2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
doktorunla gorus canim zaten kab icin demir hapi verir idrar icinde cok onemli degilse su ic der eger engeksiyon yuksekse en uygun ilaci verir benimde vardi bakteri uremesi bende ilac kullabdim 16. haftamda
kan ilacı kullanıyorum ama kullandığım halde biraz düşük çıkmış suda içiyorum halbu ki

Cok tesekkur ederim canim o zaman cuma günü gidip onu yaptirayim aradan çıksın

Rica ederim canım ne demek. Hatta bende burda sormuştum beni erken çağırdılar diye :)
Sağlık ocağındaki ebe öyle söyleyince doktorum da onaylayınca içim rahatladı

Kızlar ben hiç sağlık ocağına gitmedim hamile kaldığımdan beri. İlk hamile kalınca bi kere aradı aile hekimim, sonra onlardan da ses seda gelmedi. Benim gitmem ya da arayıp bilgi almam gerekir mi?

20. Haftasın sağlık ocağına gidip tetanoz aşısı olman gerek canım geç kalmadan gitsen iyi olur.

benim icin o daha iyi olur canim :)

kan ilacı kullanıyorum ama kullandığım halde biraz düşük çıkmış suda içiyorum halbu ki
idrar enfeksiyonu ciktiginda ben gunde 4 litreye yakin su iciyordum canim sanirim vucudumuz degisiyor ondan oluyor diye dusundum ben kanida artik 2 kisi kullaniyoruz dusmesi cok nornal nnuda 2 ye cikarir o zamab

idrar enfeksiyonu ciktiginda ben gunde 4 litreye yakin su iciyordum canim sanirim vucudumuz degisiyor ondan oluyor diye dusundum ben kanida artik 2 kisi kullaniyoruz dusmesi cok nornal nnuda 2 ye cikarir o zamab
suyu fazla içmem lazım aslında kan hapını iki defa içiyorum kuzum en iyisi ekstra kuru üzüm yiyim pekmez falan içim

Ay ben öyle bisey desem direk iyiki bi cocugun olmuş al naparsan yap der küserler valla cunku bizim bi tanidik öptürmüyodu dogal olarak yeni dogdugu icin enfeksiyona acik oluyo bunyeleri kizda cok hakli olarak öpülmesine pek izin vermezdi ona bile herkes bi yandan bisey diyip kızın moralini bozdu ama kim küsmek isterse küssün bebegim saglikli duzenli buyusunde bi kac ay sonra zaten sevince barisirlar

Kızlar ben hiç sağlık ocağına gitmedim hamile kaldığımdan beri. İlk hamile kalınca bi kere aradı aile hekimim, sonra onlardan da ses seda gelmedi. Benim gitmem ya da arayıp bilgi almam gerekir mi?
Bi ara sor canım, belki yoğunlardır ve unutmuşlardır.zarar gelmez hatta faydasını görürsün sağlık ocağının bence
Kızlar merhaba:) bugün tetenoz aşısı vuruldum doktor kan ve idrar sonuçlarıma baktı kanım biraz düşük çıktı idrarda iltihap varmış ne yapmam gerekiyor ??
Benim de iltihap çıktı ve kan düşük çıktı. Bol su iç ve pekmez tüket dedi ilaç kullanmaya gerek yok şuanlık dedi. Bol bol su iç ben günde zaten 2 lt içiyodum en az ama yetmiyomuş demekki
suyu fazla içmem lazım aslında kan hapını iki defa içiyorum kuzum en iyisi ekstra kuru üzüm yiyim pekmez falan içim
Bence de öyle yap canım suyu çoğalt, pekmez yemiyorum açıkcası daha da kilo alırım diye ama gerekirse bende başlarm sanırım

Sana herhangi bi çıktı cd veriyor mu Alikahya

öyle yaptım bari canın çok sağol :) bebek için faydalı neler yiyorsunuz ?
canim ben yumruta haric herseyi yiyorum :) onu anca esim haftasonu yapiyor oyle yiyorum yoksa koku hassasiyetim hala cok fazla sabahlari kasarli tost yiyorum ondan 2 saat sonra muz ceviz ve kayisi yiyorum sonra acikirsam aperatif seyler yiyorum esim gelinceye kadar sebze ve etide dengeli yiyorum birine yonelmiyorum yani ve mutlaka maden suyu iciyorum canin

bende asla opturmem canim bu benle alakali degil ailemle alakali ooyle ogrettiler yanii :) ablamin kizlari varr buyuyunceye kadar hic opmedik bizz 70 yasindaki babaannrm izin vermedi :) bende soyluyorum ama simdiden opemezsiniz diye bide benim kv bi degisik konusur boyle timsaha tismak der ornegin bilerek komik oldugunu dusunuyor cunku ben ona ogretirim dedi :) dedim ben oyle kobusmalari sevmem nasilsa soylenmesi oyle ogrenicek zaten yetistirmeme cokta karistirmak istemiyorum 2 tane yetistirmis sonucta bende kendi cocuklarimi yetistireyim evde olma avantajim benim icin buyuk nimet istedigim gibi ogreticem herseyi :)

öyle yapıcam canım ben pekmezi çok severim çokta tüketirdim önceden hiçte kilo Yapmadı bende canım şimdi geri başlıcam çok yararlı gerçekten

Bide sana konak nekadar istedi ayrıntılı ićin

Konak 300₺ istedi çıktı veriyor açıkcası cd çıktı alıp hatıra olarak şaklamak istiyoruz eşim de ısrarcı ilk çocuğumuz... sabah saatlerinde bakılıyor dendi...

Başka bi görüntüleme Merkezi 250₺ dedi oda aynı şekilde uygulama yapıyor bayan doktor - kendi doktorumuz için ultrason sonrası rapor falan fa yazıyormuş...

Rüyama girdi bugün sanırım görüntüleme merkezini tercih edicem :))

İstanbul’da bi özel hastane sordum daha uygun fiyatta söyledi 120₺ gibi birşeydi hastalar bunu tercih ediyormuş renkli değil siyah beyaz çıktı kağıt veriyor sadece dedi...

cevizi hiç yiyemiyorum çok tiksindim kaşar muz bebeğe kilo yaparmış onları yiyorum ama etide yiyemiyorum :/

cevizi hiç yiyemiyorum çok tiksindim kaşar muz bebeğe kilo yaparmış onları yiyorum ama etide yiyemiyorum :/
ceviz mutlaka yiyorum canim beyin gelisiminde onemli dediler evet kasar muz ve maden suyu bebege cok aldiriyormus etide kofte olarak yiyorum canim diger turlusu kokuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…