2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende kasık batması gibi bise hissettim dr aradım gittim iiki gitmişim kızım 300gr 21cm olmuş pek utangaç yine eli yüzünde takıldı :) rahim ağzı ölçümü yapildi plasenta asagidaymış çıkar zamanla dedi tedbir için progestan baslayacaz oysa daha yeni iğneler bitmisti :) haftasonu bnm gezme başlayacak içim rahat etsin istedim bu arada kızıma yat örtüsü isliyordum bitti ekleyeyim bi bakın teyzeleri

Eklentiler

• 2018-06-25 18.57.52.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar sabahta yazmıştım ama bir cevap gelmedi.karnin yan tarafında ve kasik bölgemde çekilme gibi bir ağrı oluyor sizde oldu mi böyle bir durum

Kızlar sabahta yazmıştım ama bir cevap gelmedi.karnin yan tarafında ve kasik bölgemde çekilme gibi bir ağrı oluyor sizde oldu mi böyle bir durum
Cnm bugün gittim bende sipam oturuyomus baskı yapıyormuş normalmis ama için rahat etsin diyosan git dr görün

Allah yardımcın olsun kendini korkutma rahat ol ama mutlaka doktora gitmelisin yardımlarla daha iyi olursun

Cnm bugün gittim bende sipam oturuyomus baskı yapıyormuş normalmis ama için rahat etsin diyosan git dr görün
Kendi doktorumla mesajlastim canım kanaman yada lekelenmen yoksa istirahat et dedi.ama ilk kez bu kadar uzun sürünce endişelendim açıkçası. Acaba kadın doğum hastanesine gitsem mi diyorum ama o da başka bir doktor olacak o yüzden ikilemde kalıyorum

Cnm karar senin çok acil bir durum yoksa başka dr sinir bozucu olabiliyor

Ayy ellerine sağlık ne kadar güzel olmus iyi günlerde kullanın miniginle

Ayni ben bizde de ilk torun ve ilk torun cocugu olcak esimin tarafinda da ilk torun ama daha bir igne almadik alanda olmadi

hahaha banada bisey sormuyor kimse onlara gore coookk erken cunku :) bide konusma esnasinda sanki ben onlardan bisey bekliyormusum gibi su bayram bi gecsin neyse bayram gecti :) simdide su dugunler bi bitsin modunlar :))

Hadi yaa bizde onu diyen bile yok kiz durumum vahim sanirim benimde sinav gecsin dugun gecsin. 7.aydan sonra alisverise baslicam artik. Sus orgu fln dusunuyorum kardesim bende o zamana biseyler yaparim diyor bakalim nasip

Masallah canim. Cok guzel gorunuyor kenar nakisi sanirim bu

Hadi yaa bizde onu diyen bile yok kiz durumum vahim sanirim benimde sinav gecsin dugun gecsin. 7.aydan sonra alisverise baslicam artik. Sus orgu fln dusunuyorum kardesim bende o zamana biseyler yaparim diyor bakalim nasip
sen grodukce almaya bak canim yavas yavas gerci durumunuz nasil blmyrumda ben simdi bebek arabasini alicam mesela indirime girmis begendigim model kacirmayalim dedik bide jokerde falanda indirim var uzun kisa askili kollu citcitli badi onlonlari gordukce aliyorum ben :) tabi eksikler genede cok fazla mesela gecen e bebekten kullan at kulot aldim aldim kebdime indirime girmisti gene

evett canim rahim buyudukce oluyorr ben bi kere agladigimi biliyorum o agridan sirf sok ayakta kalinca falan daha cok ceriliyor ve daha cok oluyor

Canim bende 2 3 gundur var. Rahim buyuyo bebek iyice tutunuyo. Normal yani kasilmalar gerilmeler bundan sonra da hep olur bence. Siddetli degilse ve dedigi akintida degisiklik yada kan yoksa cook normal. Bol bol dinlen ayaklarini uzat. Agir kaldirma. Bol su tuket.Yorma kendini. Bide vucudunu cok dinleme derim.

Haklısın canım ben çok dinliyorum galiba vucudumu

Ben dün kısliklarimi kaldırdım filan baya yorulmuştum akşam da arkadaşa yemeğe davetliydik hiç dinlenemedim .sanırım.onun da etkisi oldu
evett canim rahim buyudukce oluyorr ben bi kere agladigimi biliyorum o agridan sirf sok ayakta kalinca falan daha cok ceriliyor ve daha cok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…