Bu arada bize de masallah neredeyse çoğumuz yolu yariladik artık
oy maşallah ona, bizim bebişlerin muhtemel doğum tarihleri aynıHayırlı sabahlar güzel anneler inşallah hepimiz için güzel bir hafta olsun
Son doktor randevumuzdan haberleri yazmaya fırsat bulamamıştım şimdi yazayım :)
Oglusum kocaman olmus boyu 12 cm kilosu da 219 gram :) 18 haftayla uyumluymus maşallah sat tarihini yakaladı neredeyse. İlk başta 10 günlük bir fark vardı. Onun dışında herşeyi çok iyiydi elleri ayakları kıpır kıpır yaramazımın :) mesanesini bile gördükayrıntılı ultrason için de bir dahaki muayenede konuşacağız onu dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı muayeneye.
Bu arada ben de 1 kilo almışım ama hala başlangıç kilomdan 3 kilo eksiğim. Demir ilacına başladık et yiyemedigimi söyleyince. Başta degerlerim cok iyi diye kullanamana gerek yok demişti. İlk defa tansiyonumu ölçtüler 10a 5 çıktı küçük tansiyonum biraz dusukmus. Ayrıca spor için sordum egzersiz ve yürüyüs yapmanda sakınca yok sadece kendini çok yorma dedi. Bizden haberler bu kadar
oy maşallah ona, bizim bebişlerin muhtemel doğum tarihleri aynı
şuan sıkıldı heralde içerden pıt pıt 3 4 defa dokundubende doktor değiştiricem o yüzden belki bu hafta bi gider görünürüm diyorum ona göre detaylı için randevu alıcam diğer yerden aldım ama değiştirirsem gitmem oraya diye düşündüm. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bakalım bizimkilerden hangisi abi olacak
sağlıcakla gelsin de varsın bikaç zaman önce gelsin sıpalarAmin inşallah canım gün gelecek burada bebislerin gazlarını pişiklerini vs de konuşacağız insallah :) muhtemelen benimki daha erken gelir oğlum 3 hafta erken doğmuştu bunda da kasımı görürsem mutlu olurum yani o derece :)
Bu arada inşallah yeni doktorundan memnun kalirsin canım doktor-hasta iletişimi gebelikte çok çok önemli bence... Maşallah senin oğlan da yaramaz galibabizimki şimdilik sadece ben yatarken vuruyor, ayakta ve otururken pek hissetmiyorum..
aa benim kayınvalidem de e bebekte çok çeşit var indirimli oluyo vs dedi diye hep oradan alırım diye düşündüm. burada 3 4 katlı mağazası var çok çeşit oluyo. ama bakmak lazım bi o zaman hemen almadanKızlar bu arada alışveriş yaparken tavsiyem mağazadan beğenseniz bile hemen almayın internette çok daha ucuza bulabilirsiniz aynı marka modeli. Ayrıca e bebek mağazası çoğunlukla daha pahalı oluyor civil mağazasına bakın derim.
Kızlar bu arada alışveriş yaparken tavsiyem mağazadan beğenseniz bile hemen almayın internette çok daha ucuza bulabilirsiniz aynı marka modeli. Ayrıca e bebek mağazası çoğunlukla daha pahalı oluyor civil mağazasına bakın derim.
Ben varım canım bir ayı gećti gitmiyorum ama ayagım hep geri gidiyo dra hic gidesim yok ama minnakımı da ozledim tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum sürekli gecen gece mesela hatta gece demiyim sabaha karsi oglustan firsat bulup bi saat uyumusum ozaman gordüm bi oglum dahaa oluyo cokkkkk güzel bi bebek allahım diyorum neguzel sonra bi bakıyorum bi gozü bi kulagi yok ama umursamiyorum ben ona ilerde goz nakli yaptiririm diyorum neden bole kabuslar görüyoeum bilmiorum bakalım ama bugün neyle karsilasicambugün bnim gibi randewusu olan var mı? çokkkkk heycanlıyımmmmm
sağlıcakla gelsin de varsın bikaç zaman önce gelsin sıpalar
doktorumdan aşırı memnun olmasamda memnundum aslında canım ama fiyatlar çok çok uçtu. diğer hastanelerden memnun olanlarda var diye değiştiricem artık canım.
valla yanlış hissetmiyosam bu gaz vs değilse ben erken hissettim bebişi sanırım ilk gebelik olmasına rağmen. bazen pıt pıt dokunup gidiyo. ilk hissettiğimde karınca yürür gibiydi. beyefendi ultrasona girince mıh gibi duruyo asla hareket etmiyo ama... otururken hissediyorum bende canım sanırım sıkışıyor zavallı ananasım
aa benim kayınvalidem de e bebekte çok çeşit var indirimli oluyo vs dedi diye hep oradan alırım diye düşündüm. burada 3 4 katlı mağazası var çok çeşit oluyo. ama bakmak lazım bi o zaman hemen almadan
bilinç altına çok yerleştirdin canım kaç gündür şüphelerinden bahsediyosun, Rabbimin izniyle bişey olmazda için rahat eder inşallah. güzel haberlerini bekliyorumBen varım canım bir ayı gećti gitmiyorum ama ayagım hep geri gidiyo dra hic gidesim yok ama minnakımı da ozledim tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum sürekli gecen gece mesela hatta gece demiyim sabaha karsi oglustan firsat bulup bi saat uyumusum ozaman gordüm bi oglum dahaa oluyo cokkkkk güzel bi bebek allahım diyorum neguzel sonra bi bakıyorum bi gozü bi kulagi yok ama umursamiyorum ben ona ilerde goz nakli yaptiririm diyorum neden bole kabuslar görüyoeum bilmiorum bakalım ama bugün neyle karsilasicam
sağlıcakla gelsin de varsın bikaç zaman önce gelsin sıpalar
doktorumdan aşırı memnun olmasamda memnundum aslında canım ama fiyatlar çok çok uçtu. diğer hastanelerden memnun olanlarda var diye değiştiricem artık canım.
valla yanlış hissetmiyosam bu gaz vs değilse ben erken hissettim bebişi sanırım ilk gebelik olmasına rağmen. bazen pıt pıt dokunup gidiyo. ilk hissettiğimde karınca yürür gibiydi. beyefendi ultrasona girince mıh gibi duruyo asla hareket etmiyo ama... otururken hissediyorum bende canım sanırım sıkışıyor zavallı ananasım
aa benim kayınvalidem de e bebekte çok çeşit var indirimli oluyo vs dedi diye hep oradan alırım diye düşündüm. burada 3 4 katlı mağazası var çok çeşit oluyo. ama bakmak lazım bi o zaman hemen almadan
hiç aklına böyle şeyler sokma bilinç altı korkma bile rabbim yardımcımız olaacak inanıyorum ben evlatlarımızı bu sefer sağ salim kucaklarımıza alacağız hepimiz inşallah. bnde rüyamda hep eşim beni aldatıyor ayrılıyoruz çocuk hiç yok hiç kimse çocukla ilgili bişey demiyo bularak uyanıyorum ağlıyorum hep ağlayarakta uyanırım kızım nerde die ilk defa umutlu doktora gideceğim hep stresli bişey oldu mu die giderdim bu sefer içimde sadece heycan var ilk defa bişey oldumu korkusu yaşamıyorum inşallah bişey çıkmazzzBen varım canım bir ayı gećti gitmiyorum ama ayagım hep geri gidiyo dra hic gidesim yok ama minnakımı da ozledim tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum sürekli gecen gece mesela hatta gece demiyim sabaha karsi oglustan firsat bulup bi saat uyumusum ozaman gordüm bi oglum dahaa oluyo cokkkkk güzel bi bebek allahım diyorum neguzel sonra bi bakıyorum bi gozü bi kulagi yok ama umursamiyorum ben ona ilerde goz nakli yaptiririm diyorum neden bole kabuslar görüyoeum bilmiorum bakalım ama bugün neyle karsilasicam
oouv baya fark atıyolar gerçekten demekki. çok teşekkür ederim canım ona göre bakarım bende öyle oldğunu bilmiyodum hiç...Canım bak mesela bir örnek vereyim rakamları tam hatırlamıyorum ama 2 sene once e bebekte bi bebek arabası beğendim işte 2000 TL den 1500 e indi filan diye yaglayıp balliyorlar tam alacakken acelesi yok dedik eve gidince bı baktım aynı araba her yerde 1200 TL filan. Yani illa ki ucuz şeyler vardır ama beğendiğiniz ürünleri marka model olarak not alirsaniz internette daha ucuza bulma şansı olabilir.
Desaa ben oğlumda alisverisi son haftalara bıraktığım için malesef pek gezecek durumum olmadı o yüzden ilk gittiğim mağazadan neredeyse herşeyi aldim çıktım o da e bebekti sonradan pişman oldum ama nasip... Oğlum doğduktan sonra civile gittim ve şok oldum bariz daha ucuz orada herşey.
seninde ilk bebişmi canım, olabilir bazen hiç hissetmiyorum bende ama sanki içimde su balonu var artık onu hissediyorumben de 16. haftadan beri hissediyorum
ama 2 gündür uyuyor mudur nedir çok hafif kıpırdıyor arada
ben hala hiçbişey hissetmiyorum o ne olacakkk bugün doktoruma mutlaka söyleyeceğimoouv baya fark atıyolar gerçekten demekki. çok teşekkür ederim canım ona göre bakarım bende öyle oldğunu bilmiyodum hiç...
seninde ilk bebişmi canım, olabilir bazen hiç hissetmiyorum bende ama sanki içimde su balonu var artık onu hissediyorum
Ins canım hayirlisiyla bisey cikmicak bende hep senin gibi mutlulukla gidiyodum bu sefer kotu hissediyorum kendimi bu sabah çikardim yine solemesi ayip bebegim ben burdayım anne diyo ama korku sarmis bikere beni muhtemelen ikili testte yasadigim problemden kaynaklaniyo tatlım benim korkum dr mu degistirsem diye dusunuyorum adam gibi dr bulamuyorum eski drlarimda medicale gitmis onunda dogum ucretleri epidurel sezaryan 4500 müs fazla geldi acikcasi napcam bilmiyorumhiç aklına böyle şeyler sokma bilinç altı korkma bile rabbim yardımcımız olaacak inanıyorum ben evlatlarımızı bu sefer sağ salim kucaklarımıza alacağız hepimiz inşallah. bnde rüyamda hep eşim beni aldatıyor ayrılıyoruz çocuk hiç yok hiç kimse çocukla ilgili bişey demiyo bularak uyanıyorum ağlıyorum hep ağlayarakta uyanırım kızım nerde die ilk defa umutlu doktora gideceğim hep stresli bişey oldu mu die giderdim bu sefer içimde sadece heycan var ilk defa bişey oldumu korkusu yaşamıyorum inşallah bişey çıkmazzz
Aynen öle canım hiç böle olmamıstim cok stresli zamanlar gecirdim acaba ondanmi diyorum yoksa dr celiskili konusmalarindanmı ikili test icin bilmiyorum icim kapkara sanki belkide bebwgimi hissediyorum ama onu bile anlayamıyorumbilinç altına çok yerleştirdin canım kaç gündür şüphelerinden bahsediyosun, Rabbimin izniyle bişey olmazda için rahat eder inşallah. güzel haberlerini bekliyorum
valla bilemedim ki canım, bazıları geç hissediyo demekki. ben bu kadar erken hissetmeyi beklemiyodum hiç ama benim ki aceleci demekkiben hala hiçbişey hissetmiyorum o ne olacakkk bugün doktoruma mutlaka söyleyeceğim
nereye gidiyosun şuan canım ?Ins canım hayirlisiyla bisey cikmicak bende hep senin gibi mutlulukla gidiyodum bu sefer kotu hissediyorum kendimi bu sabah çikardim yine solemesi ayip bebegim ben burdayım anne diyo ama korku sarmis bikere beni muhtemelen ikili testte yasadigim problemden kaynaklaniyo tatlım benim korkum dr mu degistirsem diye dusunuyorum adam gibi dr bulamuyorum eski drlarimda medicale gitmis onunda dogum ucretleri epidurel sezaryan 4500 müs fazla geldi acikcasi napcam bilmiyorum
endişelenmen çok çok normal canım, hepimiz en ufak bişeyde pimpirikleniyoruz. doktorunun çelişkili konuşmaları en büyük etken tabiki, ama düşünsene yaşamaz bu bebek diyenlerin bebişleri bile sapa sağlam doğup büyüyo. rabbim en iyisini bilir, bizimkilere de sağlıklı diyolar ama rabbimin hikmetini bilemeyiz ki.. açıkçası bende detaylıya girmeye çok ama çok korkuyorum ama yapacak bişey yok. hepimizin içinde bu korku var. kendini sakinleştirmeye çalış bol bol dua oku. inşallah mutluluktan ağlayıp yazarsın burayaAynen öle canım hiç böle olmamıstim cok stresli zamanlar gecirdim acaba ondanmi diyorum yoksa dr celiskili konusmalarindanmı ikili test icin bilmiyorum icim kapkara sanki belkide bebwgimi hissediyorum ama onu bile anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?