2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende şimdi sağlık ocağındaki ebemizle görüştüm, yine d vitamini eksikliği çıktı karşıma. birde idrar yolunda enfeksiyon varmış. ama çok tehlikeli değil bol bol su iç dedi. ki zaten ben hep bol su içiyorum günde en az 2lt içiyorum
ilaç kullanmaya gerek yok dedi. inşallah bişey olmaz artmaz da biter

Şuan kocaeli konaktayım canım inş canım inş bakalım 3.ceyrek gece randevum ama hep bi saat gec giriyorum bakalım neler bekliyo beni diyorum ya korkular herseyin ustunu kapiyo bebegim sanirim hareket ediyo ama onu bile algilayamihorum ve bu seferde acaba bisey mi oldu diye endiselere kapiliyorum ama ins bugun butun endiselerim biticek dr gidicem ve dicemki oglumun ikili testi ve simdiki ikili test arasında fazla bi ucurum yok ama siz buna risk yok demistiniz simdi neden beni bula dırdınız bi aciklama isticem

ben hep kötü hissederdim iyi çıkardı şimdi iyi hissediyorum ondan korkuyorum bişey mi oldu die. ikili testinde ne sorun çıktı cnm senın nerde oturuyorsun iyi araştır doktorunu gercekten doktor cok oenmlı

Sebiss pullubiber Zehra_mda LezzetliCipetpet Tententen Y yagmur_20 ysmnfth Circassian girl varolun kızlar, sözleriniz için..İnsanın konuşacak kimsesi olmayınca su gibisiniz vaha gibisiniz.

Kızlar elimde değil hala hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Sinir olduğum ne biliyor musunuz, kimse düğünümüz için koşturmadı hastalığı, ayrı şehiri bahane ettiler de, şimdi nasıl oluyorsa "siz kendi istediğiniz gibi yaptınız biz böyle istiyoruz dediniz bizi karıştırmadınız"a döndü laf... Hayır efendim kimse elini sürmeyince mecbur kaldık böyle yaptık. O zaman bile alınana satılana telefonla yettiler, gelinliğin kapalı oluşundan çamaşır makinasnın markası, kısa program özelliğine kadar karıştılar.

Bu defa doğum yine yapayalnızım. Ne istiyorsun diyen yok. Kendi ailem desen, en yakınların gelmesini ben istemiyorum (yılların parçalanmışlıkları) , gelsin istedikleriminse kendi çocuklarının nişanı nikahı düğünü derken gelmeleri imkansız gözüküyor.
Ve ben yorgunum.
Ömrümde önemli 1 günümde, ne mezuniyet ne düğün ne doğum hiç özel hissetmedim, hissettirilmedim. O günlerde hiç başköşeye oturup kurulamadım. İnsan kendi nişanında düğününde vs...bile ırgat gibi ordan oraya koşturulur mu...
Çok görüyorum burnundan kıl aldırmayanları, kayınvalidesinin evinde yapılan kırk mevlidine bile saatler sonra süs püsle gelip baş köşeye kurulup çayını bile ayağına getirtenleri. Ve onlar öyle kıymetli ki...
Benimse hiç mi kıymetiim yok. Yok.
Eşim bişi demiyor dediysem, bilinki bişi de dedirtmiyor. Açık açık ne hediye bekle ne altn bizimkilerden , onlar sana yapacaklarını yaptılar dedi. Hiç bir şey yapmadılar onun farkında değil.

Of kızlar of. Söylenecek çok söz var ama ömrümü dökmem lazım şuraya... Şöyle rahatlasam şu zırlamalar geçse, bebeğime zararı olacak biliyorum ama durduramıyorum da !
Durduramıyorum öfkemi üzüntümü hayalkırıklığımı....
OF!

Kızlar bugün bende ağrı var .Tam kasık bölgesi değil ama karnımın sol tarafı çekiyor gibi oluyor. Sizde oldu mu böyle bir durum

inşallah benim uzun sürdü sanki herkes hissetmiş bnde hiç bişey yok korkuyorum biyandan da açıkçası

İlk evet
Ama ben bayağı zayıfım doktor dedi 16 da hissedebilirsin diye 2-3 gün sonra başladı o hisler
Bi kaç gündür az hissediyorum ama
Önceden hiç durmuyodu
Ama imzama baktım da bugün hamileik takviminde bebek uyuyormuş sık sık :) ondan heralde

sakin ol ve aklındaki bütün cevapsız soru işaretlerini tek tek tek sor. hatta kağıda yaz. çünkü o strestle unutacaksın. hatta diğer bebişinin dökümanını da götür yanında. arkasına da sorularını sırala. gönlün ferahlayacak canım hissediyorum
inşallah benim uzun sürdü sanki herkes hissetmiş bnde hiç bişey yok korkuyorum biyandan da açıkçası
belkide farketmiyosundur narin ve naziktir bebişin canım :)
olabilir canım sürekli kıpır kıpır olmuyolar daha minnoşlar yoruluyolardır :))
ben kiloluyum aslında benim hissetmem garip açıkçası ama hemşire hissetmen çok normal dedi bana
Allah var Allah yar diyeceksin canım. gelseler burnundan getirecekler aslında. keşke benim yanımda kimse gelmese. çünkü herşeyimi zehir ettiler ama şuan melaikeler.. bişey yapmadılar gibi ben kendim uydurdum yani.. özellikle kendi ablam. herşeyime laf söyler beni daraltır. ben hstane odasında kavga etmekten korkuyorum açıkcası çünkü sürekli tartışıyoruz.
burnundan kıl aldırmayanlara ya da narin nazik olanlara hayranım ben öyle olamadım olamıyorum. hatta derdim ki çok hasta olsam yatak döşek yatsam da bana azıcık ilgi gösterseler.. ama ayağım kırıldığında dahi ne azarlar işittim o ayakla çocuk salladım kucağımda. herkesin derdi türlü türlü o yüzden benm yanımda kimse gelmese daha huzurlu ve mutlu olucam eminim...

ben hep kötü hissederdim iyi çıkardı şimdi iyi hissediyorum ondan korkuyorum bişey mi oldu die. ikili testinde ne sorun çıktı cnm senın nerde oturuyorsun iyi araştır doktorunu gercekten doktor cok oenmlı
Aslında cok bisey cikmadi yani onun haricinde iki dr gordu biri perinotolog yani dusuk riskli dediler ama oglumunkide ayni gibi hemen hemen ama bisey yok demisti kendi dr bunda endiseli bisekilde cok riskliymis gibi anlatti 4 lu yapcaz istersen amerikaya giden testi yaptir falan dedi onun endiseli celiskili konusmalari beni etkiledi sanirim aslinda etkilenmedigimi dusunuyodum ama etkilenmjsim fazlasiyla peritonologta 4 luyu yaptirma odaha kotu bitest dedi digerinide aklimda kalmicak yaptirim dersen yaptir bana kalsa yaptirmani gerektircek bisey cokta fazla yok dedi ama ikna olamiyorum sanirim bide eski drum bu yani onceki dogumumuda bu yaptirdi buna catlatma ignemide bu verdi neden bu sefer bana bunu yapti bilmiyorum

Kızlar merhaba, geçen gün demiştim taşınıyoruz diye. İki eşya topluyorum, oradan oraya git gel derken yarım saatte pilim bitiyor. Bir saatten fazla ayakta kaldığımda da zorlanıyorum galiba, sonrasında belim parçalanmış gibi ağrıyor... Ya aslında annem geleyim yardıma dedi ama kadıncağız 2 saat yol yapacak diye gelmesini istemedim, trafik bile yeter yorulmasına çünkü... Yanına taşınacağım için yerleştirmeye yardım edersin inşallah dedim... Zaten 2+1 ev, çok bir şey kalmadı gibi ama bu bel ağrısıyla biraz zor olacak sanırım...

Kuzum her ailede kalp kirikliklari oluyo ve bu hepimizin ailesinde var. Senin yasadigin seyleri ben bazen hala yasiyorum ama yani umrumda degil. Evlilik benim evliligim bebek benim bebegim koca benim kocam yasamda benim yasamim. Kimseye soz hakki tanimiyorum. Inan bana suan bende benzer durumlari yasiyorum. Annem dahil beni dusunen yok yani elalem onemli elalem degerli. Uzuluyorum bazen ama yani umrumda degil. Kocaci diyolar bana da yani hiiic takma yaranilmaz kimseye. Sana dugunumu anlatsam aklin durur. Dugune 1bucuk saat gec gittim sanki benim degildi. Ve gidip misafir gibide oturdum. Umrumda mi hayir fisir fisirda konusuldu geline bak diye. Neler neler 3.sahislar herseyi unutur ama sen unutmazsin o yuzden gonlune gore ne geciyosa onu yap. Alsan aldi almasan almadi derler. Isin tuhafi da kimse memnun olmaz. O yuzden uzulme bebeginle esinle yuvanda mutlu olmaya calis. Kimseye de aciklama yapmayin. Esine de acikca konus bu surecte kimseyi istemiyorum tek bir laf bile duymak istemiyorum de. Net ve kararli ol. Uzme bebisimiziii

Bilirim o agriyi sicak tut belini canim. Gecer insallah. Suan yoruldugun icin agriyodur. Esinle birlikte toplamaya calis istersen

Sigortami aradım karşılaması gerekiyor soz yine görüşün dedi, b8 görüntüleme merkezlerinde yapilıyormu onu soracağım oralar %100 karşilıyormuş olmadı mecbur vericez
Benim sigortacımda öyle dedi karşılar dedi de benim hastanenin anlaşması yokmuş doktorla dışardan geliyormuş başka yerde nasıl oluyor bilmiyorum b8 görüntüleme merkezi ne canım sorduğun zaman bana da haber eder misin rica etsem nası araştırmam gerektiğini bilmiyorum acemiyim bu konularda

Dün gece çok gerildim sanırım ondan sabaha kadar karnım ve kasıklarım ağrıdı. Resmen ağladım ağrıdan. Allahtan Bugun doktor randevum var da içim rahatlayacak inşallah kızımın iyi olduğunu görünce.

Cnm ben de 17+0 da hissettim oğluşumu benim de ilk bebek. Doktorum bile hissetmeyebilirsin diyor geçen hafta perşembe günü gitmiştik. Hissediyorum diyorum arada hissetmeyebilirsin diyor.

Bu arada hanımlar bir tane internette sitesinde öyle kıyafetler var ki hepsini almak istedim ama yabancı menşeili. Eşim yurtdışı öncelikli internetten kıyafet ayakkabı alımına karşı. Şimdi adamı çiğneyip alsam kesin ya kargoda sorun çıkar ya ödeme ya da kıyfetler sıkıntılıdır. Siteyi versem reklama girmez sanrıım. Patpat.com. Burdan alışveriş yapan var mı arkadaşlar güvenilir mi?

Ediz Enesin Annesi cnm nasıl oldun bu arada. İyi haberlerle gel.

Guzel elbiseler varmis gercekten begendim. Ama dolar uzerinden oldugu icin pahaliya gelir canim. Yine de bikac urun al istersen icinde kalmasin

Bilirim o agriyi sicak tut belini canim. Gecer insallah. Suan yoruldugun icin agriyodur. Esinle birlikte toplamaya calis istersen
Eşim akşamları biraz geç geliyor diye ben de gün içinde bir koli bir koli toparım diyordum ama o bir koliyi toplamak bile ben anlamasam da zorluyor galiba...

Sıcak iyi geliyor o bel ağrısına. Dayanamazsam da bir tane parol içiyorum...

Dün eşim baya eşya topladı aslında bana da yardım etti mutfakta yukarıdaki eşyaları indiridi vs. Fakat ne olursa olsun o kaba işleri yapıyor yine ince işleri, detay toplaması bana kalıyor. Onlar da ayakta kalmak gerektiriyor haliyle. Kıyafetler ve günlük kulladığımız tabak, bardak, iki tencere, plastik kaplar vs kaldı son. Baya baya bitti çok şükür. En kötü ihtimalle kalanı dediğin gibi eşim işten geldiğinde akşamdan akşama yapacağız...

Oo toplanmissiniz artik yorma kendini o zaman birlikte bugun bitirirsiniz

Aynen tatlım kalitesi de iyi yani sıkıntı yaşamadım :)
İkincisi kız mı senin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…