pullubiber in koyduğu çantanın aynısını bir arkadaşım AliExpressten almış. Eline de ulaşmış fotolarını da gönderdi, satıcı linkini de yolladı. Arzu ederseniz özelden gönderebilirim kızlar.
Arkadaşlar, aileler iyi ki varlar valla.
Bir aile dostumuz kendi çocuğunun hiç kullanmadığı ana kucağını verdi. Bebek arabasını kardeşim aldı. Oyun halısını görümcem alacak. Şimdi aklımda olan bi sling var. Onu da bir arkadaşım var o da sorar herhalde ona diyecemGüzel bir düşünce bence bu. Ben de arkadaşlarıma böyle yapacam.
Oy maşallah canım yapma tabi yazık minnoş a sana muhtaç duruyor işte neyse ki iyi çok sevindim tatlımÇok şükür iyiymiş canım. Uyuyormuş, doktor ultrasonu bastırınca uyandı konuşlandı yan dönüp uyumaya devam etti
Takmayacağım zaten kafama hiçbirşeyi. Bebeğime yazık. Dün gece resmen eşim 1 saat karnımı ovaladı, bebek sakinleşsin diye. Ağlarken uyumuşum artık. Yapmayacağım bu kötülüğü bir daha bebeğime.
Arkadaşıma kitledim ben o işi
Ne lazım illa ihtiyacın olan bişey alayım diye çok ısrar etti. Ben de eksikleri saydım, tamam o zaman çanta işi bende dediseçmek çok eğlenceli diyip duruyordu, bakalım ne seçecek
Bana satıcı linkini gönderir misin canım? Ben de bunlardan almak istiyorum ama öyle çok satıcı ve hepsinde fiyat farkı olunca güvenemiyorum. En azından referanslı bir satıcı olsun.
bende aliexpresten alicm canim
Oy maşallah canım yapma tabi yazık minnoş a sana muhtaç duruyor işte neyse ki iyi çok sevindim tatlım
Merhaba hanımlar, 3 gündür nefes darlığı ve panik atak geçiriyorum. Çok korkunç bir durumdayım. Sanki ölüm ensemde gibi. Bunun panik atağı oldugunu bilmeme rağmen geçiremiyorum. Allah benim gibi olanlara yardım etsin. Kontrol edememek çok üzücü. Resmen korkuyla gün deviriyorum. Aklımdan normal doğumu attım atacağım bi panikle nabız 170e vuruyor. Doğumda naparım diyorum.
Ya kesinlikle iyiki varlar teyzesi sepet beşiğini aldı halası arabasını ve pusetini alacak ananesi hastane çıkısini yenidogan alışverişini yaptı babanesi ana kucağını alçak daha ne olsun çok şükür iyiki varlarpullubiber in koyduğu çantanın aynısını bir arkadaşım AliExpressten almış. Eline de ulaşmış fotolarını da gönderdi, satıcı linkini de yolladı. Arzu ederseniz özelden gönderebilirim kızlar.
Arkadaşlar, aileler iyi ki varlar valla.
Bir aile dostumuz kendi çocuğunun hiç kullanmadığı ana kucağını verdi. Bebek arabasını kardeşim aldı. Oyun halısını görümcem alacak. Şimdi aklımda olan bi sling var. Onu da bir arkadaşım var o da sorar herhalde ona diyecemGüzel bir düşünce bence bu. Ben de arkadaşlarıma böyle yapacam.
Psikologa gitmeyi düşünüyorum evet.Atıyorum birazdan Kızlar linki özelden
Aynen valla canım. Üzmeyeceğim bir daha bebeğimi gereksiz şeyler için.
Yakın zamanda doktora gittin mi?
İlaç veremez tabi ama en azından görüşmek rahatlatabilir seni.
Merhaba hanımlar, 3 gündür nefes darlığı ve panik atak geçiriyorum. Çok korkunç bir durumdayım. Sanki ölüm ensemde gibi. Bunun panik atağı oldugunu bilmeme rağmen geçiremiyorum. Allah benim gibi olanlara yardım etsin. Kontrol edememek çok üzücü. Resmen korkuyla gün deviriyorum. Aklımdan normal doğumu attım atacağım bi panikle nabız 170e vuruyor. Doğumda naparım diyorum.
Maşallah canım sen doğuma gitsen alırlar yani bu ne böyle kocaman maşallah maşallah
Bizde 3. Yu istiyoruz ama benim hamileliklerim cok cok zor gectigi icin oglusu cikardiktan sonra 2 yil bekliycem bu sefer kres yasi gelmis olsun vicdan azabi cekmiym bakamiyorum diye...zor gecince hamilelikten nefret ediyosun tabiMasallah çok tatlısınız canım :) ben hiç doyamıyorum hamileliğe yaaa lütfen çabuk bitmesin özellikle de 2. Trimester şöyle 2-3 yıl sürse ne güzel olur
Rüyamda ikinciyi doğurmuştum bir de üçüncüye hamileydim düşün yani hamilelik bağımlılığımı
Türkçe mealini okuyorum arada canım. Teşekkürler. Gerçekten üstüne 1 milyon tl verseler 1 gün çekmem şunu.Canım kuran okumayı biliyorsan inşirah suresi oku inşallah ferahlık verir bilmiyorsan da internetten açıp dinle olur mu... Bu senin elinde olan birşey değil kendini suclama kimse bunu yaşamayı kendi tercih etmez. Bu beyninin sana bir oyunu lütfen pes etme, bu duyguya kendini teslim etme...
Ama ben gecen sene aldim dolarda deli gibi artti normal 150 160 olmasibende bundan alicam instagramdan nerden almsitin ben baktimda cogu yerde 150 160 falan
Canım bi doktora görün mende fayda var cunku bu elinde değil anlıyorum seni bende de vardı çok şükür atlattım çok az kaldı ama destek almadan geçmiyorMerhaba hanımlar, 3 gündür nefes darlığı ve panik atak geçiriyorum. Çok korkunç bir durumdayım. Sanki ölüm ensemde gibi. Bunun panik atağı oldugunu bilmeme rağmen geçiremiyorum. Allah benim gibi olanlara yardım etsin. Kontrol edememek çok üzücü. Resmen korkuyla gün deviriyorum. Aklımdan normal doğumu attım atacağım bi panikle nabız 170e vuruyor. Doğumda naparım diyorum.
Yani cantadan cok cok memnunum ama senin bebeginin ihtiyaclarini karsilar mi ancak dogumdan sonra bilebilirsin.ben kortizon tedavisi gordum bebegimi emziremedim yanimda 3 biberon mama termos yedek bezler kiyafetler v.s. icin oldukca kullanisliaz once bende aynısnı sordum sıyah rengını 130 tl ınstargramda kullanıslı mıdır sen daha iyi bilirsin
Ya kesinlikle iyiki varlar teyzesi sepet beşiğini aldı halası arabasını ve pusetini alacak ananesi hastane çıkısini yenidogan alışverişini yaptı babanesi ana kucağını alçak daha ne olsun çok şükür iyiki varlar
O
Maşallah canım sen doğuma gitsen alırlar yani bu ne böyle kocaman maşallah maşallah
Memnunum tepe tepe kullaniyoruz cok saglamçok ilginçç, benimki ananas kadar olmuş kaybolmaz sanırım artıkmaşallah seninkine de saklandığı yerden elbet çıkacak
bende çok beğeniyorum bunları. kullanışlı mı memnun musun
Psikoterapi mi aldın canım peki?C
Canım bi doktora görün mende fayda var cunku bu elinde değil anlıyorum seni bende de vardı çok şükür atlattım çok az kaldı ama destek almadan geçmiyor
Bizde 3. Yu istiyoruz ama benim hamileliklerim cok cok zor gectigi icin oglusu cikardiktan sonra 2 yil bekliycem bu sefer kres yasi gelmis olsun vicdan azabi cekmiym bakamiyorum diye...zor gecince hamilelikten nefret ediyosun tabiben mumkunse yumurtlamayi tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?