G
Geçmiş olsun canim inşallah güzel haberlerle gelirsin bebeğin iyidir merak etme yorulunca yada gerilince oluyor arada böyle bol Bo l dinlen ve kafana hiç bişey takip gerilme
Bebek bakım çantası nerden alicaksiniz soyle guzel hemde uygun
benim göbek bile çıktı, seninki nerde yahuuuHer hafta fotograf cekiyoruz ama gittikce kuculuyo gobegim iyice yukari cikti diye herhaldeyoksa Onder Alp 170gr oldu o degilde daha yarilamadik bile hamileligi...bitmiyo tukenmiyoooo...kediler ne guzel 2 ayda 3 4 yavru Eki Görüntüle 2161367
Bilmiyorumki kayboldubenim göbek bile çıktı, seninki nerde yahuuu
çok ilginçç, benimki ananas kadar olmuş kaybolmaz sanırım artıkBilmiyorumki kayboldu
bende çok beğeniyorum bunları. kullanışlı mı memnun musun
az once bende aynısnı sordum sıyah rengını 130 tl ınstargramda kullanıslı mıdır sen daha iyi bilirsin
bende bundan alicam instagramdan nerden almsitin ben baktimda cogu yerde 150 160 falan
anladım su meshur cantalardan ınstagram da da satıyorlarben yurt disi sitesinden alicm cnim aliexpresten
hicc gobek sende yaa ben kendimi gostermiyim hicc benim gobegim baksan yarin dogurcak gibi :)Her hafta fotograf cekiyoruz ama gittikce kuculuyo gobegim iyice yukari cikti diye herhaldeyoksa Onder Alp 170gr oldu o degilde daha yarilamadik bile hamileligi...bitmiyo tukenmiyoooo...kediler ne guzel 2 ayda 3 4 yavru Eki Görüntüle 2161367
fiyat olarak bana pahali gelmisti instagramda bu dedigin sitede 100 liraya geliyor tabi biraz gec geliyor amaanladım su meshur cantalardan ınstagram da da satıyorlar
evet ya oyle arkadaslar var sağolsun bana da arkadasım sagma makınesi alıcak bir tanesıde hastane hedıyelıgı yaptırcakmıs valla Allah razı olsunÇok şükür iyiymiş canım. Uyuyormuş, doktor ultrasonu bastırınca uyandı konuşlandı yan dönüp uyumaya devam etti
Takmayacağım zaten kafama hiçbirşeyi. Bebeğime yazık. Dün gece resmen eşim 1 saat karnımı ovaladı, bebek sakinleşsin diye. Ağlarken uyumuşum artık. Yapmayacağım bu kötülüğü bir daha bebeğime.
Arkadaşıma kitledim ben o işi
Ne lazım illa ihtiyacın olan bişey alayım diye çok ısrar etti. Ben de eksikleri saydım, tamam o zaman çanta işi bende dediseçmek çok eğlenceli diyip duruyordu, bakalım ne seçecek
Sağol canım bakayım hemene bebekte bebek arabalrinda var canim
Her hafta fotograf cekiyoruz ama gittikce kuculuyo gobegim iyice yukari cikti diye herhaldeyoksa Onder Alp 170gr oldu o degilde daha yarilamadik bile hamileligi...bitmiyo tukenmiyoooo...kediler ne guzel 2 ayda 3 4 yavru Eki Görüntüle 2161367
32 yaşındayım canım dedigim gibi oglumun ikili testiyle buyük fark yok arasında ama konuşcam gidince bakalımyaşın kaç yaş faktöründen dolayımı bu şekilde dedi acaba bnm teyzeme de geçen sene aynısını dedi su aldılar çok şükür bebişte hiçbişey çıkmadı sağ salim doğdu maşallahı var sende de bişey çıkmayacak inşallah bol bol dua et ve kafana takma
az once bende aynısnı sordum sıyah rengını 130 tl ınstargramda kullanıslı mıdır sen daha iyi bilirsin
bende bundan alicam instagramdan nerden almsitin ben baktimda cogu yerde 150 160 falan
evet ya oyle arkadaslar var sağolsun bana da arkadasım sagma makınesi alıcak bir tanesıde hastane hedıyelıgı yaptırcakmıs valla Allah razı olsun
Bana satıcı linkini gönderir misin canım? Ben de bunlardan almak istiyorum ama öyle çok satıcı ve hepsinde fiyat farkı olunca güvenemiyorum. En azından referanslı bir satıcı olsun.pullubiber in koyduğu çantanın aynısını bir arkadaşım AliExpressten almış. Eline de ulaşmış fotolarını da gönderdi, satıcı linkini de yolladı. Arzu ederseniz özelden gönderebilirim kızlar.
Arkadaşlar, aileler iyi ki varlar valla.
Bir aile dostumuz kendi çocuğunun hiç kullanmadığı ana kucağını verdi. Bebek arabasını kardeşim aldı. Oyun halısını görümcem alacak. Şimdi aklımda olan bi sling var. Onu da bir arkadaşım var o da sorar herhalde ona diyecemGüzel bir düşünce bence bu. Ben de arkadaşlarıma böyle yapacam.
bende aliexpresten alicm canimpullubiber in koyduğu çantanın aynısını bir arkadaşım AliExpressten almış. Eline de ulaşmış fotolarını da gönderdi, satıcı linkini de yolladı. Arzu ederseniz özelden gönderebilirim kızlar.
Arkadaşlar, aileler iyi ki varlar valla.
Bir aile dostumuz kendi çocuğunun hiç kullanmadığı ana kucağını verdi. Bebek arabasını kardeşim aldı. Oyun halısını görümcem alacak. Şimdi aklımda olan bi sling var. Onu da bir arkadaşım var o da sorar herhalde ona diyecemGüzel bir düşünce bence bu. Ben de arkadaşlarıma böyle yapacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?