vucut nemlendiricisimi canim yani ozel bolgesine degil demiNacizane tavsiyem bebeginizi hemen sampuan ile yikamayin begegin uzerinde bulunan tabaka onun cildini besliyor. Yeni dogani bir sure sadece su ile yikamak yeterli. Onun disinda nivea dalin kozmetik ancak bioderma mustela trukid gibi markalar dermokozmetik. Oglum 5 yasinda hala bu urunleri kullaniyorum. Pisik kremi pisik olmadikca kullanmadim. Zaten olmadi da cok sukur. Nemlendirme onemli ama mutlaka guvenilir bir markanin nemlendiricisini 2 yasa kadar her banyo sonrasi kullanmali.
Vucut canim ozel bolgeye bisey surmemek gerekiyor ozellikle kiz cocuklarinda sikinti oluyor die biliyorum.vucut nemlendiricisimi canim yani ozel bolgesine degil demi
evet kizlarda nemli kalmamalida o yuzden sordum o zaman musteanin sampuanini ve vucut losyonunu alirbendeVucut canim ozel bolgeye bisey surmemek gerekiyor ozellikle kiz cocuklarinda sikinti oluyor die biliyorum.
hic takilma canim bosver eskiler oyle biraz degisik yani ama belki gobegini sevmek istemistir benimde esimin arkadasinin kizi sevmisti amacikarmadimSuan cok sinirliyim cok. Anneannemin yanina gittik. Bana diyor ki niye karnim cikmamis. Tekme var mi dedi yok dedim. Aaaaa olurmuymuss. Eliyle gobegime dokuncakti yaa bir git yaa deli misin dedim. Takti kadin yaa ben oyle yapinca guldu ama cok sinirlendim yani. Gobek sevmek nedir iyyyy hele de anneannem... Ve cok moralim bozuldu. Sanki yalanci muamelesi gordum. Simdi onun taklalar atmasi benimde bunu hissetmem gerekiyomus. Cok anormalmisim gibi bakti. Asiri moralim bozuldu
Yürüyüş kesinlikle yapamam şimdilerde, avme gittik azıcık yürüdüm de peşine öyle bir kanamam oldu ki adet gibi.. Aklımız çıktı. Gebelik başından beri riskliyiz, bebek de tedaviyle oldu, tedbiri elden bırakamam... Zaten tam buğday ekmeği yiyorum, tam tahıl yerdim önceden daha faydalı olduğu için fakat hamilelikte midem bulandı ondan...Kusura bakmasın şeyini çıkarmış :) sbh kahvaltıda kizartma olmadıkça ye bişe olmaz ama söle yapabilirsin tam buğday cavdar al ekmeği 2 dilimle tost yapabilirsin.çok şükür bir sağlık sorunum yok sigarayı bıraktıktan sonra 50 den 60a fırladım sıfır beslenme düzeni günde tek ogun ile yasiyodum hasimatom var tüp bebek 2.denememdem once kg vermek hemde sağlıklı nasıl beslenilir öğrenmek icin diyetisyenle çalışmaya başladım 8 kg verdim alışmıştım düzene tatlı manyagi ben şimdi tatlı yiyemiyorum diye üzülüyorum :))) pirinç ekimden beri yemedim bu ay 2 kasik oda hafta da 1 bile degil valla aldım 2 kg pasalar gibi şimdi 55kg olmusum bu dert değilde cumartesi memlekete anama gidiyom malatya yemekleri hele o ekmekler ağlamak istiyorum kaç kg ile dönerim Allah bilir.
Dr dinle ama en ii bünyeni sen bilirsin çok yormadan yürüyüş malum iidir bak duruma hangisi kafana yatarsa çok kasma aman
Ah canim yaa hic kendini uzmeye degermi . Yaslilar patavatsiz oluyorlar. Ilk hamililegimde benimde gobegim kucuktu cok kilo vermistim. Ablamla annem delirtirdi beni bu cocuk ciroz dogacak nasil tutacaz bilmem ne die. Doktorda ustune minyon olacak diip duruodu. Cok uzuluodin. Sonra allah bi cocuk verdi bana herkes agzini kapadi normal kiloda dogdu ama bir istahli cikti. Ayda 2 kilo aliodu anne sutuyle 3 ayliklen 8 kiloydu tosuncugum. Ama bu seferde obez olacak bu cocuk baslio. :))) kulaklarimizi tikamayi ogrenmek zorundayiz yoksa onu dert et bunu dert et hayat cekilmezSuan cok sinirliyim cok. Anneannemin yanina gittik. Bana diyor ki niye karnim cikmamis. Tekme var mi dedi yok dedim. Aaaaa olurmuymuss. Eliyle gobegime dokuncakti yaa bir git yaa deli misin dedim. Takti kadin yaa ben oyle yapinca guldu ama cok sinirlendim yani. Gobek sevmek nedir iyyyy hele de anneannem... Ve cok moralim bozuldu. Sanki yalanci muamelesi gordum. Simdi onun taklalar atmasi benimde bunu hissetmem gerekiyomus. Cok anormalmisim gibi bakti. Asiri moralim bozuldu
hic takilma canim bosver eskiler oyle biraz degisik yani ama belki gobegini sevmek istemistir benimde esimin arkadasinin kizi sevmisti amacikarmadim
Oyledir heralde canim. Ben teraziyim ama cok baskin bir karakterim var aslanla anlasamama nedenimde zaten baskinlikla alakali. Ne guzel senin icin anlasabiliyorsan
Ah canim yaa hic kendini uzmeye degermi . Yaslilar patavatsiz oluyorlar. Ilk hamililegimde benimde gobegim kucuktu cok kilo vermistim. Ablamla annem delirtirdi beni bu cocuk ciroz dogacak nasil tutacaz bilmem ne die. Doktorda ustune minyon olacak diip duruodu. Cok uzuluodin. Sonra allah bi cocuk verdi bana herkes agzini kapadi normal kiloda dogdu ama bir istahli cikti. Ayda 2 kilo aliodu anne sutuyle 3 ayliklen 8 kiloydu tosuncugum. Ama bu seferde obez olacak bu cocuk baslio. :))) kulaklarimizi tikamayi ogrenmek zorundayiz yoksa onu dert et bunu dert et hayat cekilmez
Suan tikayamaman normal ama insan alisio daha neler gorcen ac bu cocuk doymuo mama ver. Kucaga alistirmisin durmuo. Sen bilemion ben her seyi karistirip pure yapardim. Cocuk vitaminini alamio boyle besledigin icin. Daha neler neler sonra sonra alisiosun. Insanlar heryerde konusuo.Valla tikayamadim o an bagirdim yani. Bide bana nasil hissetmezsin nasil olur soyle boyle sanki yalan soyluyomusum hamile degilmisim gibi hissettiriyor. Bide oyle anneannem cocuk seven biri degildir. Kendi cocuklari bile der anneannenoz cocuk sevmez. Bir kere kendi cocuklarini sevmemis bana kac yasindayim oyyy tombik kizim diyo. Halbuki ilk gordugunde cokmussun kilo mu verdin aboo dedi. 10 dk sonra gel seveyim senin tombik gobegink diyo. Yani yasli tamam ama ayar olsun yaa bagirinca annemler fln ses etmediler ama bozulmustur kesin
Aaa bende esencana sorabilirim hem çok yakın.@aydingelini canım ben 2 sene önce esencan Hastanesi'nde perinatolog Gülseren yirik te ayrıntılı ultrason çektirmiştim. Gayet ilgiliydi her şeyini ölçtü anlattı uzun uzun baktı. Hatta mesanesi büyük görünüyor git birşeyler ye gel bakalım belki çişi vardır dediyemek yedikten yarım saat sonra filan bir daha herşeyine uzun uzun bakti. Gerçekten çiş yapınca mesanesi normale donmustu. Bide yemek yediğim için hareketlenmisti. Renkli olan görüntüleri hareketli haldeyken çekti. Yüzünü de gördük böylece :) bir de uzun uzun rapor yazdi ve CD ile tüm muayene boyunca cektigi herşeyi verdi. Tüm bunlara 280tl ödedik ben çok memnun kaldım şimdi de 23 temmuza yine aynı doktora randevu aldım bakalım fiyatlar değişmiş mi :)
Suan tikayamaman normal ama insan alisio daha neler gorcen ac bu cocuk doymuo mama ver. Kucaga alistirmisin durmuo. Sen bilemion ben her seyi karistirip pure yapardim. Cocuk vitaminini alamio boyle besledigin icin. Daha neler neler sonra sonra alisiosun. Insanlar heryerde konusuo.
Kız o hamilelikler filmlerde olurmuş bende gerçek sanıyordumherkes aynı herkes bn nerdeyse 1 aydır konuşmuoz kırgınız mecbur kalmadıkca muhattap olmuyoruz birbirimizle hala uzattıkça uzatıyor haklı gibi bnmi gebeyim omu belli değil bıktım artık sıkıldım bu hallerden millet ne güzel hamilelik yaşıyor yediği önünde yemediği ardında bizimkiler bizi boğazlayacak nerde ise
Evet doğru canım bnm sorduğum yerler tıp merkezi tarzı yerler küçük çaplı. Demekki buyuk yerleri arasam o fiyatları vercekler :)canım keşke 200 300le kalsa. bizim bu tarafta 400 600 arası değişiyo fiyat.. ve ben hala hangi hastaneye gitsem ne yapsam karar veremedim kafayı yicem of
Canım geçen hafta 1 hafta raporluydum o yuzden şimdi iki kere hem randevu almaya git hemde test için bi daha git yüzüm tutmuyor izin almaya he bide tetanoz aşısı içinde izin almam gerekcek. Muhtemelen aşımı olur işe geri giderimde tabi yinede geç gitmiş olcamcanım dediğim gibi bir kere normal muayeneye gitsene. ya orda verirler yada yardımcı olurlar
hahaha merak etmistir kizz :) benim babannemde 30 cm cocugun elleri kollari nasil hareket ediyor diyor :)Cocuk olsa anlarim esim olsa onu da anlarim. Ama onun disinda gobek sevmek nedir yaa oyle sinirlendim ki bana diyo tsortunu daraltta karnini gorelim zaten oyle dedikten sonra bende sarteller atti resmen
Akrabaya gerek yok canim millet sokakta laf sokuodu bana sen ne bicim anasin obez yapmisn bu cocugu die. Hic umrum olmadi. Simdi gayet normal. Kilo boy orantisiAllahtan yakin degilim canim. Yilda gorecegi 1 2 kez oda bir haftadan fazla degil. Annemler disinda tum akrabalar sehir disinda oldugu icin cook rahatim
oylemi diyorsun onuda duydum ama gunes kremini kullanip memnun kalan varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?