Canım bu sorunun cevabini bi tek doktorun bilir benimde az kahverengi bi akıntı gelmişti doktora endiselendim doktora gittim eşi rahime yaklaşmış ve iğneyle pregastan verdi şimdi raporlu evde yatıyorum ihmal etmemek gerekKızlar çarşamba kontrolüm var ama size de bi sorayım dedim. Toplu iğne başı kadar lekelenme oldu iç çamaşırımda. Her tuvalette detaylı çamaşırıma baktığım için görüyorum. Çok nadir oluyor ara ara belkş ayda 1 ya da 2 kez. Çok minik beyaz akıntının içinde görülüyor. Yani ben pek korkmadım ama ciddiye alınacak bir şey mi acaba?
Çok çok sevindim ne güzel Allah hep böyle mutlu etsin canım sağlıkla da gelsin inşallahCoooook mutluyum ❤ detayli ultrasona girdim Allaha şükür iyi şeyler duydum yüzünün de resmini alalim dedi ama gostermeyince bir cikolata ye de gel 10 dk sonra dedi. Tam cikacakken kan testi icin ankaradan aradilar oysa en erken carsamba bekliyorduk. Sonuclar cikti doktorunuza mail attik size de dediler. Çöktük bilgisayara binlerce kez şükür hersey temiz cıktı. Ikisini bir öğrendim. Sığamıyorum biryere
Eşimde öyle diyor sen benim mucizevi taşıyorsun nasıl çirkin olabilirsin dünyanın en güzel kadınsın diyor da işte bazen hormonlar baskın gelebiliyor ayyy oğlumun o sözcükleri soylicegi günler gelecek mi yaaa düşündükçe çok duygulanıyorum
Amin canım masallah çok şanslısın bizde o gunlrri görürüz inşallah Salih tatlışına da Allah sağlıkli uzun ömür versinHem de öyle çabuk gelecek ki... Sanki dün gibi oğlumu kucağıma aldığım ama şimdi 2 yaşında ve canım annem ozledimmm diyerek sımsıkı boynuma sarılıyor elhamdülillah nasip eden RabbimeAllahim herkese o günleri hayırlısıyla görmeyi nasip etsin :)
Kizlar alısveriş falan konuşulmus benimde size nacizane bi önerim var ilk tecrübemden ötürü önce bir liste çıkarın kendinize be ege ve size neler lazım olacak bu sürecte muhakkak en ince ayrıntısına kadar yazın listeleyin daha sonra arastörmaya baslayın aldıkca üzerini çizin kimisi nette uygun oluyo kimisi magazalardan alınıyo ama liste oldunmu aşırıya kaçılmıyo neye ihtiyacın varsa onlar alınıyo bende 6 7. aya kadar gezdim tozdum araştırdım neyi nerden alıcagımı belirledim 7. Aydan sonrada herşeyi elimle koymuşum gibi gidip aldim sizede tavsiye edrim ne kafanız yoruluyo ne bünyenız son aylar gezmek zor bide kısa gelcez ona göre hesap yapın yani
Teşekkürler ağrı hafifledi tuzlu suyu yarın deniyeceğimTekrar geçmiş olsun canım tuzlu suyla gargara yaparsın mikrop kapmasin...
18 de az şu an 19 çok netArkadaslar bebeginizin hareketlerini kaçinci haftada hissettiniz
Bende 18 yarin doluyor ilk hamilelik ve ikiz ama hissedemiyorum18 de az şu an 19 çok net
İlkinde geç olur 20. Hafta anca hissedersiniz .. benim ikinci sanırım ondan erken hissettimBende 18 yarin doluyor ilk hamilelik ve ikiz ama hissedemiyorum
Çok sevindim canım hadi gözün aydın hayırlısıyla sağlıkla gelsin bütün kuzucuklarimizCoooook mutluyum ❤ detayli ultrasona girdim Allaha şükür iyi şeyler duydum yüzünün de resmini alalim dedi ama gostermeyince bir cikolata ye de gel 10 dk sonra dedi. Tam cikacakken kan testi icin ankaradan aradilar oysa en erken carsamba bekliyorduk. Sonuclar cikti doktorunuza mail attik size de dediler. Çöktük bilgisayara binlerce kez şükür hersey temiz cıktı. Ikisini bir öğrendim. Sığamıyorum biryere
Benim erkek olacak ve ablamlarda da hep erkekti ve çabuk büyüdüler hep ileriki ay kıyafeti giydiler ondan pay biçip oyle dediler sanırım. Ayagi acik olunca en azından ayak boyundan kurtarır diye dusunuyorlar demek ki. Ben fazla bişey almadım ablam kendi oglununkilerden verdi biraz 1-2 parça bisey daha alırım baska almam diye düşünüyorum.Kuşum o markasina gore ve bebegin buyume hizina gore degisiyor.benim kizim %50 persentilde gidiyordu hep ayakli tulum giydirdim lcw ve mothercarenkiler tam oluyodu onlarin bacak boyunu guzel ayarlamislar.Ayni donemde dogum yaptigimiz arkadasimin oglu 6.aya kadar %75 persentilin ustunde gitti bacak boyu cok uzundu ayakli bisey giydiremedi kilosu ve gelisim hizina gore 1 aylikken 3 ay giyiyodu.o yuzden bana soranlara hep diyorum bebeginiz dogmadan gelisim hizini bilemezsiniz 0-3 ay 3 4 tane altli ustlu takim sizi 1 ay idare eder sonra duruma gore doyasiya alirsiniz.zaten kasimda dogum yapicaz aralikta alisveris yaparken jee yer indirimde olacak
Kızlar aranızda ishal olup atlatan var mı. Kac gundur ishalim ve gecmedi bi türlü onerisi olan varsa dinlemeye hazırım artık cok rahatsız etmeye başladı. Tetanoz asisiyla bi alakası var mi acaba çünkü ondan sonra böyle oldum.
Hayır canım kendi dr um innceledi birazcık
Merhaba hanımlar, 3 gündür nefes darlığı ve panik atak geçiriyorum. Çok korkunç bir durumdayım. Sanki ölüm ensemde gibi. Bunun panik atağı oldugunu bilmeme rağmen geçiremiyorum. Allah benim gibi olanlara yardım etsin. Kontrol edememek çok üzücü. Resmen korkuyla gün deviriyorum. Aklımdan normal doğumu attım atacağım bi panikle nabız 170e vuruyor. Doğumda naparım diyorum.
Coooook mutluyum ❤ detayli ultrasona girdim Allaha şükür iyi şeyler duydum yüzünün de resmini alalim dedi ama gostermeyince bir cikolata ye de gel 10 dk sonra dedi. Tam cikacakken kan testi icin ankaradan aradilar oysa en erken carsamba bekliyorduk. Sonuclar cikti doktorunuza mail attik size de dediler. Çöktük bilgisayara binlerce kez şükür hersey temiz cıktı. Ikisini bir öğrendim. Sığamıyorum biryere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?