- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #42.481
Çok erken bence bir ay daha var diye dusunuyorum18haziran dogumlu bebisler neyapiyor ne durumda :) nezaman hafif destekli oturtmali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken bence bir ay daha var diye dusunuyorum18haziran dogumlu bebisler neyapiyor ne durumda :) nezaman hafif destekli oturtmali
4.aydan itibaren destekle oturabilirsin canım, o da çok uzun süreler de değil.18haziran dogumlu bebisler neyapiyor ne durumda :) nezaman hafif destekli oturtmali
Lafi gecmisken sorayim o zaman dis kasiyiciyi dezenfekte etmek icin kaynatmak mi lazimKızı uyutup dışarı çıktım 1 saat yenilendim resmen, benim hatuna diş kaşıyıcı aldım sevdi gibi :) minik bi çıngırak aldım birde tutup bastırınca ses çıkaran bi inek :) dis kaşıyıcıyi ağzına sokup duruyo keyfi yerinde:)
Ilık sabunlu suyla yıkayıp bol suyla durulamak gerektiği yazıyorLafi gecmisken sorayim o zaman dis kasiyiciyi dezenfekte etmek icin kaynatmak mi lazim
Cok erken degil mi benim oglum da 18 hsziran dogumlu18haziran dogumlu bebisler neyapiyor ne durumda :) nezaman hafif destekli oturtmali
peki ana kucagindaki cukuru doldurmadan koysam artik bisey olurmuki4.aydan itibaren destekle oturabilirsin canım, o da çok uzun süreler de değil.
cok uzun sure olmayacakmisCok erken degil mi benim oglum da 18 hsziran dogumlu
3bitiyor 4.ayina giricek ozaman 4bitince mi diyorsunuzÇok erken bence bir ay daha var diye dusunuyorum
günde 3-4 kez mi yapıyor ? maşallah iyiymişÖyle neden olacak Bisey yememiştim ama şükür yaptı az önce baya yaptı ama kıvamı her zamankinden daha koyuydu.normalde günde üç dört defa yapınca bu durumuna şaşırdım
Evet bence öyle yani hafif hafif 5 dk falan tutabilirsin ama 5 olmadan çok erken sanırım. Gerçi sen de çocuğunun gelişimini görüyorsun erken mi değil mi kendin de karar verebilirsin kendini tutmasından durusundan3bitiyor 4.ayina giricek ozaman 4bitince mi diyorsunuz
Ayy yerim onu ya disi mi çıkıyor?Kızı uyutup dışarı çıktım 1 saat yenilendim resmen, benim hatuna diş kaşıyıcı aldım sevdi gibi :) minik bi çıngırak aldım birde tutup bastırınca ses çıkaran bi inek :) dis kaşıyıcıyi ağzına sokup duruyo keyfi yerinde:)
Evet öyleydi yediğini kaka olarak çıkarıyor sanıyordum babası nazar vurdu sanırımgünde 3-4 kez mi yapıyor ? maşallah iyiymiş
dün bi kere yaptı bakalım ne olacakBenim dişim 2 aylıkken çıkmış annemler erkenci olacak diyorda, görünürde birşeyi yok ama herşeyi ağzına götürüyor diye deneyelim dedik. Normalde hemen ağlar çığlık atardı baya oyalanıyor. Diş kaşır gibi değilde daha çok elinin yerini aldı su an ağzına sokup emiyor :)Ayy yerim onu ya disi mi çıkıyor?
Ay çok erken cikarmissinBenim dişim 2 aylıkken çıkmış annemler erkenci olacak diyorda, görünürde birşeyi yok ama herşeyi ağzına götürüyor diye deneyelim dedik. Normalde hemen ağlar çığlık atardı baya oyalanıyor. Diş kaşır gibi değilde daha çok elinin yerini aldı su an ağzına sokup emiyor :)
bizimkinin eli de hep ağzında. bazen 4parmak birden sokuyor, tüm yumruğunu sokacak diye ödüm kopuyor. sürekli salyalı üstünü ıslatacak derecede. ama diş etlerini yokluyorum arada birşey yokBenim dişim 2 aylıkken çıkmış annemler erkenci olacak diyorda, görünürde birşeyi yok ama herşeyi ağzına götürüyor diye deneyelim dedik. Normalde hemen ağlar çığlık atardı baya oyalanıyor. Diş kaşır gibi değilde daha çok elinin yerini aldı su an ağzına sokup emiyor :)
Evet annem söyleyince bende aynı tepkiyi verdimAy çok erken cikarmissin![]()
Iyiyiz coksukur sizde durumlar nasıl ?Kızlar nasılsınız ? Uzun zaman oldu girmeyeli gruba herkes iyi mi
Bizimki tüm yumruğa geçmişti artık parmakla falan uğraşmıyordu. Belki bu çözüm olur salyası içinde kehribar kolyesini takmak istiyorum ama başını tutamıyor halabizimkinin eli de hep ağzında. bazen 4parmak birden sokuyor, tüm yumruğunu sokacak diye ödüm kopuyor. sürekli salyalı üstünü ıslatacak derecede. ama diş etlerini yokluyorum arada birşey yok