2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tatlım her haltini yapan kimseye zerre eyvallahı olmayan erkek Fatma bir tip olarak söylüyorum bu bizim tercihimiz hayat bize böyle olmayı öğretti böyle olduk hem herşeyi yapıp hemde şikayet etmemek lazım. Bende senin yaptığını arada yapiyom merak etme ruhumuzun bi yani hala prenses :) çözümü şöyle buldum eşime ben nasıl yapacam ki anlamam ki bana anlatsana falan diye acindiriyorum kendimi oda ise yaradığına seviyiniyor garibim.o mutlu ben mutlu aklında olsun kv gelince eğer benden çekinmese herşeye karışır ama ben kırmadan lafımı solerim kendimide saydırıyorum bende onu sayarım biraz politik olacaksın.kendi aileme gelince canim kanım ama onlarda da var ama onlarda çok çekinir benden ailenin çözüm odaklı olan tipiyim kıçlarını sıkışınca beni ararlar ama sormazlar kızım bi derdin varmi varsa da onlara göre nasıl olsa cozerimm.konunun özü tatlim güçlüysen yalnızsın bunun keyfini çıkar bosver herseyi

Çok güzel ya yusuflar çoğalıyor :))))

Aaaa bir yusufcuk kuşumuz daha varmış maşallah aynen bizim neredeyse her şeyimiz var tek masrafimiz bez olacak

Rüyamdan o kadar etkilenmiştim ki bizde beğendik ismimizi. Erkek olacağını öğrendiğimiz ilk zamanlardı 13 haftalık falandık
BiZim herşeyimiz var ama hepsi pembe. Keşke hep pembe almasaydık diyordum şimdi de :)

Olsun yine de iç bodyler ise yarar canım evde de kimse görmezken giydirirsin ne olacak aslında bana kalirka renklerin cinsiyeti olmaz ama ben oğluma kırmızı bile giydirsem her gören kız mı diye soruyor sinirlerim bozuluyor. Toplum baskısı yüzünden giydiriyorum mavileri yeşilleri

Yusufcuk kusunu erkek odasina uyarlayamadim kafamda ama dogumda kece yusufcuk dagitabilirsin cok orjinal :) bide seker hamuru kurabiye ustune yusufcuk :) ya anahtarlikta olur cok guzel hediyelik olur
öyle kocaman olarak değil canımda keçeden kapısına yusufçuk kuşu yapasım geldi :) ama kurabiyenin üstüne ve anahtarlık fikrini çok çok sevdim. çok güzel fikir oldu çok teşekkürler
Çok güzel ya yusuflar çoğalıyor :))))
aa bir Yusufçuk daha geliyo demekki ne kadar güzell
bende yıllar öncesinden ismini belirlemiştik ama rüyamda da aynı isimle hitap ettiğimi gördüm çok şükür

Ah şu toplum baskısı Yok mu canım ya kendimizi ona göre şekillendiriyoruz resmen. Aynen evde giydiririm ablamızın bazı kıyafetlerinden artık :)

Evet canım çok sevindim bende oğullarımız adaş olacaklar

Himm anladim canim. Yurtdisindaki siteler genelde guvenli oluyo bildigim kadariyla tek sorun gec geliyor olmasi olumsuz yorum yoksa guvenilirdir diye dusunuyorum ama tabi tercih meselesi

Ah şu toplum baskısı Yok mu canım ya kendimizi ona göre şekillendiriyoruz resmen. Aynen evde giydiririm ablamızın bazı kıyafetlerinden artık :)

Sorma ya ben mesela erkek bebek de olsa uzun saç çok seviyorum ama duymadığım laf kalmadı yok neymiş kıza benziyormus, neymis vitamini saçına gidiyormuş çocuk büyümezmis... Allah aşkına gecen sene su saçlara kiydirdilar şimdi bile hala uzun diye laf ediyorlar Bu fotoda hiç tıraş olmamisti bak:

Bu da simdiki halimiz:

ben papyonlu bi takım beğendim fotoğrafını atıcam şimdi, gül kurusu gibi rengi ama asla öyle pembeler vs.ler giydirmem demem giydiririm. zira babası pembe hastası oldu evlendikten sonra ama hala annesi kızmısın sen pembe giyiyosun falan diyo adama. oysaki seviyo ne yapsın adam meğer baskıdan giymiyomuş. şimdi pembeler morlar fuşyalar giyiyo

yaaa benim kuzumm nasılda güzelmiş saçları, ben kestirmem ya milletede asla laf verdirtmem. şimdide yakışıklı ama saçları çok çok güzelmiiş, o saça gidiyomuş vitamini diyeni çok merak ettim
maşallah maşallah ona

Maşallah ne kadar gür saçları oğlunun Rabbim nazarlardan korusun canım
Çok yakışmış ya kestirme bence çok tatlı ya

Sorma canım ya valla kız anneleri çok şanslı... Vitamini saçına gidiyor lafını o kadar çok kişiden duydum ki sanki saksıda çiçek yetiştiriyoruz te Allahim Annesinin babasinin boyu ne ki yavrumun boyu uzun olsun? Benim boyum 155 babası 170. Ben saçını ömür boyu kazitsam bu çocuk 2metre mi olacak

Bu arada kızlar birşey sorucam
Kadınlar kulübüne her girişte sizde tekrardan giriş yapıyor musunuz?
Sayfadan çıkıyorum ya, tekrardan sayfayı açınca giriş yapmam gerekiyor. Sizde de öyle mi?

Allahimmm mincirasim geldiii yaa bosver bende erkekte uzun saci seviyorum

Himm anladim canim. Yurtdisindaki siteler genelde guvenli oluyo bildigim kadariyla tek sorun gec geliyor olmasi olumsuz yorum yoksa guvenilirdir diye dusunuyorum ama tabi tercih meselesi

Burda belki bilen vs vardır diye düşündüm cnm. Hayırlısı olsun artık. Sağlıcakla gelsinler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…