2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kefiri mide yanman icin sade icmen gerekiyor.kefir tanesiyle mayalanmasi gerekiyor.ben ugrasamam diyorsan migrosta kefirzademin kefiri su anda piyasadaki tek taneyle mayalanan kefirmis gida dedektifinden bakabilirsin butun kefirleri incelemislerdi.hem kizimin bagisikligini guclendirmek icin hemde mide amelyati sonrasi yaralarimi iyilestirmek ve bagrsak florami eski haline getirebilmek icin cok arastirdim zamaninda....hamile kalana kadar kendim mayaliyodum da o mayanin canli olmasindan oyle igrendimki cope attim kefirzadem iciyoruz simdi

Güven bana eğer devlet ya da egitim araştırmada perinatolojiye gitmeyi düşünüyorsan sistem böyle canım :)

Ozelde olmuyosa mecbur gidecem zaten. Sikinti universite hastanesi 2 dolmus ve 1 saat uzaklikta belki doktorum birine yonlendirir. Bekleyeyim bakalim nolcak

Deneyeyim kefiri canim sagolasin

Alla alla ben yanlış yerden mi bakıyorum acaba. Adım adım böyle ilerliyorum sonra doktorlar çıkıyor. Doktorların alt dallarında doppler göremiyorum Ayy çatlıcam şimdi nerde yanlış yapıyorum :)

ben bilgisayardan almıştım ama şimdi telden baktim telefondan da oluyormus. yarina pinar kumru var mesela

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-27-14-46-37.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 37
Benimde 83 tu ilk hamileligimde valla dedigim gibi ben bu sirke anasiyla mayalanan sirkeden aldim her gece 2 yemek kasigi 1 bardak suya katip iciyorum.mide amelyati oldugum icin cok cekindim sirkeden ama dogal sirke cok farkliymis kokusuda yok tadida yok gibi hafif bir elma aromasi veriyo suya.mide yanmamda gecti. Gercekten ilk hamileligimde kac tane monurol ictim bilmiyorum...bunda da 2 kez ictim sonra o yaziyi okuyup sirkeyi denedim temizlendi kurtuldum cok sukur darisi basina

ben kefiri sade içemiorum meyveli içebiliyrum sadece süt sevmediğim için en azından bu şekilde biraz da olsa bi işe yarar die

inşallah canım bnde elma sirkesi var evde gerçek die almıştım onu içmeye başlayayım bari akşamları olur sanırım değil mi

kızlar birde bişey sormak istiyorum size ama detaylı ultrason için şimdi sordum ben 275 tl fiyat ama renkli resim ve cd vermio asya hastanesi bilgeye sordum orası 300 küsür dedi onlarda vermiyorlar bu tarafta oturan arkadaşlar nerde nasıl yaptıracak bilgi verebilir misiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20180627-145401.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 41
özel durumum ne ola ki

Canim Engel durumu ya da önemli bir hastalığı ya da acil gelişen bi hastalik gibi gibi olan hastalara randevu sisteminde öncelik tanınıyor. Bu sebeple sana gorunebiliyor olabilir. Çünkü bana da randevu görüntülenmiyor diğer arkadaşlar gibi

Son düzenleme:
ben kefiri sade içemiorum meyveli içebiliyrum sadece süt sevmediğim için en azından bu şekilde biraz da olsa bi işe yarar die
Saglikli olan kefirin icine istedigin meyveyi robottan gecirip hala tatsiz geliyorsa bal da ekleyerek saglikli sekilde tuketebilirsin.gida dedektifininin aayfasini incelersen meyveli aldigin kefirden aldigin seker miktarini gorebilirsin ne yazikki saglikli birsey icmis olmuyorsun hem bebeginde ek gidaya gecince onada sekerden uzak saglikli ogunlee hazirlayabilmek icin arastirmaya baalayacaksin nasil olsa :) o yuzden simdiden kollari siva derim :)

inşallah canım bnde elma sirkesi var evde gerçek die almıştım onu içmeye başlayayım bari akşamları olur sanırım değil mi
Demin attigim linkte yapilisi var gercek veya ev yapimi sirke ;sirke anasiyla fermente edilmis sirke ayni sey degilmis.iyice emin olmadan icme mideni yakabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…