2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Umarim sonum eltinizin sonu gibi olmaz ama bu anneanne ve babaanne kaosunda bilmiyorum nasil bi seruven olacak eger bi süre kendim bakcam eger basaramazsam senden yardim isterim dersemde kendi annem bile küser

Umarim sonum eltinizin sonu gibi olmaz ama bu anneanne ve babaanne kaosunda bilmiyorum nasil bi seruven olacak eger bi süre kendim bakcam eger basaramazsam senden yardim isterim dersemde kendi annem bile küser
Bi sekilde dengeyi kurarsin mutlaka :) torunda baldan tatli onlarda hakli :) ilk bi kac gun heveslerini alinca seninde kendinden emin bir sekilde bebegine baktigini gorunce ikna olup evlerine cekilirler.Tabi kolay degil yorulcaksin uykusuz kalcaksin o uyurken 95849837 kez nefes aliyomu diye kontrol etmekten pek rahat yatip uyuyamayacaksin ama 1 2 ay sonra hic birini hatirlamiycaksin bile :)

Ay bi o günler gelsinde hayırlısıyla ben uykusuzluklara razıyım bazen kalan hayatim hep hamile olarak gececekmis gibi hissediyorum ama sizinle konuşmak fikir almak cok iyi geliyo tesekkur ederim guzel yorumlarıniz fikirleriniz için

Aa o zaman bende zaten cuma günü 19 haftalık falan olucam Allahin izniyle o zaman yaptirsam yaparlar zaten cuma gunu doktor kontrolümüzde var kalbini artik ordan duyariz saglik ocagindan duyamazsak

Aynen için rahat olsun yani canım :)
Sağlık ocağında ellerinde minik bir cihaz oluyor onla dinliyorlar kalp atışını :)

Çok sevindim canım :)

Ya ben tesekkurederimmm

Canım ben 17.haftada yaptırdım hiç bişey olmadı. Allahın izniylede bişey olmaz. hatta biri demişti ona aşıyı yapan hemşirede hamileymiş 14 haftalıkken vurdurmuş iğneyi bi sakıncası yok korkma

Canım ben 17.haftada yaptırdım hiç bişey olmadı. Allahın izniylede bişey olmaz. hatta biri demişti ona aşıyı yapan hemşirede hamileymiş 14 haftalıkken vurdurmuş iğneyi bi sakıncası yok korkma
Anladim cok teşekkür ederim canim o zaman cuma günü gidip yaptirayim bende

Kızlar ben hiç sağlık ocağına gitmedim hamile kaldığımdan beri. İlk hamile kalınca bi kere aradı aile hekimim, sonra onlardan da ses seda gelmedi. Benim gitmem ya da arayıp bilgi almam gerekir mi?

En sevdigim gelin tipi

benimki zurekli kasiklarda canim her doktora gittigimde bu cocuk csagiya dustu galiba diyorum doktorumxa guluyor :) oyle inatciki hic yer degstrmiyor

Gunaydinlar hanimlar

Bende bugun ruyamda bir disim curuyormus yanimizda dis hastanesi var ona gitmeyi dusunuyorum. Hava bayagi yagisli fln. Hastaneye gidip uyusturmadan disime dolgu yapiyor doktor ha bide kuaforlukte yapiyomus (dun sac kesimj icin persembeye randevu aldimda) sonra bide diyorum ki sacimin uclarini keser misiniz adam kesiyo iste bendeki de fiyat meraki sonra kizim geliyor 6yaslarinda fln. Seni ne zaman dogurdum ben diyorum bu arada da 27tl verip cikiyorum. Diyorum coook ucuz fln. Yagmurda islanarak eve geliyoz. Resmen bilincaltim benle oyun oynuyo

Kızlar merhaba:) bugün tetenoz aşısı vuruldum doktor kan ve idrar sonuçlarıma baktı kanım biraz düşük çıktı idrarda iltihap varmış ne yapmam gerekiyor ??

canim benim kimse kusmuyor valla benim ailem disardan gelicek 2 gun kalip gidicekler mesela benim kv burda kendisinede soyledim hemsire ozellikle ilk bir hafta kimseyi almami soyeldi eve kisme gelmiycek dedik ve esimin teyzeleri kuzeerinin oldugu bi toplumda bunu biz degil hemsiremiz onerdi dedik ben mesela bebegimin eger seseryan olursam gerci nirmalde olsam bebek benden once cikiyor yaa o surectere ben icerdeyken bebegimin babasindan baska kimsenin dokunmasini istemiyorhm dedim kv once bi dedi daha neler duyucaz falan diye bende ilk esim ve benin kokumu almasini istiyorun zaten ekndini toparladiktab sonra seversiniz dedim :) sonra zaten bisey diyemedi ki almaya kalkarsada esim basinda olacagi icin izin vermez zaten :)

Kızlar merhaba:) bugün tetenoz aşısı vuruldum doktor kan ve idrar sonuçlarıma baktı kanım biraz düşük çıktı idrarda iltihap varmış ne yapmam gerekiyor ??
doktorunla gorus canim zaten kab icin demir hapi verir idrar icinde cok onemli degilse su ic der eger engeksiyon yuksekse en uygun ilaci verir benimde vardi bakteri uremesi bende ilac kullabdim 16. haftamda

Çok aksi bi durum çıkmadıkça Allah vermesin, çocuğu anneden sonra getiriyorlar canım zaten. Benim bebeğim sezeryanla 10 dk içinde doğdu. Alıp götürdüler, benim ameliyathaneden çıkmam 45 dk 1 saati buldu. Ama yinede odaya götürmemişlerdi. Bem odaya gittim sonra getirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…