kızlar dr browns iyiymiş ama bide şuan indirimde başlangıç seti diyo 50tl fiyatı içinde 2 biberon 4adet biberon emziği bide temizleme fırçası varmış. aslında kullanıp memnun kalan varsa alınabilir
heyecandan herseyi alasimiz geliyor yaa :) ama simdilik sitane almissin zaten yeter diverini almana gerek yok
Iki biberonuda almaz onun icin dedim dr browns kullan o zaman begendinse.ikisinin agiz yapisi cok farkli alirken gorursun.ayni biberon markasiyla devam ederken basligi yenilemek amaciyla degistirince bile bazi bebekler kabul etmiyo biberonu.bide biberona ihtiyacin olcak diye bisey yok...dr brownsu almıyım mı bır ondan bır ondan olmasın mı ondan da ıcınde plastık boru gaz onleyıcıymıs
ay bncede okadarda stoklama canımdımı oyle yapıyım esımde dıyor almayalım başka dıye , ıslak mendıl 3 lu 1 paket aldık primanın daha alsak mı dıye yedım esımı mağazalar kapanmıyor dıyor bana gıder alırız :):)
YERIM BEN ONUN TULUMUNU :)Kızlar biz de dün lcwaikikiye girdik, bir tane kıyafet aldıkEki Görüntüle 2161455
Pandam benim minik pandam diye sevdim kıyafeti tüm akşamtulum kendiliğinden eldivenli, ayakları da patikli. Çok hoşuma gitti.
Bir de bunu almıştım eşime babalar günü hediyesi olarak. Şimdilik kıyafetlerimiz bunlarEki Görüntüle 2161454
Her hafta fotograf cekiyoruz ama gittikce kuculuyo gobegim iyice yukari cikti diye herhaldeyoksa Onder Alp 170gr oldu o degilde daha yarilamadik bile hamileligi...bitmiyo tukenmiyoooo...kediler ne guzel 2 ayda 3 4 yavru Eki Görüntüle 2161367
Sonunda çektim dişimiama niçin bu kadar ağrısı var hala gerçi daha 15 dk oldu çekeli umarım ağrılarım son bulur
Yok atmadılar sabaha kadar yapmam geekenleri söyledi sadeceGeçmiş olsun canım dikis filan attılar mi? Benim 20 lık dişimi çekince dikis atmışlardı ağrı birkaç gün sürmüştü
Yok atmadılar sabaha kadar yapmam geekenleri söyledi sadece
ben sonlara dogru uni babynin islak mendilini alicam canim arada e bebekte indirime giriyor takip ediyorum toplu olarak 24 lu falan satiliyor oyle alicamdımı oyle yapıyım esımde dıyor almayalım başka dıye , ıslak mendıl 3 lu 1 paket aldık primanın daha alsak mı dıye yedım esımı mağazalar kapanmıyor dıyor bana gıder alırız :):)
pullubiber in koyduğu çantanın aynısını bir arkadaşım AliExpressten almış. Eline de ulaşmış fotolarını da gönderdi, satıcı linkini de yolladı. Arzu ederseniz özelden gönderebilirim kızlar.
Arkadaşlar, aileler iyi ki varlar valla.
Bir aile dostumuz kendi çocuğunun hiç kullanmadığı ana kucağını verdi. Bebek arabasını kardeşim aldı. Oyun halısını görümcem alacak. Şimdi aklımda olan bi sling var. Onu da bir arkadaşım var o da sorar herhalde ona diyecemGüzel bir düşünce bence bu. Ben de arkadaşlarıma böyle yapacam.
Kızlar biz de dün lcwaikikiye girdik, bir tane kıyafet aldıkEki Görüntüle 2161455
Pandam benim minik pandam diye sevdim kıyafeti tüm akşamtulum kendiliğinden eldivenli, ayakları da patikli. Çok hoşuma gitti.
Bir de bunu almıştım eşime babalar günü hediyesi olarak. Şimdilik kıyafetlerimiz bunlarEki Görüntüle 2161454
Masallah yaa daha bana kimse bisey sormadi. Sanirim erken diye dusunuyo millet
Oyy çok tatlılar canım. Güzel günlerde giymek nasip olsunEki Görüntüle 2161464 Eki Görüntüle 2161466
Canim sağlıkla giydirirsin inşaAllahkirmiziliyi daha bebiş ortada yokken ablam beni heveslendirmek için almisti. Eşime supriz yaparken kullandım.digerlerini de cinsiyeti öğrendigimizde kızımıza ilk aldığımız :)
Bu arada süt sağma makinası geldi. Güzel bir şeye benziyor umarım beklediğimiz gibi çıkar
hahaha banada bisey sormuyor kimse onlara gore coookk erken cunku :) bide konusma esnasinda sanki ben onlardan bisey bekliyormusum gibi su bayram bi gecsin neyse bayram gecti :) simdide su dugunler bi bitsin modunlar :))Masallah yaa daha bana kimse bisey sormadi. Sanirim erken diye dusunuyo millet
Severim sizi ne tatlisiniz masallahHer hafta fotograf cekiyoruz ama gittikce kuculuyo gobegim iyice yukari cikti diye herhaldeyoksa Onder Alp 170gr oldu o degilde daha yarilamadik bile hamileligi...bitmiyo tukenmiyoooo...kediler ne guzel 2 ayda 3 4 yavru Eki Görüntüle 2161367
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?