2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Sen detaylı ultrasona mı girdin ?

Coooook mutluyum ❤ detayli ultrasona girdim Allaha şükür iyi şeyler duydum yüzünün de resmini alalim dedi ama gostermeyince bir cikolata ye de gel 10 dk sonra dedi. Tam cikacakken kan testi icin ankaradan aradilar oysa en erken carsamba bekliyorduk. Sonuclar cikti doktorunuza mail attik size de dediler. Çöktük bilgisayara binlerce kez şükür hersey temiz cıktı. Ikisini bir öğrendim. Sığamıyorum biryere

Gözün aydın canım

Bana da ablamlar ayagi kendinden patikli fazla alma dediler. Bebek cabuk büyüdüğü icin cok az süre giydirilebiliyormus.
Kuşum o markasina gore ve bebegin buyume hizina gore degisiyor.benim kizim %50 persentilde gidiyordu hep ayakli tulum giydirdim lcw ve mothercarenkiler tam oluyodu onlarin bacak boyunu guzel ayarlamislar.Ayni donemde dogum yaptigimiz arkadasimin oglu 6.aya kadar %75 persentilin ustunde gitti bacak boyu cok uzundu ayakli bisey giydiremedi kilosu ve gelisim hizina gore 1 aylikken 3 ay giyiyodu.o yuzden bana soranlara hep diyorum bebeginiz dogmadan gelisim hizini bilemezsiniz 0-3 ay 3 4 tane altli ustlu takim sizi 1 ay idare eder sonra duruma gore doyasiya alirsiniz.zaten kasimda dogum yapicaz aralikta alisveris yaparken jee yer indirimde olacak

Çok şükür canım masallah

Ya maşallah aşırı bilgili anne. Sanki uzmanlık yapmış gibisin sana çok ihtiyacımız olacak. Sen anladığım kadarıyla biraz özgürsün de. Yani mesela misafir almamak bebeği kendi istediğin şekilde büyütmek falan bunlar yürek ister her ailede pek de mümkün olmayan şeyler..Belki sen de zamanla sağlam durarak aştın. Ben şeyi merak ediyorum en çok. Çocukları böyle büyütmek kulağa çok hoş geliyor ama ileride sosyallikten uzak Türk kültürüne yabancı veya kalabalık ortamlarda rahatsızlık duyar mı ki? Veya anne babanın kıymetini bilir mi bu şekilde yetiştirirsek. Kafamda deli sorular var bu konudan emin olamıyorum. Sen konuya hakimsin bi el atsan Bu eğitim şeklinin geleceği yönelik de kitapları var mı?

Kızlar cotton box nevresimler zaten normalde n11de 40lira ve ücretsiz kargo. Trendyoldaysa şu an 50lira... Ben trendyoldan pek alışveriş yapmıyorum, indirimde gibi gösteriyorlar ama fiyatları normalden bile pahalı oluyor... N11 tavsiye ederim. Yeğenlerime hediye cotton boxtan 3 tane nevresim takımı almıştım, gayet güzeller, hemencecik de geldiler.

Maşallah canım gözün aydın çooook sevindim. Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah

Ay evet maşallah canım aynı gibisin ama tekrar maşallah diyorum sana da hamilelik çok yakışıyor

Teşekkür ederim canım o zamanlar kendimi kıyıya vurmuş balina gibi hissediyordum aynaya bile bakasim gelmiyordu sonradan kendime çok kızdım ne güzelmişim neden bol bol fotoğraf cekmemisim dedim :) bence hamilelik herkese yakışıyor yeter ki sağlıklı, mutlu ve huzurlu olalım :)

Aslinda kilit cümle yeterki sağlıklı mutlu huzurlu olalım canım ama bende öyleyim biliyor musun kendimi çok çirkin hissediyorum şişmiş tuhaf suratlı fln ama olsun diyorum yeterki oğlum iyi olsun sağlıklı olalım

Gozun aydin tatlim

Emin ol çok çok güzelsin canım çünkü sen içinde bir mucize taşıyorsun hele bı büyüsün işte o zaman anneciğim sen bu dünyadaki eeeen güzel annesinin diyecek sana :)

Emin ol çok çok güzelsin canım çünkü sen içinde bir mucize taşıyorsun hele bı büyüsün işte o zaman anneciğim sen bu dünyadaki eeeen güzel annesinin diyecek sana :)
Eşimde öyle diyor sen benim mucizevi taşıyorsun nasıl çirkin olabilirsin dünyanın en güzel kadınsın diyor da işte bazen hormonlar baskın gelebiliyor ayyy oğlumun o sözcükleri soylicegi günler gelecek mi yaaa düşündükçe çok duygulanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…