2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Selam
Devlet hastanesi bana 19. Haftada yaptı
Ama ben araştırma hastanesinden de randevu aldım o da 23. Haftada
Ona da gideceğim

2 gündür bebek az hareket ediyor ya
DÜn belki bi kere hissettim
Bugün daha olmadı
Her gün 10-15 kere kıpırdıyordu
Bugün sağlık ocağına gidip kalbinin sesini mi dinletin desem acaba?
Anlamsız bi endişeye kapıldım

Günaydın bayanlar 20.haftada yaptırdık biz ayrıntılıyı çok şükür bir sıkıntı yok herşey normal görünüyor henüz alışveriş yapmadım ayrıntıyıda bekledim cinsiyet için oğlumuz olacak artık birşeyler alma zamanı sağlıkla doğsunlar inşallah

Gunaydin canim doktorum en uygun zamanin 21 ve 22.hafta oldugunu soyledi ben dün girdim 21 hafta 3 gunlukken

Ayakta cok kaldi iseniz o da etkiler biz salındıkça onlar daha cok uyurmuş hareketsizligimiz onlari harekete geçirirmiş rutin bozuldugu icin. Uzanarak dinlenin imkan varsa bence hissedersiniz benim evde 3 yasinda bir kuzu daha var uzanmak degil oturamiyorum bile anca gece hissediyorum yogun

Yorumun için çok teşekkürler canım. Ben toplasam 1 yıldır panik atak krizi geçirir gibiydim. Bundan 7-8 ay önce belirgin hissettirmeye başladı. Zaten 5 aylık hamileyim. Daha da arttı. İlaç kullanmak istemiyorum ama psikoterapi olabilir. Sen ilaç kullanıyor musun?

Ayy olabilir november
Dün çok hareket ettim
Ondan önceki gün de
Bugün biraz dinleyeyim madem kendimi :)

Hangi ilde acaba

Manisada gittim ilkine
Ama çok detaylı da değildi 10 dk bile sürmedi
Şimdi de ankarada gideceğim
Ama 17. Haftada sıra aldım 23. Haftaya ancak verdiler

Şu anda bebek hareketleri dengesiz olacakmış zaten bazen çok hissederken bazen hiç hissetmediğimiz olacakmış. Bunun sebebi de henüz duygusal değil gelişigüzel hararet etmesiymiş 25 hafta sonrası artık anne baba sesine gürültüye tepki verip daha bilinçli hareket edecekmiş canım. Korkma benim de aynı bazen çok az hareketi.

Canım sağlık ocağındaki ebe bebeğin hareketlerinde azalma olursa gel dinleyelim demişti. Çok yorulduysan dinleniyor da olabilir. Karnını doyurup tatlı ye sol tarafına uzan yine hissedemiyorsan için rahat etsin istiyorsan bir git istersen canım. Yakındır zaten zaten Ocağı. En azından için rahat etmiş olur.

Kızlar günaydın nasılsınız. Nasıl gidiyor hamilelik? Ben artık iğne vurunurken yüz üstü yattığımda benimki anneee ezildim der gibi karnımı deşiyor resmen. Sakıncalı mıdır acaba. Bu arada 3 boyutlu resim aldım doktordan..21 hafta içinde resmen normal bir insana benzemiş artık (hatta bence bana benziyor ) Allah sağ salim kucağımıza da alıp büyütmek nasip etsin. Dün gece ritmik olarak kasığıma ağrı sağlandı yine saatlerce Çok korktum ama gitmeyeceğim bu sefer hastaneye dedm yattım. Acaba kabız ishal gibi şeyler de bu ağrılara sebep olur mu merak ediyorum

Evet zaten yarın tetanoz aşım var
Belki bi gün önce yaparlar aşıyı da
Bi gidicem birazdan dediğin gibi içim rahat etsin :)
Yoruldum 2 gündür sürekli ayaktaydım

Ben de okudum dediğin gibi yazıyodu
yaa artık normal hareket etsinler ben böyle endişeleniyorum

Arkadaşlar tetenoz asısını 20. Haftadan önce yaptıran varmi? Yani benim ası tarihim 10 temmuz yanliz o tarihte Allah nasip ederse memlekette tatilde olmus olacağım ayın 30 una gidicem ama ben asiyi nolur nolmaz diye tatilde degilde burdayken yaptirmak istiyorum. 18. 19. Haftada yaptirilabilir mi acaba aşı yoksa 20. Haftada memlekette mi yaptirayim?

Ben de okudum dediğin gibi yazıyodu
yaa artık normal hareket etsinler ben böyle endişeleniyorum
Daha ne endişeler bizi bekliyor sonu güzel olsun da kuzum. Bizim gelinin bir gün hiç hareket etmemiş 28 haftalıkken o kadar uğraşmış beklemiş sonra ağlaya ağlaya acile attı kendini o gün de elhamdülillah sağ salim olduğunu öğrendik o zaman da yine böyle şeyler olabiliyor Allah yardımcımız olsun.. Ah anne olmak sen neymişsin. Eskide karşıdan bi şey atılınca yüzümü korurdum refleks olarak şimdi karnımı koruyorum..

Evet metrodan turnikeden çıkarken karnımla ittirir geçerdim
Şimdi karnımı koruya koruya geçiyorum

Gittiğin yerde her hangi bir sağlık ocağı da yapar zaten canım endişe etme Ama geçen burada biri yaptırdım diyordu sanki. Hemşirene bir sor istersen.

Ahh ahh nolucaz biz geçen haftada ben böyleydim nasıl kendini ii hissedeceksen onu yap bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…