bana gece yatmadn once ic dedi eczaci bende oyle yapiyorum
Kaç gecedir tam 12de bakıyorum alamıyorum sen nasıl aldınmhrsde zeynep kamili seçtikten sonra muayene yeri DOPPLER 20-24 HAFTA yazanı tıklıyorsun.
belki seninle detaylı ilgilenir. ben ilk hastasıydım ve 1 saat geç gelebilmişti. ameliyat işleri vardı galiba. gergindi epey. ters anına denk geldim doktorun.
anladim canim o zaman kv ye mecbursun allah allah ko versin :)Evet cnm calisiyorum ev kira tup bebekten bir sürü borcumuz var mecburum
hamilelikte gece oluyor yaa kramplarimiz daha cok belkide o yuzden oyle demistir banaBana da tok karnina ic dedi canim. Iceriginde de yemeklerle birlikte aliniz yaziyor. Ama gece kullaniliyosa oyle de icilebilir tabi
hamilelikte gece oluyor yaa kramplarimiz daha cok belkide o yuzden oyle demistir bana
rabbim kolaylık versin canım, sağ salim al kucağına da varsın kayınvaliden baksın elalem bakıp ta gözün arkada kalacağına. ben de çalışmam vs diyorum doğum yapınca ama sanmıyorum çalışmadan duracağımı. o zamanda kayınvalidem ilk seçeneğim oluyo.. hayat şartları zaten zor Allah hepimize kolaylık versin..Evet cnm calisiyorum ev kira tup bebekten bir sürü borcumuz var mecburum
maşallah canım darısı bizim bebişlerimizeTeyzeleri detaylı ultrasondan çıktık cok sukur masallah hersey yolunda darisi basiniza
bende bebek odasını gri düşünüyorum. ya da fresh ferah bi renk.. ama gri tonu her renge uyuyo ben onu düşünüyorum inşallahKızlar, önümüzdeki hafta tüm evi boya badana yaptıracağım. Bebek için hazırlıklar :) renk öneriniz var mı? Şu anda evim kum beji, yine öyle açık renk tonlarda istiyorum ama az da değişiklik olsun istiyorum. Bir de bebek odasını farkllı renk boyatacağım, orayı da gri tonlarda düşünüyorum. Renkler konusunda fikir paylaşırsanız sevinirim.
maşallah bana daha hiç girmedi.. önceden çok girerdi o yüzden yüzemezdim bile.. heralde maden suyunun faydası o bilmeden yararı dokundu bana.. çok zor bişey yaMantikli canim. Benimki gunduz oluyo valla. Gecen afedersin klozette tam 3 kez girdi bacaklarima kramp saatlerce cikamadim. Yada masada yerken ayak sallaniyo ya baldirlara da giriyor. Bi kez gece girdi o hepsinden kotuydu uyku sersemi napicami sasirdim. Insallah azalir yaa
Canım üstten ne zaman bakılsa yanlış çıkıyor Çünkü mesane doluluğu falan farkediyormuş. Onun asıl ölçüm yeri vajinal .ben 2 doktora gidiyorum ikiside alttan bakmadi bna en son olctugunde 3.3 cikmisti benimde erken dogum riskin yok dedi bunu usttende bakabiliyorlar
Kızlar, önümüzdeki hafta tüm evi boya badana yaptıracağım. Bebek için hazırlıklar :) renk öneriniz var mı? Şu anda evim kum beji, yine öyle açık renk tonlarda istiyorum ama az da değişiklik olsun istiyorum. Bir de bebek odasını farkllı renk boyatacağım, orayı da gri tonlarda düşünüyorum. Renkler konusunda fikir paylaşırsanız sevinirim.
Canım bizim evde annemin yaptığı sirke varmış ama kaynatılmadığı ve pastörize olmadığı için bakteri ürüyor kullanmayın yazıyordu internette ben de çekindim açıkçası içmeye Duocid verdi bana da doktor.Kusum dogal sirke icerek idrar yolu enfeksiyonunu 3 gunde tamamen temizleyebilirsin.bende ilk hamileligimin tamaminda cektim bundada basta vardi sonra sirke işini kesfettim her gittigimde idrar bakiliyo temizben fermentemutfagimin elma sirkesinden aldim sirke anasiyla mayalanmis ev sirkeside olsunda nerden alirsan al :) ya o monurolden kac tane ictim bilmiyorum ilk hamileligimde...bunda da iki kez ictim ama artik bitti
Maşallah Allah hayırlı uzun ömür versin ben de 26 oluyorum önümüzdeki ay bi şey kalmamış aramızda31 oldum
Gündüz veya aç içmek bazen ishale sebep olabiliyor o yüzden akşam yemeği yemek arasında demişti bana da eczacı.Bana da tok karnina ic dedi canim. Iceriginde de yemeklerle birlikte aliniz yaziyor. Ama gece kullaniliyosa oyle de icilebilir tabi
1,5 yıl olduysa yeniden boyatmana gerek yok tabi canım, bizim 4 yıl oldu. bi de boya plastik boyaymış, çok kirlendi. Biz de nasılsa bebek odasını boyatıcaz hepsini boyatalım elimiz değmişken dedik. Dün boyacı kartela getirmiş, grinin de bejin de öyle çok tonu var ki kafam karıştı.Bizim evde kum beji şu an. Ben kese kağıdı rengini de çok seviyorum ama eşim tutturduydu evlenmeden önce evi boyatırken kum beji olsun diye1.5 yıl oldu, boya da silinebilir boya olduğu için yenilemeyeceğiz doğum için. Ama bebeğin odasını boyayacağız yeniden. Ben 3 duvarı beyaz, 1 duvarı gri boyamayı düşünüyorum. Gri duvarada şablonla figürler yapacağız. Mobilyalar da beyaz olunca çok tatlı olacak diye hayal ediyorum
Gündüz veya aç içmek bazen ishale sebep olabiliyor o yüzden akşam yemeği yemek arasında demişti bana da eczacı.
Canım üstten ne zaman bakılsa yanlış çıkıyor Çünkü mesane doluluğu falan farkediyormuş. Onun asıl ölçüm yeri vajinal .
senin erken baslamis canim benim kramplarim falan yokta doktor kulln dedi diye kullaniyorum ben allah yyrdimcin olsun benim tek sorunum sabahlari snki ustumden tir gecmis gibi uyaniyorum yaa boyle omuzlarim sirtim tutulmus oluyorr bide artik gece uykularimd yok yatagda sigamiyirum :)Mantikli canim. Benimki gunduz oluyo valla. Gecen afedersin klozette tam 3 kez girdi bacaklarima kramp saatlerce cikamadim. Yada masada yerken ayak sallaniyo ya baldirlara da giriyor. Bi kez gece girdi o hepsinden kotuydu uyku sersemi napicami sasirdim. Insallah azalir yaa
Daha simdiye kadar bana bise olmadi kuzum. Ishal olsam guzel olurdubunyeye gore degisiyor demek ki. Aynen aralarda icebilirsin ben pek aksama ilac birakmiyorum basindan beri. Cunku bulantilarim aksam basliyor ve mide yanmalarim. Bulanir yakar midemi diye herseyi gunduzden hallediyorum. Aksama tek bir hap birakiyorum oda mecburi zaten. Geri kalani gunduz hallediyorum
bilmiyorum oyle olsaydi muhtemelen yanlsi ciksa falan 2 doktordn biri soylerdi alttan bakalim diye bi doktorum daha detayci zaten mutlaka o soylerdi een azindnCanım üstten ne zaman bakılsa yanlış çıkıyor Çünkü mesane doluluğu falan farkediyormuş. Onun asıl ölçüm yeri vajinal .
senin erken baslamis canim benim kramplarim falan yokta doktor kulln dedi diye kullaniyorum ben allah yyrdimcin olsun benim tek sorunum sabahlari snki ustumden tir gecmis gibi uyaniyorum yaa boyle omuzlarim sirtim tutulmus oluyorr bide artik gece uykularimd yok yatagda sigamiyirum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?