2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar dr browns iyiymiş ama bide şuan indirimde başlangıç seti diyo 50tl fiyatı içinde 2 biberon 4adet biberon emziği bide temizleme fırçası varmış. aslında kullanıp memnun kalan varsa alınabilir
heyecandan herseyi alasimiz geliyor yaa :) ama simdilik sitane almissin zaten yeter diverini almana gerek yok

dımı oyle yapıyım esımde dıyor almayalım başka dıye , ıslak mendıl 3 lu 1 paket aldık primanın daha alsak mı dıye yedım esımı mağazalar kapanmıyor dıyor bana gıder alırız :):)

dr brownsu almıyım mı bır ondan bır ondan olmasın mı ondan da ıcınde plastık boru gaz onleyıcıymıs
Iki biberonuda almaz onun icin dedim dr browns kullan o zaman begendinse.ikisinin agiz yapisi cok farkli alirken gorursun.ayni biberon markasiyla devam ederken basligi yenilemek amaciyla degistirince bile bazi bebekler kabul etmiyo biberonu.bide biberona ihtiyacin olcak diye bisey yok...

dımı oyle yapıyım esımde dıyor almayalım başka dıye , ıslak mendıl 3 lu 1 paket aldık primanın daha alsak mı dıye yedım esımı mağazalar kapanmıyor dıyor bana gıder alırız :):)
ay bncede okadarda stoklama canım daha ben kırık iğne almadım sadece eşime sürpriz yapıcakken bi zıbın almıştım o da 3 4 aylıkken giyebilir sadece okadar. bide arkadaşım almış bitane ayakkabı okadar

Kızlar biz de dün lcwaikikiye girdik, bir tane kıyafet aldık

Pandam benim minik pandam diye sevdim kıyafeti tüm akşam tulum kendiliğinden eldivenli, ayakları da patikli. Çok hoşuma gitti.

Bir de bunu almıştım eşime babalar günü hediyesi olarak. Şimdilik kıyafetlerimiz bunlar

Selam kızlar.
Detaylı ultrason için 20-24.haftalarda olan, devlet hastanesinden randevu alan var mı ?İstanbul ilinde hangi hastaneler yapıyor bilginiz var mı ?

O omuzdaki bacaklarin her birine itina ile markali saat yapilir

Sonunda çektim dişimi ama niçin bu kadar ağrısı var hala gerçi daha 15 dk oldu çekeli umarım ağrılarım son bulur

Geçmiş olsun canım dikis filan attılar mi? Benim 20 lık dişimi çekince dikis atmışlardı ağrı birkaç gün sürmüştü

ben sonlara dogru uni babynin islak mendilini alicam canim arada e bebekte indirime giriyor takip ediyorum toplu olarak 24 lu falan satiliyor oyle alicam

Masallah yaa daha bana kimse bisey sormadi. Sanirim erken diye dusunuyo millet

Canim sağlıkla giydirirsin inşaAllah kirmiziliyi daha bebiş ortada yokken ablam beni heveslendirmek için almisti. Eşime supriz yaparken kullandım.digerlerini de cinsiyeti öğrendigimizde kızımıza ilk aldığımız :)

Bu arada süt sağma makinası geldi. Güzel bir şeye benziyor umarım beklediğimiz gibi çıkar

Son düzenleme:

Bizim herkes pek aceleci. Çocuk bugün doğsa yatacak yatağı bile var yani
Şanslı kuzum benim, benim tarafımdan ilk torun. Hatta ananem bile hayatta olduğu için aynı zamanda ilk torun çocuğu. Arkadaşlarım arasında da ilk bebeği olacak olan benim herkes pek hevesli maşallah

Oyy çok tatlılar canım. Güzel günlerde giymek nasip olsun
İnşallah beğeniriz ya, rengi, ufak tefek oluşu çok hoşuma gitti benim de

hahaha banada bisey sormuyor kimse onlara gore coookk erken cunku :) bide konusma esnasinda sanki ben onlardan bisey bekliyormusum gibi su bayram bi gecsin neyse bayram gecti :) simdide su dugunler bi bitsin modunlar :))

Kızlarr bebegim 232 gr cik olmuş el parmaklarını saydı 5 er tane dedi haftanla uyumlu gelisim gayet iyi dedi 4 lü testi falan istemedim sen bilirsin dedi eli yüzü herşeyi yerinde dedi çok şükür çok mutluyum şuan ve pipimizide gayet net gösterdi yani bizim cinsiyet degişmedi olsun sagliķlı olsunda 2 oglum olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…