2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Akrabaya gerek yok canim millet sokakta laf sokuodu bana sen ne bicim anasin obez yapmisn bu cocugu die. Hic umrum olmadi. Simdi gayet normal. Kilo boy orantisi
ayyy benim kucukken kilomu gorseydinizz dehsettim valla annen ne yediriyor sana boyle diye sorardinizz :) ilkokuldan sonrada cop gibiydim valla :) o yuzden bebeklere ne zayif derim nede sisman obez olucak :) insanlarimiz tuhaf birazz benim bebek icinde karnim buyuk diye yuhhh kac kilo cikaricaksin diyorlar :)

Akrabaya gerek yok canim millet sokakta laf sokuodu bana sen ne bicim anasin obez yapmisn bu cocugu die. Hic umrum olmadi. Simdi gayet normal. Kilo boy orantisi

Ruh hastasi bu insanlar zaten. Bizimkilerde yanaklara calis diyolar. Herkes pogaca yanak dogurmami bekliyo

Bende cok zayiftim. Simdi hic de oyle zayif degilim. :)) keske hep zayif kalabilseymisim :))

pinkstrap nerelerdesin sesin çıkmıyor?
Bayram bitiğinden beri doktor doktor geziyordum canım, bebeğin böbreği için bir perinatologla görüştüm şimdilik bu durum önemli değilmiş, bende rahim ağzı yetmezliği tespit etti, tekrar erken Doğum yapmamam için, bugün serklaj yapıldı, hastanede yatırmadı eve çıktık, çok şükür şimdilik bebek iyi süreci daha dikkatli geçirmem gerekiyor.
Konu hızlı ilerliyor pek okuyamadım herkes iyidir umarım.

Geçmiş olsun canım. Bu minik operasyon şifa olsun inşallah, bebeğini sağlıkla zamanında kucağına al

Geçmiş olsun canım, umarım atlatırsın tüm sıkıntılarını...

Ruh hastasi bu insanlar zaten. Bizimkilerde yanaklara calis diyolar. Herkes pogaca yanak dogurmami bekliyo
Yaaa ama çok tatlı oluyorlar:) benim kızlarda poğaça yanak olarak doğdu. Öyle baya bi gidiyo. Büyük kızınkiler gittide, küçüğünkileri sıkıyoruz hala:)

Geçmiş olsun canım. Bu minik operasyon şifa olsun inşallah, bebeğini sağlıkla zamanında kucağına al
Sağol canım inşallah Allah razı olsun. Hep beraber kazasız belasız hayırlısıyla atlatsaydık şu süreci.
Geçmiş olsun canım, umarım atlatırsın tüm sıkıntılarını...
Sağol canım hayırlısıyla sağ Salim kucağımıza aldığımızda atlatcaz inşallah.

Sabahtan belli valiz hazırlıyorum çok yoruldum yarın 1 haftalık didime tatile gidiyoruz. Allahtan otele gidiyorum da bide iş güç yok. İki çocuk hamilelik bakalım nasıl geçecek. Dün kuaföre gittim, cildim iyice hassaslaşmış . Bıyık kısmımdan ağdaya kaptırmış kız canım acıyo. Erken yatmak lazım sabahın kör vaktinde kalkıcam.

Geçmiş olsun canım bebeğin iyi olmasına sevindim bu vesile ile bu durumun önüne geçmiş oldun

Gecmis olsun cnm bendede o kontrol yapıldı şükür sikinti yok ama plasenta öndeymiş progestan başladık tedbir için.ins sorun yaşamadan bu kez vakti zamanında kavuşursun kuzuna

Kızlar iki aksamdir tam göbek altıma rahmime bıçak saplanır gibi bı ağrı olmasıyla ölüyorum sanıyorum uzaninca iyi geçiyor ama ayağa kalkınca tekrarlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…