2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ceviz mutlaka yiyorum canim beyin gelisiminde onemli dediler evet kasar muz ve maden suyu bebege cok aldiriyormus etide kofte olarak yiyorum canim diger turlusu kokuyor zaten
bir cevizi kendime nasıl sevdirebilirim bilmiyorum hamileliğin ilk aylarında tiksindim mide bulantıları yüzünden

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim çok değişik bir aletle kalp sesini dinletti hemşire genel kan idrar tahlili bakildi. Tetanoz içinde 20. Hafta ile 28. Hafta arası yapılması gerekiyormuş tek doz yapılacaklar için... iki doz yapılanlar farklı sanırım herkese ağrısız sizisiz telaşsız mutlu bir gün diliyorum sağlıkla kalın

Kesinlikle izin vermemek gerek canim. Arkadasimda kvsigil gelen akrabalar kuser diye izin verdi. Cocuk virus kapmis 15gun evden disari cikma yasagi eve misafir gelmeme yasagi geldi. Tabi cocugun atesini huysuzlugunu da anne baba cekti. Opmek nedir yaa nefret ediyorum. Bebek sevilir opulmez. Bende izin vermeyi dusunmuyorum ve hickimsede umrumda degil.kendi cocugumu ben opmeye kiyamazken baskasinin sapur supur opmesine izin vermem

Son düzenleme:
Aynen yeni dogmus bebegi öpmek ne zihniyet anlamiyorum bende zaten elimde olsa cocuk 5 6 aylik olana dek eve kimseyi almam da kimseye gitmemde açıkçası hele kv hic uzak durmaz sanirim laftanda pek anlayan bi tip degil herseye anında küsebiliyo

Yeni dogan bebegi opmek kadar sinir oldugum bisey daha var agzinin icine girip koklamak...guya opmuyo....insanlarin hala bu kadar cahil olmasi deli ediyo

Yeni dogan bebegi opmek kadar sinir oldugum bisey daha var agzinin icine girip koklamak...guya opmuyo....insanlarin hala bu kadar cahil olmasi deli ediyo
oda biseymi cnim :) biz saglik saglik kv ile beraber gitmistik ebem dediki istee emzige alistirmak icin bala falan batiriyorlar diyee benim kv brn cocuklara oyle yapmistim gene oyla alistiririm demezmi sanki cocuk senin sanki bana sordun yaa nasil alistiracgini tuhaf gercekten bu insanlar

Bende yiyorum arada canım ama insanlar kafamı karıştırıyor yeme diye. O yüzden aklımda bir soru oluyor böyle
Miktarını ayarla canım. Hamile olmasakta herşeyin fazlası zarar. Çok az kullanıyorum ben yarasin bebislerimize )

Ah bu kayinvalideler sanki cocugu onlara hibe ediyoruz sinir oluyorum ya bilmis bilmis davranmalarina tamam sen cocuk buyutmussun bu yasina getirmissin ama bu senin torunda buyutcen anlamına gelmez ama anlamıyorlar bizimkide simdiden sunu yapcam bunu yapcam demeye basladi evide yakın napcam bilmiyorum hayir bide ben kadini zaten sevmiyorum soz zamani nisan zamani hatta evliliğimin ikinci ucuncu ayinda yaptiklari yuzunden bide bisey olmamis gibi cocugum uzerine planlar yapiyo iyice sinir ediyo beni

Bende yiyorum arada canım ama insanlar kafamı karıştırıyor yeme diye. O yüzden aklımda bir soru oluyor böyle

Miktarını ayarla canım. Hamile olmasakta herşeyin fazlası zarar. Çok az kullanıyorum ben yarasin bebislerimize )

Onu yeme bunu yeme....
Ben frenk maydonozu,dere otunu,taze nane ve fesleğeni salatalarda kullanarak tüketiyorum azar azar...

Hiç sorma canım yani ne yapacağımı şaşırıyorum bazen

hamilelik dışında sabahları bir oturuşta bir demet maydonozu tek başıma yiyebiliyordum :)) yeşilliklere karşı zaafımız var... sabah kahvaltıların vazgeçilmezi havuc rendesi üstüne limon yağ tuz mevsimsiz şeyler aş Erenler ne yapıyor hanımlar ?

Brokoli gibi mesela CanIM çok istiyor ama yok

Ben de öyle canım yeşillik hastasıyım.Şuan kışın buzluğa koyduklarımla idare ediyorum ama benim de canım acaip pırasa istiyor.Çok severim çünkü

Dogru anlatirsan kusmez bence. Bide herkese esit yaklastigini gorunce senin karakterin olarak kabullenir. Kusse de bir iki kez olur sonra alisir bence. Alismali yani secenek yok :)

O bambaska bir boyut zaten. Genelde yaslilar yapiyo onu yaa bizde pek yasli yok. Yapan olmaz diye dusunuyorum. Hele bide onumuz kis herkes mikrop tasimaya meyilli

kızlar aranızda yemeklerde ya da cacıkta kuru nane tüketen var mı

Bende tuketiyorum canim. Normal zamanda ne kadar nane yiyosam ayni devam. Hic kismadim ama asiriya da kacmadim

ahh ahh sorma canim keske plan yaptiklari kadar bize yardimci olsalar :) yok sunu sunu ogretirim sunu soyle yaparim alalhim gecen gun takmis bebegin agzini kim acacakmiss sordu cevap vermedim sonra ben acarim dedi kendi kendine yaa agiz acma olayi eskide kalmadimi hemsire zaten getirip nasil emzirecegimi gostermiyormu bana ben mi yanlis dusunuyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…