2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu arada kızlar birşey sorucam
Kadınlar kulübüne her girişte sizde tekrardan giriş yapıyor musunuz?
Sayfadan çıkıyorum ya, tekrardan sayfayı açınca giriş yapmam gerekiyor. Sizde de öyle mi?
beni hatırla kısmı var canım ben telefonda o şekilde yaptım hiç şifre girmiyorum. ama işyerinde bilgisayarda öyle değil :)

Sayfadan çıkıyorum ya, tekrardan sayfayı açınca giriş yapmam gerekiyor. Sizde de öyle mi?

Beni hatirla yazan yere tıklayarak girersen şifre istemez canım.

Bu arada malesef o saçlar gitti yine de yaranamadım hala daha uzun diyorlar
Kızim olmasını biraz da bu yüzden istiyorum. Nasip olur da bir kızım olursa kendi buyuyup kestirmek isteyene kadar kestirmeyecegim inşallah.

Hatirla kismi var ona tiklarsan otomatik zaten giriyo. Obur turlu her defa sifre ister

Bunu çok beğendim yaz gelsin tosbik ne kadar olacak ona göre alıcam bundan :))

Eklentiler

• B8FE953F-AD94-40FB-ABB2-F3A9772E06E1.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 62

Kızılın saçları böyle hiç kestirmedim kıyamıyorum kendi saçlarım kıvırcık değil onun saçları lüle lüle bayılıyorum :)
Bence sende kestirme canım artık büyümüşte zaten ne derlerse desinler ben böyle seviyorum de:)

Allah'ımmm bu nasıl bir güzellik maşallah barekallah aşık oldum galiba
Annesine çekmiş fıstık maşallah
O ilk bebeklik saçı kıvırcık oluyor ama ilk kestirmede duzlesecek muhtemelen sizin de canim..

Gittin mi canım?

Ediz Enesin Annesi canım iyi misiniz güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar tesekkur ederim . Akşam gittim muayene edildi acılma yada rahim boyunda kısalma yok dedı bol ıstırahat ve su iç dedi magnezyum önerdi. Bılmıyorum bebek hareketimi nedir anlamıyorum yanı . Ins kendi dr muayenem sırasındada olurda gormus olurum ne oldugunu gecede oldu yatınca gene ole gibi hıs oluyo ama gerınıyo öu ne yapıyo bılmıyorum . Iyım yanı sağolun .

Çok geçmiş olsun canım inşallah magnezyum alınca kesilir. Bol su içmeyi de ihmal etme olur mu? Bana rahmin susuz kaldığı için olmuş olabilir denmişti de

Kampanya neyde var arkadaşım ben kaçırdım sanırım onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…