2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim dokulene hic icim gitmiyo suan o kadar gur ki anlatamam sana. Suan uzuyo ama avucla da dokuluyo bi yandan. Eskiden kusmuslerdi yillarca uzamadilar yilda bir giderdim kuafore. Simdi tam tersi

Maşallah canım çok severim gür saçları :)

Canim peki nasıl tavsiyede bulundu? Yapılacak ya da durumu netleştirmek icin bir tavsiye? Benim gibi test yapsan treescreen vs.

Kuzum ne desem bilemedim valla. Bisey dedi mi peki baska tahlil fln istedi mi senden lutfen cok yipratma kendini

nurcuk34 Bir de illa down sendromlu cocuklarda degil tesadüfen normal olan bebeklerde de görüşebilirmiş.benim arkadasimin bebeginde de vardi beyaz nokta parlaklik ama gayet saglikli dogdu. Doktor ona ikili test iyi oldugu icin sorun yok demisti cunku baska anomali de yoktu. Sizin nasıldı ikili sonucunuz? Baska bir sorun yoksa fetal eko talep edin

He deseydin. Bi yere kimildama yolu tarif ediyor kendi gelsin yardima

He deseydin. Bi yere kimildama yolu tarif ediyor kendi gelsin yardima
kendisi doguma gelicek ama 2 tane cocugu oldugu icin hemen donucek simdi cocuklari buyukken ona zor geliyor yolculuk yapmak ben 2 aylik bebekle nasil cikarim dusubmuyor :) hayatta en sevmedigim sey insanlarin sadece kendini dusunmesi

kendisi doguma gelicek ama 2 tane cocugu oldugu icin hemen donucek simdi cocuklari buyukken ona zor geliyor yolculuk yapmak ben 2 aylik bebekle nasil cikarim dusubmuyor :) hayatta en sevmedigim sey insanlarin sadece kendini dusunmesi

Katiliyorum canim. Ablanda olsa insan dusunulmek onemsenmek bekliyor. Kendi gelemeyebilir ama seninde gelemeyecegini hele de kis mevsiminde bebek icin yolculugun iyi olamayacagini iki cocuklu bir anne bile dusunemiyorsa ne denir ki..

Bundan sonrası için ne yapmanız gerektiğini söylediler mi peki? Test, tedavi vs bişey yapılacak mı?
İnşallah korktuğunuz sonuçlarla karşılaşmazsınız. Allah yardımcınız olsun.

Benim kaynanamla aramda uc sokak var düşün artik ne bekliyo beni

Ya ben 12.ayda bal tadımi yaptim cay kasiginin ucuyla kizim 3 gun kabizlik cekti....bal zaten 12.aydan sonra o da alerjik olmayan bebeklere veriliyo...ya sen ne karisiyosun ne demek emzige batircakmis vercekmis...kendi cocuguna ne yaptinsa yaptin bitti gecti bu bebegin annesi sen degilsin ki.....
Ya iste boyle hic karistirtmayinca bakimina daha dogrusu hic yardim istemeden kendin bakinca hic karisamiyolar.bobrek sancisindan hastanede yatinca esim aldi kizi annesine gitti kadin beni ariyo ne yemek yapiym nasil yapiym diye...o yuzden mumkun oldugunca az yardim istiycen kendine guvenicen bebegine bakmak konusunda baska care yok

Allah şifa versin bebeğe, Doktorun tek başına olması birşey ifade etmiyor dedi değil mi? Down sendromunda 20 tane hastalık var, 20 de 1 görülmüş, bu down u işaret etmez, forumdan araştırırsan doğuma kadar geçen çok var. Doktorunun uzmanlığı neydi bu arada? Perinatolog mu Radyalog mu? Doktorun açıklaması yazdığın kadar mı?

Kusum hemsire geliyo memenin kahverengo kismini bebegin agzini acip yerlestiriyo hemde bebegin basini tutuyo geri itmesin diye bebek emmeye baalayana kadar da tutuyo sanada anlatiyo zaten o arada.sen odana yatagina yattigin gibi kadin geliyo geceligini giydirip memeni bebegin agzina yerlestiriyo.hic vakit kaynetmiyolar once 5dk seviym 3 dk kokliym yok once meme.o arada doguma girmeden kadina soylersin lutfen emziriken herkesi ozellikle kv disari cikarin diye.ben tembihlemistim hemsireyi.ilk emzirmemde zaten daha haberleri yoktu gelmemislerdi de 2. Ve 3.de hemsire gelip bize musade bebegimizi besliycez diyodu herkes cikiyodu bu kralice elizabeth gibi oturuyodu bakiyodu sizde lutfen diyip israrla cikartiyodu oyle emziriyodum :) agiz acma filan mi kaldi ne munasebet cocugun agzina elini sokcak pes...belki normal dogum yaparsin orda emzirir gelirsiniz odaya :)

Katiliyorum canim. Ablanda olsa insan dusunulmek onemsenmek bekliyor. Kendi gelemeyebilir ama seninde gelemeyecegini hele de kis mevsiminde bebek icin yolculugun iyi olamayacagini iki cocuklu bir anne bile dusunemiyorsa ne denir ki..
kesinlikle oyle canimm

valla canim ben kendime guveniyorum sonucta deneye yanila dogru yolu bulacagima inaniyorum kii sen gel kal yanimda bilr demedim daha hicc kendi kendine gelin guvey oluyor

valla canim en istedigim seyy bebegin benden once odaya gelmemsi hoss esimi tembihledim kimseye elletme diyee ama oda o heyecanla panikle benim dedigimi unutabilir bende hemsireyi tembibliycem ilk etapta senin gibi kimseyi istemiyorum yanimda emzirirken ilk olucak ve utaniyorumda yanii ne gerek var benim mememe bakmasina cocugunda icine girerler kesin bakicaz diyee yani ben afedersin bitarafimida yirtsam esimin ailesi anlamamazliga vuruyor buda beni sinir ediyor

Koptum gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…