Kızlar günaydınlaaarr:)) biz bebeimle 20+5 olduk ayrıntılı zamanımız geldi bulunduğun bölgede sadece bir devlet hastanesi yapıyor ve randevusuz çalışıyor anlayacağınız ha deyince yaptırmam çok zor. Ayrıntılida en uygun hafta hangisidir sizler kaç haftalıkken yaptırdınız:)
Gunaydin canim doktorum en uygun zamanin 21 ve 22.hafta oldugunu soyledi ben dün girdim 21 hafta 3 gunlukkenKızlar günaydınlaaarr:)) biz bebeimle 20+5 olduk ayrıntılı zamanımız geldi bulunduğun bölgede sadece bir devlet hastanesi yapıyor ve randevusuz çalışıyor anlayacağınız ha deyince yaptırmam çok zor. Ayrıntılida en uygun hafta hangisidir sizler kaç haftalıkken yaptırdınız:)
Ayakta cok kaldi iseniz o da etkiler biz salındıkça onlar daha cok uyurmuş hareketsizligimiz onlari harekete geçirirmiş rutin bozuldugu icin. Uzanarak dinlenin imkan varsa bence hissedersiniz benim evde 3 yasinda bir kuzu daha var uzanmak degil oturamiyorum bile anca gece hissediyorum yogun2 gündür bebek az hareket ediyor ya
DÜn belki bi kere hissettim
Bugün daha olmadı
Her gün 10-15 kere kıpırdıyordu
Bugün sağlık ocağına gidip kalbinin sesini mi dinletin desem acaba?
Anlamsız bi endişeye kapıldım
İşe yaradı mı diye merak etmiştim teşekkürler canım. Allah yaşatmasın bi daha.Evet canım terapi gördüm yoksa malesef kalıcı oluyor bunu kabul edip gidip tedavi olmak gerekiyor sonuçta diğer sağlık sorunları gibi bi sorun çözümüde bu
Yorumun için çok teşekkürler canım. Ben toplasam 1 yıldır panik atak krizi geçirir gibiydim. Bundan 7-8 ay önce belirgin hissettirmeye başladı. Zaten 5 aylık hamileyim. Daha da arttı. İlaç kullanmak istemiyorum ama psikoterapi olabilir. Sen ilaç kullanıyor musun?Cnm ben 13 yıldır panik ataklıyım. Gebelik ile uykuya yattı diyebilirim. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...amile-adaylari.334552/page-2716#post-56400910
Panik ataklı hamileler burda ilaç kullandığından bahsetmiş cnm. Mutlaka benzerlikler vardır ve moral verebilir. Psikiyatr gitmen en doğrusu tabi. Bir de ben mucizeme bıraktım kendimi hamile kalmamın verdiği hazza. Başarmış ve hissetmiş olmanın mutluluğuna. En önemlisi tevekkül tabi. Hiç bir zaman mükemmel olmadım mükemmel olamayacağım ve çaresziliği kabul edeceğim gibi mottolarla daha iyiyim cnm. Umarım bir nebze olsun yüreğine dokunabilmişimdir.
Bir de doğum ile alakalı da çok düşünmemeye çalışmak ile birlikte doğumdan önce doktorumun sezeryan doğumda sakinleştirici verdiğini duymam beni daha da rahatlattı.
Cnm o kadar mutlu oldum ki anlatamam. gözün aydın Allah nice nice güzel haberler duymayı nasip etsin hepimize
Hangi ilde acabaSelam
Devlet hastanesi bana 19. Haftada yaptı
Ama ben araştırma hastanesinden de randevu aldım o da 23. Haftada
Ona da gideceğim
Ayakta cok kaldi iseniz o da etkiler biz salındıkça onlar daha cok uyurmuş hareketsizligimiz onlari harekete geçirirmiş rutin bozuldugu icin. Uzanarak dinlenin imkan varsa bence hissedersiniz benim evde 3 yasinda bir kuzu daha var uzanmak degil oturamiyorum bile anca gece hissediyorum yogun
Hangi ilde acaba
Şu anda bebek hareketleri dengesiz olacakmış zaten bazen çok hissederken bazen hiç hissetmediğimiz olacakmış. Bunun sebebi de henüz duygusal değil gelişigüzel hararet etmesiymiş 25 hafta sonrası artık anne baba sesine gürültüye tepki verip daha bilinçli hareket edecekmiş canım. Korkma benim de aynı bazen çok az hareketi.2 gündür bebek az hareket ediyor ya
Bugün daha olmadı
2 gündür bebek az hareket ediyor ya
Bugün daha olmadı
Canım sağlık ocağındaki ebe bebeğin hareketlerinde azalma olursa gel dinleyelim demişti. Çok yorulduysan dinleniyor da olabilir. Karnını doyurup tatlı ye sol tarafına uzan yine hissedemiyorsan için rahat etsin istiyorsan bir git istersen canım. Yakındır zaten zaten Ocağı. En azından için rahat etmiş olur.
Şu anda bebek hareketleri dengesiz olacakmış zaten bazen çok hissederken bazen hiç hissetmediğimiz olacakmış. Bunun sebebi de henüz duygusal değil gelişigüzel hararet etmesiymiş 25 hafta sonrası artık anne baba sesine gürültüye tepki verip daha bilinçli hareket edecekmiş canım. Korkma benim de aynı bazen çok az hareketi.
Daha ne endişeler bizi bekliyor sonu güzel olsun da kuzum. Bizim gelinin bir gün hiç hareket etmemiş 28 haftalıkken o kadar uğraşmış beklemiş sonra ağlaya ağlaya acile attı kendini o gün de elhamdülillah sağ salim olduğunu öğrendik o zaman da yine böyle şeyler olabiliyor Allah yardımcımız olsun.. Ah anne olmak sen neymişsin. Eskide karşıdan bi şey atılınca yüzümü korurdum refleks olarak şimdi karnımı koruyorum..Ben de okudum dediğin gibi yazıyodu
yaa artık normal hareket etsinler ben böyle endişeleniyorum
Daha ne endişeler bizi bekliyor sonu güzel olsun da kuzum. Bizim gelinin bir gün hiç hareket etmemiş 28 haftalıkken o kadar uğraşmış beklemiş sonra ağlaya ağlaya acile attı kendini o gün de elhamdülillah sağ salim olduğunu öğrendik o zaman da yine böyle şeyler olabiliyor Allah yardımcımız olsun.. Ah anne olmak sen neymişsin. Eskide karşıdan bi şey atılınca yüzümü korurdum refleks olarak şimdi karnımı koruyorum..
Benim de ikiz. Daha yeni yeni sanki bi seyler hissediyorum. Cok da belirgin degilBende 18 yarin doluyor ilk hamilelik ve ikiz ama hissedemiyorum
Gittiğin yerde her hangi bir sağlık ocağı da yapar zaten canım endişe etme Ama geçen burada biri yaptırdım diyordu sanki. Hemşirene bir sor istersen.Arkadaşlar tetenoz asısını 20. Haftadan önce yaptıran varmi? Yani benim ası tarihim 10 temmuz yanliz o tarihte Allah nasip ederse memlekette tatilde olmus olacağım ayın 30 una gidicem ama ben asiyi nolur nolmaz diye tatilde degilde burdayken yaptirmak istiyorum. 18. 19. Haftada yaptirilabilir mi acaba aşı yoksa 20. Haftada memlekette mi yaptirayim?
Ahh ahh nolucaz biz geçen haftada ben böyleydim nasıl kendini ii hissedeceksen onu yap bnm2 gündür bebek az hareket ediyor ya
Bugün daha olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?