2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canim benim seni cok iyi anliyorhm insan yapilmayana degil laflara kiziyor biliyorjm bunu yasiyorumda kendim ama takmamayi ogrendim ben benim yanimdada kimse yok hatta benim yok bileyok babam baskasiyla evli oda yilda 1 2 kez konusur benim halamlarla ve babaannemle aram iyidir babaannm zaten hasta hicbisekilde gelemiyor halam desen kendi cocugu torunuyla ilgileniyor bana evet besiktir biseydir alicaklar ama bi kac gundur gozumun bunlarda olmadigini yanima destek aradigimi soyluyorum kendi butun isimi kendim yapiyorun bazen yapmiyorum artik kalsin diyorhm yaa bnada sadece bebegi gormeye gelip 2 gun sonra donecekler kv yardima gelir ama oyle gunduzleri sadece yani ben kahvaltimi falan etmis olurum kendi ailesinden misafir gelirse ben burdayim demek icin o yuzden yanliz degilsin ve kafaya takmamayi ogreniceksin etrafimizdki herkes boyle gereksiz konusur konusshn sen ve bebegin iyi olsun yeterr esin simdi gormuyorsa annesinin dediklerini elbet bi zamab sonzamab sonra gorucektir goruyorlar cunku :)

Guzel elbiseler varmis gercekten begendim. Ama dolar uzerinden oldugu icin pahaliya gelir canim. Yine de bikac urun al istersen icinde kalmasin

Cnm benim oğlum 3,5 aylık kuzeni var onun kıyafetlerinden de giyecek. Martta doğdu onun ilkbaharda giydikleri bizim sonbaharda giydiklerimiz olacak Allah izin verirse o yüzden birkaç parça pahalı olsa da sıkıntı değil. Ama siteye güven konusunda sıkıntım var.

Ben Yusuf Enes diyorum babası Mehmet Yusuf diyor bakalim en son kim kazanacak
ayy adaş olacaklar inşallah, bizde Yusuf Ege istiyoruz. dün eşime Yusuf ismini değiştirip başka bişey mi koysak dedim. böyle güzel ismi kimsenin oğlunun adı da Yusuf Ege falan değil, Yusuf ismi güzel kalsın dedi. bizde Allahtan isim konusunda sorun olmadı isim hazır olunca. rabbim lütufetti inşallah sağlıcakla gelir Yusufçuklarımız

Yusufçuk deyince odasına Yusufçuk kuşu mu yapsam keçeden kafamda deli sorular

Evet iki yakışıklı Yusuf geliyor inşallah Kasım annelerine bizim de erkek olursa isim hazirdi doktor erkek dediginde direkt Yusuf diye sevmeye başladık :) ben de yusufçuk figürünü çok severim çok da anlamlı olur gercekten :)

ben bikaç model bakıyım olurda becerirsem bizden de Yusuf kardeşine hediye ederiz inşallah, içimden bunu demek geçtii
hoş teyzesi ona neler neler yapar ama

ben bikaç model bakıyım olurda becerirsem bizden de Yusuf kardeşine hediye ederiz inşallah, içimden bunu demek geçtii
hoş teyzesi ona neler neler yapar ama

Oyyy çok teşekkür ederiz
Yakın sayılırız aslında bigun Beylikdüzü tayfası olarak buluşma mi ayarlasak ne şanslı bebisler ya daha doğmadan bir sürü akran arkadaslari oldu

benim bildiğim yusufçuk bu kuştu ama diğeride yusufçukmuş.
diğeri acaba kumru kuşumu adı. hep yusufçuk der gibi öterler ya kafam karıştı

Eklentiler

• Kumru-6.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 24
  • maxresdefault.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 20
O Oyhan canım inan ki senin yaşadıklarını çoğu kişi yaşıyor burda. O yüzden kendini yalnız hissetme. Ben de senin yaşadıklarının bir değişiğini yaşıyorum. 7 yıllık evliliğimde herkes bebek de bebek diye turtturdu rahatsızlıklarım ile yeri geldi acıyarak baktılar bebeğim olmayacak gibisinden. Birinin hamile haberini duyardık Alah sana da nasip etsinden başlardı mevzu uzar giderdi vs. Sonra senin bebeğin olduğunda sana şöyle yaparız ben şunları yaparım sana hiçbir iş yaptırmayız sanırsın kraliçe gibi davranacaklar bana sonuç sıfır. Kimseden hiçbir yardım görmüyorum. eşimden Allah razı olsun o ayrı Bazen yardım isteyeceğim durum olduğunda resmen kaçıyorlar artık. Anlayacağın hepsi kuru gürültü. Ben beklentimi sıfıra indirdim önce Allaha sığındım gerisi için de hayırlısını diliyorım. Sen de beklentini sıfıra indir cnm dediklerine de he he de geç. Ne kadar yapılabilir bilinmez.

Oyyy çok teşekkür ederiz
Yakın sayılırız aslında bigun Beylikdüzü tayfası olarak buluşma mi ayarlasak ne şanslı bebisler ya daha doğmadan bir sürü akran arkadaslari oldu
ay evet ya görüşsek ya aslında yakın çevre olanlar ne güzel olur, benim seneler önce burada diyet topiğinde bi arkadaşım olmuştu, taa yozgattan çorluya gelin gelmişti. seneler geçti hala görüşürüz ki uzağızda beylikdüzü ayağımızın dibi

Ehem ehem yusufçuk denilince benim aklıma tam olarak şu geliyor
Neyse bunu size değil eşime göstermem lazım asıl

Sen çalışıyorsun dimi canım? Olmazsa doğum izninde buluşalım

Yorma kendini lütfen canım 2 saatlik yol bişey değil ki çağır bence anneni sonra pişman olmaktansa şimdiden önlemini alman gerek bide senin tehlike vardı hiç yormaman gerek kendini o bel ağrısı da sana bi uyarı yeter artık diyor sen ilk önce kendini sonra bebeğini düşüneceksin sonuçta annen yardım eder yorulur ama dinlenir geçer sen içinde bi can daha taşıyorsun

G
Geçmiş olsun canim inşallah güzel haberlerle gelirsin bebeğin iyidir merak etme yorulunca yada gerilince oluyor arada böyle bol Bo l dinlen ve kafana hiç bişey takip gerilme

ben diorum ilk ya bilmiyorum belki bişey oluo ama hisedemiorum diorum inşallah öyledir

evet bende bakarken kolyeden gördüm o şekli. benmde eşime göstermem lazım hediyenin bi anlamı olmadı
çalışıyorum canım ama cumartesi 1de çıkıyorum benim beylikdüzüne gelmem 30 40dk sürüyo otobüsle. havalar erken kararmadığı sürece buluşabiliriz hepimiz çok ağırlaşmadan çok güzel olur aslında

yaşın kaç yaş faktöründen dolayımı bu şekilde dedi acaba bnm teyzeme de geçen sene aynısını dedi su aldılar çok şükür bebişte hiçbişey çıkmadı sağ salim doğdu maşallahı var sende de bişey çıkmayacak inşallah bol bol dua et ve kafana takma

Yusufcuk kusunu erkek odasina uyarlayamadim kafamda ama dogumda kece yusufcuk dagitabilirsin cok orjinal :) bide seker hamuru kurabiye ustune yusufcuk :) ya anahtarlikta olur cok guzel hediyelik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…