2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kaç gecedir tam 12de bakıyorum alamıyorum sen nasıl aldın kadın doğumu seçtikten sonra doppler çıkıyor demi. Bi kere gördüm onuda başkası almıştı yakalayamadım. Doktorun adı neydi bu arada. Direk o doktora alsam bakmazmı acaba

hamilelikte gece oluyor yaa kramplarimiz daha cok belkide o yuzden oyle demistir bana

Mantikli canim. Benimki gunduz oluyo valla. Gecen afedersin klozette tam 3 kez girdi bacaklarima kramp saatlerce cikamadim. Yada masada yerken ayak sallaniyo ya baldirlara da giriyor. Bi kez gece girdi o hepsinden kotuydu uyku sersemi napicami sasirdim. Insallah azalir yaa

Evet cnm calisiyorum ev kira tup bebekten bir sürü borcumuz var mecburum
rabbim kolaylık versin canım, sağ salim al kucağına da varsın kayınvaliden baksın elalem bakıp ta gözün arkada kalacağına. ben de çalışmam vs diyorum doğum yapınca ama sanmıyorum çalışmadan duracağımı. o zamanda kayınvalidem ilk seçeneğim oluyo.. hayat şartları zaten zor Allah hepimize kolaylık versin..
Teyzeleri detaylı ultrasondan çıktık cok sukur masallah hersey yolunda darisi basiniza
maşallah canım darısı bizim bebişlerimize
bende bebek odasını gri düşünüyorum. ya da fresh ferah bi renk.. ama gri tonu her renge uyuyo ben onu düşünüyorum inşallah

maşallah bana daha hiç girmedi.. önceden çok girerdi o yüzden yüzemezdim bile.. heralde maden suyunun faydası o bilmeden yararı dokundu bana.. çok zor bişey ya

ben 2 doktora gidiyorum ikiside alttan bakmadi bna en son olctugunde 3.3 cikmisti benimde erken dogum riskin yok dedi bunu usttende bakabiliyorlar
Canım üstten ne zaman bakılsa yanlış çıkıyor Çünkü mesane doluluğu falan farkediyormuş. Onun asıl ölçüm yeri vajinal .

Bizim evde kum beji şu an. Ben kese kağıdı rengini de çok seviyorum ama eşim tutturduydu evlenmeden önce evi boyatırken kum beji olsun diye 1.5 yıl oldu, boya da silinebilir boya olduğu için yenilemeyeceğiz doğum için. Ama bebeğin odasını boyayacağız yeniden. Ben 3 duvarı beyaz, 1 duvarı gri boyamayı düşünüyorum. Gri duvarada şablonla figürler yapacağız. Mobilyalar da beyaz olunca çok tatlı olacak diye hayal ediyorum

Canım bizim evde annemin yaptığı sirke varmış ama kaynatılmadığı ve pastörize olmadığı için bakteri ürüyor kullanmayın yazıyordu internette ben de çekindim açıkçası içmeye Duocid verdi bana da doktor.

1,5 yıl olduysa yeniden boyatmana gerek yok tabi canım, bizim 4 yıl oldu. bi de boya plastik boyaymış, çok kirlendi. Biz de nasılsa bebek odasını boyatıcaz hepsini boyatalım elimiz değmişken dedik. Dün boyacı kartela getirmiş, grinin de bejin de öyle çok tonu var ki kafam karıştı.

Gündüz veya aç içmek bazen ishale sebep olabiliyor o yüzden akşam yemeği yemek arasında demişti bana da eczacı.

Daha simdiye kadar bana bise olmadi kuzum. Ishal olsam guzel olurdu bunyeye gore degisiyor demek ki. Aynen aralarda icebilirsin ben pek aksama ilac birakmiyorum basindan beri. Cunku bulantilarim aksam basliyor ve mide yanmalarim. Bulanir yakar midemi diye herseyi gunduzden hallediyorum. Aksama tek bir hap birakiyorum oda mecburi zaten. Geri kalani gunduz hallediyorum

Canım üstten ne zaman bakılsa yanlış çıkıyor Çünkü mesane doluluğu falan farkediyormuş. Onun asıl ölçüm yeri vajinal .

Dogrudur canim bende alttan muayenenin daha saglikli oldugunu dusunuyorum. Biz riskli kanamali gebelik yasamadik ya karindan da hersey normal gorununce doktor alta gerek duymuyor sanirim. Risk olunca alttan muayene en guzelidir

senin erken baslamis canim benim kramplarim falan yokta doktor kulln dedi diye kullaniyorum ben allah yyrdimcin olsun benim tek sorunum sabahlari snki ustumden tir gecmis gibi uyaniyorum yaa boyle omuzlarim sirtim tutulmus oluyorr bide artik gece uykularimd yok yatagda sigamiyirum :)

İshal olmanın bi yolu varsa bana da anlatın :)) hamile kaldığımdan beri kabızlık çekiyorum halim harap

bilmiyorum oyle olsaydi muhtemelen yanlsi ciksa falan 2 doktordn biri soylerdi alttan bakalim diye bi doktorum daha detayci zaten mutlaka o soylerdi een azindn

Ooo niye oyle ki bende sabaj tam tersi iyi kalkiyorum. Benim su aralar sikintim sut yogurt yok denecek kadar az yiyorum peynirde suzme yiyorum. Maden suyu dun uzun aradan sonra ilk kez ictim. Et yemeye yeni basladim balik hala yok. Hatta mide yanginlarim oyle fazla ki yerken 10 kez dusunuyorum. Suyuda fazla tuketemiyorum. Napicam bilmiyorum. Duzenli beslenme namina hicbise yapmiyorum. Ama enerjim bu aralar iyi koku hassasiyeti bel agrisi ve bulanti azaldigi icin. Yine de cok sukur diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…