ben 5 gundur tuvalete cikmiyordum dun ac karna gun kurusu kayisi yedin 4 5 tane ustune ilik su ictim ondan sonr ishal oldum canim ama var yaa artikoyle bi sismisti ki karnim patlamak uzereydi yaaİshal olmanın bi yolu varsa bana da anlatın :)) hamile kaldığımdan beri kabızlık çekiyorum halim harap
İshal olmanın bi yolu varsa bana da anlatın :)) hamile kaldığımdan beri kabızlık çekiyorum halim harap
Probiyotik kullanıyor musun canım? Benim içtiğim multivitamin vinalacta probiyotik de var, sıkıntı yaşamıyorum pek elhamdulillah. Bağırsakları düzene sokuyor probiyotikler, bir doktoruna danış istersen.İshal olmanın bi yolu varsa bana da anlatın :)) hamile kaldığımdan beri kabızlık çekiyorum halim harap
Acı yemekİshal olmanın bi yolu varsa bana da anlatın :)) hamile kaldığımdan beri kabızlık çekiyorum halim harap
Acı yemek
hic bilmiyorum canim cok yorgun uyaniyorum sabahlari ben sut icemiyorhm oncesindende icemezdim zaten yogurt yiyorum ama hergun etide kofte olarak tuketiyorum onuda ev yapimi olunca kokuyor migrosun kasap koftesi var onu aliyoruz et yerine nohut mercimek fasulyede tuketebilirsin ben sabhlari zaten hala tost yiyorum kasarli :) yumurtaya gecemedim tek tiksindigim o oldu benim balik haftada 1 basladik artik yemege aama ben hala evde yemek yapamiyorum kokudan dolayi kv ye gidiyoruz od her aksm semizotu salatasi yapiyor omega 3 kaynagi oda 2 3 kasik ondn yiyorum hemsire bana bol meyve tuket dedi ama meyvede seker var diye ben az az yiyorum valla kasar maden suyu muz pekmez bebege cok kilo aldiriyor canim bunlari her gun tuketebilirsin kefir ic meselaOoo niye oyle ki bende sabaj tam tersi iyi kalkiyorum. Benim su aralar sikintim sut yogurt yok denecek kadar az yiyorum peynirde suzme yiyorum. Maden suyu dun uzun aradan sonra ilk kez ictim. Et yemeye yeni basladim balik hala yok. Hatta mide yanginlarim oyle fazla ki yerken 10 kez dusunuyorum. Suyuda fazla tuketemiyorum. Napicam bilmiyorum. Duzenli beslenme namina hicbise yapmiyorum. Ama enerjim bu aralar iyi koku hassasiyeti bel agrisi ve bulanti azaldigi icin. Yine de cok sukur diyorum
1,5 yıl olduysa yeniden boyatmana gerek yok tabi canım, bizim 4 yıl oldu. bi de boya plastik boyaymış, çok kirlendi. Biz de nasılsa bebek odasını boyatıcaz hepsini boyatalım elimiz değmişken dedik. Dün boyacı kartela getirmiş, grinin de bejin de öyle çok tonu var ki kafam karıştı.
Kaç gecedir tam 12de bakıyorum alamıyorum sen nasıl aldınkadın doğumu seçtikten sonra doppler çıkıyor demi. Bi kere gördüm onuda başkası almıştı yakalayamadım. Doktorun adı neydi bu arada. Direk o doktora alsam bakmazmı acaba
nurcuk34 Ben nifty yaptırdım canım, normalde 2600 tl oldugunu benim doktorumun hastalarına 2000 tlye yaptıklarını söylemişlerdi.
hic bilmiyorum canim cok yorgun uyaniyorum sabahlari ben sut icemiyorhm oncesindende icemezdim zaten yogurt yiyorum ama hergun etide kofte olarak tuketiyorum onuda ev yapimi olunca kokuyor migrosun kasap koftesi var onu aliyoruz et yerine nohut mercimek fasulyede tuketebilirsin ben sabhlari zaten hala tost yiyorum kasarli :) yumurtaya gecemedim tek tiksindigim o oldu benim balik haftada 1 basladik artik yemege aama ben hala evde yemek yapamiyorum kokudan dolayi kv ye gidiyoruz od her aksm semizotu salatasi yapiyor omega 3 kaynagi oda 2 3 kasik ondn yiyorum hemsire bana bol meyve tuket dedi ama meyvede seker var diye ben az az yiyorum valla kasar maden suyu muz pekmez bebege cok kilo aldiriyor canim bunlari her gun tuketebilirsin kefir ic mesela
Kayısıyı taze yiyorum ama işe yaramıyor. Dediğin gibi gün kurusu deniyim bir de.ben 5 gundur tuvalete cikmiyordum dun ac karna gun kurusu kayisi yedin 4 5 tane ustune ilik su ictim ondan sonr ishal oldum canim ama var yaa artikoyle bi sismisti ki karnim patlamak uzereydi yaa
Probiyotik kullanıyor musun canım? Benim içtiğim multivitamin vinalacta probiyotik de var, sıkıntı yaşamıyorum pek elhamdulillah. Bağırsakları düzene sokuyor probiyotikler, bir doktoruna danış istersen.
Onu yapamıyorum işte, hiç acı yiyemem.Acı yemek
herkese öyle diyorlar canım.kim yönlendirdi x doktor. normalde 2500 ama o doktorumuz için 2bin vb vb...
zaten testi yapan 3-5 firma var. ben pazarlıkla 1800e bile düşürtmüştüm nifty testini. ama araya başka olaylar girdi yaptıramadım testi. kiracımız evden çıktı ev kredisi ödüyoruz derken tepetaklak olduk 2 3 ay. öyle kaldı
ben meyveli aliyorum kefiri yani sade icemiyorhm evde yapilanida icemiyorum muzda folik asitte var canim beyin gelisimi icin onemli ama bitane yiyemezsen yarim ya olmadi sekerli meyveli tuketmiyorum ben pek yaa karpuz 3 gun ust ustte yemiztik iftarda acayip kilo almistim o zaman ne zaman meyveyi biraktim kilo alimim durdu benim :) genelde dengeli besleniyorum ben cig sebze pek yiyemiyorum midem kabul etmiyor onu onun disinda kofteli aze fasulye bamya karniyarik falab yiyorum :) iyi oluyor yeterince vitamin aliyorumKefir sade mi icmek gerek meyvelisi ise yariyor mu?? Arada tost filanda yapip yiyorum ama arrik kahvaltida tumurta yiyebiliyorum. Bende ekmegi azaltip marula yesillige yonelmeyi dusunuyorum hepsi lifli gidalar. Muz maalesef yiyemiyorum biraz biktim galiba son aylara dogru tekrar ona baslarim. Ne yitecegimi bazen sasiriyorum yaa. Bi oyle bi boyle. Bende 2 haftadir gunde 1 kase kiraz yiyorum simdi onun mevsimi gecti visneye sararim :) karpuzu ve kavunu arada tuketiyorum sonra biraz ara veriyorum. Gecen ilk defa fastfood yedim icim gitti kac aydir disardan yemiyodum. Herkes kola icerken ben ayran ictim :) aburcubur tuketmiyorum zaten ev yapimi pasta kek gibi seyler yersem yiyorum. Ama kalsiyum yeterli almiyorum farkindayim ve cok onemli kemik gelisimi icin. Yogurdu ise bu aralar cacik tuketerek yiyorum semizotuda guzel. Esit dengeli beslenmek cok zor gercekten hep fire veriyorum biseylerden
ben meyveli aliyorum kefiri yani sade icemiyorhm evde yapilanida icemiyorum muzda folik asitte var canim beyin gelisimi icin onemli ama bitane yiyemezsen yarim ya olmadi sekerli meyveli tuketmiyorum ben pek yaa karpuz 3 gun ust ustte yemiztik iftarda acayip kilo almistim o zaman ne zaman meyveyi biraktim kilo alimim durdu benim :) genelde dengeli besleniyorum ben cig sebze pek yiyemiyorum midem kabul etmiyor onu onun disinda kofteli aze fasulye bamya karniyarik falab yiyorum :) iyi oluyor yeterince vitamin aliyorum
Yok canim haftaya yaptiracagim ama doktor iyi benim yegenim orda calisti birazda personel indirimide yaptiracakO da iyiymiş aslında canım daha önce yaptırdınmı orada
Aboo mide yanginini napicaz peki ben hic aci tuketmiyorum normalde de
ne guzel yaa bende 5 kilo aldim daha onu koruyorum :)Sen bayagi dengeli besleniyosun darisi basima insallah bende kilo almadim daha. 5 kilo verdim onu koruyorum.
Maşallah canım. Darısı bizim başımızaTeyzeleri detaylı ultrasondan çıktık cok sukur masallah hersey yolunda darisi basiniza
Kızlar 4 lü test sonuçlarım çıktı şükür her şey yolunda. Daha başka test yok değil mi? Yeter varsa da yaptırmam. Çok stres oluyorum[/QUOTE
Maşallah gözünüz aydı canım
Benimde canım hep acı çekiyor yiyorum acaba bebeğe zararı var mıdır
ne guzel yaa bende 5 kilo aldim daha onu koruyorum :)
Benim 2. Hamileliğim. Bebeğin hareketlerini daha erken hissedersiniz diyorlardı. Hala hissetmiyorum. Ne zaman başlar acaba?
Birde Geçen hafta dr. Kontrolünde hareketsizdi. Yavaş yavaş hareket ediyordu. Sizin bebişler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?