2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar ben bıberon olarak bunu aldım bir tane

bir de dr browns u onerıyorlar plastık olarak ta ondan mı alsam

Eklentiler

• 9788547104818.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 35
Yaa bu saclara gerçekten de kiyılmazmis ama bu halide cok tatli olmus maşallah bu ne kadar yakisikli bi cocuk allah bagislasin

sgol canim atmissin gordum benim bktigim saticiymis

Ayy ne güzel arkadaşların var benmkiler sormazlar bile
Eki Görüntüle 2161380

Gõbiş akımına biz de katılalım bari
Merhaba Yusufun teyzeleriiii
oy yesin onu teyzeleri, merhaba Yusufçuuukk
fiyatı ne kadarmış canım? ay ben hiç bilmiyorum aliexpressten alışveriş yapmayı cesaret edemiyorum açıkçası
Memnunum tepe tepe kullaniyoruz cok saglam
ay ne güzel bende düşüniyim ozaman

Bu arada kızlar birşey sorucam
Kadınlar kulübüne her girişte sizde tekrardan giriş yapıyor musunuz?
Sayfadan çıkıyorum ya, tekrardan sayfayı açınca giriş yapmam gerekiyor. Sizde de öyle mi?
Benim hep sayfa acık kaliyo hatta yanlışlıkla bi çıksam bi daha giremem heralde sifremi bile unuttum

Maşallah canım:)Büyümüş senin oğluş

Ayy ne güzel arkadaşların var benmkiler sormazlar bile

fiyatı ne kadarmış canım? ay ben hiç bilmiyorum aliexpressten alışveriş yapmayı cesaret edemiyorum açıkçası

Sormalarını ben de beklemiyordum açıkçası ama bi tanesi en azından sordu valla diğeri için de sorarsa diye ben cevabımı şimdiden hazırladım sormazsa doğuma doğru alacağım slingi zaten. O zamana kadar beklerim
Şu an çanta 20.84 dolar gözüküyor canım. 100 lira yani. Piyasa fiyatlarını pek bilmiyorum ama. Belki daha uygunu da vardır piyasada.
Ben kendim en azından şimdilik almayı düşünmüyordum. Normal bir sırt çantası alsam, içine bebek emmezse veya ek gıdaya geçince de termos koruyucu alırım öyle kullanırım diye düşünüyordum. O yüzden pek araştırmadım yani, yanlış yönlendirmek istemem fiyat konusunda.

Yaa bu saclara gerçekten de kiyılmazmis ama bu halide cok tatli olmus maşallah bu ne kadar yakisikli bi cocuk allah bagislasin

Teşekkür ederiz teyzesi Allah cümlemizin evladını bağışlasın
Maşallah canım:)Büyümüş senin oğluş
Çok şükür canım :) boyumuzu aştıkları günleri de görürüz insallah

anladım canım teşekkür ederim, biraz zaman geçsinde bende bulamazsam ona göre bakarım bari

kızlar dr browns iyiymiş ama bide şuan indirimde başlangıç seti diyo 50tl fiyatı içinde 2 biberon 4adet biberon emziği bide temizleme fırçası varmış. aslında kullanıp memnun kalan varsa alınabilir

o zaman bende dr browns fılan hıc karıstırmıyım bebek aventı sever belkide dimi heyecanla sankı mağazalar ortadan kalkıcak ne var ne yok alasım gelıyor
heyecandan herseyi alasimiz geliyor yaa :) ama simdilik sitane almissin zaten yeter diverini almana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…