Cnm bugün gittim bende sipam oturuyomus baskı yapıyormuş normalmis ama için rahat etsin diyosan git dr görünKızlar sabahta yazmıştım ama bir cevap gelmedi.karnin yan tarafında ve kasik bölgemde çekilme gibi bir ağrı oluyor sizde oldu mi böyle bir durum
Allah yardımcın olsun kendini korkutma rahat ol ama mutlaka doktora gitmelisin yardımlarla daha iyi olursunMerhaba hanımlar, 3 gündür nefes darlığı ve panik atak geçiriyorum. Çok korkunç bir durumdayım. Sanki ölüm ensemde gibi. Bunun panik atağı oldugunu bilmeme rağmen geçiremiyorum. Allah benim gibi olanlara yardım etsin. Kontrol edememek çok üzücü. Resmen korkuyla gün deviriyorum. Aklımdan normal doğumu attım atacağım bi panikle nabız 170e vuruyor. Doğumda naparım diyorum.
Kendi doktorumla mesajlastim canım kanaman yada lekelenmen yoksa istirahat et dedi.ama ilk kez bu kadar uzun sürünce endişelendim açıkçası. Acaba kadın doğum hastanesine gitsem mi diyorum ama o da başka bir doktor olacak o yüzden ikilemde kalıyorumCnm bugün gittim bende sipam oturuyomus baskı yapıyormuş normalmis ama için rahat etsin diyosan git dr görün
Cnm karar senin çok acil bir durum yoksa başka dr sinir bozucu olabiliyorKendi doktorumla mesajlastim canım kanaman yada lekelenmen yoksa istirahat et dedi.ama ilk kez bu kadar uzun sürünce endişelendim açıkçası. Acaba kadın doğum hastanesine gitsem mi diyorum ama o da başka bir doktor olacak o yüzden ikilemde kalıyorum
Kızlar biz de dün lcwaikikiye girdik, bir tane kıyafet aldıkEki Görüntüle 2161455
Pandam benim minik pandam diye sevdim kıyafeti tüm akşamtulum kendiliğinden eldivenli, ayakları da patikli. Çok hoşuma gitti.
Bir de bunu almıştım eşime babalar günü hediyesi olarak. Şimdilik kıyafetlerimiz bunlarEki Görüntüle 2161454
Ayy ellerine sağlık ne kadar güzel olmusBende kasık batması gibi bise hissettim dr aradım gittim iiki gitmişim kızım 300gr 21cm olmuş pek utangaç yine eli yüzünde takıldı :) rahim ağzı ölçümü yapildi plasenta asagidaymış çıkar zamanla dedi tedbir için progestan baslayacaz oysa daha yeni iğneler bitmisti :) haftasonu bnm gezme başlayacak içim rahat etsin istedim bu arada kızıma yat örtüsü isliyordum bitti ekleyeyim bi bakın teyzeleri
Ayni ben bizde de ilk torun ve ilk torun cocugu olcak esimin tarafinda da ilk torun ama daha bir igne almadik alanda olmadiBizim herkes pek aceleci. Çocuk bugün doğsa yatacak yatağı bile var yani
Şanslı kuzum benim, benim tarafımdan ilk torun. Hatta ananem bile hayatta olduğu için aynı zamanda ilk torun çocuğu. Arkadaşlarım arasında da ilk bebeği olacak olan benimherkes pek hevesli maşallah
hahaha banada bisey sormuyor kimse onlara gore coookk erken cunku :) bide konusma esnasinda sanki ben onlardan bisey bekliyormusum gibi su bayram bi gecsin neyse bayram gecti :) simdide su dugunler bi bitsin modunlar :))
Bende kasık batması gibi bise hissettim dr aradım gittim iiki gitmişim kızım 300gr 21cm olmuş pek utangaç yine eli yüzünde takıldı :) rahim ağzı ölçümü yapildi plasenta asagidaymış çıkar zamanla dedi tedbir için progestan baslayacaz oysa daha yeni iğneler bitmisti :) haftasonu bnm gezme başlayacak içim rahat etsin istedim bu arada kızıma yat örtüsü isliyordum bitti ekleyeyim bi bakın teyzeleri
sen grodukce almaya bak canim yavas yavas gerci durumunuz nasil blmyrumda ben simdi bebek arabasini alicam mesela indirime girmis begendigim model kacirmayalim dedik bide jokerde falanda indirim var uzun kisa askili kollu citcitli badi onlonlari gordukce aliyorum ben :) tabi eksikler genede cok fazla mesela gecen e bebekten kullan at kulot aldim aldim kebdime indirime girmisti geneHadi yaa bizde onu diyen bile yok kiz durumum vahim sanirimbenimde sinav gecsin dugun gecsin. 7.aydan sonra alisverise baslicam artik. Sus orgu fln dusunuyorum kardesim bende o zamana biseyler yaparim diyor bakalim nasip
evett canim rahim buyudukce oluyorr ben bi kere agladigimi biliyorum o agridan sirf sok ayakta kalinca falan daha cok ceriliyor ve daha cok oluyorKızlar sabahta yazmıştım ama bir cevap gelmedi.karnin yan tarafında ve kasik bölgemde çekilme gibi bir ağrı oluyor sizde oldu mi böyle bir durum
Ne kadara almış arkadaşın?Atıyorum birazdan Kızlar linki özelden
Aynen valla canım. Üzmeyeceğim bir daha bebeğimi gereksiz şeyler için.
Yakın zamanda doktora gittin mi?
İlaç veremez tabi ama en azından görüşmek rahatlatabilir seni.
Cümlemizden canım ne demek.Bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Kendi doktorumla mesajlastim canım kanaman yada lekelenmen yoksa istirahat et dedi.ama ilk kez bu kadar uzun sürünce endişelendim açıkçası. Acaba kadın doğum hastanesine gitsem mi diyorum ama o da başka bir doktor olacak o yüzden ikilemde kalıyorum
Amin canım inşallah hepimiz yaparız sağlıkla zamanında. Ben sizin de çıkacağına inanıyorum.Inşallah canım onlara dikkat ediyoruz çok şükür seninki çıkmış ve bidaha inmez hayırlı doğum yaparsın zamanında inşallah
Haklısın canım ben çok dinliyorum galiba vucudumuCanim bende 2 3 gundur var. Rahim buyuyo bebek iyice tutunuyo. Normal yani kasilmalar gerilmeler bundan sonra da hep olur bence. Siddetli degilse ve dedigi akintida degisiklik yada kan yoksa cook normal. Bol bol dinlen ayaklarini uzat. Agir kaldirma. Bol su tuket.Yorma kendini. Bide vucudunu cok dinleme derim.
evett canim rahim buyudukce oluyorr ben bi kere agladigimi biliyorum o agridan sirf sok ayakta kalinca falan daha cok ceriliyor ve daha cok oluyor
Cnm karar senin çok acil bir durum yoksa başka dr sinir bozucu olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?