2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

sadece kandan mı yapıldı. nifty denen test mi bu? maliyeti ne tuttu.

bende cerrahpaşayı tam 1 ay boyunca her gün kontrol ettim bir türlü boş randevu bulamadım... bvu arada Salim Sezer Perinatolog mu.

Gunaydin kizlar, birkac gecedir sag kalca agrisiyla uyaniyorum. Bu gece daha fazla oldu. Hatfaya kontrolde sorucam dr a. Magnezyum eksikligi mi oluyor?

Kızlar tetenos aşısı olanlar var mı acaba. Doktora bu konuyu danışmadım. 20. haftadayız yarın gidip olayım diyorum..

Ö
özel asya hastanesinde detaylı 270 tl canım bnde yeni sordum

Çok geçmiş olsun canım inşallah magnezyum alınca kesilir. Bol su içmeyi de ihmal etme olur mu? Bana rahmin susuz kaldığı için olmuş olabilir denmişti de
Suyu bi kaç gun çok ıcmemıstım etkıledıyse demek. Suan o kdr bısey hıssetmıyorum . Ama gittipimde cok detaylı anlatıcm kendı drumada . 20. Haftaya gırmeyı beklıyorum .

Kusum dogal sirke icerek idrar yolu enfeksiyonunu 3 gunde tamamen temizleyebilirsin.bende ilk hamileligimin tamaminda cektim bundada basta vardi sonra sirke işini kesfettim her gittigimde idrar bakiliyo temiz ben fermentemutfagimin elma sirkesinden aldim sirke anasiyla mayalanmis ev sirkeside olsunda nerden alirsan al :) ya o monurolden kac tane ictim bilmiyorum ilk hamileligimde...bunda da iki kez ictim ama artik bitti

nurcuk34 Ben nifty yaptırdım canım, normalde 2600 tl oldugunu benim doktorumun hastalarına 2000 tlye yaptıklarını söylemişlerdi.

Suyu bi kaç gun çok ıcmemıstım etkıledıyse demek. Suan o kdr bısey hıssetmıyorum . Ama gittipimde cok detaylı anlatıcm kendı drumada . 20. Haftaya gırmeyı beklıyorum .

İnşallah mühim birşey değildir canım hala var mı agri

Kızlar, önümüzdeki hafta tüm evi boya badana yaptıracağım. Bebek için hazırlıklar :) renk öneriniz var mı? Şu anda evim kum beji, yine öyle açık renk tonlarda istiyorum ama az da değişiklik olsun istiyorum. Bir de bebek odasını farkllı renk boyatacağım, orayı da gri tonlarda düşünüyorum. Renkler konusunda fikir paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…