2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ilk defa duydum o ne ola ki

Ay tövbe yarabbim ağız acma nasil bi mantik zaten hemsire geliyo memeyi bebegin agzına koyuyo anneye emzirmeyi ogretiyo bebege emmeyi kaynanaya noluyomus bidaha konuyu acarsa bunu bu sekilde söyleyin bence. Ayrica illa birisi bisey yapacaksa sizin annenizde yapabilir pekala neden herseye kendi atlama gereksinimi duyuyormuş ki

Saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?
Aranızda hamilelikte boyayan var mı?

Ayy can damarim. Oyle cok boyamak istiyorum ki ama boyatmiyorum inatla. Bitkisel boyalar var sanirim boyayanda cok ama ben hic riske girme taraftari olmadigim icin dogum sonrasini iple cekiyorum. Kestane kahverengi gibi renklerde kina yapabilirsin canim. Ama benim gibi bakir sari yesil mavi tarz renklerdeysen maalesef alternatif yok

Saçlarımın rengi karamel canım ve kendimi bildim bileli boyarım çünkü beyazım çok fazla. Çocukken bile saçımın önünde bir tutam beyazım vardı.
Kapalı olmamın avantajını kullanıyorum şu an da yoksa hiç hoş bir görüntü değil diplerim beyaz
İlk gebeliğimde hamileliktir emzirmedir derken uzun süre boyamamıştım. Bunda da boyama taraftarı değilim açıkçası ama burda boyayan arkadaşlar var mı merak ettim.

Ilk defa duydum o ne ola ki
canim bu buyuklerin bi hurafesi daha oncede duymustum ablamdada yaptilar cunku :) agzi kim acarsa yeme icmesi ona benzermis tovbe yarabbi ablaminkini sanirim halam acmisti halam herseyi her hic ayortetemz ama cocuklar hocbirsey yemiyor bizim :)

Bende kapaliyim ama beyazlari sonucta biz goruyoruz. Yine de cesaretim yok yaa. Hatta yarin icin kuafore sac kesimine gidecem. Acayip uzadi. 7 ayda 10 cm gecti sac uzamasi daha da uzar yani. Hamilelikte cok uzar deniyor zaten. Ama annem ona bile kestirmem taraftari degil. Neden bebegin akli kisa mi olur dedim kestirme diyor. Ama saclarim kivircik bakimi yoruyor beni. Baglancak kadar belki biraz daha uzun kestirmeyi istiyorum

yaa iste anlatiyorum artik boyle seyelrinkalmadigini ama anlamiyro kuzum benim annem yok o yuzden herseyi kendi yapacagini zannediyor ondan atliyor herseye :) seneye bayramda ellerini opecekmis onu bile kafasinda kurmus yani :) hadi ben bu bayram hamileyim diye cesaret edip gidemedim ama seneye cocugumu aldigim gibi memlekete gidicem haberi yok :) ilk banyosunu bile yaptiramazmisim oyle konusuyorlar is iasa dusunce oyle bi yaptirilirki hem kendin yaptirmak istiyorum diyroum simdiden yok anlamiyorlar :) zamani geldigindede kismeye eyvallahim yoktur taniyamamis beni :)

Hadi yaa Allahim neler duycaz daha
canim bu buyuklerin bi hurafesi daha oncede duymustum ablamdada yaptilar cunku :) agzi kim acarsa yeme icmesi ona benzermis tovbe yarabbi ablaminkini sanirim halam acmisti halam herseyi her hic ayortetemz ama cocuklar hocbirsey yemiyor bizim :)

ben hem acigim hemde saclarimda beyazlar artik careyi aynalara bakmamakta buldum :) bende dogumoncesi boyaticam son haftalarda zarari olmuyormhs diye duydum

Aynen kestirmek iyi değil derler batıl inanç işte.
Ünlüler hamileyken her gün kuaförde boya kesim ne varsa yaptırıyorlar maşallah :)) ya biz çok düşünüyoruz yada onlar fazla rahatlar :)))

Hadi yaa Allahim neler duycaz daha
iste dusun yil olmus 2018 kadin hala geriden geliyor bide benim cocuguma bakicak :) ayy bi teyzeleri var agzinda ezip ezip kebdi torunlarina veriyormuss bizim aileninde hic sevmedigi seyler ayy yabimda dediler nasil tiksibc bisey yaa dedim size cocuk emanet edilmez :)

ben hem acigim hemde saclarimda beyazlar artik careyi aynalara bakmamakta buldum :) bende dogumoncesi boyaticam son haftalarda zarari olmuyormhs diye duydum

Aslında 4. Aydan sonra bitkisel boyayla boyayanlar var canım için nasıl rahat ediyorsa öyle yap tabi

omru kisa olur derler yaa :) benimde kestiresim var:)

öyle yapıcam canım ben pekmezi çok severim çokta tüketirdim önceden hiçte kilo Yapmadı bende canım şimdi geri başlıcam çok yararlı gerçekten
Ben sütü hafif ısıtıp içine pekmez katarak içiyorum canım arada öyle de deneyebilirsin .Hem çok lezzetli oluyor hem ikisi de faydalı

Aslında 4. Aydan sonra bitkisel boyayla boyayanlar var canım için nasıl rahat ediyorsa öyle yap tabi
bitkiselde canim kuafor ortami illa kokucak edicek o kadar saat bekliycem normalde dayanamam sac boyatmaya hamielyken fena yanii dursun diyorum simdilik :)

Ben benim kv deden bisey duymadim daha belki uzagiz diyedir. Iclerinde olmadigim icin karisamaz. Mesela esimin ailesindede bebek dogdugu andan itibaren surme suruyolar bikac yasina kadar. Esimin resimlerde gozleri hep surmeli. Sonra ilk banyoda tuzla yikayip gulsuyuyla duruluyorlarmis. Anlatiyo teyzeleri de drgisik adetler var. Kv gelecegini soyledi aslinda seviyorum kendisini ama boyle icatlar cikarir mi hic bilmiyorum esim izin vermez heralde yaa

Aynen kestirmek iyi değil derler batıl inanç işte.
Ünlüler hamileyken her gün kuaförde boya kesim ne varsa yaptırıyorlar maşallah :)) ya biz çok düşünüyoruz yada onlar fazla rahatlar :)))

Bilemiyorum kuzum ama yani zorlaniyorum olmuyo gercekten. Daha yolun yarisinda bile degiliz. Bi 10cm daha uzasa kalcamda olcak saclar. Esim bile bazen sinirleniyosun yoluyosun diyor. Boyaya da garibim. Dogumdan sonra git boyat ben bakarim kizima diyo dedim sutu etkiliyo diye biliyorum dedim. O zaman gelince doktora danisiriz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…