- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Ay yok artık, o nasıl bişey ya :))yok canim cocugu illa kendine benzitecek yaa ondann :) ayrintiliya gidicez dedim benleride belli olurmu olur dedii cunku kendisinin yzunde ve kollarinda cilleri var ama onlara ben diyorr :) esimde dediki evet anne gittimizde doktor anne tarafinami baba tarafinami benziyor onuda soyluyormus dedi :)
Canm ne denir bilemedimki başka doktorada gitsen? Direkt o nokta down sendromlular için miymiş neymiş yani..bugun ayrıntılı ultrasona girdim. bebeğimin kalbinde hiperekojen odak yani beyaz nokta tespit etti dr. (down sendromlu bebeklerde oluyormuş)
ağlayarak çıktım hastaneden. kalbi duran, kaybettiğim ikizinin acısı tam yeni geçmiş iken. şimdi de bunu yaşıyorum. ağız tadıyla mutlulukla geçiremedim hamileliğimi. çok berbatım arkadaşlarım...
gecmis olsun canim ama zamanla parlakligi kapanan olabilir diye duymustum hemen kendini yipratmasan
Ne denilir bilemedim ki benimde psikolojim iyi değil bebekten yana değilde benim sürekli sağlık sorunlarım çıkıyor ağlıyorum kendimi iyi hissetmediğimde ister istemez isyan ediyorum Allah affetsinhepimizin bi derdi var analık zor bacım Allah yardımcımız olsun inşallah düşündüğün gibi kötü değildir sonu hayırlı olur...
Canim peki nasıl tavsiyede bulundu? Yapılacak ya da durumu netleştirmek icin bir tavsiye? Benim gibi test yapsan treescreen vs.
hic birsey istemedi. doğru düzgün de ilgilenmedi. zaten kötü basladik muayeneye kötü bitti.Kuzum ne desem bilemedim valla. Bisey dedi mi peki baska tahlil fln istedi mi senden lutfen cok yipratma kendini
ikili testimi cok gec yaptirabilmistim. be radyoloji uzmani yapmıştı. isyerinden izin alamadim randevu bulamadim yönlendiren olmadi ve daha bir sürü sey...nurcuk34 Bir de illa down sendromlu cocuklarda degil tesadüfen normal olan bebeklerde de görüşebilirmiş.benim arkadasimin bebeginde de vardi beyaz nokta parlaklik ama gayet saglikli dogdu. Doktor ona ikili test iyi oldugu icin sorun yok demisti cunku baska anomali de yoktu. Sizin nasıldı ikili sonucunuz? Baska bir sorun yoksa fetal eko talep edin
Bundan sonrası için ne yapmanız gerektiğini söylediler mi peki? Test, tedavi vs bişey yapılacak mı?
İnşallah korktuğunuz sonuçlarla karşılaşmazsınız. Allah yardımcınız olsun.
Allah şifa versin bebeğe, Doktorun tek başına olması birşey ifade etmiyor dedi değil mi? Down sendromunda 20 tane hastalık var, 20 de 1 görülmüş, bu down u işaret etmez, forumdan araştırırsan doğuma kadar geçen çok var. Doktorunun uzmanlığı neydi bu arada? Perinatolog mu Radyalog mu? Doktorun açıklaması yazdığın kadar mı?
teşekkür ederim. hepimiz saglikla kavuşalım inşallah.nurcuk34 geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna...
Ay yok artık, o nasıl bişey ya :))
Ben eşime benzesin çok istiyorum eşimde direkt annesine benziyo kaçarm yok yani :))
Canm ne denir bilemedimki başka doktorada gitsen? Direkt o nokta down sendromlular için miymiş neymiş yani..
bende esime benzesin istiyorum esimde annesine benzemiyorr :)) huy olarak bilr daha cok babasi allah var kp de yasikli yani yesil gozlu falab :)Ay yok artık, o nasıl bişey ya :))
Ben eşime benzesin çok istiyorum eşimde direkt annesine benziyo kaçarm yok yani :))
Canm ne denir bilemedimki başka doktorada gitsen? Direkt o nokta down sendromlular için miymiş neymiş yani..
Geçmiş olsun canım. Belki zamanla geçer içini ferah tutmaya çalış. İnşallah sağlıkla kavuşursun yavrunabugun ayrıntılı ultrasona girdim. bebeğimin kalbinde hiperekojen odak yani beyaz nokta tespit etti dr. (down sendromlu bebeklerde oluyormuş)
ağlayarak çıktım hastaneden. kalbi duran, kaybettiğim ikizinin acısı tam yeni geçmiş iken. şimdi de bunu yaşıyorum. ağız tadıyla mutlulukla geçiremedim hamileliğimi. çok berbatım arkadaşlarım...
Devlette böyle sıkıntılar çıkabiliyor, özelde yarım saat 45 dk süren şeyi 6 dakikaya sığdırmış, doğru düzgün açıklama yapmayıp ödünü koparıp yollamış. Allah merhametli insanlarla karşılaştırsınumarım kapanı. bebeklerdr böyle bir şey olabildigini hic bilmiyordum...
lütfen güçlü durmaya çalış. anasin sen. annelerimiz hastayken bile bize bakardı sikayet etmeden... Allahim sağlık sihhat versin yeter ki bebegin iyi olsun.
zeynep kamile gittim. hic doğru düzgün birsey soylemedi. birsey de onermedi. down sendromlu bebeklerde görüyoruz bu beyaz noktayı dedi. zaten beynimden vuruldum. 6 dk ya durdum ya duramadim. cok kırıldım. ayrıntılı ultrason randevusu için 3 hafta sistemi takip etmiştim.. kendim araştıracagım detaylı testleri.
hic birsey istemedi. doğru düzgün de ilgilenmedi. zaten kötü basladik muayeneye kötü bitti.
ikili testimi cok gec yaptirabilmistim. be radyoloji uzmani yapmıştı. isyerinden izin alamadim randevu bulamadim yönlendiren olmadi ve daha bir sürü sey...
ayrica ikili testim yapılırken kalbi duran diğer bebegim henüz kaybolmamisti. bu yuzden ikili testimin sonucu güzel bile çıksa doğru sonucu vermeyecegini söyledi önceki gittiğim bahcecideki docent. yani öylesine yaptırmış oldum.
hic bir sey soylemedi. daha benim raporumu sekreteri yazarken içeri başka hasta aldi. onu muayene etti.
erbil cakar. perinatoloji yan dal yaziyordu. arastirip ona gitmiştim. gic birsey onermedi. sacma sapan bi muayene oldu benim icin. yukarıda bahsettigim gibi benim ikili test sonucum da güvenilir olmadigindan cok fazla korkum var.
teşekkür ederim. hepimiz saglikla kavuşalım inşallah.
canim baska bi yerde daha yaptirabilirsin ayrintili yada ozelde beninde doktorum unv hastanesine yonlendirmisti oraya gittim doktor ilgiliydi ama herkesin ayrim saat suren muayenesi benimki 10 dakimada bitmisti herseyi guzel deyip gecti ne suyundan ne baska biseyinden hic bahsetmedi kendi doktorum daha detayli bakiyordu valla simdi baska bi ozel hastaneden randevu aldik onu gcezumarım kapanı. bebeklerdr böyle bir şey olabildigini hic bilmiyordum...
lütfen güçlü durmaya çalış. anasin sen. annelerimiz hastayken bile bize bakardı sikayet etmeden... Allahim sağlık sihhat versin yeter ki bebegin iyi olsun.
zeynep kamile gittim. hic doğru düzgün birsey soylemedi. birsey de onermedi. down sendromlu bebeklerde görüyoruz bu beyaz noktayı dedi. zaten beynimden vuruldum. 6 dk ya durdum ya duramadim. cok kırıldım. ayrıntılı ultrason randevusu için 3 hafta sistemi takip etmiştim.. kendim araştıracagım detaylı testleri.
hic birsey istemedi. doğru düzgün de ilgilenmedi. zaten kötü basladik muayeneye kötü bitti.
ikili testimi cok gec yaptirabilmistim. be radyoloji uzmani yapmıştı. isyerinden izin alamadim randevu bulamadim yönlendiren olmadi ve daha bir sürü sey...
ayrica ikili testim yapılırken kalbi duran diğer bebegim henüz kaybolmamisti. bu yuzden ikili testimin sonucu güzel bile çıksa doğru sonucu vermeyecegini söyledi önceki gittiğim bahcecideki docent. yani öylesine yaptırmış oldum.
hic bir sey soylemedi. daha benim raporumu sekreteri yazarken içeri başka hasta aldi. onu muayene etti.
erbil cakar. perinatoloji yan dal yaziyordu. arastirip ona gitmiştim. gic birsey onermedi. sacma sapan bi muayene oldu benim icin. yukarıda bahsettigim gibi benim ikili test sonucum da güvenilir olmadigindan cok fazla korkum var.
teşekkür ederim. hepimiz saglikla kavuşalım inşallah.
Canım bende araştırdım Büyükçekmece kolan hastanesinde Altan bey diye biri var onu çok çok övüyorlar ama ayrıntılı ultrasonu 600 tl. 40 dk sürüyomuş ayrıntılısı cdye görüntüleri yükleyip veriyomuş renkli çıktı veriyomuş vs. İçin rahat etsin istersen kıy bence o paraya.. bende ya istinyede 575 tl ye yada bu altan beyde yaptırıcam şuan bilmiyorm başka doktor buldm önce bi ona muayene olucam sonra karar verip gidicem hemen hemen çoğu hastanenin detaylısına randevu aldım özelden. Hangisine içim sinerse ona gidicembaşka doktor da araştırıyorum bir yandan. şöyle adam akıllı bilgi verecek. beni insan yerine koyacak...
Ohh göZün aydın canım benim kocamın başını bağla ayyynı annesibende esime benzesin istiyorum esimde annesine benzemiyorr :)) huy olarak bilr daha cok babasi allah var kp de yasikli yani yesil gozlu falab :)
ben ablamin buyugu ayrintilida gordugumde ayni babaannesi demistim:) oylede dogdu essek sipasi tabiki babasida annesine benziyor kucuk olanda bize benziyorr daha dogumdan cikarken gordugumde bu bize benziyor demistimikiside degismedi :) kucuk olan huy olarakta bize benziyor :) dielrim cocugumda huy olarak bana benzer gerci esimle huylarimiz benziyordu bazen diyorum amannnn sglikli sihhatli olsunda kime benzedigi onemli degil :)Canım bende araştırdım Büyükçekmece kolan hastanesinde Altan bey diye biri var onu çok çok övüyorlar ama ayrıntılı ultrasonu 600 tl. 40 dk sürüyomuş ayrıntılısı cdye görüntüleri yükleyip veriyomuş renkli çıktı veriyomuş vs. İçin rahat etsin istersen kıy bence o paraya.. bende ya istinyede 575 tl ye yada bu altan beyde yaptırıcam şuan bilmiyorm başka doktor buldm önce bi ona muayene olucam sonra karar verip gidicem hemen hemen çoğu hastanenin detaylısına randevu aldım özelden. Hangisine içim sinerse ona gidicem
Ohh göZün aydın canım benim kocamın başını bağla ayyynı annesi
Hatta geçen gün dedim ki Bebiş babasına benzesin istiyorum o da annesine benziyo. Doğal olarak bebek babaanneye de benzicek ama ben eşime benzesin diye dua ettiğim için dedim. O da oradaydı. Yani sanmaki sana benzeyecek babasına benzeyecek illa birine benzeyecekse mesajını gönderdim
Ablmında kızı doğduğunda aynı babannesiydi. Ablam sinir krizi geçirmişti bebeği emzirmek istemiyodu. Sonradn kız bana benzedi şuan aynı benbenzeselerde değişiyolar yani
Aynen benim kayınvalide tipi tam prosofostoda biseymi cnim :) biz saglik saglik kv ile beraber gitmistik ebem dediki istee emzige alistirmak icin bala falan batiriyorlar diyee benim kv brn cocuklara oyle yapmistim gene oyla alistiririm demezmi sanki cocuk senin sanki bana sordun yaa nasil alistiracgini tuhaf gercekten bu insanlar
Canım bende araştırdım Büyükçekmece kolan hastanesinde Altan bey diye biri var onu çok çok övüyorlar ama ayrıntılı ultrasonu 600 tl. 40 dk sürüyomuş ayrıntılısı cdye görüntüleri yükleyip veriyomuş renkli çıktı veriyomuş vs. İçin rahat etsin istersen kıy bence o paraya.. bende ya istinyede 575 tl ye yada bu altan beyde yaptırıcam şuan bilmiyorm başka doktor buldm önce bi ona muayene olucam sonra karar verip gidicem hemen hemen çoğu hastanenin detaylısına randevu aldım özelden. Hangisine içim sinerse ona gidicem
Hatta geçen gün dedim ki Bebiş babasına benzesin istiyorum o da annesine benziyo. Doğal olarak bebek babaanneye de benzicek ama ben eşime benzesin diye dua ettiğim için dedim. O da oradaydı. Yani sanmaki sana benzeyecek babasına benzeyecek illa birine benzeyecekse mesajını gönderdim
Ablmında kızı doğduğunda aynı babannesiydi. Ablam sinir krizi geçirmişti bebeği emzirmek istemiyodu. Sonradn kız bana benzedi şuan aynı benbenzeselerde değişiyolar yani
hahaha aynenn canim :)Aynen benim kayınvalide tipi tam prosofost
BENİM İLK OLACAK BAKALIM BİZİMKİLERDE DURUM NASIL OLCAK BİRDE 40 GÜN KALMALARI GEREKLİMİ GERCEKTENYine kayınvalideleri kaynatmışsınız:) 8 yıllım gelinim. Saygı çerçevesinde kayınvalideme herşeyi söylerim. Doğrusunu yanlışını. İki doğumumda da yanımda bi süre kaldı Alkah razı olsun. Gerçekten çok yardımı oluyo. Elinden gelse wc ye göndermeyecek, yerimden kalkmayım diye.
Ama eşimle prk anlaşamıyolar işte. Eşimde lohusa dönemlerimde en büyük yardımcım.
Kayınvalidem habire bana içecek yiyecek bişiler getirir süt veriyorum diye. Ama buda mide biyere kadar. Eşim patlar en sonunda rahat bırak diye. Her doğumumda aynı:)
Bi defasında annemle kaynanamı mutfaktan kovmuştum. İkiside şok:) yeter be dedim. Gidin başımdan, hormonlarıma dayanarak kesecem ikinizide yoksa:) yoğun ama eğlenceli geçiyo bizim o dönemler.
masaallah canim allah daha iyi etsin insaallahYine kayınvalideleri kaynatmışsınız:) 8 yıllım gelinim. Saygı çerçevesinde kayınvalideme herşeyi söylerim. Doğrusunu yanlışını. İki doğumumda da yanımda bi süre kaldı Alkah razı olsun. Gerçekten çok yardımı oluyo. Elinden gelse wc ye göndermeyecek, yerimden kalkmayım diye.
Ama eşimle prk anlaşamıyolar işte. Eşimde lohusa dönemlerimde en büyük yardımcım.
Kayınvalidem habire bana içecek yiyecek bişiler getirir süt veriyorum diye. Ama buda mide biyere kadar. Eşim patlar en sonunda rahat bırak diye. Her doğumumda aynı:)
Bi defasında annemle kaynanamı mutfaktan kovmuştum. İkiside şok:) yeter be dedim. Gidin başımdan, hormonlarıma dayanarak kesecem ikinizide yoksa:) yoğun ama eğlenceli geçiyo bizim o dönemler.
Zeytinburnu santeplus ta figen hanim var perinatolog orda 360 tl kizlar kendiside docent drCanım bende araştırdım Büyükçekmece kolan hastanesinde Altan bey diye biri var onu çok çok övüyorlar ama ayrıntılı ultrasonu 600 tl. 40 dk sürüyomuş ayrıntılısı cdye görüntüleri yükleyip veriyomuş renkli çıktı veriyomuş vs. İçin rahat etsin istersen kıy bence o paraya.. bende ya istinyede 575 tl ye yada bu altan beyde yaptırıcam şuan bilmiyorm başka doktor buldm önce bi ona muayene olucam sonra karar verip gidicem hemen hemen çoğu hastanenin detaylısına randevu aldım özelden. Hangisine içim sinerse ona gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?