2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
şimdi senin için kendiminkinden baktım boş var doopler de
yarın da var 29unda da var.
doktoru seçsen olmaz. doopler i seçip sonra doktor saat seçeceksin. şuanda 28-29 temmuz
2 temmuz 3 temmuz ve 12 temmuz boş yer var
Alla alla ben yanlış yerden mi bakıyorum acaba. Adım adım böyle ilerliyorum sonra doktorlar çıkıyor. Doktorların alt dallarında doppler göremiyorum Ayy çatlıcam şimdi nerde yanlış yapıyorum :)

Eklentiler

• 7403C6D2-641F-481E-B000-2EF5A1053A6B.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 50D2EB25-E2BA-4B77-A2AB-472754563903.webp
    7 KB · Görüntüleme: 36
  • 1ECE2030-D1EA-458F-8CBA-BE48BE85C3C6.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 33
suan 73 kiloyum canim bende ekmegi azalttim sadece sabahlari kucuk tost yiyorum o kadar aksamlarida ekmek yerine pilav yiyorum oda az bi skilde 5 kasiktir en fazlaa :) ekmegin bebege hcbi faydasi yoyok sadece bize kilo yapuyor :)

Alla alla ben yanlış yerden mi bakıyorum acaba. Adım adım böyle ilerliyorum sonra doktorlar çıkıyor. Doktorların alt dallarında doppler göremiyorum Ayy çatlıcam şimdi nerde yanlış yapıyorum :)

Canım yanlış yaptığın bir şey yok. Arkadaşın özel bir durumu varsa o sebeple ona goruntuleniyor

Muayene yerine de tıklayıp açılan sayfada doopler secilicek.ama tabi randevu olmadığı için alinmiyor

Eklentiler

• Screenshot_20180627-140414.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20180627-140408.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 36

Çok teşekkür ederim buralar daha uygunmuş :)

bende cerrahpaşayı tam 1 ay boyunca her gün kontrol ettim bir türlü boş randevu bulamadım... bvu arada Salim Sezer Perinatolog mu.

Evet perinatolog iyi bir doktormuş kardeşim kendi doktorunun tavsiyesiyle gitmişti adam epey ilgilenmişti sağolsun.

Ö
özel asya hastanesinde detaylı 270 tl canım bnde yeni sordum

Buda uygunmuş teşekkür ederim :)

bende bundan alicam instagramdan nerden almsitin ben baktimda cogu yerde 150 160 falan

Bu çantalar AliExpress te satılıyor ortalama 1 ayda geliyor. Instagram da ordan alıp üzerine fark koyup veriyorlar. Ben 2 yıl önce görümceme hediye almıştım başka modeli şimdi ben kullancam :))

http://www.fermentemutfagim.com/2016/01/elma-sirkesi.html?m=1
canim bi burdan bak yapilisina ayni sirke olmayabilir.cunku dr umit aktasin yazisinda okumustum ben yatmadan once 2 kasik sirke icerek idrar enfeksiyonunu kalici olarak temizlersiniz diye ondan sonra kesfettim bunu.

Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Benim gibi olan biriyle konuşmak çok güzel. Peki şu an atakların oluyor mu? ( inşallah olmuyordur)

Canım bnmde sağlık ocağında yapılan testlerimde idrar yolu enfeksiyonu aralığı0 ile 4 olması gerekir iken bnmki 69 çıkmış doktorum görünce endişelendi çok yüksek die yeniden idrar kültürü istedi verdim cuma sonuç çıkacak yalnız o şeyle aklıma gelmedi bişey mi var die içime bişey düştü kaşıntı yanma hiç bişey yok bnde neden bu şekilde çıktı sonuç acaba ben ne yapabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…