2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya vallahi sen yazdıkça annene hayret ediyorum canım. . Allah yardımcın olsun
Oğlumu emzirip evden çıktım.4 saat sonra gelecektim. Süt çıkarma dolaptan dememe rağmen 250-300 cc süt çıkarmış. Sinirden ölüyorum. Ben onu hangi şartlarda sağmıştım. Haftaya stok var diye kafam rahattı. Sevgisiz, bencil, insanların nefret ettiği, kimsenin kapısını çalmadığı bir insan. Küçük ablamla dargın. Diğeri de o kadar nefret ediyor ki alt katından üst kata yanlarına çıkmıyor. Maalesef herkes anne olamaz. Onlara göre yedirmek, giydirmek yeterli.

merhaba haziran anneleri ben 2019 mayıs annesi :) size bir sorum olucaktı.

• acaba haziran ayında doğan bebeğinizle ağustos ayında tatile çıkan oldu mu?
  • ne gibi zorlukları oldu? pişman mı oldunuz yoksa iyi ki gitmişim mi dediniz?
  • nelere dikkat edilmesi gerekli?
  • güneş kremi 6 aylıktan küçük bebeklere sürülmüyormuş güneşten nasıl korudunuz?
  • tüm gün deniz kum güneş yaparken bebeğinizin yanınızda durmasında bi sakınca oldu mu yoksa odada mı geçirdiniz günü hep?
  • denize ne kadar soktunuz?
  • denizden çıkınca ne yaptınız?
beni bilgilendirirseniz sevinirim
Bunlarin hepsine tek cevabim var. Mümkünse yasina girince gidin bence :/ en azindan ek gida alir olur. Kuru ekmek bile versen bir köşede durma ihtimali olur. Simdi belli ki siz gitseniz bebek 3 aylik olacak. 3 aylik çocuğa 7/24 meme acmak gerek. Yine gaz olaylari olacak. Denize gireyim baba baksin desen ağlayacak vücudunun yarısı islanmisken baba cagiracak. "çocuk agliyorrr gel" diye :D neyse daha fazla senaryolar uretmeyeyim. Ama yerinizde olsam mumkunse 2020ye ertelerdim. Haaa yok yine de giderseniz iyi eğlenceler diyebilirim. Umarim eglenebilirsiniz :D :)

8.diş geliyor. Üst 4 lünün birer yanları kabarmış 7 saattir uyutamadım. Kangurular halt etmiş benim yanımda zıplamaktan öldüm. Kafamı duvara çarpasım geliyor sinirden. Çocuğu zaptedemiyorum.
Maşallah ne kadar cok cikmis. 9. Dis gelince de 8 saat uyumaz sanırım :D yok da anlıyorum yaa Allah sabır versin valla. Bu çocuklar büyür mü acaba. Herkes bu zamanlari daha iyi daha diyor. Bir yerimiz yırtılıyor, gobegimiz çatlıyor. Iyilik bunun neresinde :D büyüdüklerinde iyi olurlar insallah. Allah o zamanlarina kolaylik versin ne diyelim

Hanımlar merhabalar herkeslere.biz 7.5 ay sonra 2 diş çıkardık aynı anda.çok zorladı bizi 15 gündür hasta,Dr direnci zayıflar diş çıkarırken dedi.velhasıl evdeki kulaktan ölçer ateş ölçerden memnun değilim her seferinde farklı ölçüyor ve eski tarz derecelere göre düşük ölçüyor.çocuk da irrite oldu baya bu mükerrer ölçme işlemlerinden sebep:KK43:
Sorum şu ki temassız ateş ölçer almaya karar verdik aranızda kullanan, memnun olan, marka önerisinde bulunabilecek olan var mı? Google tavsiye aramasında en çok mediasana ve weevell diye bi markayı gördüm? Bunları kullanan veya başka marka önerisi olan varsa lütfen cevaplarınızı beklerim.sevgiyle kalın
Kızlar mesajımı okuyanlarınız varsa ve temassız ateş ölçer kullanıyorsanız yazabilirseniz çok çok sevineceğim .yarın medikalciye gidicem kafamda bişeyler olsun istiyorum o nedenle tekrar soruyorum.iyi akşamlar dilerim

Kızlar mesajımı okuyanlarınız varsa ve temassız ateş ölçer kullanıyorsanız yazabilirseniz çok çok sevineceğim .yarın medikalciye gidicem kafamda bişeyler olsun istiyorum o nedenle tekrar soruyorum.iyi akşamlar dilerim

Weewell dijital temassiz kullaniyorum memnunum

Geçmiş olsun canım sen mastit olmuşsun şimdi nasılsın ? Bebeğin orta kulak iltihabı olmuş olabilir mi belirtileri öyle gibi

Sagol canim antibiyotik iyi geldi acim azaldi.cocugum atesi de dun aksamdan beri birden kesildi kulaga goturduk bisi yokmus esim de bakmisti zaten ama emin olmak istedi mevzu kendi cocugu olunca didikliyor.idrarda da bisi cikmadi.valla kizlar dun sakarligim tuttu banyoda iki tane sey kırdım asiri garip sekilde beser dk arayla paramparca oldular biri kendiliginden dustu.onlar kirildiktan sonra cocugun atesi bi daha yukselmedi benim de acim dindi tovbe est.inanmazdim boyle seylere ama hakikaten buyuklerin sozu dogru mu nazar mi cikiyor acaba:KK70: haftasonu gorumcem geldi kendi emzirememis bebegini bunu soylerken ben cocuga sut sagiyordum.asiri nazari degen bi insan bi cok kez sahit oldum buna.gitti gogsumde asiri aci dugumlenme, bende ates ertesi gun cocukta ates.cocugun atesinin sebebi hala belli degil gorunurde dis de yok.neyse kv bile dediki emzirirken nazar degmistir gel okuyum kizi gittikten sonra boyle dedi.icimi doktum ya kac gundur bu hastalik durumuyla ugrasiyorum kizim cok huzursuz dogal olarak kuzum aci cekiyor atesten uyuyamiyor agliyordu sukur kurtulduk gecti

Kizlar ya erkek bebegi olanlar oglumun pipisinde kizariklik war ya:( birde pipinin alti cok az acilir gbi olmus hani parmaniz kesildimi hafif acilir ya oyle.ya sureklide degistirrim pisik kremini surerim.sunnet oncesi neden oldu simdi bu yaaa :( birde pipi cevresinde sivilce gbi biseler war.cildinde de puturluluk war.gogus bolgesinde bogaz bolgesinde.kirmizi sivilce gbi deilde beyaz puturler neden olur bilen warmi?

8.diş geliyor. Üst 4 lünün birer yanları kabarmış 7 saattir uyutamadım. Kangurular halt etmiş benim yanımda zıplamaktan öldüm. Kafamı duvara çarpasım geliyor sinirden. Çocuğu zaptedemiyorum.
Allahım okurken bile gözlerim açılıyor, ne zorladı seni bu minik, Allah yardımcın olsun canım

Kizlar ya erkek bebegi olanlar oglumun pipisinde kizariklik war ya:KK43: birde pipinin alti cok az acilir gbi olmus hani parmaniz kesildimi hafif acilir ya oyle.ya sureklide degistirrim pisik kremini surerim.sunnet oncesi neden oldu simdi bu yaaa :KK43: birde pipi cevresinde sivilce gbi biseler war.cildinde de puturluluk war.gogus bolgesinde bogaz bolgesinde.kirmizi sivilce gbi deilde beyaz puturler neden olur bilen warmi?
Son zamanlarda farklı bişi yedirdin mi canım acaba bişey mi dokundu, açılma olayına bişi diyemiyorum canım bez mi sert geldi kesit acaba

Kizlarr merhabaa bn bugun rgl oldum :( dogumdan sonra ilk defa oluyorm.Cok degisik bi duyguymus unutmustm :D 8 ay boyunca olmadim e tabi 9 ayda hamileydim insan unutuyorr haliyle :D Hayirlisii bakalmm bugun bebegjmin izlemi vardi hic kilo almamisti sadece 2 cm boyu uzamisti 2 ayda hic kila almamasini hemsire normal kabul etti kilosu gayet iyi ayina gire dedi.Ve bn sut vermeye basliyorum bu geceden itibaren kizlar cunku geceleri doymuyo surekliii memede Hemsire su katip icirebilirsin dedii

Kizlarr merhabaa bn bugun rgl oldum :KK43: dogumdan sonra ilk defa oluyorm.Cok degisik bi duyguymus unutmustm :KK70: 8 ay boyunca olmadim e tabi 9 ayda hamileydim insan unutuyorr haliyle :KK70: Hayirlisii bakalmm bugun bebegjmin izlemi vardi hic kilo almamisti sadece 2 cm boyu uzamisti 2 ayda hic kila almamasini hemsire normal kabul etti kilosu gayet iyi ayina gire dedi.Ve bn sut vermeye basliyorum bu geceden itibaren kizlar cunku geceleri doymuyo surekliii memede Hemsire su katip icirebilirsin dedii

meraba cnm.sorma ya ben olmadim daha regl endiselenmeye basladim vala:/süt vermek icin erken diilmi daha?izlem kacinci ay izlemi?kac kilo geldi kuzus

meraba cnm.sorma ya ben olmadim daha regl endiselenmeye basladim vala:/süt vermek icin erken diilmi daha?izlem kacinci ay izlemi?kac kilo geldi kuzus

Ayy aman olma kiz keske bnde biraz gec olsaydm :/ Valla bn sordum kac aylikti dedi 8 dedim tamam su katip verebilirsin dedi hem bn sadece geceleri vericem simdilik inan canm gogus ucalrim hep yara oldu cok aciyo saatlerce memede Ac kaldigi icin oldugunu dusunuyorm onun icin vericem sut.9 kilo geldi canm

Back
X