nurcuk34 kuzum benim kızımda da vardi sonra genetik test yapildi bisey cikmadi.cok iyi bie doktorum vardi istanbulda ozel goztepede gulsen hanim.genetik testi o yaptirdi sonrasinda beni bu konuda uzman bir doktora gonderdi.adam elimi tuttu hic bir sorun yok korkma bebegin iyi dedi :)
nurcuk34 canım Melih atahan güven diye bı Dr. Var instagramdan bakabilirsin iyi bir perinatolog sayfasına yazınca da cvp veriyor bı sorun görüş al istersen Rabbim korusun inşallah herşey yolundadır üzme kendini
Slm kızlar bugün cerrahpaşa ya gittim ayrıntılı ultrasonu yapan doktor izinliymiş dönüşünde randevuları doluymuş bende doktor bakmaya başladım. Geçen yıl kardeşim gitmişti o aklıma geldi aradım. Özel başarı hastanesi, salim sezer, fiyat 380₺. Fiyat uygun geldi paylaşayım dedim. Daha uygun bildiğiniz iyi bir yer varsa öğrenmek isterim :)
Kızlar tetenos aşısı olanlar var mı acaba. Doktora bu konuyu danışmadım. 20. haftadayız yarın gidip olayım diyorum..
ÖSlm kızlar bugün cerrahpaşa ya gittim ayrıntılı ultrasonu yapan doktor izinliymiş dönüşünde randevuları doluymuş bende doktor bakmaya başladım. Geçen yıl kardeşim gitmişti o aklıma geldi aradım. Özel başarı hastanesi, salim sezer, fiyat 380₺. Fiyat uygun geldi paylaşayım dedim. Daha uygun bildiğiniz iyi bir yer varsa öğrenmek isterim :)
yok agri yapmiyor bende sadece tekmeliyor orayi zatebBende gidince sölicem doktora ama kesin benimkide gülcekBide aşağıda durması kasıkta ağrı yaparmı acaba sende oluyormu canım
her gun magnezyum iciyorum ben ama saga sola yattigimiz icib oluyor o agriiGunaydin kizlar, birkac gecedir sag kalca agrisiyla uyaniyorum. Bu gece daha fazla oldu. Hatfaya kontrolde sorucam dr a. Magnezyum eksikligi mi oluyor?
2016 da 1800 du nace test.gulsen hanim aradi cagirdi hastanede aldilar gelipsadece kandan mı yapıldı. nifty denen test mi bu? maliyeti ne tuttu.
Suyu bi kaç gun çok ıcmemıstım etkıledıyse demek. Suan o kdr bısey hıssetmıyorum . Ama gittipimde cok detaylı anlatıcm kendı drumada . 20. Haftaya gırmeyı beklıyorum .Çok geçmiş olsun canım inşallah magnezyum alınca kesilir. Bol su içmeyi de ihmal etme olur mu? Bana rahmin susuz kaldığı için olmuş olabilir denmişti de
Kusum dogal sirke icerek idrar yolu enfeksiyonunu 3 gunde tamamen temizleyebilirsin.bende ilk hamileligimin tamaminda cektim bundada basta vardi sonra sirke işini kesfettim her gittigimde idrar bakiliyo temizYaa çok rahatlatıcı bir yorum İnternete bakınca girip çıkan ağrı normal devam eden ağrı tehlike deyince insan korkuyor Benim ağrı gittikçe arttı gündüz hastaneye gittim ve idrar yolları iltihabı çıktı büyük ihtimalle ondandır dedi. Mantar da çıktı Çıkıyor da çıkıyor kızlar. Alttan muayene olmaktan çekinmeyin ya. Serviks boyu ve enfeksiyonu anlamak için şart . Beni takip eden doktor alttan bakmayalım rahatsız olma dedi karnımdan serviksi en son 29mm ölçtü o günden beri üzülüyorum bugün gayet normal çıktı alttan daha doğru çıkıyor. Ve alttan bakmayan doktor bana göre üşengeç doktordur dahasını düşünmek istemiyorum zaten . Açıklık yumuşama için de bunlar önemli. Kasılmam çok çıktı yine malesef. 30 haftayı bulmak için Allaha dua ediyorum siz de edin
Suyu bi kaç gun çok ıcmemıstım etkıledıyse demek. Suan o kdr bısey hıssetmıyorum . Ama gittipimde cok detaylı anlatıcm kendı drumada . 20. Haftaya gırmeyı beklıyorum .
31 oldumMaşallah ya helal olsun güzel taktik.Allah kolaylıklar versin bu yolda hepimize çocuk doğurmakla bitmiyor insan gibi insan yetiştirmek lazım.O kadar önemli ki..Senin yaşın kaçtı canım ayıp olmazsa merak ettim.
Evet cnm calisiyorum ev kira tup bebekten bir sürü borcumuz var mecburumcalisiyormusun canim o yuzddnmi bakicak kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?