- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #43.481
Ah kızlar benim oğlan bi değişik .yazdıklarınıza bakıyorum sütünüzün az olduğundan şüphelenip sağıyorsunuz sağıp bebeğe içiriyorsunuz.yada mama veriyorsunuz vs.ben sağsam ne kaşıkla ne biberonla içmiyor sütümü,birkaç çeşit mama denedim onları da ne kaşıkla ne biberonla içmiyor.bana bişey olsa bu çocuk napacak çok üzülüyorum.
Hergün içmediği halde 30 cc mama yapıyorum 45 dk falan kaşıkla uğraşıyorum ağzından hep çıkarıyor bir kaşık yutmuyor.mecbur kaldığımız durumlar olursa diye(kısa süreli birine bırakma gibi vs) alışsın diye bunu hergün deniyorum 3 haftadır ama bi gıdım yol almadık nolucak böyle ya.
Kilo alımı yavaşladı Sütümü artırayım diye sağmayı düşünüyorum ama sağdığım sütü veremiyorum diye sağmaktan çekiniyorum.
Bi akıl verin nolur
Hergün içmediği halde 30 cc mama yapıyorum 45 dk falan kaşıkla uğraşıyorum ağzından hep çıkarıyor bir kaşık yutmuyor.mecbur kaldığımız durumlar olursa diye(kısa süreli birine bırakma gibi vs) alışsın diye bunu hergün deniyorum 3 haftadır ama bi gıdım yol almadık nolucak böyle ya.
Kilo alımı yavaşladı Sütümü artırayım diye sağmayı düşünüyorum ama sağdığım sütü veremiyorum diye sağmaktan çekiniyorum.
Bi akıl verin nolur
6.ayda tekrar kontrol edicez, sadece anne sütü alıyor genel bir bilgi oldu