• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sorma benim kocanın da bi faydası yok çocuk doğdu kursa yazıldı adam haftasonu hiç görmüyoz kendisini,haftaiçi de 3 gün iş çıkışı gidiyor.ben bire başlayan kızımı okula getir götür,ödev,ders,okul toplantısıve huysuz bebemin bakımı uykusuzluk yorgunluk ev işi misafir ...ay kısaca anlatmaya çalışırken yoruldum ve bunları yaşıyorum
Kavga edip çocuğun eşyalarını toplayıp çıktım. Arkamızdan çıkmış arayıp duruyor bulamazsın git kitaplarınla yasa sen dedim sokaklarda bizi arıyordur. Annemlere geldim kahvaltı ediyorum onlarda çocuğu sallıyor

Dort ayin tamami atak dönemi sanirim.ben konyadan yasadigim şehre geldigimden beri yani dorduncu aya adim attigimizdan beri cocuk iki saate ya da saat basi uyanir oldu iki gecedir hepten rezil durumdayiz bazen yarim saat geciyor uyanip agliyor emziriyorum habire gogusler mahvoldu.ikinip duruyor deli olcam uzuluyorum da

Dort ayin tamami atak dönemi sanirim.ben konyadan yasadigim şehre geldigimden beri yani dorduncu aya adim attigimizdan beri cocuk iki saate ya da saat basi uyanir oldu iki gecedir hepten rezil durumdayiz bazen yarim saat geciyor uyanip agliyor emziriyorum habire gogusler mahvoldu.ikinip duruyor deli olcam uzuluyorum da
4. Aydanda umudu keseyim

Kızlar geçer bir an önce inşallah çok üzülüyorum size ya biliyorum yaşadım çünkü eski videolara bakıp ağlıyorum ben de neler çekmiş yavrum diye. Az kaldı inşallah sabredin biraz daha hepppsi gececek
İnşallah canım yaa, geçsin bir an önce.. Kendim için değil evladım için geçmesini istiyorum.. Gülücükler atmalı iken huzursuz hep.. Birde sana birşey soracağım.. Bu süt alerjisi olabilir Vs diye konuşmuştuk ya.. Hangi test ile anlaşılıyor bu? Kan mı alacaklar?

Zaten 6 aydan sonra pekmez verilir yazdım .su da o zaman veriliyor. Bal da alerjik olduğu için bir yaş sonrası veriliyor.bu aralar baya araştırıyorum . O doktor kendi fikrini dile getirmiş bence diyerek . Genel olarak böyle yani
Aynen canım, doktorun kendi görüşü tabi ki.. Ben altı aydan önce acele eden arkadaşlar için dedim, su bile verilmiyor zaten inşallah ömür boyu yemek yiyecekler diye.

Gaz damlası kullaniyormusunuz
Bebegim 3aylik oldu hala kullanıyorum
Evet canım.. İki farklı.. Biri günde 4 kez, diğeri bir kez.. Birde gazı tavan yaptığında özellikle geceleri başka bir damla daha veriyorum

Kızlar dün bebeğim saat 5 gibi uyudu sonra uyanmadı 2 3 saat aralıklarlaemip emip uyanmadan sürekli uyudu ben dedim gece kesin uyumuyacak ama gece boyuda 2 kez kalktı emdi uyudu ilk kez böyle bişey yaşadım normal mi anlamadım ya

İnşallah canım yaa, geçsin bir an önce.. Kendim için değil evladım için geçmesini istiyorum.. Gülücükler atmalı iken huzursuz hep.. Birde sana birşey soracağım.. Bu süt alerjisi olabilir Vs diye konuşmuştuk ya.. Hangi test ile anlaşılıyor bu? Kan mı alacaklar?

Aynen canım, doktorun kendi görüşü tabi ki.. Ben altı aydan önce acele eden arkadaşlar için dedim, su bile verilmiyor zaten inşallah ömür boyu yemek yiyecekler diye.

Evet canım.. İki farklı.. Biri günde 4 kez, diğeri bir kez.. Birde gazı tavan yaptığında özellikle geceleri başka bir damla daha veriyorum
Damlayi mi kestin acaba diye dusundum ben cesaret edeip kesemiyorum

Kızlar dün bebeğim saat 5 gibi uyudu sonra uyanmadı 2 3 saat aralıklarlaemip emip uyanmadan sürekli uyudu ben dedim gece kesin uyumuyacak ama gece boyuda 2 kez kalktı emdi uyudu ilk kez böyle bişey yaşadım normal mi anlamadım ya
5e kadar hiç gündüz uykusu yapmadı mı canım bir kere benim kizim da 6 da uyumustu ama birkere tekrarı olmadı hic

Alerji testi üç şekilde oluyor bildiğim kadariyla
1 kan alıyorlar süt alerjisine bakiyorlar
2 deri testi yapıyorlar
3 kakada gizli kan var mı vs tahlil yapıyorlar bir de kalprotektin var mı diye yani barsakta iltihap oluşmuş mu alerjiden diye bakıyorlar
Ama bunların sonucu küçük bebeklerde kesin olmuyormuş o yüzden hiç test istemeyebilirler de.
Bazı doktorlar anneye diyet yaptırıp onun sonucuna göre karar veriyor.
Ama her doktor bu alerji denen şeyi anlayamiyor o yüzden alerji sayfalarından çok araştırıp iyi bir doktora gitmen gerek

Kızlar meme reddi yaşayan var mı. Öğlenden beri meme almıyor ne yapacağımı şaşırdım.

Kızlar meme reddi yaşayan var mı. Öğlenden beri meme almıyor ne yapacağımı şaşırdım.
Benim kız 2 aydır uyanıkken emmiyor uykusunda emiyor. Uyanıkken acıkırsa da saydığım sütü silikon sıkma kaşıkla veriyorum. Biberon kullanırsanız tamamen bırakabilir. Ara ara teklif edin ama zorlamayın memeyle stresi bağdaştırabilirmiş. Ben biraz zorlamıştım sonuç feryat figan ağlayan anne ve bebek. Başlarda bilsem üzerine gitmezdim ama sakin kalmak zor olabiliyor. Bir de ten tene temas konusu var araştırın isterseniz. Umarım memeyi alır bir an önce

Kızlar bebeğinize ek gıdaya ne zaman başlayacaksınız tadım yaptıranlarınız varmı blw yöntemini biliyormusunuz uygulayacak olan varmı acaba
6.ayda başlarım canım ama doktor 4.aydan itibaren serçe parmak ile tattir dedi yani sadece tadım olacak 6. Aya kadar o da tatlı şeyler asla olmayacak. Blw yöntemini bilmiyorum ama oğlumda herşeyi haşlayıp iyice pişirip eline verdim , Kahvaltı dahil ayrı ayrı tatti yedi , asla karıştırma ve bulamaç yapmadım. Çok şükür 6 yaşında oğlum ve güzel yiyor hala

6.ayda başlarım canım ama doktor 4.aydan itibaren serçe parmak ile tattir dedi yani sadece tadım olacak 6. Aya kadar o da tatlı şeyler asla olmayacak. Blw yöntemini bilmiyorum ama oğlumda herşeyi haşlayıp iyice pişirip eline verdim , Kahvaltı dahil ayrı ayrı tatti yedi , asla karıştırma ve bulamaç yapmadım. Çok şükür 6 yaşında oğlum ve güzel yiyor hala
İnşlah bizimkinde yer canom ne tattırıyorsun serçe parmağınla

İnşlah bizimkinde yer canom ne tattırıyorsun serçe parmağınla
Daha başlamadım tam 4. Ayı bekliyorum . Yediğin herşeyi tattir dedi , alerjen şeyler hariç bal,yumurta Vs. Yani çorba, sulu yemek Vs ben ne yiyorsam serçe parmağını batır ve ağzına sür dedi ilerde ek gidayi kabul etmesi kolay olurmuş. , maksat bebek o tadı alsın yani 4.ayda

Bu gece de uyumadı gibi bi şey. Uyanmaya başlayınca aç mı diye saydığım sütü verdim ama açlıktan değil anlamıyorum sürekli ıh mıh ne uyuyor ne uyanık. Bacakları hep havada 2-3 gündür bacaklarını havaya dikip sabit tutuyor, gece de bunu yapıyor. İki gündür ruh gibiyim, yemek de yiyemiyorum doğru düzgün..

Açlık değil benim kızın bana garezi var ha :110:
Kavga edip çocuğun eşyalarını toplayıp çıktım. Arkamızdan çıkmış arayıp duruyor bulamazsın git kitaplarınla yasa sen dedim sokaklarda bizi arıyordur. Annemlere geldim kahvaltı ediyorum onlarda çocuğu sallıyor

Oh sefan olsun valla kasiniyorlar. Ben yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum adam bana suratım asik diye kızıyor gece 3 saat uyudu diyorum uyumuş iste daha ne diyo:KK11:

Aynen aynen bide ıkınma başladı kaka yapiyo yine devam. Mutlu olduğu çok az zaman var. 4. Ay daha rahat oluruz dedim iyice zorlandım. Sussun diye emziriyorum sürekli emerken şekerleme yapiyo dinleniyorum biraz:anne:

Back
X