste sigaralari icip icip yanimiza geldi, uyaranlari tersledi kavga etti... onune cay koysunlar,suyunu getirsinler...kendi ailem maddi manevi hicbir yardimi esirgemediler. Esim babasindan bi miktar para talep etmis elimiz sıkıstı demis, kaynanam 1000 tl para getirdi bizden bu kadar dedi verirken esime.. verdigi parayi da herkese duyurdu komsularimiza bile soyledi 1000 tl verdim yardim ettik diye :/ Bi ara dikiş acilarimdan zor yururken bakip bakip guldugunu gordum, eşim bozdu oracikta. Hastaneden ciktik sabah 11i buldu eve gelmemiz, kaynanam evde..insan cay demler, masaya kahvaltilik biseyler cikarir dolaptan.. bi gittik kose koltuga yayilmis bizi bekliyo. Annem ve esim kahvaltiyi hazirladi yedi icti herseyi birakti masada, koltuga cekildi..... o gun son oldu.. istanbula gelmisken gormek istedigi bi komsusu vardi esim ona goturme bahanesiyle yolladi.. gidiş o gidiş....... bi daha da ne arayip bebegi sordular ne de ben aradim..... uzun yazdim kizlar kusura bakmayin oyle dolmusumki..