arkadaşlar kızım 4ünde 4 aylık oldu, dün gece neredeyse hiç uyumadı. Zaten 2 aydır uyanıkken memeyi reddettiği için uykusunda emziriyorum. Gündüz uykuları çok düzensiz. Uyuyunca emzirdiğimden, emerken ya da bırakırken uyanıyor. Bi şey yapamaz oldum zaten uyanıkken ilgileniyorum, hiç kendi kendine oyalanmıyor. Uykusungelince uyutmaya çalışıyorum, uyuyunca emziriyorum sonra da hemen uyanıyor zaten yine aynı döngüye giriyoruz. Gece normalde 8-9 gibi yattığında uyanmadan 12 gibi alır emzirirdim, 3-4 gibi kendisi emmek için kalkardı sabaha kadar da bir ya da iki defa uyanırdı. Son günlerde saat başı kalkıyordu. Dün uyumadı gibi bi şey. Ha bir de Doğumdan hemen sonra pamukçuğu çıkmıştı ama ilerlememişti çok fakat tamamen de geçmemişti son iki haftadır dilinin ucuna dudağına damağına yanaklarına yayılmıştı, emmesi de zayıflamıştı. Doktora götürdüm 3 dört tane ilaç kullanıyoruz şimdi. Bu akşam da yine yatmıştı 11 gibi kalktı, 12 buçuk gibi kalktı, demin yine kalktı. Artık sütümü sağmıştım, onu ılıtıp verdim aç mı ondan mı kalkıyor diye, onu da kana kana içmedi. Şu an sallıyorum ama hep bi el bi ayak oynama hali. Ben zombi gibiyim, çok yoruldum. Yorgunluğumdan ağlayacak haldeyim. Bir de ihtiyacım olan uykuyu uyuyamıyorum zaten ki normalde de uykuyu çok severdim. Ben yatmaya geçtiğimde illa ki uyanıyor. Artık nasılsa uyanacak diye yatmaya korkar oldum. Uzun oldu, bol bol yakındım kusura bakmayın,