- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
ay şimdi okudumda çok kötü oldum ya bu ne. Allah bildiği gibi yapsın onların hepsini. içim çok kötü oldu Allahım hepimizin meleklerini korusun.Herkese gunaydin arkadaslar,
Sabah sabah eksi sozlukte cok aci bir haber okudum. Hepimizin dikkatli olmasi adina paylasmak istiyorum. Okurken cok zorlandim, ama bu hastaneye giden varsa uzak dursun. Bir ara da ankaradaki koru hastanesi hakkinda boyle birsey cikmisti. Neyse Allah bunlar gibi doktorlari islah eylesin. Hicbirimizi boyle doktorlarla asla karsilastirmasin insallah.
http://www.metropolishaber.com/saglik/lutfen-bu-drami-okuyun-ve-paylasin-h1488.html
Teşekkürler canım, tam karar veremedim doktora hala. Ablam Meryem Hanım'a gidiyor, ben de ona giderim büyük ihtimalle ama içime sinmezse değişirim belki doktoru diye düşünüyorum...LezzetliCipetpet canım Liv de Billur küpelioğlu nu tavsiye edebilirim sana.
bende suan 2 doktora gidiyorum biri tedvimi yapan doktor digeri tesaduf lekelenmem oldugu icin gittigim doktor ikisinide cok sevdim cok begeniyorum birakamiyorumda :) tedvimi yapan doktorun hakki oldugunu dusunuyorum dogumun ama diger hstanedeki doktorda cok ilgili ve detyci ve hastanesi daha guzel bugun ilk defa dogium icin konustuk oda bebek normal dogum pozsiyonunda oldugunu soyledi icin ya nornal yapmak istemezsek dedim sen bilirsin ozel hastanede normal dogumicin zorlamiyoruz nasil istersen oyle yapariz dedi :)Yorumları okuyunca istinyeden bile vazgeçesim içimde tutasım geliyo strest oldum iyice. ama ya avrupa hospital ya da medilife da karar kılıyorum yavaş yavaş. en en son istinye artık napalım.. ama önce bi doktora muayene olmam onun yönlendirdiğine detaylıya girmem lazım..
canım bazı doktorlar açılmayı beklemeden sezaryene teşvik edebiliyo. bazılarıda normal doğum taraftarı olan korkmayan yani ben gibi hastalar için öncelik normal doğum baktık normale dönmüyo sezaryene alalım diyo..
bazıları hiç beklemeden kesip biçiyo yani demek istediğim buydu...
mesela bu doğum hikayelerini okudum da sancınızı belli aralığa kadar evde çekip öyle hastaneye gidin yoksa açılmayı beklemeyen dktorlar oluyo vs. yazanlar olmuş..
Teşekkürler canım, tam karar veremedim doktora hala. Ablam Meryem Hanım'a gidiyor, ben de ona giderim büyük ihtimalle ama içime sinmezse değişirim belki doktoru diye düşünüyorum...
Aa evet ben perintolog sanıyordum canimCanım benim bildiğim Gülseren hanım radyolog
sen nerede hangi hastaneye gidiyosun canımbende suan 2 doktora gidiyorum biri tedvimi yapan doktor digeri tesaduf lekelenmem oldugu icin gittigim doktor ikisinide cok sevdim cok begeniyorum birakamiyorumda :) tedvimi yapan doktorun hakki oldugunu dusunuyorum dogumun ama diger hstanedeki doktorda cok ilgili ve detyci ve hastanesi daha guzel bugun ilk defa dogium icin konustuk oda bebek normal dogum pozsiyonunda oldugunu soyledi icin ya nornal yapmak istemezsek dedim sen bilirsin ozel hastanede normal dogumicin zorlamiyoruz nasil istersen oyle yapariz dedi :)
Çok çok teşekkür ederim bilgi için canım. Aklıma yazdım Billur Hanımı. Ben de internette riskli gebelik için tavsiye edilen doktor var mı, yorumlar nasıl diye bakmış ama hiçbir şey bulamamıştım.Ben Liv de tüp bebek tedavisi oldum. Sonra doktorum esencan a geçti. Hemşire tavsiye etti bana Billur hanimi riskli gebelikten anlayan bir doktor takip etsin seni ona git dedi. Aklında olsun o zaman
ben mersindeyim canimsen nerede hangi hastaneye gidiyosun canım
teşkkürleerben mersindeyim canim
Yorumları okuyunca istinyeden bile vazgeçesim içimde tutasım geliyo strest oldum iyice. ama ya avrupa hospital ya da medilife da karar kılıyorum yavaş yavaş. en en son istinye artık napalım.. ama önce bi doktora muayene olmam onun yönlendirdiğine detaylıya girmem lazım..
canım bazı doktorlar açılmayı beklemeden sezaryene teşvik edebiliyo. bazılarıda normal doğum taraftarı olan korkmayan yani ben gibi hastalar için öncelik normal doğum baktık normale dönmüyo sezaryene alalım diyo..
bazıları hiç beklemeden kesip biçiyo yani demek istediğim buydu...
mesela bu doğum hikayelerini okudum da sancınızı belli aralığa kadar evde çekip öyle hastaneye gidin yoksa açılmayı beklemeyen dktorlar oluyo vs. yazanlar olmuş..
Aydıngelini senin adın Yağmur muydu ya. Geçen isimlerle ilgili bir adamı dinlerken çocuklara Yağmur ismini koymayın içindeki 'ğ' harfi ona iyi gelmez Kağan falan da koymayın diyordu kaldırması zor isimlermiş. Adamın adı Mehmet Ali Bulut ne kadar doğru bilmem ama anlattıklarını okuyunca aklıma geldi kuzum. Allah yardımcın olsun bazı insanlar yük gibi yan gelip yatmaya gelmiş bazı insanlar da işte her türlü işi sırtlamaya müsait sanki herkes bindikçe biniyor. Senin burcun neydi kova erkeği zordur.Valla bende hamileyim ama gel otur o işide ben yaparım diyen yok her gittiğim yerde hizmetçilik yapıyorum resmen. ablamdaydık dün akrabalarla yağmur su versene yağmur çayı doldursana yağmur onu yapsana anca kullanıyolar insanı. kendi ablam öyle yapıyosa elalem ne yapmasın bana.. bende o yüzden hamileyim ay uy diyemiyorum yani. eşlerimizde aynı hepimizin.. benimki de kova burcu. o suratı haftalaaaarca uzarda gder yalancı herifin
Canim bi simdiden neyin plani :) hakkinizda en hayirlisi en sagliklisi olsun...nasil olsa bi sekilde cikacak icerden :) ikiniz icinde en saglikli dogum sekli olsunAnladim canim. Sanirim bende evde cekip gidenlerden olacagim gibi geliyor. Hastanede psikolojik olarak bile sanci kesiliyo hele de o masaya yatmak.. Zor isler vesselam hakkimizda hayirlisi olsun
evet canım ismim Yağmur :) bilmem bende isimlerin ağırlığına inanırım ama hiç öyle bi ağırlık hisstmedim açıkcası. benim burcum terazi eşiminki kova. gerçekten çok zor ya genellemiyorum kovalar zor diye ama benim eşim cidden çok çok zor. insanı inadıyla kurutur.Aydıngelini senin adın Yağmur muydu ya. Geçen isimlerle ilgili bir adamı dinlerken çocuklara Yağmur ismini koymayın içindeki 'ğ' harfi ona iyi gelmez Kağan falan da koymayın diyordu kaldırması zor isimlermiş. Adamın adı Mehmet Ali Bulut ne kadar doğru bilmem ama anlattıklarını okuyunca aklıma geldi kuzum. Allah yardımcın olsun bazı insanlar yük gibi yan gelip yatmaya gelmiş bazı insanlar da işte her türlü işi sırtlamaya müsait sanki herkes bindikçe biniyor. Senin burcun neydi kova erkeği zordur.
evet canım ismim Yağmur :) bilmem bende isimlerin ağırlığına inanırım ama hiç öyle bi ağırlık hisstmedim açıkcası. benim burcum terazi eşiminki kova. gerçekten çok zor ya genellemiyorum kovalar zor diye ama benim eşim cidden çok çok zor. insanı inadıyla kurutur.
mesela isminin içinde
( G / Ğ ) Bu Harfler tefekkürü ifade eder . İsminde bu harfler olan kişiler Her olayı ve her davayı araştırır . Hayatın gizemini araştırmayı seven kişiliklidir .
İsminde ( G / Ğ ) Harfi bulunan kişiler Hayatta hiç kimseye muhtaç olmadan yaşamanın yollarını bulurlar . bu 2 cümleye katılıyorum fazlasıyla ama sen diyene kadar asla o harflerin ağırlığının farkında falan değildim şimdi araştırınca gördüm
harf olarak dusunmemistim hic ismimi yaa sadece halam isim olarak guclu bir isim konmamasi gerekdn bi isim der hep :) ama annem dinlememiz koymus valla :)evet canım ismim Yağmur :) bilmem bende isimlerin ağırlığına inanırım ama hiç öyle bi ağırlık hisstmedim açıkcası. benim burcum terazi eşiminki kova. gerçekten çok zor ya genellemiyorum kovalar zor diye ama benim eşim cidden çok çok zor. insanı inadıyla kurutur.
mesela isminin içinde
( G / Ğ ) Bu Harfler tefekkürü ifade eder . İsminde bu harfler olan kişiler Her olayı ve her davayı araştırır . Hayatın gizemini araştırmayı seven kişiliklidir .
İsminde ( G / Ğ ) Harfi bulunan kişiler Hayatta hiç kimseye muhtaç olmadan yaşamanın yollarını bulurlar . bu 2 cümleye katılıyorum fazlasıyla ama sen diyene kadar asla o harflerin ağırlığının farkında falan değildim şimdi araştırınca gördüm
Benim ablamda akrep asla ve asla anlaşamıyoruz.Ayy bende teraziyim :) esim yay. Cocugum da ya akrep ya yay olcak bizde de savas olcak gibi geliyor :))
Şuan bende öğrendim harflerin bile kişiye etki ettiğini, oğluşun ismini araştırıcam eve gidince :)harf olarak dusunmemistim hic ismimi yaa sadece halam isim olarak guclu bir isim konmamasi gerekdn bi isim der hep :) ama annem dinlememiz koymus valla :)
Benim ablamda akrep asla ve asla anlaşamıyoruz.
İnşallah benim bebişte 2 gün önce davranmaz tam zamanında gelirse yay olacak yoksa akrep. Akrep olursa babayla erkek çocuk birleşir beni delirtirler eminim, hoş babasının biriyle birleşmesine gerek yok beni delirtmek için ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?