- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Gözün aydın canım, için rahatlamıştır. Sağlıklı olsunda 3.de denersn olmazsa :))Kızlarr bebegim 232 gr cik olmuş el parmaklarını saydı 5 er tane dedi haftanla uyumlu gelisim gayet iyi dedi 4 lü testi falan istemedim sen bilirsin dedi eli yüzü herşeyi yerinde dedi çok şükür çok mutluyum şuan ve pipimizide gayet net gösterdi yani bizim cinsiyet degişmedi olsun sagliķlı olsunda 2 oglum olsun
Maşallah sana da bebişine de annesi. Ne güzel olmuş eline sağlık :)Bende kasık batması gibi bise hissettim dr aradım gittim iiki gitmişim kızım 300gr 21cm olmuş pek utangaç yine eli yüzünde takıldı :) rahim ağzı ölçümü yapildi plasenta asagidaymış çıkar zamanla dedi tedbir için progestan baslayacaz oysa daha yeni iğneler bitmisti :) haftasonu bnm gezme başlayacak içim rahat etsin istedim bu arada kızıma yat örtüsü isliyordum bitti ekleyeyim bi bakın teyzeleri
sen grodukce almaya bak canim yavas yavas gerci durumunuz nasil blmyrumda ben simdi bebek arabasini alicam mesela indirime girmis begendigim model kacirmayalim dedik bide jokerde falanda indirim var uzun kisa askili kollu citcitli badi onlonlari gordukce aliyorum ben :) tabi eksikler genede cok fazla mesela gecen e bebekten kullan at kulot aldim aldim kebdime indirime girmisti gene
Haklısın canım ben çok dinliyorum galiba vucudumu
Sagol canım hemde ne rahatlama 3. Konusu tabiii tartısılır baya bi ara veririm ama bu seferGözün aydın canım, için rahatlamıştır. Sağlıklı olsunda 3.de denersn olmazsa :))
Maşallah sana da bebişine de annesi. Ne güzel olmuş eline sağlık :)
ben acil ihtiyaclar icin hamileligimin basindan beri kendim koyarim kenara :) bende 0-3 aylik aldim simdilik digerlerini 40 i vikinca alirim diyorum sut sagma makinesi almiycam eger ihtiyac olursa esime gosterdim o gidip alicak biberon ilk etapta sutun gekmediginde mama verebilirler ama bitane almakta yarar var bende gidip sunu alim demiyorum ama her disari ciktigimda bi ugruyorum beler var neler yok diye indirimde bisey gorursem aliyorum mesela bide parasindan degil ama son ana birakip o kadar gezmek gozumde buyuyor simdi iyiykeb gezmek iyi oluyorKuzum bende arada bakiyorum netten aslinda suan para da var. Ama doktor bisey der bi tahlil ister acil durum olur diye hemen harcamak istemiyorum. Bende ufak tefek degilde buyuk olanlari almak istiyorum. Kiyafet getiren cok olcaktir kesin. Ben 1 2 aylik kiyafet alsam yeter zamanla alirim diyorum. Mesela canta icin sirt cantam zaten var. Emzirme aletidir biberondur vs oyle seylerede dogumdan sonra bakarim. Hani sut gelir mi gelmez mi mama mi yer hiic bilmiyorum. Kararsiz kaliyorum valla. Bide ya acil ihtiyaclar olursa diye dursun kenarda diyorum. 7.aydan sonra baslarim artik sanirim
ben acil ihtiyaclar icin hamileligimin basindan beri kendim koyarim kenara :) bende 0-3 aylik aldim simdilik digerlerini 40 i vikinca alirim diyorum sut sagma makinesi almiycam eger ihtiyac olursa esime gosterdim o gidip alicak biberon ilk etapta sutun gekmediginde mama verebilirler ama bitane almakta yarar var bende gidip sunu alim demiyorum ama her disari ciktigimda bi ugruyorum beler var neler yok diye indirimde bisey gorursem aliyorum mesela bide parasindan degil ama son ana birakip o kadar gezmek gozumde buyuyor simdi iyiykeb gezmek iyi oluyor
Ayni ben bizde de ilk torun ve ilk torun cocugu olcak esimin tarafinda da ilk torun ama daha bir igne almadik alanda olmadi
Ne kadara almış arkadaşın?
Allah razı olsun canım. Gidicem. Baya mutsuzum çünkü.Allah yardımcın olsun kendini korkutma rahat ol ama mutlaka doktora gitmelisin yardımlarla daha iyi olursun
Uzak mi evin carsiya?? Dibimde 2 tane avm var. Yuruyerek 5 dk. Sanirim benim rahatlik bundan
Trendyolda bu butikte bebek nevresimleri cotton box un indirimde kizlar alacak olanlar varsa bakabilir
avmler faln yakin gtmek istedikten sonra ama bn minibus otobus faln onlara gelemiyorum :) ve aldigim herseyi esiminde gormesi lazim :)Uzak mi evin carsiya?? Dibimde 2 tane avm var. Yuruyerek 5 dk. Sanirim benim rahatlik bundan
Trendyolda bu butikte bebek nevresimleri cotton box un indirimde kizlar alacak olanlar varsa bakabilir
avmler faln yakin gtmek istedikten sonra ama bn minibus otobus faln onlara gelemiyorum :) ve aldigim herseyi esiminde gormesi lazim :)
Bordor şeklinde kanavice kumaşa isledim önce nevresim takımı yaparim diyodum sonra baktimki fazla güzel oldu bende yatak örtüsü olarak yaptircam yastiginida isledim dikilip bitince atarim insMasallah canim. Cok guzel gorunuyor kenar nakisi sanirim bu
Ben aldim geldi bugun cok guzelmis :)Uzak mi evin carsiya?? Dibimde 2 tane avm var. Yuruyerek 5 dk. Sanirim benim rahatlik bundan
banada al diyorr ama benim takintim onunda begenmesi lazim :) eve getirdigimde yok guzel degilmis derse bu sefer begenmedi deyip icime iinmiyor :)Himm o zaman simdiden alman mantikli. Ben esime ne gostersem al diyo. Bi kez bile alma demiyo istahim kaciyo diyorumadam ne yapsa yaranamz bana valla. O herseyi al deyince acaba yanlis mi diyorum vazgeciyorum kararsizlik zor is vesselam
banada al diyorr ama benim takintim onunda begenmesi lazim :) eve getirdigimde yok guzel degilmis derse bu sefer begenmedi deyip icime iinmiyor :)
Kızlar çarşamba kontrolüm var ama size de bi sorayım dedim. Toplu iğne başı kadar lekelenme oldu iç çamaşırımda. Her tuvalette detaylı çamaşırıma baktığım için görüyorum. Çok nadir oluyor ara ara belkş ayda 1 ya da 2 kez. Çok minik beyaz akıntının içinde görülüyor. Yani ben pek korkmadım ama ciddiye alınacak bir şey mi acaba?
Ben aldim geldi bugun cok guzelmis :)Eki Görüntüle 2161526
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?