2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

aynen benımde daha once aklıma gelmemişti..

Oy maşallah canım yapma tabi yazık minnoş a sana muhtaç duruyor işte neyse ki iyi çok sevindim tatlım

Merhaba hanımlar, 3 gündür nefes darlığı ve panik atak geçiriyorum. Çok korkunç bir durumdayım. Sanki ölüm ensemde gibi. Bunun panik atağı oldugunu bilmeme rağmen geçiremiyorum. Allah benim gibi olanlara yardım etsin. Kontrol edememek çok üzücü. Resmen korkuyla gün deviriyorum. Aklımdan normal doğumu attım atacağım bi panikle nabız 170e vuruyor. Doğumda naparım diyorum.

Bana satıcı linkini gönderir misin canım? Ben de bunlardan almak istiyorum ama öyle çok satıcı ve hepsinde fiyat farkı olunca güvenemiyorum. En azından referanslı bir satıcı olsun.

bende aliexpresten alicm canim

Atıyorum birazdan Kızlar linki özelden

Oy maşallah canım yapma tabi yazık minnoş a sana muhtaç duruyor işte neyse ki iyi çok sevindim tatlım

Aynen valla canım. Üzmeyeceğim bir daha bebeğimi gereksiz şeyler için.

Yakın zamanda doktora gittin mi?
İlaç veremez tabi ama en azından görüşmek rahatlatabilir seni.

Ya kesinlikle iyiki varlar teyzesi sepet beşiğini aldı halası arabasını ve pusetini alacak ananesi hastane çıkısini yenidogan alışverişini yaptı babanesi ana kucağını alçak daha ne olsun çok şükür iyiki varlar

Canım kuran okumayı biliyorsan inşirah suresi oku inşallah ferahlık verir bilmiyorsan da internetten açıp dinle olur mu... Bu senin elinde olan birşey değil kendini suclama kimse bunu yaşamayı kendi tercih etmez. Bu beyninin sana bir oyunu lütfen pes etme, bu duyguya kendini teslim etme...

Bizde 3. Yu istiyoruz ama benim hamileliklerim cok cok zor gectigi icin oglusu cikardiktan sonra 2 yil bekliycem bu sefer kres yasi gelmis olsun vicdan azabi cekmiym bakamiyorum diye...zor gecince hamilelikten nefret ediyosun tabi ben mumkunse yumurtlamayi tercih ederim

Türkçe mealini okuyorum arada canım. Teşekkürler. Gerçekten üstüne 1 milyon tl verseler 1 gün çekmem şunu.

C
Canım bi doktora görün mende fayda var cunku bu elinde değil anlıyorum seni bende de vardı çok şükür atlattım çok az kaldı ama destek almadan geçmiyor

az once bende aynısnı sordum sıyah rengını 130 tl ınstargramda kullanıslı mıdır sen daha iyi bilirsin
Yani cantadan cok cok memnunum ama senin bebeginin ihtiyaclarini karsilar mi ancak dogumdan sonra bilebilirsin.ben kortizon tedavisi gordum bebegimi emziremedim yanimda 3 biberon mama termos yedek bezler kiyafetler v.s. icin oldukca kullanisli

İşlerinden gelerek yapanlara çok şükür. Allah başımızdan eksik etmesin onları

O

Maşallah canım sen doğuma gitsen alırlar yani bu ne böyle kocaman maşallah maşallah

Hehehe valla ya halbuki kilo da almadım ama gobis kocaman oldu

Bu da Salih e doğuma gitmeden önceki son fotoğrafım neredeyse aynıyım şuan

Bizde de babasına kalsa kirkimiz çıkınca hemen üçüncü de olsun istiyor sagolsun ben bı kazaya kurban gitmezsem üçüncünun çalışmalarına Salih 5 yaşına gelince başlamayı düşünüyorum

Selam kızlar bizde bugün 20 haftaya girdik önümüzdeki hafta tetanoz asim var :) şimdiden korkuyorum haha yarında bebeğimi görmeye gidicem en son 16 da gittim :) detaylı ultrasona giren varmı?

kızlar alı eksprese baktım daha uygunlarıda var valla renklerine gore kalıtesıne mı göre neye gore secıcez hesapladım 80 90 tl ye geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…