2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
G

Geçmiş olsun canim inşallah güzel haberlerle gelirsin bebeğin iyidir merak etme yorulunca yada gerilince oluyor arada böyle bol Bo l dinlen ve kafana hiç bişey takip gerilme

Çok şükür iyiymiş canım. Uyuyormuş, doktor ultrasonu bastırınca uyandı konuşlandı yan dönüp uyumaya devam etti
Takmayacağım zaten kafama hiçbirşeyi. Bebeğime yazık. Dün gece resmen eşim 1 saat karnımı ovaladı, bebek sakinleşsin diye. Ağlarken uyumuşum artık. Yapmayacağım bu kötülüğü bir daha bebeğime.

Bebek bakım çantası nerden alicaksiniz soyle guzel hemde uygun

Arkadaşıma kitledim ben o işi
Ne lazım illa ihtiyacın olan bişey alayım diye çok ısrar etti. Ben de eksikleri saydım, tamam o zaman çanta işi bende dedi seçmek çok eğlenceli diyip duruyordu, bakalım ne seçecek

Bugün doğumevindeki gebe eğitimi kursundaki ebelerle görüştüm. Çok tatlı iki kadın veriyormuş eğitimi. 20. haftada başlıyoruz dediler. Haftada bir gün günde 3 saatmiş. Önce sözlü anlatım, ardından da pilates ve nefes egzersizi yapılıyormuş. Eğitim odasını da gördüm, çok hoşuma gitti. Hamilelik süreci, doğum, emzirme ve bebek bakımı dahil baya kapsamlı bir program. Üstelik ücretsizmiş. Kendi bulunduğunuz ildeki doğum evleri ile görüşün mutlaka.

hicc gobek sende yaa ben kendimi gostermiyim hicc benim gobegim baksan yarin dogurcak gibi :)

evet ya oyle arkadaslar var sağolsun bana da arkadasım sagma makınesi alıcak bir tanesıde hastane hedıyelıgı yaptırcakmıs valla Allah razı olsun

Masallah çok tatlısınız canım :) ben hiç doyamıyorum hamileliğe yaaa lütfen çabuk bitmesin özellikle de 2. Trimester şöyle 2-3 yıl sürse ne güzel olur
Rüyamda ikinciyi doğurmuştum bir de üçüncüye hamileydim düşün yani hamilelik bağımlılığımı

32 yaşındayım canım dedigim gibi oglumun ikili testiyle buyük fark yok arasında ama konuşcam gidince bakalım

az once bende aynısnı sordum sıyah rengını 130 tl ınstargramda kullanıslı mıdır sen daha iyi bilirsin

bende bundan alicam instagramdan nerden almsitin ben baktimda cogu yerde 150 160 falan

pullubiber in koyduğu çantanın aynısını bir arkadaşım AliExpressten almış. Eline de ulaşmış fotolarını da gönderdi, satıcı linkini de yolladı. Arzu ederseniz özelden gönderebilirim kızlar.

evet ya oyle arkadaslar var sağolsun bana da arkadasım sagma makınesi alıcak bir tanesıde hastane hedıyelıgı yaptırcakmıs valla Allah razı olsun

Arkadaşlar, aileler iyi ki varlar valla.
Bir aile dostumuz kendi çocuğunun hiç kullanmadığı ana kucağını verdi. Bebek arabasını kardeşim aldı. Oyun halısını görümcem alacak. Şimdi aklımda olan bi sling var. Onu da bir arkadaşım var o da sorar herhalde ona diyecem Güzel bir düşünce bence bu. Ben de arkadaşlarıma böyle yapacam.

Bana satıcı linkini gönderir misin canım? Ben de bunlardan almak istiyorum ama öyle çok satıcı ve hepsinde fiyat farkı olunca güvenemiyorum. En azından referanslı bir satıcı olsun.

bende aliexpresten alicm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…