Hadi yaa bakalim 2 hafta sonra ne dicek
Kefiri mide yanman icin sade icmen gerekiyor.kefir tanesiyle mayalanmasi gerekiyor.ben ugrasamam diyorsan migrosta kefirzademin kefiri su anda piyasadaki tek taneyle mayalanan kefirmis gida dedektifinden bakabilirsin butun kefirleri incelemislerdi.hem kizimin bagisikligini guclendirmek icin hemde mide amelyati sonrasi yaralarimi iyilestirmek ve bagrsak florami eski haline getirebilmek icin cok arastirdim zamaninda....hamile kalana kadar kendim mayaliyodum da o mayanin canli olmasindan oyle igrendimki cope attim kefirzadem iciyoruz simdiKefir sade mi icmek gerek meyvelisi ise yariyor mu?? Arada tost filanda yapip yiyorum ama arrik kahvaltida tumurta yiyebiliyorum. Bende ekmegi azaltip marula yesillige yonelmeyi dusunuyorum hepsi lifli gidalar. Muz maalesef yiyemiyorum biraz biktim galiba son aylara dogru tekrar ona baslarim. Ne yitecegimi bazen sasiriyorum yaa. Bi oyle bi boyle. Bende 2 haftadir gunde 1 kase kiraz yiyorum simdi onun mevsimi gecti visneye sararim :) karpuzu ve kavunu arada tuketiyorum sonra biraz ara veriyorum. Gecen ilk defa fastfood yedim icim gitti kac aydir disardan yemiyodum. Herkes kola icerken ben ayran ictim :) aburcubur tuketmiyorum zaten ev yapimi pasta kek gibi seyler yersem yiyorum. Ama kalsiyum yeterli almiyorum farkindayim ve cok onemli kemik gelisimi icin. Yogurdu ise bu aralar cacik tuketerek yiyorum semizotuda guzel. Esit dengeli beslenmek cok zor gercekten hep fire veriyorum biseylerden
Güven banaeğer devlet ya da egitim araştırmada perinatolojiye gitmeyi düşünüyorsan sistem böyle canım :)
Kefiri mide yanman icin sade icmen gerekiyor.kefir tanesiyle mayalanmasi gerekiyor.ben ugrasamam diyorsan migrosta kefirzademin kefiri su anda piyasadaki tek taneyle mayalanan kefirmis gida dedektifinden bakabilirsin butun kefirleri incelemislerdi.hem kizimin bagisikligini guclendirmek icin hemde mide amelyati sonrasi yaralarimi iyilestirmek ve bagrsak florami eski haline getirebilmek icin cok arastirdim zamaninda....hamile kalana kadar kendim mayaliyodum da o mayanin canli olmasindan oyle igrendimki cope attim kefirzadem iciyoruz simdi
Alla alla ben yanlış yerden mi bakıyorum acaba. Adım adım böyle ilerliyorum sonra doktorlar çıkıyor. Doktorların alt dallarında doppler göremiyorumAyy çatlıcam şimdi nerde yanlış yapıyorum :)
Benimde 83 tu ilk hamileligimde valla dedigim gibi ben bu sirke anasiyla mayalanan sirkeden aldim her gece 2 yemek kasigi 1 bardak suya katip iciyorum.mide amelyati oldugum icin cok cekindim sirkeden ama dogal sirke cok farkliymis kokusuda yok tadida yok gibi hafif bir elma aromasi veriyo suya.mide yanmamda gecti. Gercekten ilk hamileligimde kac tane monurol ictim bilmiyorum...bunda da 2 kez ictim sonra o yaziyi okuyup sirkeyi denedim temizlendi kurtuldum cok sukur darisi basinaCanım bnmde sağlık ocağında yapılan testlerimde idrar yolu enfeksiyonu aralığı0 ile 4 olması gerekir iken bnmki 69 çıkmış doktorum görünce endişelendi çok yüksek die yeniden idrar kültürü istedi verdim cuma sonuç çıkacak yalnız o şeyle aklıma gelmedi bişey mi var die içime bişey düştü kaşıntı yanma hiç bişey yok bnde neden bu şekilde çıktı sonuç acaba ben ne yapabilirim ?
Muayene yerine de tıklayıp açılan sayfada doopler secilicek.ama tabi randevu olmadığı için alinmiyor
ben kefiri sade içemiorum meyveli içebiliyrum sadece süt sevmediğim için en azından bu şekilde biraz da olsa bi işe yarar dieKefiri mide yanman icin sade icmen gerekiyor.kefir tanesiyle mayalanmasi gerekiyor.ben ugrasamam diyorsan migrosta kefirzademin kefiri su anda piyasadaki tek taneyle mayalanan kefirmis gida dedektifinden bakabilirsin butun kefirleri incelemislerdi.hem kizimin bagisikligini guclendirmek icin hemde mide amelyati sonrasi yaralarimi iyilestirmek ve bagrsak florami eski haline getirebilmek icin cok arastirdim zamaninda....hamile kalana kadar kendim mayaliyodum da o mayanin canli olmasindan oyle igrendimki cope attim kefirzadem iciyoruz simdi
ben bir sürü randevu görüyorum şuan...
Canım yanlış yaptığın bir şey yok. Arkadaşın özel bir durumu varsa o sebeple ona goruntuleniyor
Canım özel bir durumun varsa bu sebeple sana öncelik tanınmış olunabilir sistemde
inşallah canım bnde elma sirkesi var evde gerçek die almıştım onu içmeye başlayayım bari akşamları olur sanırım değil miBenimde 83 tu ilk hamileligimde valla dedigim gibi ben bu sirke anasiyla mayalanan sirkeden aldim her gece 2 yemek kasigi 1 bardak suya katip iciyorum.mide amelyati oldugum icin cok cekindim sirkeden ama dogal sirke cok farkliymis kokusuda yok tadida yok gibi hafif bir elma aromasi veriyo suya.mide yanmamda gecti. Gercekten ilk hamileligimde kac tane monurol ictim bilmiyorum...bunda da 2 kez ictim sonra o yaziyi okuyup sirkeyi denedim temizlendi kurtuldum cok sukur darisi basina
bende aliexpresten alicam canimBu çantalar AliExpress te satılıyor ortalama 1 ayda geliyor. Instagram da ordan alıp üzerine fark koyup veriyorlar. Ben 2 yıl önce görümceme hediye almıştım başka modeli şimdi ben kullancam :))
http://www.fermentemutfagim.com/2016/01/elma-sirkesi.html?m=1
canim bi burdan bak yapilisina ayni sirke olmayabilir.cunku dr umit aktasin yazisinda okumustum ben yatmadan once 2 kasik sirke icerek idrar enfeksiyonunu kalici olarak temizlersiniz diye ondan sonra kesfettim bunu.
özel durumum ne ola ki
ben şimdiye kadar hep özele gittim ama, zeynep kamilin hastası değildim... özel bir durumum yok.
Saglikli olan kefirin icine istedigin meyveyi robottan gecirip hala tatsiz geliyorsa bal da ekleyerek saglikli sekilde tuketebilirsin.gida dedektifininin aayfasini incelersen meyveli aldigin kefirden aldigin seker miktarini gorebilirsinben kefiri sade içemiorum meyveli içebiliyrum sadece süt sevmediğim için en azından bu şekilde biraz da olsa bi işe yarar die
Demin attigim linkte yapilisi var gercek veya ev yapimi sirke ;sirke anasiyla fermente edilmis sirke ayni sey degilmis.iyice emin olmadan icme mideni yakabilirinşallah canım bnde elma sirkesi var evde gerçek die almıştım onu içmeye başlayayım bari akşamları olur sanırım değil mi
Evet 22 tl olan.ugrasirim diyosan oburunu de alip kendin yapabilirsin.ben aldim ama ayni tadi tutturamadimSoldaki sirke dimi. Bende de cok hafif enfeksiyon var cunku mideye de iyi geliyosa alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?