2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
calisiyormusun canim o yuzddnmi bakicak kv

nurcuk34 canım Melih atahan güven diye bı Dr. Var instagramdan bakabilirsin iyi bir perinatolog sayfasına yazınca da cvp veriyor bı sorun görüş al istersen Rabbim korusun inşallah herşey yolundadır üzme kendini

Slm kızlar bugün cerrahpaşa ya gittim ayrıntılı ultrasonu yapan doktor izinliymiş dönüşünde randevuları doluymuş bende doktor bakmaya başladım. Geçen yıl kardeşim gitmişti o aklıma geldi aradım. Özel başarı hastanesi, salim sezer, fiyat 380₺. Fiyat uygun geldi paylaşayım dedim. Daha uygun bildiğiniz iyi bir yer varsa öğrenmek isterim :)

Maşallah ya helal olsun güzel taktik.Allah kolaylıklar versin bu yolda hepimize çocuk doğurmakla bitmiyor insan gibi insan yetiştirmek lazım.O kadar önemli ki..Senin yaşın kaçtı canım ayıp olmazsa merak ettim.

Yaa çok rahatlatıcı bir yorum İnternete bakınca girip çıkan ağrı normal devam eden ağrı tehlike deyince insan korkuyor Benim ağrı gittikçe arttı gündüz hastaneye gittim ve idrar yolları iltihabı çıktı büyük ihtimalle ondandır dedi. Mantar da çıktı Çıkıyor da çıkıyor kızlar. Alttan muayene olmaktan çekinmeyin ya. Serviks boyu ve enfeksiyonu anlamak için şart . Beni takip eden doktor alttan bakmayalım rahatsız olma dedi karnımdan serviksi en son 29mm ölçtü o günden beri üzülüyorum bugün gayet normal çıktı alttan daha doğru çıkıyor. Ve alttan bakmayan doktor bana göre üşengeç doktordur dahasını düşünmek istemiyorum zaten . Açıklık yumuşama için de bunlar önemli. Kasılmam çok çıktı yine malesef. 30 haftayı bulmak için Allaha dua ediyorum siz de edin

Güngören’de iki hastane var sorduğum

Özel Güngören HASTANESİ 290₺ idi

Özel ilgi HASTANESİ 250₺

Renkli çekim fiyatı bu... cd çıktı veriyor
Bir de daha uygun çekim var dedi kız fiyatı daha düşük

Ama çıktı olarak sadece siyah beyaz ultrason görüntüsü veriyorlar sanırım.. ya da hiç vermiyor hatırlayamadım ama telefon edip sorarsanız bilgilendirme yapıyorlar

Kızlar magvital magnezyum kullanan varmı bı yan etki falan yapiyormu

Bende kullaniyorum canim sikintisini goremedim. Kahvalti bitince iciyorum.

Insallah canim. Ben evlendigimden beri hep alttan muayene oluyorum ama hamilelikte hic alttan bakmadi sikintida cikmadi cok sukur. Sikinti olsa kesin bakardi diye dusunuyorum

ben 2 doktora gidiyorum ikiside alttan bakmadi bna en son olctugunde 3.3 cikmisti benimde erken dogum riskin yok dedi bunu usttende bakabiliyorlar

bana gece yatmadn once ic dedi eczaci bende oyle yapiyorum

Kızlar bugün biraz iş yaptım. Ama bayadır dinleniyorum. Saat 8 den belli 10 dk da bir karnımın üst kısmına yaklaşık 5 saniyelik bir ağrı giriyo. Beni kıvrandırıyo geçiyo sonra. Belimde acayip ağrıyo. Çok afedersiniz biraz gaz da var. Acaba gaz sancısımı başka bişi olabilirmi ya.

BENİM İLK OLACAK BAKALIM BİZİMKİLERDE DURUM NASIL OLCAK BİRDE 40 GÜN KALMALARI GEREKLİMİ GERCEKTEN
Hayur canım tabiki. Benimki en faxla 15 gün kalıyor zaten. Sen kendini ne zaman iyi hissedersen yollarsın.

ayyy bana ilgi hastanesi demeyin. İlk kızımı orda doğum yaptım. Birdaha adım atmadım o hastaneye. Mahvettiler beni. Kimseyi korkutmamak için anlatmıycam ama Allah o hastaneye düşürmesin. Kızlar doğum falan düşünen varsa orda iyi bi araştırsın.

Ben uzun yıllar kullandım cnm ama gebelik istediğimden beri yani 2 yıldır almıyorum. Ben doktorum ilaç kullandığım sürece gebelik düşünmeyeceksin dedi o yüzden bırakmıştım. Ama burdaki topikte hem gebelikte hem emzirme döneminde daha önce kullandığım ilacı kullananları gördüm. O yüzden iki yıllık süreci kendime eziyet olarak geçirmişim pişmanım bilseydim kullanırdım.
Psikoterapi almanı isterim cnm insanı çok rahatlatıyor özellikle doktorun ile iletişimin iyiyse. Ama ataklara engel olmuyor malesef yani bende olmamıştı diyeyim. Kitap tavsiye edebilirim okumak istersen bana doktorumun tavsiyesiydi. Korkularının üzerine git demişti. Hastane fobim vardı haftada 1 gün 10 dakika hastane koridorunda dolaş demişti. Doktorun ile yaşadıklarınıza dair çözümler üretirsiniz. Hakkında hayırlısı olsun cnm.

başka doktor da araştırıyorum bir yandan. şöyle adam akıllı bilgi verecek. beni insan yerine koyacak...
Canim 6 dk nedir ya detayli ultrasonda... bir gariplik var bu işte benim detayli 30 dk sürdü tek tek anlatti her organini uzvunu. Sonra ellerini göremedi beni cikartip gezdirdi çikolata ye dedi 10 dk sonra yine muayeneye aldi gozunun lensine kadar gosterdi ikinci girişte toplam rahat 40 dk sürdü

benimki zurekli kasiklarda canim her doktora gittigimde bu cocuk csagiya dustu galiba diyorum doktorumxa guluyor :) oyle inatciki hic yer degstrmiyor
Bende gidince sölicem doktora ama kesin benimkide gülcek Bide aşağıda durması kasıkta ağrı yaparmı acaba sende oluyormu canım

mhrsde zeynep kamili seçtikten sonra muayene yeri DOPPLER 20-24 HAFTA yazanı tıklıyorsun.
belki seninle detaylı ilgilenir. ben ilk hastasıydım ve 1 saat geç gelebilmişti. ameliyat işleri vardı galiba. gergindi epey. ters anına denk geldim doktorun.

biliyorum canım... bende şok oldum. eskiden özel bir hastanede kadın doğum birimindeydim. en az yarım saat sürüyordu detaylı usg. ama devlet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…