Ben Yusuf Enes diyorum babası Mehmet Yusuf diyor bakalim en son kim kazanacak
Tatlım her haltini yapan kimseye zerre eyvallahı olmayan erkek Fatma bir tip olarak söylüyorum bu bizim tercihimiz hayat bize böyle olmayı öğretti böyle olduk hem herşeyi yapıp hemde şikayet etmemek lazım. Bende senin yaptığını arada yapiyom merak etme ruhumuzun bi yani hala prenses :) çözümü şöyle buldum eşime ben nasıl yapacam ki anlamam ki bana anlatsana falan diye acindiriyorum kendimi oda ise yaradığına seviyiniyor garibim.o mutlu ben mutlu aklında olsunSebiss @pullubiber @Zehra_mda @LezzetliCipetpet Tententen @yagmur_20 @ysmnfth @Circassian girl varolun kızlar, sözleriniz için..İnsanın konuşacak kimsesi olmayınca su gibisiniz vaha gibisiniz.
Kızlar elimde değil hala hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Sinir olduğum ne biliyor musunuz, kimse düğünümüz için koşturmadı hastalığı, ayrı şehiri bahane ettiler de, şimdi nasıl oluyorsa "siz kendi istediğiniz gibi yaptınız biz böyle istiyoruz dediniz bizi karıştırmadınız"a döndü laf... Hayır efendim kimse elini sürmeyince mecbur kaldık böyle yaptık. O zaman bile alınana satılana telefonla yettiler, gelinliğin kapalı oluşundan çamaşır makinasnın markası, kısa program özelliğine kadar karıştılar.
Bu defa doğum yine yapayalnızım. Ne istiyorsun diyen yok. Kendi ailem desen, en yakınların gelmesini ben istemiyorum (yılların parçalanmışlıkları) , gelsin istedikleriminse kendi çocuklarının nişanı nikahı düğünü derken gelmeleri imkansız gözüküyor.
Ve ben yorgunum.
Ömrümde önemli 1 günümde, ne mezuniyet ne düğün ne doğum hiç özel hissetmedim, hissettirilmedim. O günlerde hiç başköşeye oturup kurulamadım. İnsan kendi nişanında düğününde vs...bile ırgat gibi ordan oraya koşturulur mu...
Çok görüyorum burnundan kıl aldırmayanları, kayınvalidesinin evinde yapılan kırk mevlidine bile saatler sonra süs püsle gelip baş köşeye kurulup çayını bile ayağına getirtenleri. Ve onlar öyle kıymetli ki...
Benimse hiç mi kıymetiim yok. Yok.
Eşim bişi demiyor dediysem, bilinki bişi de dedirtmiyor. Açık açık ne hediye bekle ne altn bizimkilerden , onlar sana yapacaklarını yaptılar dedi. Hiç bir şey yapmadılar onun farkında değil.
Of kızlar of. Söylenecek çok söz var ama ömrümü dökmem lazım şuraya... Şöyle rahatlasam şu zırlamalar geçse, bebeğime zararı olacak biliyorum ama durduramıyorum da !
Durduramıyorum öfkemi üzüntümü hayalkırıklığımı....
OF!
ayy adaş olacaklar inşallah, bizde Yusuf Ege istiyoruz. dün eşime Yusuf ismini değiştirip başka bişey mi koysak dedim. böyle güzel ismi kimsenin oğlunun adı da Yusuf Ege falan değil, Yusuf ismi güzel kalsın dedi. bizde Allahtan isim konusunda sorun olmadı isim hazır olunca. rabbim lütufetti inşallah sağlıcakla gelir Yusufçuklarımız
Yusufçuk deyince odasına Yusufçuk kuşu mu yapsam keçedenkafamda deli sorular
Abisinin kıyafetlerinden giyer o zaman kardeşi :)
Bu arada ben oğlumun ismini rüyamda gördüm canım Yusuf Ali
Aaaa bir yusufcuk kuşumuz daha varmış maşallahaynen bizim neredeyse her şeyimiz var tek masrafimiz bez olacak
Rüyamdan o kadar etkilenmiştim ki bizde beğendik ismimizi. Erkek olacağını öğrendiğimiz ilk zamanlardı 13 haftalık falandık
BiZim herşeyimiz var ama hepsi pembe. Keşke hep pembe almasaydık diyordum şimdi de :)
öyle kocaman olarak değil canımda keçeden kapısına yusufçuk kuşu yapasım geldi :) ama kurabiyenin üstüne ve anahtarlık fikrini çok çok sevdim. çok güzel fikir oldu çok teşekkürlerYusufcuk kusunu erkek odasina uyarlayamadim kafamda ama dogumda kece yusufcuk dagitabilirsin cok orjinal :) bide seker hamuru kurabiye ustune yusufcuk :) ya anahtarlikta olur cok guzel hediyelik olur
aa bir Yusufçuk daha geliyo demekki ne kadar güzellÇok güzel ya yusuflar çoğalıyor :))))
Olsun yine de iç bodyler ise yarar canım evde de kimse görmezken giydirirsin ne olacakaslında bana kalirka renklerin cinsiyeti olmaz ama ben oğluma kırmızı bile giydirsem her gören kız mı diye soruyor sinirlerim bozuluyor. Toplum baskısı yüzünden giydiriyorum mavileri yeşilleri
öyle kocaman olarak değil canımda keçeden kapısına yusufçuk kuşu yapasım geldi :) ama kurabiyenin üstüne ve anahtarlık fikrini çok çok sevdim. çok güzel fikir oldu çok teşekkürler
aa bir Yusufçuk daha geliyo demekki ne kadar güzell
bende yıllar öncesinden ismini belirlemiştik ama rüyamda da aynı isimle hitap ettiğimi gördüm çok şükür
Cnm benim oğlum 3,5 aylık kuzeni var onun kıyafetlerinden de giyecek. Martta doğdu onun ilkbaharda giydikleri bizim sonbaharda giydiklerimiz olacak Allah izin verirse o yüzden birkaç parça pahalı olsa da sıkıntı değil. Ama siteye güven konusunda sıkıntım var.
Ah şu toplum baskısı Yok mu canım ya kendimizi ona göre şekillendiriyoruz resmen. Aynen evde giydiririm ablamızın bazı kıyafetlerinden artık :)
ben papyonlu bi takım beğendim fotoğrafını atıcam şimdi, gül kurusu gibi rengi ama asla öyle pembeler vs.ler giydirmem demem giydiririm. zira babası pembe hastası oldu evlendikten sonra ama hala annesi kızmısın sen pembe giyiyosun falan diyo adama. oysaki seviyo ne yapsın adam meğer baskıdan giymiyomuş. şimdi pembeler morlar fuşyalar giyiyoOlsun yine de iç bodyler ise yarar canım evde de kimse görmezken giydirirsin ne olacakaslında bana kalirka renklerin cinsiyeti olmaz ama ben oğluma kırmızı bile giydirsem her gören kız mı diye soruyor sinirlerim bozuluyor. Toplum baskısı yüzünden giydiriyorum mavileri yeşilleri
yaaa benim kuzumm nasılda güzelmiş saçları, ben kestirmem ya milletede asla laf verdirtmem. şimdide yakışıklı ama saçları çok çok güzelmiiş, o saça gidiyomuş vitamini diyeni çok merak ettimSorma ya ben mesela erkek bebek de olsa uzun saç çok seviyorum ama duymadığım laf kalmadıyok neymiş kıza benziyormus, neymis vitamini saçına gidiyormuş çocuk büyümezmis... Allah aşkına gecen sene su saçlara kiydirdilar şimdi bile hala uzun diye laf ediyorlar Bu fotoda hiç tıraş olmamisti bak:
Eki Görüntüle 2161336
Bu da simdiki halimiz:
Eki Görüntüle 2161338
Sorma ya ben mesela erkek bebek de olsa uzun saç çok seviyorum ama duymadığım laf kalmadıyok neymiş kıza benziyormus, neymis vitamini saçına gidiyormuş çocuk büyümezmis... Allah aşkına gecen sene su saçlara kiydirdilar şimdi bile hala uzun diye laf ediyorlar Bu fotoda hiç tıraş olmamisti bak:
Eki Görüntüle 2161336
Bu da simdiki halimiz:
Eki Görüntüle 2161338
yaaa benim kuzumm nasılda güzelmiş saçları, ben kestirmem ya milletede asla laf verdirtmem. şimdide yakışıklı ama saçları çok çok güzelmiiş, o saça gidiyomuş vitamini diyeni çok merak ettim
maşallah maşallah ona
Sorma ya ben mesela erkek bebek de olsa uzun saç çok seviyorum ama duymadığım laf kalmadıyok neymiş kıza benziyormus, neymis vitamini saçına gidiyormuş çocuk büyümezmis... Allah aşkına gecen sene su saçlara kiydirdilar şimdi bile hala uzun diye laf ediyorlar Bu fotoda hiç tıraş olmamisti bak:
Eki Görüntüle 2161336
Bu da simdiki halimiz:
Eki Görüntüle 2161338
Himm anladim canim. Yurtdisindaki siteler genelde guvenli oluyo bildigim kadariyla tek sorun gec geliyor olmasi olumsuz yorum yoksa guvenilirdir diye dusunuyorum ama tabi tercih meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?