hahaha merak etmistir kizz :) benim babannemde 30 cm cocugun elleri kollari nasil hareket ediyor diyor :)
arastiricam canim trukidideBende kullaniyorum gunes kremini digee urunlerinide kullandim. Hatta kendimw solante oglana trukid almistim. Solante ile bas edemeyince kendimde trukid kullaniyorum gunes kremini
yok canim yaa kendileri gormediklerk icin devisik geliyor onlara kirmaya gerek yok yaniHepi topu 50 cm doguo deseydin
ayyy benim kucukken kilomu gorseydinizz dehsettim valla annen ne yediriyor sana boyle diye sorardinizz :) ilkokuldan sonrada cop gibiydim valla :) o yuzden bebeklere ne zayif derim nede sisman obez olucak :) insanlarimiz tuhaf birazz benim bebek icinde karnim buyuk diye yuhhh kac kilo cikaricaksin diyorlar :)Akrabaya gerek yok canim millet sokakta laf sokuodu bana sen ne bicim anasin obez yapmisn bu cocugu die. Hic umrum olmadi. Simdi gayet normal. Kilo boy orantisi
Akrabaya gerek yok canim millet sokakta laf sokuodu bana sen ne bicim anasin obez yapmisn bu cocugu die. Hic umrum olmadi. Simdi gayet normal. Kilo boy orantisi
Ama Olsa fena olmuo :))) oglumun o asiri kilosu gitti ama yanaklar hala duruo :))Ruh hastasi bu insanlar zaten. Bizimkilerde yanaklara calis diyolar. Herkes pogaca yanak dogurmami bekliyo
ayyy benim kucukken kilomu gorseydinizz dehsettim valla annen ne yediriyor sana boyle diye sorardinizz :) ilkokuldan sonrada cop gibiydim valla :) o yuzden bebeklere ne zayif derim nede sisman obez olucak :) insanlarimiz tuhaf birazz benim bebek icinde karnim buyuk diye yuhhh kac kilo cikaricaksin diyorlar :)
Ama Olsa fena olmuo :))) oglumun o asiri kilosu gitti ama yanaklar hala duruo :))
ahhh keskee yaa dogumdan sonra insaallahhhBende cok zayiftim. Simdi hic de oyle zayif degilim. :)) keske hep zayif kalabilseymisim :))
Bayram bitiğinden beri doktor doktor geziyordum canım, bebeğin böbreği için bir perinatologla görüştüm şimdilik bu durum önemli değilmiş, bende rahim ağzı yetmezliği tespit etti, tekrar erken Doğum yapmamam için, bugün serklaj yapıldı, hastanede yatırmadı eve çıktık, çok şükür şimdilik bebek iyi süreci daha dikkatli geçirmem gerekiyor.pinkstrap nerelerdesin sesin çıkmıyor?
Bayram bitiğinden beri doktor doktor geziyordum canım, bebeğin böbreği için bir perinatologla görüştüm şimdilik bu durum önemli değilmiş, bende rahim ağzı yetmezliği tespit etti, tekrar erken Doğum yapmamam için, bugün serklaj yapıldı, hastanede yatırmadı eve çıktık, çok şükür şimdilik bebek iyi süreci daha dikkatli geçirmem gerekiyor.
Konu hızlı ilerliyor pek okuyamadım herkes iyidir umarım.
Geçmiş olsun canım, umarım atlatırsın tüm sıkıntılarını...Bayram bitiğinden beri doktor doktor geziyordum canım, bebeğin böbreği için bir perinatologla görüştüm şimdilik bu durum önemli değilmiş, bende rahim ağzı yetmezliği tespit etti, tekrar erken Doğum yapmamam için, bugün serklaj yapıldı, hastanede yatırmadı eve çıktık, çok şükür şimdilik bebek iyi süreci daha dikkatli geçirmem gerekiyor.
Yaaa ama çok tatlı oluyorlar:) benim kızlarda poğaça yanak olarak doğdu. Öyle baya bi gidiyo. Büyük kızınkiler gittide, küçüğünkileri sıkıyoruz hala:)Ruh hastasi bu insanlar zaten. Bizimkilerde yanaklara calis diyolar. Herkes pogaca yanak dogurmami bekliyo
Sağol canım inşallah Allah razı olsun. Hep beraber kazasız belasız hayırlısıyla atlatsaydık şu süreci.Geçmiş olsun canım. Bu minik operasyon şifa olsun inşallah, bebeğini sağlıkla zamanında kucağına al
Sağol canım hayırlısıyla sağ Salim kucağımıza aldığımızda atlatcaz inşallah.Geçmiş olsun canım, umarım atlatırsın tüm sıkıntılarını...
Geçmiş olsun canım bebeğin iyi olmasına sevindim bu vesile ile bu durumun önüne geçmiş oldunBayram bitiğinden beri doktor doktor geziyordum canım, bebeğin böbreği için bir perinatologla görüştüm şimdilik bu durum önemli değilmiş, bende rahim ağzı yetmezliği tespit etti, tekrar erken Doğum yapmamam için, bugün serklaj yapıldı, hastanede yatırmadı eve çıktık, çok şükür şimdilik bebek iyi süreci daha dikkatli geçirmem gerekiyor.
Gecmis olsun cnm bendede o kontrol yapıldı şükür sikinti yok ama plasenta öndeymiş progestan başladık tedbir için.ins sorun yaşamadan bu kez vakti zamanında kavuşursun kuzunaBayram bitiğinden beri doktor doktor geziyordum canım, bebeğin böbreği için bir perinatologla görüştüm şimdilik bu durum önemli değilmiş, bende rahim ağzı yetmezliği tespit etti, tekrar erken Doğum yapmamam için, bugün serklaj yapıldı, hastanede yatırmadı eve çıktık, çok şükür şimdilik bebek iyi süreci daha dikkatli geçirmem gerekiyor.
Çok çok teşekkür ederim bilgi için canım. Aklıma yazdım Billur Hanımı. Ben de internette riskli gebelik için tavsiye edilen doktor var mı, yorumlar nasıl diye bakmış ama hiçbir şey bulamamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?