2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay valla demekki tum kv profilleri ayni. Bizimkide torun olsun cikmam sizden diyo. Evleri dubleks ust kattaki bos odayi hazırlarız 40 in cikana kadar kalirsin orda gece ben bakarim banyosunu falan yaptiririm ben diyo

En güzeli içimiz nasıl rahat ediyorsa öyle yapalım tatlım :) maşallah ne güzel uzuyor saçların emzirirken çok dökülüyor ya yerine çıkıyor gerçi ama her banyodan sonra dökülen saçlarımı gördükçe içim giderdi

o ne demek ya ilk dfa duydum. sanki duvak açıyo ağzını ben açıcam bana benzesin gırtlağı yeter de
omru kisa olur derler yaa :) benimde kestiresim var:)
benimkide 5 sene uzasa kestirmem kırılmadığı sürece çok seviyorum uzun saçı. hiç kestiresim yok çok mutluyum beyazlarım hariç... ne toplayınca ne dağıtınca rahat yok şu beyazlardan ama dert etmiyorum doğsun öyle boyatıcam
sürmeyi bilmem de ablamın kızını biz tuzlamıştık benim kayınvalide ufak bebek tutamıyo korkuyo benimde gayet güzel bakıp tutabildiğimi biliyo o yüzden beni hiç streste sokmuyo öyle yaparım böyle yaparım sizde kalırım demiyo ama kalacak eminim bizimki sadece bağırmayın çocuğunuza dövmeyin bilmem ne bilmem ne diyo. eşimde sen bizi dövdün bişey olmadı ona da bişey olmaz diyo okadar
Ay valla demekki tum kv profilleri ayni. Bizimkide torun olsun cikmam sizden diyo. Evleri dubleks ust kattaki bos odayi hazırlarız 40 in cikana kadar kalirsin orda gece ben bakarim banyosunu falan yaptiririm ben diyo
abooo allah yardımcın olsun. benimkide kalmak ister ama pek kalamaz sanmıyorum bende kalmasını istemem açıkcası anca 1 2 gün kalır çünkü kendi annesi falanda gelicek hepsini sülale boyu evde tutamam, gündüz gelir dolaşır giderler. yani inşallah

ben esime soyeldigimde allajtan o bisey demiyor yapsin bosver givilerinden yagmurun dedigi olucak diyip soyluyor yani kv yoksa diger turlusu olsa yanmistim ben :)

O diyo ama bende kabul edebilcegimi sanmıyorum kendim rahat rahat tadini cikararak buyutmek istiyorum bebegimi kimseye bu hakkimi da sabota ettirmem

oldu olacak ben size birakim buyunceye kadar bakin dicektin ayy ekndi evin varken niye gidip orda kalicaksin yaa evet ilk etapta bocalayabiliriz o ayri bisey ama boyle boylr ogrenicez yaa sanki onlarin cocuklarina kvler baktida bizimkine goz koyuyorlar :) benim bide kv hep kiz istiyrodu simdi kiz diyee kizimla sunu yapcaz bunu yapcaz falan anlatiyor sanki senin kizinnn torun iste adi ustunde :) benimki gelse bile 40 dan sonra bidaha ugramaz :) cunku 3 yildir burdayim sayilidir evime gelmisligi :)

Ay az kaldi yakinda cocugu bizim nufusa verin dicekler diye korkuyorum ama simdilik sesssizligimi koruyorum bi hayirlisiyla gelsin bebegim benden baskasi bakimina karisamaz

Ay az kaldi yakinda cocugu bizim nufusa verin dicekler diye korkuyorum ama simdilik sesssizligimi koruyorum bi hayirlisiyla gelsin bebegim benden baskasi bakimina karisamaz
kesinlikle oyle canim allahtan biz esimle birbirimize benziyoruz aldiklarimiz ve alacaklarimizdada kimseyi karistirmiyruz soz sahibi yapmiyrouz o zamanda oylr muhtemlen :)

Benim dokulene hic icim gitmiyo suan o kadar gur ki anlatamam sana. Suan uzuyo ama avucla da dokuluyo bi yandan. Eskiden kusmuslerdi yillarca uzamadilar yilda bir giderdim kuafore. Simdi tam tersi

ay benmkide kız istiyodu ama rabbim acıdı heralde erkek nasip edicek inşallah :)) ama hala cinsiyet bilmiyo kimse

Evet 12.haftayı doldurduğum gün soluğu kuaforde aldım 20.haftadayım yine boyuycam pismanmiyim asla aynalara kusmustum anne mutlu kızım benden mutlu :)

yok canim cocugu illa kendine benzitecek yaa ondann :) ayrintiliya gidicez dedim benleride belli olurmu olur dedii cunku kendisinin yzunde ve kollarinda cilleri var ama onlara ben diyorr :) esimde dediki evet anne gittimizde doktor anne tarafinami baba tarafinami benziyor onuda soyluyormus dedi :)

Aaa bak esimin ailesindekilerde diyo ki dogum yapinca getirde bebegi sevelim. Ha bu arada 7 saatlik yoldan bahsediyoruz. Teyzeleri halalari hep oyle diyor. Hatta getir sen altin takacam diyen bile oldu. Bende getiremem de siz altini yollarsiniz dedim o zamanlar hamile degildim. Esimde sevmek isteyen yerinde sever diyor.

bugun ayrıntılı ultrasona girdim. bebeğimin kalbinde hiperekojen odak yani beyaz nokta tespit etti dr. (down sendromlu bebeklerde oluyormuş)
ağlayarak çıktım hastaneden. kalbi duran, kaybettiğim ikizinin acısı tam yeni geçmiş iken. şimdi de bunu yaşıyorum. ağız tadıyla mutlulukla geçiremedim hamileliğimi. çok berbatım arkadaşlarım...

Anladım canım. İstanbulda da sadece Zeynep kamilde yapılıyormuş onu gece 12de gördüm ama alamadım bu gece tekrar denicem hem 182den hem telden aynı anda inşallah alabilirim. Yoksa çok pahallı İstanbulda. Bu ay zor gibi özel.

yaa valla bu insanlar cok tuhaf yaa benim ablamda aksam konusurken 40 cikinca zaten seni buraya getirticem dedi getirticem dedigi yerde 2 ucak degistiriyroum aktarmali oldugu icin ben daha bebege yebbebege yeni alismisken nasil nasil emzirilir yeni ogrenmisken bana yolculuk yap diyor bu insanlara disardahhersey kolay geliyor bende dedim evet simdi bende onu dusunuyordum abla dedim :)

gecmis olsun canim ama zamanla parlakligi kapanan olabilir diye duymustum hemen kendini yipratmasan

Ne denilir bilemedim ki benimde psikolojim iyi değil bebekten yana değilde benim sürekli sağlık sorunlarım çıkıyor ağlıyorum kendimi iyi hissetmediğimde ister istemez isyan ediyorum Allah affetsin hepimizin bi derdi var analık zor bacım Allah yardımcımız olsun inşallah düşündüğün gibi kötü değildir sonu hayırlı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…