- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #42.821
Anlıyorum canım zoryattığı yer nasıl yani kendi yatağında yatıyor dimi ? Benim kız da kendi yatağında yatıyor ve çok sık uyaniyordu, ben de yatağının içine babynest koydum şimdi iyi uyuyor yani yeri daralinca daha iyi uyumaya başladı. O irkilmeler eller kollar durdu.
Yanimda anne baba yani reflu yataginda yatiyor.her odada ona yatiriyorum ama kavramiyor cocugu hamak daha iyi o konuda aslinda ama ben kullanamadm onu bi turlu
ah canim ah oturunca buklum buklum oluyo bide sasirdim.korse taksak faydasi olmaz normal dogum olsaydik hemen korse giyerdik ama sezeryan 1 ay cok siddetli acidigindan malesef
Sen de öncelikle ayağına alıp yavaş yavaş salla, bir kaç gün sonra bir iki ayağını oynat sadece, bir kaç gün sonrasına ayağında yatsın ama sallama, sonraki günlerde de aynı yastık ve yerde yatsın ama ayağına almamış şekilde. Böylece kademeli olarak bu alışkanlık biraktirikir. Bir de bebeğin sadece uyku ile ozdeslestirecegi birşeyi olsun. Battaniye muslin bez, zararsız peluş oyuncak gibi... Ama sadece uyuyacagi zaman verilmeli oynarken değil