2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydın canım, için rahatlamıştır. Sağlıklı olsunda 3.de denersn olmazsa :))
Maşallah sana da bebişine de annesi. Ne güzel olmuş eline sağlık :)

Kuzum bende arada bakiyorum netten aslinda suan para da var. Ama doktor bisey der bi tahlil ister acil durum olur diye hemen harcamak istemiyorum. Bende ufak tefek degilde buyuk olanlari almak istiyorum. Kiyafet getiren cok olcaktir kesin. Ben 1 2 aylik kiyafet alsam yeter zamanla alirim diyorum. Mesela canta icin sirt cantam zaten var. Emzirme aletidir biberondur vs oyle seylerede dogumdan sonra bakarim. Hani sut gelir mi gelmez mi mama mi yer hiic bilmiyorum. Kararsiz kaliyorum valla. Bide ya acil ihtiyaclar olursa diye dursun kenarda diyorum. 7.aydan sonra baslarim artik sanirim

ben acil ihtiyaclar icin hamileligimin basindan beri kendim koyarim kenara :) bende 0-3 aylik aldim simdilik digerlerini 40 i vikinca alirim diyorum sut sagma makinesi almiycam eger ihtiyac olursa esime gosterdim o gidip alicak biberon ilk etapta sutun gekmediginde mama verebilirler ama bitane almakta yarar var bende gidip sunu alim demiyorum ama her disari ciktigimda bi ugruyorum beler var neler yok diye indirimde bisey gorursem aliyorum mesela bide parasindan degil ama son ana birakip o kadar gezmek gozumde buyuyor simdi iyiykeb gezmek iyi oluyor

Uzak mi evin carsiya?? Dibimde 2 tane avm var. Yuruyerek 5 dk. Sanirim benim rahatlik bundan

Trendyolda bu butikte bebek nevresimleri cotton box un indirimde kizlar alacak olanlar varsa bakabilir

Eklentiler

• Screenshot_20180625-200955~2.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 49
Trendyolda Bide buna bakin indirimler var

Eklentiler

• Screenshot_20180625-201529~2.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 45
Uzak mi evin carsiya?? Dibimde 2 tane avm var. Yuruyerek 5 dk. Sanirim benim rahatlik bundan

Trendyolda bu butikte bebek nevresimleri cotton box un indirimde kizlar alacak olanlar varsa bakabilir

avmler faln yakin gtmek istedikten sonra ama bn minibus otobus faln onlara gelemiyorum :) ve aldigim herseyi esiminde gormesi lazim :)

avmler faln yakin gtmek istedikten sonra ama bn minibus otobus faln onlara gelemiyorum :) ve aldigim herseyi esiminde gormesi lazim :)

Himm o zaman simdiden alman mantikli. Ben esime ne gostersem al diyo. Bi kez bile alma demiyo istahim kaciyo diyorum adam ne yapsa yaranamz bana valla. O herseyi al deyince acaba yanlis mi diyorum vazgeciyorum kararsizlik zor is vesselam

Kızlar çarşamba kontrolüm var ama size de bi sorayım dedim. Toplu iğne başı kadar lekelenme oldu iç çamaşırımda. Her tuvalette detaylı çamaşırıma baktığım için görüyorum. Çok nadir oluyor ara ara belkş ayda 1 ya da 2 kez. Çok minik beyaz akıntının içinde görülüyor. Yani ben pek korkmadım ama ciddiye alınacak bir şey mi acaba?

Himm o zaman simdiden alman mantikli. Ben esime ne gostersem al diyo. Bi kez bile alma demiyo istahim kaciyo diyorum adam ne yapsa yaranamz bana valla. O herseyi al deyince acaba yanlis mi diyorum vazgeciyorum kararsizlik zor is vesselam
banada al diyorr ama benim takintim onunda begenmesi lazim :) eve getirdigimde yok guzel degilmis derse bu sefer begenmedi deyip icime iinmiyor :)

Doktoruna bi sor istersen tatlim. Yoruluyor olabilir misin acaba

Kızlar sizlere naçizane tavsiyem 0-3 ay çok fazla kıyafet almamanız. Bir de ayakları kapalı olan tulumdur pijamadır onlardan da fazla almayın. O kadar hızlı büyüyorlar ve boy atıyorlar ki maşallah Doğup büyüdüğünde ne demek istediğimi anılacaksınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…