Yok canım. Benimki doçent değil bildiğim kadarıyla. Bana dün ayrıntılı ultrason için başka Ali diye bi doktora yönlendirdi. O olabilir.Süsleniyodur içerideanladım canım tşekkür ederim.
benim öyle vitaminim falan yok doktor yeterince besili görünce beni vermek istemedi demekki
o içeride yüzüyodur da bizim haberimiz yokbende bazen masaya çok eğilince derinlerden pıt pıt hissediyorum mesela şuan pıt pıt yapıyo bişey sanırım o sıkıştı ama çoook içerilerden geliyo
orada ki doçentti dimi canım o? bizim akraba da orada doğum yapacaktı kızın eli kulağında ama doktoru haber vermeden tatile çıkmış doçentmiş oradaki o doktor. kız şimdi başka hastaneye döndü. o yüzden de gidesim gelmiyo oraya ay napıcam bilmiyorum.
eşime de kızdım sonunda gidicem istinyede doğuracam 6 7 bin tlye nasıl ödüyosa ödesin
evet canım medilife 467 tl, istinye 575 tl, büyükçekmece kolan da Altan bey var onu çok övüyolar o 600 tl avcılar hospital 400tl. bide bi yer vardı o da 300 tl ama o 500evlerde. düşün yani bu civardakiler hep pahalı..Kızlar aklınızda olsun beylikdüzü medilife ta ayrıntılı ultrason 467 tl mişbaşka yerde yaptıralım diyorum, eşimde diyoki bu sefer doktprun beğenmez bi sıkıntı falan bulur diyo. O da haklı. Bilmiyorum.
ayyyy bnmkide acayip kinci ben yanaşmadan haksız olsa da gelmez illa ben gidip özür dileyecem haklısın dicem ama bu hamilelikte yapmorum onu o yüzden uzayıp gidiyor küslüğümüz ben kndi işimi kndim yapabiliorum aman kimseden de bişey istemiorum sonra kndilerinde hak buluyorlar gerek yok bnceValla bende hamileyim ama gel otur o işide ben yaparım diyen yok her gittiğim yerde hizmetçilik yapıyorum resmen. ablamdaydık dün akrabalarla yağmur su versene yağmur çayı doldursana yağmur onu yapsana anca kullanıyolar insanı. kendi ablam öyle yapıyosa elalem ne yapmasın bana.. bende o yüzden hamileyim ay uy diyemiyorum yani. eşlerimizde aynı hepimizin.. benimki de kova burcu. o suratı haftalaaaarca uzarda gder yalancı herifin
ya canım çok kafam karışık şuan çok kötüyüm otursam ağlıycam. medilife mı gitsem avcılar hospitale mi yorumları iç acıcı değil, livde olurda sezryan yaparsam fiyatlar çok çok çok iyii ve beni aşıyo. hep diyolrdı doktor doktor gezme birinde kal sonra canın çok sıkılır diye. fiyattan dolayı değiştirmek zorunda kalıcam işte ve vaktiyle bulmam lazım yolu yarıladık artık. bu ayrıntılıda da gittiğim doktor ya onu istemezse başkasından isterse diye cesaret edemiyorum...aydingelini canım ben 2 sene önce esencan Hastanesi'nde perinatolog Gülseren yirik te ayrıntılı ultrason çektirmiştim. Gayet ilgiliydi her şeyini ölçtü anlattı uzun uzun baktı. Hatta mesanesi büyük görünüyor git birşeyler ye gel bakalım belki çişi vardır dedi yemek yedikten yarım saat sonra filan bir daha herşeyine uzun uzun bakti. Gerçekten çiş yapınca mesanesi normale donmustu. Bide yemek yediğim için hareketlenmisti. Renkli olan görüntüleri hareketli haldeyken çekti. Yüzünü de gördük böylece :) bir de uzun uzun rapor yazdi ve CD ile tüm muayene boyunca cektigi herşeyi verdi. Tüm bunlara 280tl ödedik ben çok memnun kaldım şimdi de 23 temmuza yine aynı doktora randevu aldım bakalım fiyatlar değişmiş mi :)
Eşlerimiz hemen hemen aynı demekki canımayyyy bnmkide acayip kinci ben yanaşmadan haksız olsa da gelmez illa ben gidip özür dileyecem haklısın dicem ama bu hamilelikte yapmorum onu o yüzden uzayıp gidiyor küslüğümüz ben kndi işimi kndim yapabiliorum aman kimseden de bişey istemiorum sonra kndilerinde hak buluyorlar gerek yok bnce
aramızda da 1 gün var doğum daEşlerimiz hemen hemen aynı demekki canım
Kozyatagi Başak hoca ya gidecegimHangi perinatologa gideceksin acıbademde canım ?
Bende doğum fiyatı cok yuksek diye bıraktım acibademi...ama simdiki doktorumuda cok sevdim..tabi acıbadem kalitesi asla yok ama olsun idare eder, ultrason fotografi bile farkli acıbademden aldıgım fotografta cocuk el sallıycak resmen ama digerinde tanimsiz bir cisim olarak varya canım çok kafam karışık şuan çok kötüyüm otursam ağlıycam. medilife mı gitsem avcılar hospitale mi yorumları iç acıcı değil, livde olurda sezryan yaparsam fiyatlar çok çok çok iyii ve beni aşıyo. hep diyolrdı doktor doktor gezme birinde kal sonra canın çok sıkılır diye. fiyattan dolayı değiştirmek zorunda kalıcam işte ve vaktiyle bulmam lazım yolu yarıladık artık. bu ayrıntılıda da gittiğim doktor ya onu istemezse başkasından isterse diye cesaret edemiyorum...
Aaa evet şimdi farkettim onu da :) ikimizinde kafası karışık.. Allah bize yardım etsin :)aramızda da 1 gün var doğum da
işte şu ücretler hepimizin belini büküyo, oysaki 2 sene önce bu doktorum devlet hastanesinde hemde benm bulunduğum bölgede görev yapıyomuş.. sanırım istinyede detaylıya grip doktorumla da bi son kez görüşüp karar vermem lazım. ne kadar ücrete yardımcı olur ne kadar ne olur, başka hastaneye doğuma gelir mi ya da beni tanıdığı iyi doktorlara yönlendirecekti ne yapacak ona göre karar vermem lazımBende doğum fiyatı cok yuksek diye bıraktım acibademi...ama simdiki doktorumuda cok sevdim..tabi acıbadem kalitesi asla yok ama olsun idare eder, ultrason fotografi bile farkli acıbademden aldıgım fotografta cocuk el sallıycak resmen ama digerinde tanimsiz bir cisim olarak var
ya canım çok kafam karışık şuan çok kötüyüm otursam ağlıycam. medilife mı gitsem avcılar hospitale mi yorumları iç acıcı değil, livde olurda sezryan yaparsam fiyatlar çok çok çok iyii ve beni aşıyo. hep diyolrdı doktor doktor gezme birinde kal sonra canın çok sıkılır diye. fiyattan dolayı değiştirmek zorunda kalıcam işte ve vaktiyle bulmam lazım yolu yarıladık artık. bu ayrıntılıda da gittiğim doktor ya onu istemezse başkasından isterse diye cesaret edemiyorum...
Yorumları okuyunca istinyeden bile vazgeçesim içimde tutasım geliyo strest oldum iyice. ama ya avrupa hospital ya da medilife da karar kılıyorum yavaş yavaş. en en son istinye artık napalım.. ama önce bi doktora muayene olmam onun yönlendirdiğine detaylıya girmem lazım..Ağlayacak birşey yok tatlım ya o çocuk öyle de böyle de doğacak. Hala vaktib var karar vernek icin acele etme. Medilife kötü bı hastane değil sadece kalabalik. Ben soranlara tavsiye ediyorum o hastaneyi yani. Mesela bu esencan Hastanesindeki perinatologu bana medilife daki doktorum burcu Betül önermişti. Bana bir liste verdi şu şu şu hastanelerde yaptırabilirsin şeklinde ben de onu secmiştim aradan.
canım bazı doktorlar açılmayı beklemeden sezaryene teşvik edebiliyo. bazılarıda normal doğum taraftarı olan korkmayan yani ben gibi hastalar için öncelik normal doğum baktık normale dönmüyo sezaryene alalım diyo..Merhaba hanimlar
Bende bugun yorgunum. Soylemesi ayip sabah kadar kitap okudum dakonusmalari simdi bitirdim. Herkes bebegini hissediyo ne guzel ben hala hissedemedigim gibi karnimda yok hala yuz ustu yatabiliyorum gelen giden nerde bu cocuk deyip duruyolar moralim bozulmuyor degil. Sanirim cocugumu yuttum oncelikle esiyle tartisanlara uzuldum. Allah bu erkeklere akil, fikir, kiymet bilme, hormonlardan anlama kabiliyeti, cocuklara sabirli olmayi nasip etsin insallah bende bu aralar aglama istegi icindeyim. Sanirim hormonlarin etkisi var. Kocama ilgi gostermiyosun diye bi o yana bi bu yana yattim guldu. Guzel karim benim dedi ama sonra horlamaya devam etti yani ne guzel herkes hastane arastirmasi yapmis kendimi sap gibi hissettim valla hic dunyadan haberim yok doktorun normal doguma yonlendirmesi nasil oluyor o kismi anlamadim. Zaten surec normal ve acilma varsa normal olur. Acilma varken bile sezeryan yapma yada acilma yoksa acilana kadar aci cekme mi bahsedilen durum ben doktorumla hic doguma dair bisey konusmadim ve o habere cok uzuldum. Allah merhametli insanlarla karsilastirsin aileye sabir versin. Bizlere de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
aminn aminnnAaa evet şimdi farkettim onu da :) ikimizinde kafası karışık.. Allah bize yardım etsin :)
aydingelini canım ben 2 sene önce esencan Hastanesi'nde perinatolog Gülseren yirik te ayrıntılı ultrason çektirmiştim. Gayet ilgiliydi her şeyini ölçtü anlattı uzun uzun baktı. Hatta mesanesi büyük görünüyor git birşeyler ye gel bakalım belki çişi vardır dedi yemek yedikten yarım saat sonra filan bir daha herşeyine uzun uzun bakti. Gerçekten çiş yapınca mesanesi normale donmustu. Bide yemek yediğim için hareketlenmisti. Renkli olan görüntüleri hareketli haldeyken çekti. Yüzünü de gördük böylece :) bir de uzun uzun rapor yazdi ve CD ile tüm muayene boyunca cektigi herşeyi verdi. Tüm bunlara 280tl ödedik ben çok memnun kaldım şimdi de 23 temmuza yine aynı doktora randevu aldım bakalım fiyatlar değişmiş mi :)
Ağlayacak birşey yok tatlım ya o çocuk öyle de böyle de doğacak. Hala vaktib var karar vernek icin acele etme. Medilife kötü bı hastane değil sadece kalabalik. Ben soranlara tavsiye ediyorum o hastaneyi yani. Mesela bu esencan Hastanesindeki perinatologu bana medilife daki doktorum burcu Betül önermişti. Bana bir liste verdi şu şu şu hastanelerde yaptırabilirsin şeklinde ben de onu secmiştim aradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?