2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay yok artık, o nasıl bişey ya :))
Ben eşime benzesin çok istiyorum eşimde direkt annesine benziyo kaçarm yok yani :))
Canm ne denir bilemedimki başka doktorada gitsen? Direkt o nokta down sendromlular için miymiş neymiş yani..

gecmis olsun canim ama zamanla parlakligi kapanan olabilir diye duymustum hemen kendini yipratmasan

umarım kapanı. bebeklerdr böyle bir şey olabildigini hic bilmiyordum...

lütfen güçlü durmaya çalış. anasin sen. annelerimiz hastayken bile bize bakardı sikayet etmeden... Allahim sağlık sihhat versin yeter ki bebegin iyi olsun.

Canim peki nasıl tavsiyede bulundu? Yapılacak ya da durumu netleştirmek icin bir tavsiye? Benim gibi test yapsan treescreen vs.

zeynep kamile gittim. hic doğru düzgün birsey soylemedi. birsey de onermedi. down sendromlu bebeklerde görüyoruz bu beyaz noktayı dedi. zaten beynimden vuruldum. 6 dk ya durdum ya duramadim. cok kırıldım. ayrıntılı ultrason randevusu için 3 hafta sistemi takip etmiştim.. kendim araştıracagım detaylı testleri.

Kuzum ne desem bilemedim valla. Bisey dedi mi peki baska tahlil fln istedi mi senden lutfen cok yipratma kendini
hic birsey istemedi. doğru düzgün de ilgilenmedi. zaten kötü basladik muayeneye kötü bitti.

ikili testimi cok gec yaptirabilmistim. be radyoloji uzmani yapmıştı. isyerinden izin alamadim randevu bulamadim yönlendiren olmadi ve daha bir sürü sey...

ayrica ikili testim yapılırken kalbi duran diğer bebegim henüz kaybolmamisti. bu yuzden ikili testimin sonucu güzel bile çıksa doğru sonucu vermeyecegini söyledi önceki gittiğim bahcecideki docent. yani öylesine yaptırmış oldum.

Bundan sonrası için ne yapmanız gerektiğini söylediler mi peki? Test, tedavi vs bişey yapılacak mı?
İnşallah korktuğunuz sonuçlarla karşılaşmazsınız. Allah yardımcınız olsun.

hic bir sey soylemedi. daha benim raporumu sekreteri yazarken içeri başka hasta aldi. onu muayene etti.

erbil cakar. perinatoloji yan dal yaziyordu. arastirip ona gitmiştim. gic birsey onermedi. sacma sapan bi muayene oldu benim icin. yukarıda bahsettigim gibi benim ikili test sonucum da güvenilir olmadigindan cok fazla korkum var.

nurcuk34 geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna...
teşekkür ederim. hepimiz saglikla kavuşalım inşallah.

başka doktor da araştırıyorum bir yandan. şöyle adam akıllı bilgi verecek. beni insan yerine koyacak...

bende esime benzesin istiyorum esimde annesine benzemiyorr :)) huy olarak bilr daha cok babasi allah var kp de yasikli yani yesil gozlu falab :)

Geçmiş olsun canım. Belki zamanla geçer içini ferah tutmaya çalış. İnşallah sağlıkla kavuşursun yavruna

Devlette böyle sıkıntılar çıkabiliyor, özelde yarım saat 45 dk süren şeyi 6 dakikaya sığdırmış, doğru düzgün açıklama yapmayıp ödünü koparıp yollamış. Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın

canim baska bi yerde daha yaptirabilirsin ayrintili yada ozelde beninde doktorum unv hastanesine yonlendirmisti oraya gittim doktor ilgiliydi ama herkesin ayrim saat suren muayenesi benimki 10 dakimada bitmisti herseyi guzel deyip gecti ne suyundan ne baska biseyinden hic bahsetmedi kendi doktorum daha detayli bakiyordu valla simdi baska bi ozel hastaneden randevu aldik onu gcez

Mrb kizlar be de bugun cok gezdim sanirim simdi eve geldim yemek yaptim.memleketten yegenlerim gelmisti onlari kapali carsiya goturdum ama yoruldum artik ben pert oldum

başka doktor da araştırıyorum bir yandan. şöyle adam akıllı bilgi verecek. beni insan yerine koyacak...
Canım bende araştırdım Büyükçekmece kolan hastanesinde Altan bey diye biri var onu çok çok övüyorlar ama ayrıntılı ultrasonu 600 tl. 40 dk sürüyomuş ayrıntılısı cdye görüntüleri yükleyip veriyomuş renkli çıktı veriyomuş vs. İçin rahat etsin istersen kıy bence o paraya.. bende ya istinyede 575 tl ye yada bu altan beyde yaptırıcam şuan bilmiyorm başka doktor buldm önce bi ona muayene olucam sonra karar verip gidicem hemen hemen çoğu hastanenin detaylısına randevu aldım özelden. Hangisine içim sinerse ona gidicem
bende esime benzesin istiyorum esimde annesine benzemiyorr :)) huy olarak bilr daha cok babasi allah var kp de yasikli yani yesil gozlu falab :)
Ohh göZün aydın canım benim kocamın başını bağla ayyynı annesi
Hatta geçen gün dedim ki Bebiş babasına benzesin istiyorum o da annesine benziyo. Doğal olarak bebek babaanneye de benzicek ama ben eşime benzesin diye dua ettiğim için dedim. O da oradaydı. Yani sanmaki sana benzeyecek babasına benzeyecek illa birine benzeyecekse mesajını gönderdim
Ablmında kızı doğduğunda aynı babannesiydi. Ablam sinir krizi geçirmişti bebeği emzirmek istemiyodu. Sonradn kız bana benzedi şuan aynı ben benzeselerde değişiyolar yani

ben ablamin buyugu ayrintilida gordugumde ayni babaannesi demistim:) oylede dogdu essek sipasi tabiki babasida annesine benziyor kucuk olanda bize benziyorr daha dogumdan cikarken gordugumde bu bize benziyor demistimikiside degismedi :) kucuk olan huy olarakta bize benziyor :) dielrim cocugumda huy olarak bana benzer gerci esimle huylarimiz benziyordu bazen diyorum amannnn sglikli sihhatli olsunda kime benzedigi onemli degil :)

Aynen benim kayınvalide tipi tam prosofost

Ayy benim kocamda bana benzemesini hatta kopyam olsun istiyo annemlerde sana benzesin ama huyu benzemesin diyo. Cok yaramazmisim da kucukken birazda cinganlik varmis 10 oglana bedeldin diyor annem

nurcuk34 canım bende detaylı ultrason için zeynep kamile gideceğim ve dediğin gibi insanı aydınlatmadan robot gibi bakıp gönderiyorlar ama başka bi hastanede de yapılmıyormuş sanırım sen nasıl randevu aldın.

nurcuk34 kuzum benim kızımda da vardi sonra genetik test yapildi bisey cikmadi.cok iyi bie doktorum vardi istanbulda ozel goztepede gulsen hanim.genetik testi o yaptirdi sonrasinda beni bu konuda uzman bir doktora gonderdi.adam elimi tuttu hic bir sorun yok korkma bebegin iyi dedi :)

Yine kayınvalideleri kaynatmışsınız:) 8 yıllım gelinim. Saygı çerçevesinde kayınvalideme herşeyi söylerim. Doğrusunu yanlışını. İki doğumumda da yanımda bi süre kaldı Alkah razı olsun. Gerçekten çok yardımı oluyo. Elinden gelse wc ye göndermeyecek, yerimden kalkmayım diye.
Ama eşimle prk anlaşamıyolar işte. Eşimde lohusa dönemlerimde en büyük yardımcım.
Kayınvalidem habire bana içecek yiyecek bişiler getirir süt veriyorum diye. Ama buda mide biyere kadar. Eşim patlar en sonunda rahat bırak diye. Her doğumumda aynı:)
Bi defasında annemle kaynanamı mutfaktan kovmuştum. İkiside şok:) yeter be dedim. Gidin başımdan, hormonlarıma dayanarak kesecem ikinizide yoksa:) yoğun ama eğlenceli geçiyo bizim o dönemler.

BENİM İLK OLACAK BAKALIM BİZİMKİLERDE DURUM NASIL OLCAK BİRDE 40 GÜN KALMALARI GEREKLİMİ GERCEKTEN

masaallah canim allah daha iyi etsin insaallah

Oo benim kayınvalide kendi kendine karar vermiş zaten gelicem diyeoo bizimki oyle küser hemen beni istemiyorlar diye bizimki çocukta bakmış senelerdir oo dinle dur aradığımda gelir ama hasta pek birseu yapamaz ne yapalim idare edicez kayınvalide bakicak çocuğa küstürmemek lazim

Zeytinburnu santeplus ta figen hanim var perinatolog orda 360 tl kizlar kendiside docent dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…