Ikisinin agiz yapisi cok farkli bebek birine alisir oburunu almaz...ben avent kullanmistim kuzenim dr browns ikiside guzeldi.kızlar ben bıberon olarak bunu aldım bir tane
bir de dr browns u onerıyorlar plastık olarak ta ondan mı alsam
Yaa bu saclara gerçekten de kiyılmazmisSorma ya ben mesela erkek bebek de olsa uzun saç çok seviyorum ama duymadığım laf kalmadıyok neymiş kıza benziyormus, neymis vitamini saçına gidiyormuş çocuk büyümezmis... Allah aşkına gecen sene su saçlara kiydirdilar şimdi bile hala uzun diye laf ediyorlar Bu fotoda hiç tıraş olmamisti bak:
Eki Görüntüle 2161336
Bu da simdiki halimiz:
Eki Görüntüle 2161338
sgol canim atmissin gordum benim bktigim saticiymisAtıyorum birazdan Kızlar linki özelden
Aynen valla canım. Üzmeyeceğim bir daha bebeğimi gereksiz şeyler için.
Yakın zamanda doktora gittin mi?
İlaç veremez tabi ama en azından görüşmek rahatlatabilir seni.
Ayy ne güzel arkadaşların var benmkiler sormazlar bilepullubiber in koyduğu çantanın aynısını bir arkadaşım AliExpressten almış. Eline de ulaşmış fotolarını da gönderdi, satıcı linkini de yolladı. Arzu ederseniz özelden gönderebilirim kızlar.
Arkadaşlar, aileler iyi ki varlar valla.
Bir aile dostumuz kendi çocuğunun hiç kullanmadığı ana kucağını verdi. Bebek arabasını kardeşim aldı. Oyun halısını görümcem alacak. Şimdi aklımda olan bi sling var. Onu da bir arkadaşım var o da sorar herhalde ona diyecemGüzel bir düşünce bence bu. Ben de arkadaşlarıma böyle yapacam.
oy yesin onu teyzeleri, merhaba Yusufçuuukk
fiyatı ne kadarmış canım? ay ben hiç bilmiyorum aliexpressten alışveriş yapmayı cesaret edemiyorum açıkçasıAtıyorum birazdan Kızlar linki özelden
Aynen valla canım. Üzmeyeceğim bir daha bebeğimi gereksiz şeyler için.
Yakın zamanda doktora gittin mi?
İlaç veremez tabi ama en azından görüşmek rahatlatabilir seni.
ay ne güzel bende düşüniyim ozamanMemnunum tepe tepe kullaniyoruz cok saglam
aynenn cnim dolar uzerinden geliyor zaten sen memnunmusyn cantadanAma ben gecen sene aldim dolarda deli gibi artti normal 150 160 olmasi
Benim hep sayfa acık kaliyo hatta yanlışlıkla bi çıksam bi daha giremem heralde sifremi bile unuttumBu arada kızlar birşey sorucam
Kadınlar kulübüne her girişte sizde tekrardan giriş yapıyor musunuz?
Sayfadan çıkıyorum ya, tekrardan sayfayı açınca giriş yapmam gerekiyor. Sizde de öyle mi?
Maşallah canım:)Büyümüş senin oğluşHayırlı sabahlar güzel anneler inşallah hepimiz için güzel bir hafta olsun
Son doktor randevumuzdan haberleri yazmaya fırsat bulamamıştım şimdi yazayım :)
Oglusum kocaman olmus boyu 12 cm kilosu da 219 gram :) 18 haftayla uyumluymus maşallah sat tarihini yakaladı neredeyse. İlk başta 10 günlük bir fark vardı. Onun dışında herşeyi çok iyiydi elleri ayakları kıpır kıpır yaramazımın :) mesanesini bile gördükayrıntılı ultrason için de bir dahaki muayenede konuşacağız onu dedi 1 ay sonra tekrar çağırdı muayeneye.
Bu arada ben de 1 kilo almışım ama hala başlangıç kilomdan 3 kilo eksiğim. Demir ilacına başladık et yiyemedigimi söyleyince. Başta degerlerim cok iyi diye kullanamana gerek yok demişti. İlk defa tansiyonumu ölçtüler 10a 5 çıktı küçük tansiyonum biraz dusukmus. Ayrıca spor için sordum egzersiz ve yürüyüs yapmanda sakınca yok sadece kendini çok yorma dedi. Bizden haberler bu kadar
Ayy ne güzel arkadaşların var benmkiler sormazlar bile
fiyatı ne kadarmış canım? ay ben hiç bilmiyorum aliexpressten alışveriş yapmayı cesaret edemiyorum açıkçası
Yaa bu saclara gerçekten de kiyılmazmisama bu halide cok tatli olmus maşallah bu ne kadar yakisikli bi cocuk allah bagislasin
Çok şükür canım :) boyumuzu aştıkları günleri de görürüz insallahMaşallah canım:)Büyümüş senin oğluş
anladım canım teşekkür ederim, biraz zaman geçsinde bende bulamazsam ona göre bakarım bariSormalarını ben de beklemiyordum açıkçası ama bi tanesi en azından sordu valladiğeri için de sorarsa diye ben cevabımı şimdiden hazırladım sormazsa doğuma doğru alacağım slingi zaten. O zamana kadar beklerim
Şu an çanta 20.84 dolar gözüküyor canım. 100 lira yani. Piyasa fiyatlarını pek bilmiyorum ama. Belki daha uygunu da vardır piyasada.
Ben kendim en azından şimdilik almayı düşünmüyordum. Normal bir sırt çantası alsam, içine bebek emmezse veya ek gıdaya geçince de termos koruyucu alırım öyle kullanırım diye düşünüyordum. O yüzden pek araştırmadım yani, yanlış yönlendirmek istemem fiyat konusunda.
ben simdilik aventin cam biberonunu aldim bitane kucum boyunu oda emmezse falan o zaman alirim buyugunu diye dusundumkızlar ben bıberon olarak bunu aldım bir tane
bir de dr browns u onerıyorlar plastık olarak ta ondan mı alsam
Aminnn canım inşallahTeşekkür ederiz teyzesi Allah cümlemizin evladını bağışlasın
Çok şükür canım :) boyumuzu aştıkları günleri de görürüz insallah
dr brownsu almıyım mı bır ondan bır ondan olmasın mı ondan da ıcınde plastık boru gaz onleyıcıymısIkisinin agiz yapisi cok farkli bebek birine alisir oburunu almaz...ben avent kullanmistim kuzenim dr browns ikiside guzeldi.
o zaman bende dr browns fılan hıc karıstırmıyım bebek aventı sever belkide dimi heyecanla sankı mağazalar ortadan kalkıcak ne var ne yok alasım gelıyorben simdilik aventin cam biberonunu aldim bitane kucum boyunu oda emmezse falan o zaman alirim buyugunu diye dusundum
oy yesinler onun tarağınıteyzelerı kızıma bundan aldım
evet dimi :)oy yesinler onun tarağını
heyecandan herseyi alasimiz geliyor yaa :) ama simdilik sitane almissin zaten yeter diverini almana gerek yoko zaman bende dr browns fılan hıc karıstırmıyım bebek aventı sever belkide dimi heyecanla sankı mağazalar ortadan kalkıcak ne var ne yok alasım gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?