arastir bakaalim ne cikicak :)Şuan bende öğrendim harflerin bile kişiye etki ettiğini, oğluşun ismini araştırıcam eve gidince :)
Ahh kusum ben böle besleniyorum gerçi bi tık hamileyim diye esnettim oda bu ay 2 kg olarak geri döndü bana normal beslenme şeklimiz bu olmalı ama bu drlar bizim Türk oldugumuzu unutuyor:))Kızlar geçen Salı günü endokrine gittik. Bende insülin direnci var, hala glifor içiyorum. Tahlillerime baktı, güzel dedi ama günde 6 kere şekerimi ölçmemi istedi, bir hafta boyunca (sabah aç tok, öğle aç tok, akşam aç tok) sonra sonuçları değerlendirecekmiş...
Fakat beslenme için öyle şeyler dedi ki karşımda Canan Karatay oturuyor sandımkendi kadın doğum doktorum kalori kısıtlaması yapılamaz, sen hamilesim derken endokrin doktoru saydı da saydı. İşte patates, şeker, unlu gıdalar, pirinç, makarna, ekmek hiçbirini yeme. Günde en az bir yumurta, ceviz fındık fıstık, haftada bir balık filan saydı da saydı. Midem bulanıyor hala, yiyemiyorum hiçbirini, kahvaltıda küçük bir tost yiyebiliyorum dedim, öğün başı en fazla bir dilim ekmek ye tost da yeme dedi. Kafayı yiyecektim az kalsın
Bu bir hafta nasıl geçecek onu da bilmiyorum, toplam 42 şeker ölçümü, delik deşik olacak ellerim
kizlarrr yada tecrubeli anneler yenidogan sampuani olarak ne kullaniyorsunuz yada hangi markayi alicaksinizz ben mustela ve sebamedd baktim diger marketlerdd satilanlar arasinda daglar kadar fark var en iyisi mustela diyorlar ama o kadar para vermeye degermi
yaa canim fiyat arastirmasi yapiyorumda uni baby dalin falan 15 liraysa mustela 50 60 lira hani aradaki fark ney onu merak ediyorum acikcasi ben mustela almak var aklimda ama markadan dolayimi bu kadar pahali cozemedimBen oğlumda ilk doğduğunda bio Baby kullandım iyiydi. Sonra başında konak oldu mustelanin konak şampuanıni kullandık. Onun dışında uni Baby ve nivea aldım ikisi de göz yakıyor. Gene en iyisi Dalin valla göz yakmıyor.
yaa canim fiyat arastirmasi yapiyorumda uni baby dalin falan 15 liraysa mustela 50 60 lira hani aradaki fark ney onu merak ediyorum acikcasi ben mustela almak var aklimda ama markadan dolayimi bu kadar pahali cozemedim
Zaten tüm hamileler böyle beslenmeli dedi, beni benden aldıAhh kusum ben böle besleniyorum gerçi bi tık hamileyim diye esnettim oda bu ay 2 kg olarak geri döndü bana normal beslenme şeklimiz bu olmalı ama bu drlar bizim Türk oldugumuzu unutuyor:))
uzun gidermi canim oylee eger oyelyse alabilirim ben her ay alinir diye dusunmustum peki sampuandan baska vucut jeli almam gereklimi ablam dalinle hem sac hesac hem vucut yikiyordh :)Belki miktari fazladır mustela nin normal şampuanıni hiç almadım canım o yüzden bilmiyorum. İkisini ml hesabıyla da karkilastirmak lazım. Bu arada 1 şişe şampuan epey uzun gidiyor her ay alınacak birşey değil o yüzden dusunebilirsin içine sinerse :)
Allah yardımcıları olsun inşallah. Fakat lütfen burada böyle haberler paylaşmayın. Aşırı üzülüyorum.Herkese gunaydin arkadaslar,
Sabah sabah eksi sozlukte cok aci bir haber okudum. Hepimizin dikkatli olmasi adina paylasmak istiyorum. Okurken cok zorlandim, ama bu hastaneye giden varsa uzak dursun. Bir ara da ankaradaki koru hastanesi hakkinda boyle birsey cikmisti. Neyse Allah bunlar gibi doktorlari islah eylesin. Hicbirimizi boyle doktorlarla asla karsilastirmasin insallah.
http://www.metropolishaber.com/saglik/lutfen-bu-drami-okuyun-ve-paylasin-h1488.html
Haha :) bende balik ve aslan burcuyla anlasamiyorum erkek kadin farketmez olmuyo yani sabrim yetmiyo. Akrep bi kardesim ama erkek normaliz onla aslinda kiz versiyonlarini bilemem tabi :)
Ben bugün aldım mustela sampuan losyon bebek yağı ve pişik kremi yanında çanta hediyeli set 175 tldi.kizlarrr yada tecrubeli anneler yenidogan sampuani olarak ne kullaniyorsunuz yada hangi markayi alicaksinizz ben mustela ve sebamedd baktim diger marketlerdd satilanlar arasinda daglar kadar fark var en iyisi mustela diyorlar ama o kadar para vermeye degermi
evet o seti biliyorum ama ben pisik kremi olarak sudocream dusunuyorum o yuzden seti almiycamBen bugün aldım mustela sampuan losyon bebek yağı ve pişik kremi yanında çanta hediyeli set 175 tldi.
Başka birine sormuşsun ama sanırım mustela en antialerjik ürünlerden biri olduğu için pahalı.evet o seti biliyorum ama ben pisik kremi olarak sudocream dusunuyorum o yuzden seti almiycam
sampuan olarak en iysi diye biliyorum ama pisik kremine iyi demedielr cevremdekiler o yuzden hani markettekileride zaten ayni seyleri soyluyorlar ama arada bu kadar fark olunca degermi dusundumBaşka birine sormuşsun ama sanırım mustela en antialerjik ürünlerden biri olduğu için pahalı.
Ben de balık burcuyum cnm aslan ile sınırlı düzeyde anlaşıyorum. Balık akrep ikiside su grubu olduğu için anlaşırlar diye biliyorum. Eşim terazi oğlumda şuan akrep gibi ama sezeryan fln olursam terazi olma ihtimali var. Aşık olacağım ikinci erkek de terazi burcundan olabilir
uzun gidermi canim oylee eger oyelyse alabilirim ben her ay alinir diye dusunmustum peki sampuandan baska vucut jeli almam gereklimi ablam dalinle hem sac hesac hem vucut yikiyordh :)
o zaman mustela alirim canim :)Zaten kış bebeği olacak ya her gün yikiyamayiz. Gerçi her gün yikasak bile her gün saçini vücudunu şampuanlamak gerekmez. Ben şimdiye kadar aldıklarımdan sadece konak şampuaniyla vücudunu yikamadim diğerlerini hep hem saça hem vücuduna kullandim. Zaten el kadar bebek, 1 damla döksen kopuguyle her yerini yikarsin canim
Kusura bakmasın şeyini çıkarmış :) sbh kahvaltıda kizartma olmadıkça ye bişe olmaz ama söle yapabilirsin tam buğday cavdar al ekmeği 2 dilimle tost yapabilirsin.çok şükür bir sağlık sorunum yok sigarayı bıraktıktan sonra 50 den 60a fırladım sıfır beslenme düzeni günde tek ogun ile yasiyodum hasimatom var tüp bebek 2.denememdem once kg vermek hemde sağlıklı nasıl beslenilir öğrenmek icin diyetisyenle çalışmaya başladım 8 kg verdim alışmıştım düzene tatlı manyagi ben şimdi tatlı yiyemiyorum diye üzülüyorum :))) pirinç ekimden beri yemedim bu ay 2 kasik oda hafta da 1 bile degil valla aldım 2 kg pasalar gibi şimdi 55kg olmusum bu dert değilde cumartesi memlekete anama gidiyom malatya yemekleri hele o ekmekler ağlamak istiyorum kaç kg ile dönerim Allah bilir.Zaten tüm hamileler böyle beslenmeli dedi, beni benden aldısana da Allah sabır versin... Hiç kolay değil... Şeker problemin var mı peki? Ya da kilo sıkıntın?
Canım ben de normalde çok diyet yaptım, 93ten buraya indim ve kilomu yıllarca korudum 70-71 sabit kilom olmuştu. Sene başı 67-68i gördüm. Eşim de alıştı zaten evde abur cubur yemeyiz ve sağlıklı beslenmeye çalışırız. Tatlı, nutella filan çok severim ama onu bile çok abartmayız, yılda iki kere üç kere en fazla alıyoruzdur, gerçi eşime kalsa onu bile aldırmayacak
Kan sonuçlarım da gayet iyi çıktı aslında çok şükür. Kendi doktorum diyet yapamazsın, hamilesin kalori kısıtlamak yok derken öbür taraftan en ağır diyette beslendiğim gibi beslenmemi söyleyince doktor ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilemedim. Düzenli spor yaparım normalde, çok severim. Gebelik riskli olunca şimdi bırak yürüyüşü, hamile yogasına bile iznim yok. Bu doktor sordu spor iznin var mı diye, ben de aynen bu şekilde anlattım. O da ama yürüyüş yapman lazım 30dkdan fazla olmasın, yavaş tempoda olsun dedi önce, sonra ama risk dedim, o da nasıl olacak şimdi filan diye söylendi kendi kendine. Sanki ben keyiften yatıyorum da... Kadın doğum doktorumsa evde yürümemi yasaklayacak neredeyse. Kafam çok karıştı yani, off
Düşünsene bir tost yiyebiliyorum sabah midem bulanıyor gün içinde başka bir şey yemiyorum dedim, onu da yeme bir dilim ekmek iznin var öğünde dedi ya
Nacizane tavsiyem bebeginizi hemen sampuan ile yikamayin begegin uzerinde bulunan tabaka onun cildini besliyor. Yeni dogani bir sure sadece su ile yikamak yeterli. Onun disinda nivea dalin kozmetik ancak bioderma mustela trukid gibi markalar dermokozmetik. Oglum 5 yasinda hala bu urunleri kullaniyorum. Pisik kremi pisik olmadikca kullanmadim. Zaten olmadi da cok sukur. Nemlendirme onemli ama mutlaka guvenilir bir markanin nemlendiricisini 2 yasa kadar her banyo sonrasi kullanmali.o zaman mustela alirim canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?