- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
beni hatırla kısmı var canım ben telefonda o şekilde yaptım hiç şifre girmiyorum. ama işyerinde bilgisayarda öyle değil :)Bu arada kızlar birşey sorucam
Kadınlar kulübüne her girişte sizde tekrardan giriş yapıyor musunuz?
Sayfadan çıkıyorum ya, tekrardan sayfayı açınca giriş yapmam gerekiyor. Sizde de öyle mi?
Bu arada kızlar birşey sorucam
Sayfadan çıkıyorum ya, tekrardan sayfayı açınca giriş yapmam gerekiyor. Sizde de öyle mi?
Bu arada kızlar birşey sorucam
Çok güzelmişBunu çok beğendim yaz gelsin tosbik ne kadar olacak ona göre alıcam bundan :))
Allahimmm mincirasim geldiiiyaa bosver bende erkekte uzun saci seviyorum
Beni hatirla yazan yere tıklayarak girersen şifre istemez canım.
Bu arada malesef o saçlar gitti yine de yaranamadım hala daha uzun diyorlar
Kızim olmasını biraz da bu yüzden istiyorum. Nasip olur da bir kızım olursa kendi buyuyup kestirmek isteyene kadar kestirmeyecegim inşallah.
Kızılın saçları böyle hiç kestirmedim kıyamıyorum kendi saçlarım kıvırcık değil onun saçları lüle lüle bayılıyorum :)
Bence sende kestirme canım artık büyümüşte zaten ne derlerse desinler ben böyle seviyorum de:)
Eki Görüntüle 2161346
Gittin mi canım?
Cnm ben de 17+0 da hissettim oğluşumu benim de ilk bebek. Doktorum bile hissetmeyebilirsin diyor geçen hafta perşembe günü gitmiştik. Hissediyorum diyorum arada hissetmeyebilirsin diyor.
Bu arada hanımlar bir tane internette sitesinde öyle kıyafetler var ki hepsini almak istedim ama yabancı menşeili. Eşim yurtdışı öncelikli internetten kıyafet ayakkabı alımına karşı. Şimdi adamı çiğneyip alsam kesin ya kargoda sorun çıkar ya ödeme ya da kıyfetler sıkıntılıdır. Siteyi versem reklama girmez sanrıım. Patpat.com. Burdan alışveriş yapan var mı arkadaşlar güvenilir mi?
Ediz Enesin Annesi cnm nasıl oldun bu arada. İyi haberlerle gel.
Kızlar tesekkur ederim . Akşam gittim muayene edildi acılma yada rahim boyunda kısalma yok dedı bol ıstırahat ve su iç dedi magnezyum önerdi. Bılmıyorum bebek hareketimi nedir anlamıyorum yanı . Ins kendi dr muayenem sırasındada olurda gormus olurum ne oldugunu gecede oldu yatınca gene ole gibi hıs oluyo ama gerınıyo öu ne yapıyo bılmıyorum . Iyım yanı sağolun .Ediz Enesin Annesi canım iyi misiniz güzel haberlerini bekliyoruz
Bu arada yanlış bir foto yüklemişim ya kuzenimin :)))))
Kızlar tesekkur ederim . Akşam gittim muayene edildi acılma yada rahim boyunda kısalma yok dedı bol ıstırahat ve su iç dedi magnezyum önerdi. Bılmıyorum bebek hareketimi nedir anlamıyorum yanı . Ins kendi dr muayenem sırasındada olurda gormus olurum ne oldugunu gecede oldu yatınca gene ole gibi hıs oluyo ama gerınıyo öu ne yapıyo bılmıyorum . Iyım yanı sağolun .
Kız Allah iyiliğini versinsen sandim ben de
ben yurt disi sitesinden alicm cnim aliexprestenBebek bakım çantası nerden alicaksiniz soyle guzel hemde uygun
Yok valla tatlım liseye gidiyor küçük daha o kız :)))))
Ayyyy silinir mi ki o kızın dünyadan haberi Yok :))))
Kampanya neyde var arkadaşım ben kaçırdım sanırım onu.bende suan durumum varken alim diyorum hani zaten cogu seyide yavas yavas aliyorum yoksa dedigin gibi birden almaya kalkarsak zor olacak hersey hem maddi hem manevi ama insanlar anlamiyorlar anlamiyorlar istee yani kafalarina oturtmuslar daha alinmaz daha erken o zamana kadar daha cok begenirsiniz fikriniz degisir falan bende diyorum o zaman gelince toplu verecekmisiniz almamiz icin oyle oyle deyincede susuyorlad :) 1 temmuza kadar kampanya varmis zaten 1 hafta daha dusuneyimalirim :)
e bebekte bebek arabalrinda var canimKampanya neyde var arkadaşım ben kaçırdım sanırım onu.
Mesajın sol altında düzenle yazan yere tıkla bakalım kaldırabilecek misin resmi canim
Çok sağol tatlım oldu
Kendi resmim olsa neyse de başkasının resmî olunca panik oldum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?