- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Alla alla ben yanlış yerden mi bakıyorum acaba. Adım adım böyle ilerliyorum sonra doktorlar çıkıyor. Doktorların alt dallarında doppler göremiyorumşimdi senin için kendiminkinden baktım boş var doopler de
yarın da var 29unda da var.
doktoru seçsen olmaz. doopler i seçip sonra doktor saat seçeceksin. şuanda 28-29 temmuz
2 temmuz 3 temmuz ve 12 temmuz boş yer var
suan 73 kiloyum canim bende ekmegi azalttim sadece sabahlari kucuk tost yiyorum o kadar aksamlarida ekmek yerine pilav yiyorum oda az bi skilde 5 kasiktir en fazlaa :) ekmegin bebege hcbi faydasi yoyok sadece bize kilo yapuyor :)Sanmiyorum canim ama ileri donemlerde mide agrisi cekebilirsin cok asiriya kacma
Olsun koruyosun ne guzel o bile yeterli. Bende ekmege sardim bu aralar bugun sabah marulu ekmek niyetine kullandim azaltma yoluna gidiyorum ekmek yani cok bi faydasi yok :) kac kilosun suan
Alla alla ben yanlış yerden mi bakıyorum acaba. Adım adım böyle ilerliyorum sonra doktorlar çıkıyor. Doktorların alt dallarında doppler göremiyorumAyy çatlıcam şimdi nerde yanlış yapıyorum :)
Alla alla ben yanlış yerden mi bakıyorum acaba. Adım adım böyle ilerliyorum sonra doktorlar çıkıyor. Doktorların alt dallarında doppler göremiyorumAyy çatlıcam şimdi nerde yanlış yapıyorum :)
Güngören’de iki hastane var sorduğum
Özel Güngören HASTANESİ 290₺ idi
Özel ilgi HASTANESİ 250₺
Renkli çekim fiyatı bu... cd çıktı veriyor
Bir de daha uygun çekim var dedi kız fiyatı daha düşük
Ama çıktı olarak sadece siyah beyaz ultrason görüntüsü veriyorlar sanırım.. ya da hiç vermiyor hatırlayamadım ama telefon edip sorarsanız bilgilendirme yapıyorlar
bende cerrahpaşayı tam 1 ay boyunca her gün kontrol ettim bir türlü boş randevu bulamadım... bvu arada Salim Sezer Perinatolog mu.
Ö
özel asya hastanesinde detaylı 270 tl canım bnde yeni sordum
suan 73 kiloyum canim bende ekmegi azalttim sadece sabahlari kucuk tost yiyorum o kadar aksamlarida ekmek yerine pilav yiyorum oda az bi skilde 5 kasiktir en fazlaa :) ekmegin bebege hcbi faydasi yoyok sadece bize kilo yapuyor :)
Aa evet belkide olabilir. Valla en kötü bilgilerimi vercem o bana alsın :))))Canım yanlış yaptığın bir şey yok. Arkadaşın özel bir durumu varsa o sebeple ona goruntuleniyor
bende bundan alicam instagramdan nerden almsitin ben baktimda cogu yerde 150 160 falan
Muayene yerine de tıklayıp açılan sayfada doopler secilicek.ama tabi randevu olmadığı için alinmiyor
Bende sistemden baktim perinatolojiye randevu alinmiyormus. Boyle bir uyari geldi.
Evet canım kadın doğum doktoru kaydını yapmasi lazim
Yani devlete gidip kadin dogumdan randevu alcam oda digerine mi sevk edicek
Hay elini ayağını öpeyim tamam ordan bakayım şimdi çıkmıyor dediğin gibi gece 12de bakcamMuayene yerine de tıklayıp açılan sayfada doopler secilicek.ama tabi randevu olmadığı için alinmiyor
Aynen canım devlet hastanesi kadın doğum doktorunun kaydı yapması gerekiyor. Sonra alınabiliyor
Hay elini ayağını öpeyim tamam ordan bakayım şimdi çıkmıyor dediğin gibi gece 12de bakcam
Aboo uzun ismis. Insallah kendi doktorum yapiyodur. Hic sormadim ayrintiliyi da. Tam 2 hafta sonra gidecem bakakim ne dicek
http://www.fermentemutfagim.com/2016/01/elma-sirkesi.html?m=1Canım bizim evde annemin yaptığı sirke varmış ama kaynatılmadığı ve pastörize olmadığı için bakteri ürüyor kullanmayın yazıyordu internette ben de çekindim açıkçası içmeye Duocid verdi bana da doktor.
Özele gidiyorsan onlarin yetkisi yok canım
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Benim gibi olan biriyle konuşmak çok güzel. Peki şu an atakların oluyor mu? ( inşallah olmuyordur)Ben uzun yıllar kullandım cnm ama gebelik istediğimden beri yani 2 yıldır almıyorum. Ben doktorum ilaç kullandığım sürece gebelik düşünmeyeceksin dedi o yüzden bırakmıştım. Ama burdaki topikte hem gebelikte hem emzirme döneminde daha önce kullandığım ilacı kullananları gördüm. O yüzden iki yıllık süreci kendime eziyet olarak geçirmişim pişmanım bilseydim kullanırdım.
Psikoterapi almanı isterim cnm insanı çok rahatlatıyor özellikle doktorun ile iletişimin iyiyse. Ama ataklara engel olmuyor malesef yani bende olmamıştı diyeyim. Kitap tavsiye edebilirim okumak istersen bana doktorumun tavsiyesiydi. Korkularının üzerine git demişti. Hastane fobim vardı haftada 1 gün 10 dakika hastane koridorunda dolaş demişti. Doktorun ile yaşadıklarınıza dair çözümler üretirsiniz. Hakkında hayırlısı olsun cnm.
Eki Görüntüle 2162101
Canım bnmde sağlık ocağında yapılan testlerimde idrar yolu enfeksiyonu aralığı0 ile 4 olması gerekir iken bnmki 69 çıkmış doktorum görünce endişelendi çok yüksek die yeniden idrar kültürü istedi verdim cuma sonuç çıkacak yalnız o şeyle aklıma gelmedi bişey mi var die içime bişey düştü kaşıntı yanma hiç bişey yok bnde neden bu şekilde çıktı sonuç acaba ben ne yapabilirim ?http://www.fermentemutfagim.com/2016/01/elma-sirkesi.html?m=1
canim bi burdan bak yapilisina ayni sirke olmayabilir.cunku dr umit aktasin yazisinda okumustum ben yatmadan once 2 kasik sirke icerek idrar enfeksiyonunu kalici olarak temizlersiniz diye ondan sonra kesfettim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?