Ev
Evet 22 tl olan.ugrasirim diyosan oburunu de alip kendin yapabilirsin.ben aldim ama ayni tadi tutturamadim
1 sise 20 22 gun filan gidiyo ben aksam iciyorumTamam canim alayim o zaman 1 sise ne kadar gidiyor?? Sadece sabahlari midem icin icicem
evet canim doktorunun seni yonlendrimesi gerek burasi cook buyuk olmadigi doktorum bana perinatologun kendi nosunu vermisti aradim kadin iste gel dedi bana gittim normal sira oldum bide perinatolog prof oldugu icin develtte olsa ucretliydi benimki unv hastanesiBende sistemden baktim perinatolojiye randevu alinmiyormus. Boyle bir uyari geldi.
ozelde radyolog bakiyor diye biliyorum ben hatta bu gittigimdede baktiricam unv hastanesindeb memnun kalamdim ne renkli bakti nede iyice detay verdi bana sadece herseyi guzel deyip gecti onu kendi doktorumda yapiyorÖzele gidiyorsan onlarin yetkisi yok canım
tmdır teşekkür ederim bilgin içinDemin attigim linkte yapilisi var gercek veya ev yapimi sirke ;sirke anasiyla fermente edilmis sirke ayni sey degilmis.iyice emin olmadan icme mideni yakabilir
Bende pınar kumruda ne gözüküyor baksana :)) bence seni hamile diye tanımlamışlar ondan ayrıcalık çıkıyor bende hiç bi doktorda doppler çıkmıyor, gece 12de denicem şansımı :)ben bilgisayardan almıştım ama şimdi telden baktim telefondan da oluyormus. yarina pinar kumru var mesela
ozelde radyolog bakiyor diye biliyorum ben hatta bu gittigimdede baktiricam unv hastanesindeb memnun kalamdim ne renkli bakti nede iyice detay verdi bana sadece herseyi guzel deyip gecti onu kendi doktorumda yapiyor
canim tatmin olmadim yaa esimde renkli gorucem diye baya heyecanlanmisti o yizden gidicez zaten doktoruma daha gostermedim ben testi onuda gosteririm gerek yok derse belki baktirmam :)Kız bir şey yok dediyse daha ne tekrar aynı heyecanı yaşama :)) ben perşembe yine gidicem bakalım ne dicek.ozeldekine fakülteye gidicem diyince tamam dedi o yüzden özele kalsaydı doktorum mu yapardı yoksa başka biri mi bilmiyorum canim
Evet canim cok pahali malesefŞimdi istanbul avrupa yakasında bikaç hastaneyi aradım. Renkli ultrasonlar niye bukadar pahalı ya. Doktorum henüz istemedi ama istiycek heralde. Bu akşam kontrol hakkımı kullanmaya gitcem bakalım. Cuma günü tatile gidiyorum, gitmeden bi görüneyim.
Doğrudur canım öyle de olabilir. Riskli görünen durumlarda garanti olsun diye alttan da bakıyorlar sanırım :)Dogrudur canim bende alttan muayenenin daha saglikli oldugunu dusunuyorum. Biz riskli kanamali gebelik yasamadik ya karindan da hersey normal gorununce doktor alta gerek duymuyor sanirim. Risk olunca alttan muayene en guzelidir
Canım riskli durumlarda gerekli görürlerse kesin sonuç olsun diye alttan bakıyorlar anladığım kadarıyla. Sende sıkıntı görülmediği için gerek de duyulmamıştır.bilmiyorum oyle olsaydi muhtemelen yanlsi ciksa falan 2 doktordn biri soylerdi alttan bakalim diye bi doktorum daha detayci zaten mutlaka o soylerdi een azindn
Tamam canım çok teşekkür ederim Eminim elma sirkesi şifadır hiç şüphem yok. Ama yapılış aşaması önemli olabilir ben de burdan alayım o zaman.http://www.fermentemutfagim.com/2016/01/elma-sirkesi.html?m=1
canim bi burdan bak yapilisina ayni sirke olmayabilir.cunku dr umit aktasin yazisinda okumustum ben yatmadan once 2 kasik sirke icerek idrar enfeksiyonunu kalici olarak temizlersiniz diye ondan sonra kesfettim bunu.
Kasılma oluyo ara ara ama sanırım benim böbrek ilgili bi sorunum var . Yarın kendi dr gitmeye karar verdim . Sağlık ocagında onceki gün kan ıdrar vermıstım ama evın cocugun derdınde. Sonuc ıcın aramayı unuttum . Yarın sonucu mail isteyip gidicem bugun ıkı kere idrar yaparken kasıklardan sol arkaya vuran ve sonrasındada tüm bel ve kasıgı saran bi ağrı yasadım gunduzde doğrulup yuruyemeyeeck kadar zorlayan bi ağrı olmustu gene . Başıma bi işler açılck ama ne bılmıyorum yarın gorucem. Bugunde esimle kavga ettık avazım cıkana kadar bagırttılar benı sonunda . Akşam olunca su cocukla kavgalarından bağrıs çığrışlarından bıktım usandım artık . Her akşam aynı sey oğlumuda pedegoğa goturcem . Akşam olunca babası gelınce başlayan bu mızırtılı hali ve yatana kadar bıtmek bılmeyen ağlamalar sınırler bişeylerinden bıktım artık yoruldum gercektn cekılmez bı hal aldı artık. Ben akşama kadar olmayacak hiç bişeye ızın vermıyorum . Bnden talepde etmıyo musade etmedıgım ıcın bılıyo . O kadar bı mızırtısıda olmuyo uykusunu almadan kalkma işi olmadıgı surece. Kendi kendine girip çıkıyo oynuyo . Yerı gelıyo bazı seylerı oturup anlatıyorm her ne kadar bağırsamda bazı seylerı ınatla devam etme huyu olmasına rağmen en azından yapıyorum. Evet bende sucluyum bagırdığım cok oluyo artık sınırlerım dayanmıyo doğru ama akşam 6:30 oldu mu cocuk babayı goruyo akşam 9:30 10 a kadar uyuyana kadar sürekli bi ağlamaklı hal. Mız mızlık bişeyler yapma yaptırma cabası kapı pence carpma . Akşama kadar yapmadıgı ne varsa sıralıyo resmen hayret ıcınde ızlıyorm yoruldum artık ya . Suan boğazım yanıyo nasıl bağırdıysam artık dişlerim mişlerim kan içinde kaldı : / zaten cektıgım anlamlı anlamsız ağrılar kaç gundur kafamı kurcalıyo nolcagım belirsiz bi hamilelik gecırıyorum bıde bu huzursuz ortam yıprandım ya bende ınsanım :.( akşam olunca bi huzur olur ne bılıyım yemek yenır oynanır gulunur uyunur yok her gun kavga bağrıs ıkısının arasında bağırmadan anlat cocugu itip kakma dedikçe sinir hastası adam laf dinlemiyo ya :/ işte böyle bi kerede ben içimi dökmüş oluyum . Sudan gereksiz sebeplerden cıkan ewımdekı bu huzursuzluklardan gebeliğim nası etkılenıyo bi fikrim yok . Ama hıcde ıyı bı gebelık gecırmıyorum bence boyle stres altında ... erken doğumdan o kadar korkum varki bu sefer neden bılmıyorum. Daha 20. Haftaya gırmedık ödüm kopuyo :/ 34 36 lara bari ulasırsam sağ salim iyidir diyorum ne diyim başka :/İnşallah mühim birşey değildir canım hala var mı agri
Kasılma oluyo ara ara ama sanırım benim böbrek ilgili bi sorunum var . Yarın kendi dr gitmeye karar verdim . Sağlık ocagında onceki gün kan ıdrar vermıstım ama evın cocugun derdınde. Sonuc ıcın aramayı unuttum . Yarın sonucu mail isteyip gidicem bugun ıkı kere idrar yaparken kasıklardan sol arkaya vuran ve sonrasındada tüm bel ve kasıgı saran bi ağrı yasadım gunduzde doğrulup yuruyemeyeeck kadar zorlayan bi ağrı olmustu gene . Başıma bi işler açılck ama ne bılmıyorum yarın gorucem. Bugunde esimle kavga ettık avazım cıkana kadar bagırttılar benı sonunda . Akşam olunca su cocukla kavgalarından bağrıs çığrışlarından bıktım usandım artık . Her akşam aynı sey oğlumuda pedegoğa goturcem . Akşam olunca babası gelınce başlayan bu mızırtılı hali ve yatana kadar bıtmek bılmeyen ağlamalar sınırler bişeylerinden bıktım artık yoruldum gercektn cekılmez bı hal aldı artık. Ben akşama kadar olmayacak hiç bişeye ızın vermıyorum . Bnden talepde etmıyo musade etmedıgım ıcın bılıyo . O kadar bı mızırtısıda olmuyo uykusunu almadan kalkma işi olmadıgı surece. Kendi kendine girip çıkıyo oynuyo . Yerı gelıyo bazı seylerı oturup anlatıyorm her ne kadar bağırsamda bazı seylerı ınatla devam etme huyu olmasına rağmen en azından yapıyorum. Evet bende sucluyum bagırdığım cok oluyo artık sınırlerım dayanmıyo doğru ama akşam 6:30 oldu mu cocuk babayı goruyo akşam 9:30 10 a kadar uyuyana kadar sürekli bi ağlamaklı hal. Mız mızlık bişeyler yapma yaptırma cabası kapı pence carpma . Akşama kadar yapmadıgı ne varsa sıralıyo resmen hayret ıcınde ızlıyorm yoruldum artık ya . Suan boğazım yanıyo nasıl bağırdıysam artık dişlerim mişlerim kan içinde kaldı : / zaten cektıgım anlamlı anlamsız ağrılar kaç gundur kafamı kurcalıyo nolcagım belirsiz bi hamilelik gecırıyorum bıde bu huzursuz ortam yıprandım ya bende ınsanım :.( akşam olunca bi huzur olur ne bılıyım yemek yenır oynanır gulunur uyunur yok her gun kavga bağrıs ıkısının arasında bağırmadan anlat cocugu itip kakma dedikçe sinir hastası adam laf dinlemiyo ya :/ işte böyle bi kerede ben içimi dökmüş oluyum . Sudan gereksiz sebeplerden cıkan ewımdekı bu huzursuzluklardan gebeliğim nası etkılenıyo bi fikrim yok . Ama hıcde ıyı bı gebelık gecırmıyorum bence boyle stres altında ... erken doğumdan o kadar korkum varki bu sefer neden bılmıyorum. Daha 20. Haftaya gırmedık ödüm kopuyo :/ 34 36 lara bari ulasırsam sağ salim iyidir diyorum ne diyim başka :/
Canım Allah kolaylık versin. Çocukların işi hiç belli olmuyo. Annenin yapmayacağını biliyo babayı usandırıyo bu sefer. Babalar bize göre biraz daha sabırsız. İnsan hiçbişeye kızmıyoda, o sebepsiz ağlamalar yokmu deli ediyo. Eğer iyi geleceğini düşünüyosan göster tabiki pedagoga. Ama babada biraz daha sabır göstermeli.Kasılma oluyo ara ara ama sanırım benim böbrek ilgili bi sorunum var . Yarın kendi dr gitmeye karar verdim . Sağlık ocagında onceki gün kan ıdrar vermıstım ama evın cocugun derdınde. Sonuc ıcın aramayı unuttum . Yarın sonucu mail isteyip gidicem bugun ıkı kere idrar yaparken kasıklardan sol arkaya vuran ve sonrasındada tüm bel ve kasıgı saran bi ağrı yasadım gunduzde doğrulup yuruyemeyeeck kadar zorlayan bi ağrı olmustu gene . Başıma bi işler açılck ama ne bılmıyorum yarın gorucem. Bugunde esimle kavga ettık avazım cıkana kadar bagırttılar benı sonunda . Akşam olunca su cocukla kavgalarından bağrıs çığrışlarından bıktım usandım artık . Her akşam aynı sey oğlumuda pedegoğa goturcem . Akşam olunca babası gelınce başlayan bu mızırtılı hali ve yatana kadar bıtmek bılmeyen ağlamalar sınırler bişeylerinden bıktım artık yoruldum gercektn cekılmez bı hal aldı artık. Ben akşama kadar olmayacak hiç bişeye ızın vermıyorum . Bnden talepde etmıyo musade etmedıgım ıcın bılıyo . O kadar bı mızırtısıda olmuyo uykusunu almadan kalkma işi olmadıgı surece. Kendi kendine girip çıkıyo oynuyo . Yerı gelıyo bazı seylerı oturup anlatıyorm her ne kadar bağırsamda bazı seylerı ınatla devam etme huyu olmasına rağmen en azından yapıyorum. Evet bende sucluyum bagırdığım cok oluyo artık sınırlerım dayanmıyo doğru ama akşam 6:30 oldu mu cocuk babayı goruyo akşam 9:30 10 a kadar uyuyana kadar sürekli bi ağlamaklı hal. Mız mızlık bişeyler yapma yaptırma cabası kapı pence carpma . Akşama kadar yapmadıgı ne varsa sıralıyo resmen hayret ıcınde ızlıyorm yoruldum artık ya . Suan boğazım yanıyo nasıl bağırdıysam artık dişlerim mişlerim kan içinde kaldı : / zaten cektıgım anlamlı anlamsız ağrılar kaç gundur kafamı kurcalıyo nolcagım belirsiz bi hamilelik gecırıyorum bıde bu huzursuz ortam yıprandım ya bende ınsanım :.( akşam olunca bi huzur olur ne bılıyım yemek yenır oynanır gulunur uyunur yok her gun kavga bağrıs ıkısının arasında bağırmadan anlat cocugu itip kakma dedikçe sinir hastası adam laf dinlemiyo ya :/ işte böyle bi kerede ben içimi dökmüş oluyum . Sudan gereksiz sebeplerden cıkan ewımdekı bu huzursuzluklardan gebeliğim nası etkılenıyo bi fikrim yok . Ama hıcde ıyı bı gebelık gecırmıyorum bence boyle stres altında ... erken doğumdan o kadar korkum varki bu sefer neden bılmıyorum. Daha 20. Haftaya gırmedık ödüm kopuyo :/ 34 36 lara bari ulasırsam sağ salim iyidir diyorum ne diyim başka :/
Gecenki ağrılarımdan dolayı acıle gıtmıstım kadın dioki bol istirahat su hı hı olur gorursem solerım dedım . Ne ıstırahatı ya iş mi bıtıyo. Bıktım artık gercekren ıkı tane olunca nası kıyametler kopacak bakalım . Her akşammı aynı olur herrr akşam aynı be bıktım usandım ya . Daha 1,5 yasında cocuga bıktım senden bu ne boyle bı dur cekıl yapma dıorum anlamıyo musun gelme gitme etme ya cocuk zaten akşama kadar eve tıkalı ben bı yere cıkamıyorum cıkaramıyorum havalarda bozuk zaten . Akşamda başka bı yuz gorunca halıyle ılgı ıstıyo cok mu sey ıstıyo . Ayrıca buna kendş alıstırdı kucuklugunden beri her akşam saatlerce oyun ılgı dısarı cıkarmalar alıstı cocuk . Gordumu yanından ayrılsın ıstemıo bıraz ılgı oyun cok muu . Ben dınlenemıcek mıyım ben bıyle yapamıck mıyım bende yoruluyorum sıralanıyo . Gelme dedım o zaman eve abı gelme ya gelme gıt dolan dur yemegını ye kafanı dınle cocuk senı gormeyınce gayet sakın zaten !!!Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Bazen enerjim bitiyor çok yorulduğumu hissediyorum. Küçük çocukla tek başına hamilelik gerçekten çok zormuş. Bizde 2 yaşımıza giricez 2 yaş sendromu yaşıyoruz sanırım. Eşim bazen gerçekten anlayışsız olabiliyor yada ben artık tahammülsüz oldum bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun canım. Kötü şeyleri düşünme. Ben kızıma 31 haftalık Doğum yaptım. Bunda da aynı şeyi yaşarım diye korktuğumdan stresten uzak durmaya çalışıyorum.
Goturcm cnm yoruldum cunku ınan bez ısımız bıtmıs olsa krese vercem sosyal ortamı olsun can sıkıntısı gıtsın dıye emınım ona ıyı gelecek ama malesef bezdeyız daha seneye ılk ısım bezınden cıkarmak ve krese vermek olcak yoksa tımarhanenın baş katibi olabılırım . Bitmek bilmeyen mızlamalar oburunun bundan çok bağrışları hayattan sogudum alıp basımı gıdıcem ıkınızde kalıcaksınız yıyın bırbırnızı sonra dedım bugun gercekten bıttım Artık yanı! Banada yazıkCanım Allah kolaylık versin. Çocukların işi hiç belli olmuyo. Annenin yapmayacağını biliyo babayı usandırıyo bu sefer. Babalar bize göre biraz daha sabırsız. İnsan hiçbişeye kızmıyoda, o sebepsiz ağlamalar yokmu deli ediyo. Eğer iyi geleceğini düşünüyosan göster tabiki pedagoga. Ama babada biraz daha sabır göstermeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?