2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım bu sorunun cevabini bi tek doktorun bilir benimde az kahverengi bi akıntı gelmişti doktora endiselendim doktora gittim eşi rahime yaklaşmış ve iğneyle pregastan verdi şimdi raporlu evde yatıyorum ihmal etmemek gerek

Kizlar alısveriş falan konuşulmus benimde size nacizane bi önerim var ilk tecrübemden ötürü önce bir liste çıkarın kendinize be ege ve size neler lazım olacak bu sürecte muhakkak en ince ayrıntısına kadar yazın listeleyin daha sonra arastörmaya baslayın aldıkca üzerini çizin kimisi nette uygun oluyo kimisi magazalardan alınıyo ama liste oldunmu aşırıya kaçılmıyo neye ihtiyacın varsa onlar alınıyo bende 6 7. aya kadar gezdim tozdum araştırdım neyi nerden alıcagımı belirledim 7. Aydan sonrada herşeyi elimle koymuşum gibi gidip aldim sizede tavsiye edrim ne kafanız yoruluyo ne bünyenız son aylar gezmek zor bide kısa gelcez ona göre hesap yapın yani

Çok çok sevindim ne güzel Allah hep böyle mutlu etsin canım sağlıkla da gelsin inşallah

Hem de öyle çabuk gelecek ki... Sanki dün gibi oğlumu kucağıma aldığım ama şimdi 2 yaşında ve canım annem ozledimmm diyerek sımsıkı boynuma sarılıyor elhamdülillah nasip eden Rabbime Allahim herkese o günleri hayırlısıyla görmeyi nasip etsin :)

Amin canım masallah çok şanslısın bizde o gunlrri görürüz inşallah Salih tatlışına da Allah sağlıkli uzun ömür versin

Cok dogru canim. Listeyle baslamak gerek. Ay keske kisa gelse. Gecen yil kasimda bile sicakti bura. Resmen sicak insanin enerjisini emiyo. Suanda bile disari cikinca yarim saatte yoruluyorum yok boyle bi gunduz sicagi. Insallah erken serinler bu sene. Son aylar ve sicak zor valla

Çok sevindim canım hadi gözün aydın hayırlısıyla sağlıkla gelsin bütün kuzucuklarimiz

Benim erkek olacak ve ablamlarda da hep erkekti ve çabuk büyüdüler hep ileriki ay kıyafeti giydiler ondan pay biçip oyle dediler sanırım. Ayagi acik olunca en azından ayak boyundan kurtarır diye dusunuyorlar demek ki. Ben fazla bişey almadım ablam kendi oglununkilerden verdi biraz 1-2 parça bisey daha alırım baska almam diye düşünüyorum.

Kızlar aranızda ishal olup atlatan var mı. Kac gundur ishalim ve gecmedi bi türlü onerisi olan varsa dinlemeye hazırım artık cok rahatsız etmeye başladı. Tetanoz asisiyla bi alakası var mi acaba çünkü ondan sonra böyle oldum.

Ben geçen hafta ya da bayramdan sonra öyle olmuştum aynı şekilde üç gün sürdü sanırım ağrı olmadı karnımda ama wc zor attım kendimi karnım buz gibiydi... üşüttüm herhalde dedim

Aşıyı daha sonra oldum... oda ilk günden sonra kolumda ağrı yaptı aşıyı da 22 haziranda oldum
Eşim koluma 3-4 kere “yanlışlıkla” çarptı vurdu falan değince hala agrır derinlerde .... ne hikmetse bu hafta hep ağrıyan yerime çalıştı unutmuşmuşş aşı olduğumu

Demir hapına ilk başladığım zaman da sanki bi değişik çıkmıştım wc o zaman da rengi çok koyuydu şeyin... hem havaların değişkenliği hem de ilaçların etkisi olabilir ... kaybettiğimiz sıvıyı geri almak adına bol su içelim

Kızlar bebeğimi yaklaşık 3-4 gün önce göbeğime yakın hissediyordum ama artık tam kasıkta bikini bölgemin hemen üstünde hissediyorum ve çok sık idrar geliyor idrar kesesine baskı yapıyor sanırım bu durumu yaşayan varmı ?

Cnm ben 13 yıldır panik ataklıyım. Gebelik ile uykuya yattı diyebilirim. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...amile-adaylari.334552/page-2716#post-56400910
Panik ataklı hamileler burda ilaç kullandığından bahsetmiş cnm. Mutlaka benzerlikler vardır ve moral verebilir. Psikiyatr gitmen en doğrusu tabi. Bir de ben mucizeme bıraktım kendimi hamile kalmamın verdiği hazza. Başarmış ve hissetmiş olmanın mutluluğuna. En önemlisi tevekkül tabi. Hiç bir zaman mükemmel olmadım mükemmel olamayacağım ve çaresziliği kabul edeceğim gibi mottolarla daha iyiyim cnm. Umarım bir nebze olsun yüreğine dokunabilmişimdir.
Bir de doğum ile alakalı da çok düşünmemeye çalışmak ile birlikte doğumdan önce doktorumun sezeryan doğumda sakinleştirici verdiğini duymam beni daha da rahatlattı.

Cnm o kadar mutlu oldum ki anlatamam. gözün aydın Allah nice nice güzel haberler duymayı nasip etsin hepimize

Kızlar günaydınlaaarr:)) biz bebeimle 20+5 olduk ayrıntılı zamanımız geldi bulunduğun bölgede sadece bir devlet hastanesi yapıyor ve randevusuz çalışıyor anlayacağınız ha deyince yaptırmam çok zor. Ayrıntılida en uygun hafta hangisidir sizler kaç haftalıkken yaptırdınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…