Biz kontrolden çıktık. Biraz boyluymuş bizimki 36 cm ölçtüm yaşıtları 30-32 civarı oluyor genelde dedi kilosunu da 1225 ölçtü boyda etkiliyordur 180 Gr hata payı var dedi. Bebekle alakalı her şey kusursuz çok şükür ama bende problem çok malesef
Pozisyon konusunda da haklıymışım şu an daha toplu biraz çarpraz duruyor ama ayakları sağda kafası karnımın ortasında biraz çapraz duruyormuş bitirdi beni o duruş zaten
Biraz ağrı çekmişsin dedi malesef. Bi kaç gün biraz tuhaf ağrılarım vardı sanırım o tuhaf ağrılar oymuş. Belden kasıklarına vuran ağrılar dedi ama bel ağrısı çok çekmiyorum progestana geçiş yaptık. Plasenta da hiç hareket etmemiş hala bitişiğinde rahim ağzının

herhangi bi ağrı istemiyoruz bu yüzden kanama tetikler dedi ki kan sulandırıcı kullanıyorum büyük risk şu an o konu.
Bi de değil 40 38i bile beklemeyecek gibi duruyoruz. 32de ciğer geliştirici iğne yapılıcakmış garanti olsun diye. 37-38 arası gibi duruyor sezaryen yine. Günde totalde 1 saatten fazla yürüyüş istemiyor o da şekerim çıkmasın diye. Zaten 1 hafta düzenli ölçüm yapıp doktora atıcam gerekirse dahiliyeden insülin takviyesi isteyebilirmiş. Sonra da çıkarken stres yapma daha çok etkiler diyor, dedim saol ya