- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 133
kan ilacı kullanıyorum ama kullandığım halde biraz düşük çıkmış suda içiyorum halbu kidoktorunla gorus canim zaten kab icin demir hapi verir idrar icinde cok onemli degilse su ic der eger engeksiyon yuksekse en uygun ilaci verir benimde vardi bakteri uremesi bende ilac kullabdim 16. haftamda
Cok tesekkur ederim canim o zaman cuma günü gidip onu yaptirayim aradan çıksın
Kızlar ben hiç sağlık ocağına gitmedim hamile kaldığımdan beri. İlk hamile kalınca bi kere aradı aile hekimim, sonra onlardan da ses seda gelmedi. Benim gitmem ya da arayıp bilgi almam gerekir mi?
benim icin o daha iyi olur canim :)Çok aksi bi durum çıkmadıkça Allah vermesin, çocuğu anneden sonra getiriyorlar canım zaten. Benim bebeğim sezeryanla 10 dk içinde doğdu. Alıp götürdüler, benim ameliyathaneden çıkmam 45 dk 1 saati buldu. Ama yinede odaya götürmemişlerdi. Bem odaya gittim sonra getirdiler.
idrar enfeksiyonu ciktiginda ben gunde 4 litreye yakin su iciyordum canim sanirim vucudumuz degisiyor ondan oluyor diye dusundum ben kanida artik 2 kisi kullaniyoruz dusmesi cok nornal nnuda 2 ye cikarir o zamabkan ilacı kullanıyorum ama kullandığım halde biraz düşük çıkmış suda içiyorum halbu ki
suyu fazla içmem lazım aslında kan hapını iki defa içiyorum kuzum en iyisi ekstra kuru üzüm yiyim pekmez falan içimidrar enfeksiyonu ciktiginda ben gunde 4 litreye yakin su iciyordum canim sanirim vucudumuz degisiyor ondan oluyor diye dusundum ben kanida artik 2 kisi kullaniyoruz dusmesi cok nornal nnuda 2 ye cikarir o zamab
aynen canim kan ypicak seyler icc kiraz ye mesela dedigin givi gunde bi kasik pekmez ic visne bulursan suyunu da icebilirsinsuyu fazla içmem lazım aslında kan hapını iki defa içiyorum kuzum en iyisi ekstra kuru üzüm yiyim pekmez falan içim
öyle yaptım bari canın çok sağol :) bebek için faydalı neler yiyorsunuz ?aynen canim kan ypicak seyler icc kiraz ye mesela dedigin givi gunde bi kasik pekmez ic visne bulursan suyunu da icebilirsin
Ay ben öyle bisey desem direk iyiki bi cocugun olmuş al naparsan yap der küserler valla cunku bizim bi tanidik öptürmüyodu dogal olarak yeni dogdugu icin enfeksiyona acik oluyo bunyeleri kizda cok hakli olarak öpülmesine pek izin vermezdi ona bile herkes bi yandan bisey diyip kızın moralini bozducanim benim kimse kusmuyor valla benim ailem disardan gelicek 2 gun kalip gidicekler mesela benim kv burda kendisinede soyledim hemsire ozellikle ilk bir hafta kimseyi almami soyeldi eve kisme gelmiycek dedik ve esimin teyzeleri kuzeerinin oldugu bi toplumda bunu biz degil hemsiremiz onerdi dedik ben mesela bebegimin eger seseryan olursam gerci nirmalde olsam bebek benden once cikiyor yaa o surectere ben icerdeyken bebegimin babasindan baska kimsenin dokunmasini istemiyorhm dedim kv once bi dedi daha neler duyucaz falan diye bende ilk esim ve benin kokumu almasini istiyorun zaten ekndini toparladiktab sonra seversiniz dedim :) sonra zaten bisey diyemedi ki almaya kalkarsada esim basinda olacagi icin izin vermez zaten :)
Bi ara sor canım, belki yoğunlardır ve unutmuşlardır.zarar gelmez hatta faydasını görürsün sağlık ocağının benceKızlar ben hiç sağlık ocağına gitmedim hamile kaldığımdan beri. İlk hamile kalınca bi kere aradı aile hekimim, sonra onlardan da ses seda gelmedi. Benim gitmem ya da arayıp bilgi almam gerekir mi?
Benim de iltihap çıktı ve kan düşük çıktı. Bol su iç ve pekmez tüket dedi ilaç kullanmaya gerek yok şuanlık dedi. Bol bol su iç ben günde zaten 2 lt içiyodum en az ama yetmiyomuş demekkiKızlar merhaba:) bugün tetenoz aşısı vuruldum doktor kan ve idrar sonuçlarıma baktı kanım biraz düşük çıktı idrarda iltihap varmış ne yapmam gerekiyor ??
Bence de öyle yap canım suyu çoğalt, pekmez yemiyorum açıkcası daha da kilo alırım diye ama gerekirse bende başlarm sanırımsuyu fazla içmem lazım aslında kan hapını iki defa içiyorum kuzum en iyisi ekstra kuru üzüm yiyim pekmez falan içim
Yok canım alikahyada yaptırıcam kadın dogum hastanesinde 10 temmuza uygunmusum hafta olarak ama cok dolu dr zor sikıstırdı araya konaga hic sormadım oglumdada ayrintılıya alikahyaya gitmistim universitede yapıyo bilgin olsun
canim ben yumruta haric herseyi yiyorum :) onu anca esim haftasonu yapiyor oyle yiyorum yoksa koku hassasiyetim hala cok fazla sabahlari kasarli tost yiyorum ondan 2 saat sonra muz ceviz ve kayisi yiyorum sonra acikirsam aperatif seyler yiyorum esim gelinceye kadar sebze ve etide dengeli yiyorum birine yonelmiyorum yani ve mutlaka maden suyu iciyorum caninöyle yaptım bari canın çok sağol :) bebek için faydalı neler yiyorsunuz ?
bende asla opturmem canim bu benle alakali degil ailemle alakali ooyle ogrettiler yanii :) ablamin kizlari varr buyuyunceye kadar hic opmedik bizz 70 yasindaki babaannrm izin vermedi :) bende soyluyorum ama simdiden opemezsiniz diye bide benim kv bi degisik konusur boyle timsaha tismak der ornegin bilerek komik oldugunu dusunuyor cunku ben ona ogretirim dedi :) dedim ben oyle kobusmalari sevmem nasilsa soylenmesi oyle ogrenicek zaten yetistirmeme cokta karistirmak istemiyorum 2 tane yetistirmis sonucta bende kendi cocuklarimi yetistireyim evde olma avantajim benim icin buyuk nimet istedigim gibi ogreticem herseyi :)Ay ben öyle bisey desem direk iyiki bi cocugun olmuş al naparsan yap der küserler valla cunku bizim bi tanidik öptürmüyodu dogal olarak yeni dogdugu icin enfeksiyona acik oluyo bunyeleri kizda cok hakli olarak öpülmesine pek izin vermezdi ona bile herkes bi yandan bisey diyip kızın moralini bozduama kim küsmek isterse küssün bebegim saglikli duzenli buyusunde bi kac ay sonra zaten sevince barisirlar
Hayır vermiyor ve ekrandada seyredemiyosun malesef ama bunlar önemli degil benim ićin sadece güveniyorum ordaki dr aSana herhangi bi çıktı cd veriyor mu Alikahya
Bide sana konak nekadar istedi ayrıntılı ićinSana herhangi bi çıktı cd veriyor mu Alikahya
öyle yapıcam canım ben pekmezi çok severim çokta tüketirdim önceden hiçte kilo Yapmadı bende canım şimdi geri başlıcam çok yararlı gerçektenBi ara sor canım, belki yoğunlardır ve unutmuşlardır.zarar gelmez hatta faydasını görürsün sağlık ocağının bence
Benim de iltihap çıktı ve kan düşük çıktı. Bol su iç ve pekmez tüket dedi ilaç kullanmaya gerek yok şuanlık dedi. Bol bol su iç ben günde zaten 2 lt içiyodum en az ama yetmiyomuş demekki
Bence de öyle yap canım suyu çoğalt, pekmez yemiyorum açıkcası daha da kilo alırım diye ama gerekirse bende başlarm sanırım
Bide sana konak nekadar istedi ayrıntılı ićin
cevizi hiç yiyemiyorum çok tiksindim kaşar muz bebeğe kilo yaparmış onları yiyorum ama etide yiyemiyorum :/canim ben yumruta haric herseyi yiyorum :) onu anca esim haftasonu yapiyor oyle yiyorum yoksa koku hassasiyetim hala cok fazla sabahlari kasarli tost yiyorum ondan 2 saat sonra muz ceviz ve kayisi yiyorum sonra acikirsam aperatif seyler yiyorum esim gelinceye kadar sebze ve etide dengeli yiyorum birine yonelmiyorum yani ve mutlaka maden suyu iciyorum canin
ceviz mutlaka yiyorum canim beyin gelisiminde onemli dediler evet kasar muz ve maden suyu bebege cok aldiriyormus etide kofte olarak yiyorum canim diger turlusu kokuyor zatencevizi hiç yiyemiyorum çok tiksindim kaşar muz bebeğe kilo yaparmış onları yiyorum ama etide yiyemiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?