- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Aa 30 cm mi olmus masallahguanydin kizlarrr bende kontrolden geldim kendi doktorumda inceledi detayli bebegi cok sukur bi problemi yokk 30 cm boyu 601 gram olmuss :) renkli cekemedi yuzunu cunku essek sipasi eliyle kapaymisti yuzunu :) buarada e bebek indirimden faydalanip bebek arabamizi aldik mamas papas sola 2 aldim bide maxi cosinin ana kucagini aldik sukurki bu dertten kurtuldum artik :)
O kiskanclik bizde de var ozellikle eltim ve kaynim...bazen diyorum dostmusunuz dusman mi resmen beddua eder gibi yemek yemesin uyumasin anormal bisey olsun demeye getiriyolar...valla o anneyle alakali biz huzurlu sakin guleryuzlu olunca cocuklarda oyle oluyo.bak sende simdiden insallah utandiricaz diyosun :) sen bebegine inaninca ister istemez o da nasil bir bebek bekliyosan oyle oluyo :) ayy çatlasinlarBenim 3. Bakalım nasıl olacak. İlk kızım tam bir prensestir. Narin naziktir. İkincisi daha hareketli ve haylaz. Ama bebeklikleri çok şükür aman aman zor geçmedi. Hep geç uyanan çocuklar oldular. Annelerini hiç uykusuz bırakmadılar. Küçüğe haylaz desekte sözümüzden çıkmaz.
Hatta herkes derki, sizin evin havasındanmı suyundanmı çocuklarınıza bişeyler oluyo:)
Ve kıskançlar 3. Bebeğin çok huysuz olmasını bekliyolar. Ama onları yine utandırıcaz inşaAllah:)
evet cnm doktorda usun olacak dedi amin canim insaallh :)Aa 30 cm mi olmus masallahuzun boylu olcak kuzu gule gule kullanin arabanizi guzel gunlerde eskitin
guanydin kizlarrr bende kontrolden geldim kendi doktorumda inceledi detayli bebegi cok sukur bi problemi yokk 30 cm boyu 601 gram olmuss :) renkli cekemedi yuzunu cunku essek sipasi eliyle kapaymisti yuzunu :) buarada e bebek indirimden faydalanip bebek arabamizi aldik mamas papas sola 2 aldim bide maxi cosinin ana kucagini aldik sukurki bu dertten kurtuldum artik :)
guanydin kizlarrr bende kontrolden geldim kendi doktorumda inceledi detayli bebegi cok sukur bi problemi yokk 30 cm boyu 601 gram olmuss :) renkli cekemedi yuzunu cunku essek sipasi eliyle kapaymisti yuzunu :) buarada e bebek indirimden faydalanip bebek arabamizi aldik mamas papas sola 2 aldim bide maxi cosinin ana kucagini aldik sukurki bu dertten kurtuldum artik :)
Ayyy burcu ne eşinin. benimkide surat yapıyorum diye surat yapıyo şimdi günlerce uzatır suratını. ama yeter yani ben de bu halimle çalışıyorum koşturuyorum paramı ne saklıyorum ne gizliyorum adam benden para saklıyo kendimi enayi gibi hissediyorum. kaç aydır çalış çalış elimde para yok sözde bebeğim için biriktiricektim. hepsi aynı düşüncesiz.. bence sen kendine nefes alma fırsatı ver. ablam çok kötü olmuştu resmen beynim uyuşuyo deyip fenalaşıp kalıyodu. parka çık gez dolaş braz nefes al.. bebeğin olmadan yapamıyosan onla nefes almaya çalış. sen nekadar huzursuzsan onlarda bi okadar fena oluyolar.. Allah kolaylık versin gerçekten çok zor..herkes aynı herkes bn nerdeyse 1 aydır konuşmuoz kırgınız mecbur kalmadıkca muhattap olmuyoruz birbirimizle hala uzattıkça uzatıyor haklı gibi bnmi gebeyim omu belli değil bıktım artık sıkıldım bu hallerden millet ne güzel hamilelik yaşıyor yediği önünde yemediği ardında bizimkiler bizi boğazlayacak nerde ise
oyyy maşallah onaaguanydin kizlarrr bende kontrolden geldim kendi doktorumda inceledi detayli bebegi cok sukur bi problemi yokk 30 cm boyu 601 gram olmuss :) renkli cekemedi yuzunu cunku essek sipasi eliyle kapaymisti yuzunu :) buarada e bebek indirimden faydalanip bebek arabamizi aldik mamas papas sola 2 aldim bide maxi cosinin ana kucagini aldik sukurki bu dertten kurtuldum artik :)
2 goruntuleme merkezini aradı biri yapmiyormuş biri yapiyor ama radyologmuş buze perinatolog lazım..Sonra Acıbademi aradım ( adamlar isi biliyor yaa) sigortanız da dogum teminatınız varsa karşılar dedi..792 lira fiyat verdi ben 160 lira odeyecegim..Acibademe kaldim ama yine ama işimi yine o cozdü..:)
sagolasin cnm seninkide olmustr bu kdr :)Ay masaAllah bebişebenimkine de arefeden bı gün önce gitmiştik 25 cm demişti acaba simdi ne kadar :))
amin canim hepimiz saglikla alalim kucaklarimizaMaşallah maşallah gelişiminiz çok güzel Allah nazarlardan korusun sağlıcakla gelsin canım
Bende aşı oldum ve hiç bişey hissetmedim canım senin gibi maşallah bizeKızlar merhaba;
Bugün aile hekimliğine gidip tetenoz aşımı oldum. ilk doz. inanın bana hiç hissetmedim. ne ağrı ne sızı. şuan 3 saat oldu hala birşey yok. yani korkmayın. Toplamda 5 dozluk bir karne veriliyor. Ayrıca detaylı kan ve idrar testlerinizi de yapıyorlar. birde hemşire bir kutu decavit verdi. benim bitmek üzereydi.
Bir başka konu ise biz şuan 20+3 olduk. ara sıra kıpır kıpır bebeğin haraketlerini hissediyorum ama öyle aman aman yoğun ve hergün değil. tekme aşamasına geçemedik sadece bir kere hissettim o duyguyu sizlerde durum nasıl... bazı arkadaşlar çok erken hissettiler. bizde nıye böyle geç hissediliyor.. iç karnımız mı geniş yoksa bebişler mi uysalll:)...:)
Kızlar merhaba;
Bugün aile hekimliğine gidip tetenoz aşımı oldum. ilk doz. inanın bana hiç hissetmedim. ne ağrı ne sızı. şuan 3 saat oldu hala birşey yok. yani korkmayın. Toplamda 5 dozluk bir karne veriliyor. Ayrıca detaylı kan ve idrar testlerinizi de yapıyorlar. birde hemşire bir kutu decavit verdi. benim bitmek üzereydi.
Bir başka konu ise biz şuan 20+3 olduk. ara sıra kıpır kıpır bebeğin haraketlerini hissediyorum ama öyle aman aman yoğun ve hergün değil. tekme aşamasına geçemedik sadece bir kere hissettim o duyguyu sizlerde durum nasıl... bazı arkadaşlar çok erken hissettiler. bizde nıye böyle geç hissediliyor.. iç karnımız mı geniş yoksa bebişler mi uysalll:)...:)
Bende aşı oldum ve hiç bişey hissetmedim canım senin gibi maşallah bizebebişide hissediyodum ben ilk gebelik olmasına rağmen ama bu 2 gündür falan uyuyo heralde hissetmiyorum. 1 ay sonra kıpır kıpır olacaklar inşallah
decavit demir hapıydı dimi canım?
Bende aşı oldum ve hiç bişey hissetmedim canım senin gibi maşallah bizebebişide hissediyodum ben ilk gebelik olmasına rağmen ama bu 2 gündür falan uyuyo heralde hissetmiyorum. 1 ay sonra kıpır kıpır olacaklar inşallah
decavit demir hapıydı dimi canım?
Medilife Ali beye gidiyorum. Sor canım sorun yok:)Günaydın kızlar nasılsınız? bu aralar hepimizde bi gerginlik var malesef.. bende eşimle kavga ettim konuşmuyoruz.. insanı enayi yerine koyuyo resmen çok sinirliyim artık Allaha havale ettim
ya canım bikaç kez sormuş olabilirim ama nereye gidiyodun sen son kez sorcam söz
canım benm ablamda aynı sen gibi ve onun 2 kızı var. sende bi gözük psikoloğa sende rahatlarsın. anlayışsız eş olunca çocukta annede huysuz gergin oluyo. ablamdan dolayı seni çok iyi anlıyorum
Süsleniyodur içerideHe ya bazen kıpır kıpır bazen de tık yok :) bugün daha uyanmadi heralde bizim kizçecanim decavit vitamin hapi
benim öyle vitaminim falan yok doktor yeterince besili görünce beni vermek istemedi demekkiYok canım decavit multivitamin hapı.. içinde demirde var ama 60 mg sanırım. diğer vitaminler de var.. inşallah hissederiz canım.. insan hissedince mutlu oluyor bebiş orada ve iyi şükür diyor.. hissedemeyince ne oldu acaba diyor. benim hala derinden derinden kıpırtı seyirme gibi haraketleri şuan... artık tekme atsın dönsün, kaysın yüzsün falan istiyor insan...
orada ki doçentti dimi canım o? bizim akraba da orada doğum yapacaktı kızın eli kulağında ama doktoru haber vermeden tatile çıkmış doçentmiş oradaki o doktor. kız şimdi başka hastaneye döndü. o yüzden de gidesim gelmiyo oraya ay napıcam bilmiyorum.Medilife Ali beye gidiyorum. Sor canım sorun yok:)
burcu oğlak eşimin benimde yay. yaa sorma bnde ondan önce işe geliorum ondan sonra işten çıkıp eve gidiorum yoruluyorum hiç banamısın demiyor adam ya düşüncesiz ki ne düşüncesiz başkasına güler yüz iyi ondan iyisi yok bana burnumdan getiriyor herşeyi. aminnnnn olmasın sonumuz walla ama ben doya doya hamile kaldım die sevinemedim bile hep bişey oluoAyyy burcu ne eşinin. benimkide surat yapıyorum diye surat yapıyo şimdi günlerce uzatır suratını. ama yeter yani ben de bu halimle çalışıyorum koşturuyorum paramı ne saklıyorum ne gizliyorum adam benden para saklıyo kendimi enayi gibi hissediyorum. kaç aydır çalış çalış elimde para yok sözde bebeğim için biriktiricektim. hepsi aynı düşüncesiz.. bence sen kendine nefes alma fırsatı ver. ablam çok kötü olmuştu resmen beynim uyuşuyo deyip fenalaşıp kalıyodu. parka çık gez dolaş braz nefes al.. bebeğin olmadan yapamıyosan onla nefes almaya çalış. sen nekadar huzursuzsan onlarda bi okadar fena oluyolar.. Allah kolaylık versin gerçekten çok zor..
geçen akşam ablamla eniştem kahve içmeye geldi ufak kızı 5 yaşında bir kudurdu ki görmen lazım anıra anıra ağladı resmen. kahveler fincanlarda yarım kaldı ablam ayrı bağırdı çağırdı. eniştem ayrı patakladı ( ki o huylarına uyuz oluyorum zaten 5 dk sonra sakinleşecek çocuk) sonra çıkıp gittiler. Dedim Allahım nolur sonumuz böyle olmasın ne huzur kalıyo ne sabır..
oyyy maşallah onaa
Benimkini artık hissediyorum :) aşıyı vuruldum ne kart verdi ne bsy. Sadece kilo ve tansiyona baktı. Ben gitmeseydim aramazlardi heralde. Doktorum bazı tahlilleri yaparsın dedi aile hekimine gösterdim hastanede yaptır daha güvenilir dedi.sanirim başından savdı.decavitte hep parayla alıyorum. Değiştirsem mi napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?