ben baştan beri sleepy kullanıyorum. bir ara kaka sızdırdığı için bi primayı deneyeyim dedim. iğrenç kokuyordu. temizken plastik kokusu gibi, kirliyken iae sanki kimyasal gibi kokuyordu. sikayetvar sitesine yazdım. hemen dönüş yapıldı. benden 10 bez numune istediler ve 1 paket 3 numara bez gönderdiler(2 numara kullanıyordum) 3 nunarada koku yok. ama benden istedikleri 10 bez için bi bilgi vermediler .
bu arada madem böyle ilgileniyorlar hele bir de sleepy ile ilgili sızdırma şikayetimi yazayım dedim. onlar da aradı. 2 numarayı 5 kiloya kadar öneriyoruz dediler. onlar da 5 bez istedi kontrol için. ve 1 paket 2 numara 1 paket de 3 numara bez gönderdiler

gönderdiğim numuneler test edilöiş ve sorun çıkmamış. ve 3 numarayı kullanmaya başladım hiç sızdırma olmuyor.
paketin üstünde her ne kadar 6 kiloya kadar yazsa da 5 kilodan sonra küçük geliyor demekki.
baya uzun anlattım özetle ben primaya göre sleepyden daha memnun kaldım. fiyatı da çok uygun . tabi sleepyde de fiyat arttı. başta 19du şimdi sözde indirimle 25. ama yapacak birşe yok...