2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Cnm işte riskli gebelik uzmanı, perinatolog burda duyduğum şeyler. Benim doktorum opr.dr. Herşeye o bakıyor. Cihazıda gayet iyi renkli vs. Ama burda sizin yazdiklarınızı okudukça acaba doktroum yeterli gelmiyor olabilir mi diye kuşkuya düştüm.

Teşekkür ederim cnm da ben aslında farklı birşeyden bahsetmek istemiştim. Detaylı oldum ben ödeme vs yapmadım kendi doktorum yaptı. Acaba yetersiz kalıyor mu diye endişelendim sadece.

Yine bir kabuslu geceydi benim için. Bebeğim karnımda ölmüştü ve düşük yapıyordum. Yere çömelmiş doğum yapamaya çalışıyordum kanamam oluyordu bir taraftan Allahım sen aklıma mukayet ol

Bende anlamadım valla normalde hiç kaçırmam böyle şeyleri anında yakalarım ama bu sefer bu randevuyu almak kısmet olmadı hayrolsun İnşallah valla tatildeyiz bu ay çok harcamamız oldu kötü bi aya denk geldi yoksa vercem parasını yaptırcam çok stres oldum.
Hadi ya büyükşehirler çok sıkıntılı
Maalesef canım ama ilgililer bu konuya bi el atmalı bölümün kapasitesi artırılmalı her ailenin 200-300 verecek durumu yok sonuçta

Valla bende hamileyim ama gel otur o işide ben yaparım diyen yok her gittiğim yerde hizmetçilik yapıyorum resmen. ablamdaydık dün akrabalarla yağmur su versene yağmur çayı doldursana yağmur onu yapsana anca kullanıyolar insanı. kendi ablam öyle yapıyosa elalem ne yapmasın bana.. bende o yüzden hamileyim ay uy diyemiyorum yani. eşlerimizde aynı hepimizin.. benimki de kova burcu. o suratı haftalaaaarca uzarda gder yalancı herifin

canım keşke 200 300le kalsa. bizim bu tarafta 400 600 arası değişiyo fiyat.. ve ben hala hangi hastaneye gitsem ne yapsam karar veremedim kafayı yicem of

Çok ilginç canım. bana hemşire aşı kartı verdi. ilk doz, sonra 2. doz 4 hafta sonra. 3. 6 ay sonra. 4. doz 1 yıl sonra 5. doz da 3. dozdan bir yıl sonra şeklinde yazıyor. kilo ve tansiyonu ölçtüler. ama kıyafetler ile hep olandan çok fazla çıkıyorum... tansiyon ölçtüler düşük çıktı 8-5 hamilelikte düşük tansiyon iyidir dedi.... Aile hekimi detaylı bütün tahlillerimi girdi d vitamini demir b 12 ,tsh, şeker vb.. sadece aç olmadığım için yarın kan ve idrar vereceğim.. güvenilirliğine gelince zaten sonuçlar için örnekler labratuvara gönderiliyor. niye güvenilir olmasın ki. decaviti bende parayla alıyordum hemşire ilacın var mı dedi. decavittten bir iki tane kaldı dedim bir kutu çıkardı verdi ücretsiz.. sen bir daha kine kendin iste. tahlillerini de kendi doktoruna bir kağıda yazdır aile hekimine

canım keşke 200 300le kalsa. bizim bu tarafta 400 600 arası değişiyo fiyat.. ve ben hala hangi hastaneye gitsem ne yapsam karar veremedim kafayı yicem of

Ya bu fiyatları duyuca çok şaşırıyorum gerçekten. Bir tanıdık özel hastanede doğuma 750 lira vermiş. Büyükşehir zor gerçekten Allah hepinize kolaylıklar versin.

canım dediğim gibi bir kere normal muayeneye gitsene. ya orda verirler yada yardımcı olurlar

Ya bu fiyatları duyuca çok şaşırıyorum gerçekten. Bir tanıdık özel hastanede doğuma 750 lira vermiş. Büyükşehir zor gerçekten Allah hepinize kolaylıklar versin.

750 nerdeymiş. 750 ise iyi valla.
ben istanbulda orta halli özel hastaneye normal 1200 sezeryan 2000-2500 vereceğim

Canım mesajını tekrar okudum.senin doktorun yapabiliyor demek ki yoksa o da seni uniye falan yonlendirirdi hiç endişelenme bı ara fakülteye yolum düştü onlar çağırınca ben de gittim.yoksa özeldeki doktorum da ilgili haftada yapicakti

1 ay sonra yine gelirsin dedi asi icin. Kullandığım ilaçları falan sordu hemşire o kadar

Hastaneden hastaneye de değişiyor canım İstanbul'da fiyatlar. Acıbademde 15binden başlıyor resmen. Epidural ücreti, mesai saati dışı olursa doktora verilen ek ücret, yok albümdür süslemedir vs hariç yani. Onlarla herhalde 20-25i bulur. Onun dışında 2bine çıkacağın hastane de bulursun, 5bin tutan hastane de. Fakat ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı, hizmetler de hastaneden hastaneye değişiyor yine...

telefonunu kur canim o zaman unutmazsin

ah keşke 750 olsa 2 kez doğururum üst üste aynı günde burada kötünün bi iyisi hastane 1500 istiyo normal doğuma... düşünsene iyi bi detaylı ultrason yaptırmak için ya 600 tl ya da 575 tl vericem... aklım kalmasın ya düzgün bakmadıysa vs demektense parayı bayılayım ne için çalışıyorum diyorum düşün... imkan akraba vs olsa gider başka şehirde doğum yapar geri dönerm o derece sinirim bozuluyo artık
aynen öyle canım liv hospitale gidiyorum orada en fazla 10dk bekliyorum randevulu da gitsem randevusuzda... doktorda iyi ama bazı konularda kafamda soru işareti kalıyodu sadece. ama şimdi hastane araştırıyorum yorumları okuyorum gözüm korkuyo keşke diyorum bian sinirlensemde gitsem livde doğum yapsam. he 6 7 bine çıkarmıyım sezaryn olursa şüpheli ama..

Kızlar geçen Salı günü endokrine gittik. Bende insülin direnci var, hala glifor içiyorum. Tahlillerime baktı, güzel dedi ama günde 6 kere şekerimi ölçmemi istedi, bir hafta boyunca (sabah aç tok, öğle aç tok, akşam aç tok) sonra sonuçları değerlendirecekmiş...

Fakat beslenme için öyle şeyler dedi ki karşımda Canan Karatay oturuyor sandım kendi kadın doğum doktorum kalori kısıtlaması yapılamaz, sen hamilesim derken endokrin doktoru saydı da saydı. İşte patates, şeker, unlu gıdalar, pirinç, makarna, ekmek hiçbirini yeme. Günde en az bir yumurta, ceviz fındık fıstık, haftada bir balık filan saydı da saydı. Midem bulanıyor hala, yiyemiyorum hiçbirini, kahvaltıda küçük bir tost yiyebiliyorum dedim, öğün başı en fazla bir dilim ekmek ye tost da yeme dedi. Kafayı yiyecektim az kalsın

Bu bir hafta nasıl geçecek onu da bilmiyorum, toplam 42 şeker ölçümü, delik deşik olacak ellerim

Biz taşınıyoruz canım Anadolu yakasından Avrupa yakasına. Ben de ablamın doktoruna, Live gitmeyi düşünüyorum. Sen kime gitmiştin Livde? Acıbadem Altunizadeden daha uygunmuş Liv, neredeyse yarı yarıya. Fiyat sorduk geçen gün. Bizim sigortamız karşılıyormuş Livde doğumun tamamını, eşimden Allah razı olsun

Daha bugün bir felaket daha çıktı ya ortaya, Aydın'da yaşanmış... Resmen hastane/doktor ihmali yüzünden gayet sağlıklı bebeğe neler olmuş... Okurken göz yaşlarımı tutamadım. Bunları okudukça insanın gözü fiyatları da görmüyor. En iyi yer olsun, yeter ki sağlık olsun diyor insan...

750 nerdeymiş. 750 ise iyi valla.
ben istanbulda orta halli özel hastaneye normal 1200 sezeryan 2000-2500 vereceğim

Cnm ben güneyde ilçedeyim. 750 sezeyan fiyatı ama şöyle bir durum var. Burda oteller hastaneler ile anlaşma yapıyor. Personellerine de %50 indirimli. Hastane de Başkent cnm. Büyükşehir için başkent vasattır belki onu bilemiyorum ama burda normal bir özel hastane. İyi denilmez tabi.

ben liv de Bülent Tekin'e gidiyodum canım gayette memnundum aslında sadece şu ilaç vermeme konusunda takmıştım adama. valla bakıyorum bakıyorum sanırım kafayı yicem, Bülent hocayıda normal doğuma teşvik ediyo diye çok seviyodum. ama ücretleri çok çok yüksek bilmiyorum ne olacak.. Livde normal doğum 5bindi zam geldi sanırım muayenelere falan zam geldi çünkü. o yüzden artık vazgeçtim ne ypıcam hiç bilmiyorum. hastane yorumlarını okuyorum daha da kötü oluyorum

Ayy cnm zor Allah kolaylık versin. Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. Büyükşehir zor.

Bazıları ilgisiz olabiliyor demekki canım... onlar ilgilenmezse sen ısrarla iste. ilacım bitti bana verir misiniz de. kendi doktorunun yazdığı tahlil listesini aile hekimine ver ben bunları yaptırmak istiyorum de. onlar zaten takibin için bile yapmaları gerekiyor aslında...

Canım evet pahalılar ama durumunuz el veriyorsa kendini ve bebeğini soktuğun strese değmez. Hem insanın kafasının rahat olması en önemlisi bence, zaten doğum stresi vs yeterince yorucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…