2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İshal olmanın bi yolu varsa bana da anlatın :)) hamile kaldığımdan beri kabızlık çekiyorum halim harap
ben 5 gundur tuvalete cikmiyordum dun ac karna gun kurusu kayisi yedin 4 5 tane ustune ilik su ictim ondan sonr ishal oldum canim ama var yaa artikoyle bi sismisti ki karnim patlamak uzereydi yaa

İshal olmanın bi yolu varsa bana da anlatın :)) hamile kaldığımdan beri kabızlık çekiyorum halim harap

Bende de kabizlik yok sanki ama ilk 3 ay mideyi doldurmadigim icin haftada bir tuvaletle bulusuyodum simdi de tiyorum ama yine de calismiyo gibi bagirsaklarim siskinlik var. Ishal olmak arada cok iyi yaa ama ne yediysem olamadimm

Probiyotik kullanıyor musun canım? Benim içtiğim multivitamin vinalacta probiyotik de var, sıkıntı yaşamıyorum pek elhamdulillah. Bağırsakları düzene sokuyor probiyotikler, bir doktoruna danış istersen.

hic bilmiyorum canim cok yorgun uyaniyorum sabahlari ben sut icemiyorhm oncesindende icemezdim zaten yogurt yiyorum ama hergun etide kofte olarak tuketiyorum onuda ev yapimi olunca kokuyor migrosun kasap koftesi var onu aliyoruz et yerine nohut mercimek fasulyede tuketebilirsin ben sabhlari zaten hala tost yiyorum kasarli :) yumurtaya gecemedim tek tiksindigim o oldu benim balik haftada 1 basladik artik yemege aama ben hala evde yemek yapamiyorum kokudan dolayi kv ye gidiyoruz od her aksm semizotu salatasi yapiyor omega 3 kaynagi oda 2 3 kasik ondn yiyorum hemsire bana bol meyve tuket dedi ama meyvede seker var diye ben az az yiyorum valla kasar maden suyu muz pekmez bebege cok kilo aldiriyor canim bunlari her gun tuketebilirsin kefir ic mesela

Daha tonlara karar vermedik canım. Kabataslak fikir olarak aklımda sadece.
Sen de çok derinlere dalmadan gri ve krem olarak seç gitsin

şimdi senin için kendiminkinden baktım boş var doopler de
yarın da var 29unda da var.
doktoru seçsen olmaz. doopler i seçip sonra doktor saat seçeceksin. şuanda 28-29 temmuz
2 temmuz 3 temmuz ve 12 temmuz boş yer var

nurcuk34 Ben nifty yaptırdım canım, normalde 2600 tl oldugunu benim doktorumun hastalarına 2000 tlye yaptıklarını söylemişlerdi.

herkese öyle diyorlar canım.kim yönlendirdi x doktor. normalde 2500 ama o doktorumuz için 2bin vb vb...

zaten testi yapan 3-5 firma var. ben pazarlıkla 1800e bile düşürtmüştüm nifty testini. ama araya başka olaylar girdi yaptıramadım testi. kiracımız evden çıktı ev kredisi ödüyoruz derken tepetaklak olduk 2 3 ay. öyle kaldı

Kefir sade mi icmek gerek meyvelisi ise yariyor mu?? Arada tost filanda yapip yiyorum ama arrik kahvaltida tumurta yiyebiliyorum. Bende ekmegi azaltip marula yesillige yonelmeyi dusunuyorum hepsi lifli gidalar. Muz maalesef yiyemiyorum biraz biktim galiba son aylara dogru tekrar ona baslarim. Ne yitecegimi bazen sasiriyorum yaa. Bi oyle bi boyle. Bende 2 haftadir gunde 1 kase kiraz yiyorum simdi onun mevsimi gecti visneye sararim :) karpuzu ve kavunu arada tuketiyorum sonra biraz ara veriyorum. Gecen ilk defa fastfood yedim icim gitti kac aydir disardan yemiyodum. Herkes kola icerken ben ayran ictim :) aburcubur tuketmiyorum zaten ev yapimi pasta kek gibi seyler yersem yiyorum. Ama kalsiyum yeterli almiyorum farkindayim ve cok onemli kemik gelisimi icin. Yogurdu ise bu aralar cacik tuketerek yiyorum semizotuda guzel. Esit dengeli beslenmek cok zor gercekten hep fire veriyorum biseylerden

ben 5 gundur tuvalete cikmiyordum dun ac karna gun kurusu kayisi yedin 4 5 tane ustune ilik su ictim ondan sonr ishal oldum canim ama var yaa artikoyle bi sismisti ki karnim patlamak uzereydi yaa
Kayısıyı taze yiyorum ama işe yaramıyor. Dediğin gibi gün kurusu deniyim bir de.

Probiyotik kullanıyor musun canım? Benim içtiğim multivitamin vinalacta probiyotik de var, sıkıntı yaşamıyorum pek elhamdulillah. Bağırsakları düzene sokuyor probiyotikler, bir doktoruna danış istersen.

Kullanmıyorum canım. Doktoruma söyledim kabızlığı, hamilelikte normal dedi. Demir ilacımın adedini azalttı.
Sorayım probiyotik işini.

Onu yapamıyorum işte, hiç acı yiyemem.

Evet canım bence de taktikleri bu, ama yönlendiren doktorlar da bu firmalardan komisyon alıyorlarmış komisyona göre bize uygulanan fiyatlar da değişiyor olabilir.

Hayırlısı canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah evladını.

ben meyveli aliyorum kefiri yani sade icemiyorhm evde yapilanida icemiyorum muzda folik asitte var canim beyin gelisimi icin onemli ama bitane yiyemezsen yarim ya olmadi sekerli meyveli tuketmiyorum ben pek yaa karpuz 3 gun ust ustte yemiztik iftarda acayip kilo almistim o zaman ne zaman meyveyi biraktim kilo alimim durdu benim :) genelde dengeli besleniyorum ben cig sebze pek yiyemiyorum midem kabul etmiyor onu onun disinda kofteli aze fasulye bamya karniyarik falab yiyorum :) iyi oluyor yeterince vitamin aliyorum

Sen bayagi dengeli besleniyosun darisi basima insallah bende kilo almadim daha. 5 kilo verdim onu koruyorum.

Teyzeleri detaylı ultrasondan çıktık cok sukur masallah hersey yolunda darisi basiniza
Maşallah canım. Darısı bizim başımıza

Kızlar 4 lü test sonuçlarım çıktı şükür her şey yolunda. Daha başka test yok değil mi? Yeter varsa da yaptırmam. Çok stres oluyorum[/QUOTE

Maşallah gözünüz aydı canım

Benim 2. Hamileliğim. Bebeğin hareketlerini daha erken hissedersiniz diyorlardı. Hala hissetmiyorum. Ne zaman başlar acaba?
Birde Geçen hafta dr. Kontrolünde hareketsizdi. Yavaş yavaş hareket ediyordu. Sizin bebişler nasıl?

Benimde canım hep acı çekiyor yiyorum acaba bebeğe zararı var mıdır

Sanmiyorum canim ama ileri donemlerde mide agrisi cekebilirsin cok asiriya kacma

ne guzel yaa bende 5 kilo aldim daha onu koruyorum :)

Olsun koruyosun ne guzel o bile yeterli. Bende ekmege sardim bu aralar bugun sabah marulu ekmek niyetine kullandim azaltma yoluna gidiyorum ekmek yani cok bi faydasi yok :) kac kilosun suan

Benim ilk hamileligim canim ama hala hissedemiyorum hatta karninda cikmadi normal diye dusunuyorum. 2 kez gittim ikisinde de uyuyodu. Bu haftalarda bebekler cok uyur dedi doktorum normalmis. 20.haftadan sonra hissederim gibi geliyor banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…